- 27 Nisan 2012
- 15.833
- 19.103
- 498
- Konu Sahibi gurbaaprenses93
-
inşallah eşinizin de başının etini yemiyorsunuzdurİnsan kafasına takıuor , takmayım diyorum ama kaynanayı arayacak oluyorum aman boşver o çok mu değer verdi bana diyorum
Eşinizle mutlu musunuz?Kızlar evleneli 2 aya yaklaştı ama halen kafama takıp üzülüyorum .Evlenirken kaynana hiç takı konusunu açmadı şunu takılacak diye biz de sormadık .trabzon seti küpesi yoktu bilezik ve kolye.bir tane de 15 gram işçiliği çok modern bi bilezik alındı.çok üzülüyorum gelinlerin kollarında 5 6 bilezik görünce.kaynanama göre taktıkları şey çok büyük herkes konuşuyormuş gözleri fal taşı gibi açılmış o takarken.Bir şey de demedim ama satmaya kalksam işçiliği çok olan şeyler değer kaybedecek .Gerçekten gelinlikli arkadaşlarımın resimlerine bakıyorum 5 6 hatta daha fazla bilezikler .Bana değer vermediğini düşünüyorum eş ailesinin .Onlara göre de Trabzon set varsa başka bilezik olmazmış ,gerçekten böyle mi o set takılınca başka bir şey takılmaz mi?
Yok, bir açığını bulsam da evden gitsem diye pusuda bekliyormuş.Eşinizle mutlu musunuz?
Yazık üzüldüm eş ve ailesineYok, bir açığını bulsam da evden gitsem diye pusuda bekliyormuş.
Çünkü bileziği az ve evi öğrenci evi gibiymis.
siz cok farkli bir kafadasiniz ya.
ufak tefek kucuk ev hediyeleri haricinde hic bir esyami aileler almadi.
esimle biz bir kismini yeni, bir kismini 2. el, bir kismini da kendi bekar evlerimizden getirerek kurduk evimizi.
sonrasinda tasindik masindik esyalar eskidi bitti,
simdi on yillik evliyim, yeniden ev duzuyorum gibi bir sey, her seyi kendim yapiyorum, evdeki her sey benim zevkime gore, karisan kimse yok, zira parasini da ben oduyorum, dudugu de ben caliyorum.
huzurum da yerinde.
siz sifirdan baslasaniz ne yapacaktiniz acaba?
Bu kadar kendinizi sorumluluktan arindirmayin.
Zaten yardim edilmis, kalan da sizin ellerinizden oper.
Eski olan esyalar maddi imkan saglaninca degistirilir, ne olacak ki?
hayir yeni bile olsa bu esyalar eskimeyecek mi.
Başkası alırsa kendi zevkine ve kendi bütçesine göre alır . Keşke çalışıp evlilik için para biriktirseydiniz. Eşinizle zevkinize göre alsaydınız. Evlenmişsin artık takıyı az taktılar, yok istediğim gibi olmadı demek bence komik oluyor.Ben dedim alınacak dediler .bi salon bi yatak odası alındı en ucuzundan
En düşük trabzon set otuz bin civarı.Bir de modern bilezik on beş bin olsa elli bin harcamış.Kadın modern takılmış.Burgu bilezik daha varoş durur diye düşünmüş.Mecbur da değil zaten.Yazık kadının emeğine eğer teşekkür etmiyorsanız.Kızlar evleneli 2 aya yaklaştı ama halen kafama takıp üzülüyorum .Evlenirken kaynana hiç takı konusunu açmadı şunu takılacak diye biz de sormadık .trabzon seti küpesi yoktu bilezik ve kolye.bir tane de 15 gram işçiliği çok modern bi bilezik alındı.çok üzülüyorum gelinlerin kollarında 5 6 bilezik görünce.kaynanama göre taktıkları şey çok büyük herkes konuşuyormuş gözleri fal taşı gibi açılmış o takarken.Bir şey de demedim ama satmaya kalksam işçiliği çok olan şeyler değer kaybedecek .Gerçekten gelinlikli arkadaşlarımın resimlerine bakıyorum 5 6 hatta daha fazla bilezikler .Bana değer vermediğini düşünüyorum eş ailesinin .Onlara göre de Trabzon set varsa başka bilezik olmazmış ,gerçekten böyle mi o set takılınca başka bir şey takılmaz mi?
Trabzon set dedigin hasır takim mı?Kızlar evleneli 2 aya yaklaştı ama halen kafama takıp üzülüyorum .Evlenirken kaynana hiç takı konusunu açmadı şunu takılacak diye biz de sormadık .trabzon seti küpesi yoktu bilezik ve kolye.bir tane de 15 gram işçiliği çok modern bi bilezik alındı.çok üzülüyorum gelinlerin kollarında 5 6 bilezik görünce.kaynanama göre taktıkları şey çok büyük herkes konuşuyormuş gözleri fal taşı gibi açılmış o takarken.Bir şey de demedim ama satmaya kalksam işçiliği çok olan şeyler değer kaybedecek .Gerçekten gelinlikli arkadaşlarımın resimlerine bakıyorum 5 6 hatta daha fazla bilezikler .Bana değer vermediğini düşünüyorum eş ailesinin .Onlara göre de Trabzon set varsa başka bilezik olmazmış ,gerçekten böyle mi o set takılınca başka bir şey takılmaz mi?
Gelinlerine Trabzon seti ve eşya olarakta sadece! yatak odası ve salon takımı alan aileye üzülmekte ne bileyimYazık üzüldüm eş ve ailesine
Çekme beni oralaraGelinlerine Trabzon seti ve eşya olarakta sadece! yatak odası ve salon takımı alan aileye üzülmekte ne bileyim
Kendi ailesi kaç bilezik takmış ben onu merak ettim. Varsa yoksa erkek ailesi ve onların aldıkları.
Haklısın.Allah merhamet sahibi gelinlerle karşılaştırsın.Böyle elli bin harcayıp kiymeti bilinmeyen annelere yazık.Birde üsluba bak kadın için kaynanayı aricaktım da niye az taktın dicekmiş. Anne bile dilememişsin kaynana diyor. Kayınvalidem bile değil. Çok bile takmıslar sana geri isteseler hakları
Her insanin isteyeceği şeyler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?