Düğünde Trabzon set takılınca başka takı takılmaz mı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İnsan kafasına takıuor , takmayım diyorum ama kaynanayı arayacak oluyorum aman boşver o çok mu değer verdi bana diyorum
inşallah eşinizin de başının etini yemiyorsunuzdur
bu arada anneniz babanız hayatta mı?
onlar birer bilezik taksa bide abiniz kardeşiniz vs varsa onlar taktıysa yine eder 3 bilezik
kız anne babaları da bilezik takıyor ya genelde :)

Eşinizle mutlu musunuz?
Mutluysanız maddi konulardan dolayı sıkıntı çıkarmayın evliliğinizde. Geçmiş gitmiş olaylar onlar

bir de salon takımı ve yatak odası takımı alınmış

başka ne alınacak ki

iki kişilik evde bunlar dışında iki ayrı oda daha mı doldurulacak

15 yıllık evliyim

odanın biri oğlumun yeni evliyken boş olmalı yani en fazla çamaşırlık ütü masası süpürge vs koyarsın

diğer oda da çalışma odası kitaplık vs

salon var yatak odası var

cidden ne alınacak ki

neyse ki bir çocuğum var gelinlerin isteklerini karşılamaya ben girişmem de babası o moda girebilir

beyaz eşya dediğini taksitle alırsın

halı perde diyecekler onun da makul fiyatlısı da her daim olur gerekirse onu da alırsın taksitle çalışır güzel güzel ödersin

Ben dedim alınacak dediler .bi salon bi yatak odası alındı en ucuzundan
Başkası alırsa kendi zevkine ve kendi bütçesine göre alır . Keşke çalışıp evlilik için para biriktirseydiniz. Eşinizle zevkinize göre alsaydınız. Evlenmişsin artık takıyı az taktılar, yok istediğim gibi olmadı demek bence komik oluyor.
Eşinizle konuşun ise girin. Heves ettiğiniz şeyleri kendiniz alın.
Evlilik için adım attıktan sonra ailelerden medet ummak bana garip geliyor
Eşim düğünde bana set takmıştı. Aileside bilezik taktılar. Herkes 1er tane. Hediye bu az olmuş denmemeli.
Heves ettiğiniz için soruyorum kusura bakmayın ama sizin aileniz takmadı mı. Anne baba ve kardeşiniz birer tane taksa bile kolunda bilezik olurdu.

En düşük trabzon set otuz bin civarı.Bir de modern bilezik on beş bin olsa elli bin harcamış.Kadın modern takılmış.Burgu bilezik daha varoş durur diye düşünmüş.Mecbur da değil zaten.Yazık kadının emeğine eğer teşekkür etmiyorsanız.

Trabzon set dedigin hasır takim mı?

Ne kendi ailem ne de eşimin ailesi bir çeyrek dahi takmadilar herseyi biz yaptık. Kendimide çok çok değerli hissediyorum. Bu hayatta beklentin olmazsa hayal kırıklıklarında olmaz. İnsanin kimseye müdanası olmaması kendi ayakları üstünde olmasi cok kıymetli

Altin fiyatlarindan haberiniz yok galiba. Bir trabzon seti olmus 40/50 bin tl sizin kollarinizi bileziklerle dolduracaklar diye kendilerini altindan kalkamayacaklari borcami soksun insanlar. Cok merak ediyorum kendi aileniz ne takti?

Yine bir doyumsuz gelin konusu daha ?? Altının gr mı olmuş kaç tl Trabzon set takmıslar sana daha ne istiyorsun?? Ya sizi gerçekten aileleriniz nasıl yetiştiriyor böyle çok merak ediyorum. Yuva kurmuşsun. Huzurlu mutlu olmasını dileyeceğin yerde 2 ay olmusta az takı takmıslar. Hep diyorum mala mülke eşyaya verdiğiniz değeri yuvalarınıza verin milleti pişman ettirmeyin

Herkesin taktiği şeyler farklıdır. Niye sasiriyorsunuz ki arkadaşlar. Kimi kocasını takar kafasına kimi kaynanasını kimi parayı kimi borçları vs vs. Olabilir yani. Değerle alakası tabiki de yok durumla alakası var. Bana takıldı 5 bilezik set takımı vs. Sevdiğim için de hoşuma gitti açıkçası. Takilmasa üzülürdüm. Bunlar basit ama normal şeyler. Her insanin isteyeceği şeyler. 2 ay olmuş ama hiç takmayın bosverin. Bu sefer kinlenirsiniz karşı tarafa. Altın için kötü olmayın. Taktıkları için teşekkür edip yolunuza devam edin. Şimdi düşünmeniz gereken şeyler eşime güzel sofra kurayım ona güzel susleneyip vs vs konuları olsun. Cicim aylarını iyi değerlendirin. Herşey gönlünüzce olsun

Yazık üzüldüm eş ve ailesine
Gelinlerine Trabzon seti ve eşya olarakta sadece! yatak odası ve salon takımı alan aileye üzülmekte ne bileyim dizeceklerdi konu sahibinin kıymetli kollarına bilezikleri ama yapmamış ayıp etmişler.

Kendi ailesi kaç bilezik takmış ben onu merak ettim. Varsa yoksa erkek ailesi ve onların aldıkları.

Gelinlerine Trabzon seti ve eşya olarakta sadece! yatak odası ve salon takımı alan aileye üzülmekte ne bileyim

Kendi ailesi kaç bilezik takmış ben onu merak ettim. Varsa yoksa erkek ailesi ve onların aldıkları.
Çekme beni oralara

aaa kız alıyorlar alacaklar tabi. Erkeğin şanındandır

Birde üsluba bak kadın için kaynanayı aricaktım da niye az taktın dicekmiş. Anne bile dilememişsin kaynana diyor. Kayınvalidem bile değil. Çok bile takmıslar sana geri isteseler hakları
Haklısın.Allah merhamet sahibi gelinlerle karşılaştırsın.Böyle elli bin harcayıp kiymeti bilinmeyen annelere yazık.

Her insanin isteyeceği şeyler.

yoo degil. uzulebilir de bunu boyle sanki kendisi zorla evlendirilmis veya kendi kazandigi para elinden alinip car cur edilmis gibi drama yaparak anlatmasi normal mi?

iki tarafin ailesi de zengin degil ve ellerinden bu gelmis. insanlar parayi yaratamazlar ya, olani buymus. fazlasini isteyen totosunu kaldirir calisir basit yani.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…