- 4 Temmuz 2013
- 7.360
- 6.944
- 248
Senin altınlarının ne annende ne kv de ne işi var.Sen saklamasını bilmiyor musun.Otur eşinle konuş.Altınlarımı istiyorum de.Kızlar fikirleriniz önemli
Evlendikten sonra altınlarla ilgili nasıl bir karar aldınız??
benim iki düğünüm oldu. İkisinde de takılan takılar iki aile de ayrı şekilde duruyor şuan. Annem senin için saklıyorum zor gününde lazım olur Diyor. eşimde ailesi ile konuşmuş düğünde takılan altınlar ile masrafların bir kısmı karşılanır şeklinde. Ben ne kadar onlar bizim desem de eşim ailesi ile konuştuğunu söylüyor. Altınların akıbeti hakkında en ufak fikrim yok. Bu konuyu açamıyorum bile. Kızlar sizce ne yapmalıyım??
Kızlar fikirleriniz önemli
benim iki düğünüm oldu. İkisinde de takılan takılar iki aile de ayrı şekilde duruyor şuan. Annem senin için saklıyorum zor gününde lazım olur Diyor. eşimde ailesi ile konuşmuş düğünde takılan altınlar ile masrafların bir kısmı karşılanır şeklinde. Ben ne kadar onlar bizim desem de eşim ailesi ile konuştuğunu söylüyor. Altınların akıbeti hakkında en ufak fikrim yok. Bu konuyu açamıyorum bile. Kızlar sizce ne yapmalıyım??
bazı arkadaşların dediği gibi,aileler herşeyi yapmak zorunda değil,yani iki genç kendi ayakları üstünde durabiliyorsa evlenmeli.hem eşyaları al,hem altınları al,hem ev aç,düğün yap bunların ailelere ne kadar yük getireceğinizin farkında mısınız acaba?konu sahibinin eşinin işi yokmuş kayınpeder hem kirayı ödüyor hem araba kredilerini,siz burda altınlar niye onlarda duruyor,git iste diyorsunuz.pes doğrusu...Kızlar şuan ikimizde Çalışmıyoruz. Yapılan düğün de bir süre ertelenmek istendi ama ben kabul etmedim. Kb ev kiramızı ve araba kredimizi ödüyor. Böyle düşününce eşim ister istemez katkı yapmak istiyor. Benim Param var sen rahat ol diyor. Ama altın hesabı açıp tabiki koyucam hepsini. Sadece şimdilik balayı var diye annemde benimkiler. Kendi banka hesabım bile yok. Çünkü daha yeni döndük yurt dışından.
o zaman altınları istemen ayıp açıkçası kusura bakma. size resmen kayınpederler bakıyor. bu şekilde nasıl evlendik milletin eline bakıyoruz diye üzüleceğinize bir de altınları nasıl alacağım diye düşünüyorsunuz. önce kendi kendinizi döndürmeyi başarın evlilik de bu şekilde yürür başkalarının sizin kiranızı ödemesi ile değilKızlar şuan ikimizde Çalışmıyoruz. Yapılan düğün de bir süre ertelenmek istendi ama ben kabul etmedim. Kb ev kiramızı ve araba kredimizi ödüyor. Böyle düşününce eşim ister istemez katkı yapmak istiyor. Benim Param var sen rahat ol diyor. Ama altın hesabı açıp tabiki koyucam hepsini. Sadece şimdilik balayı var diye annemde benimkiler. Kendi banka hesabım bile yok. Çünkü daha yeni döndük yurt dışından.
kibarca arkadaşlarım takı olarak kullanıyor bende kullanmak istiyorum ama altınlarımı bana vermiyosunuz ki takıp hevesimi alayım deyin ne şiş yansın ne kebapKızlar fikirleriniz önemli
eşinin ailesi de sizin aileniz hakkında onlar aldı biz de alalım belki diyordur. Ailenizin senin için saklayayım bana ver demesi de yanlış, diğer tarafın bir kısmını borçlara harcıycaz demesi de. O altınları alabilmeniz için önce kendi ailenizden almanız gerekecek sanırım.Kızlar fikirleriniz önemli
Niye iki ayrı yerde anlamadım sen saklarsın borcunuda sen ödersin ne münasebet onlar senin iste bence 2 taraftanda al bankaya yatırcam de...Kızlar fikirleriniz önemli
Kızlar şuan ikimizde Çalışmıyoruz. Yapılan düğün de bir süre ertelenmek istendi ama ben kabul etmedim. Kb ev kiramızı ve araba kredimizi ödüyor. Böyle düşününce eşim ister istemez katkı yapmak istiyor. Benim Param var sen rahat ol diyor. Ama altın hesabı açıp tabiki koyucam hepsini. Sadece şimdilik balayı var diye annemde benimkiler. Kendi banka hesabım bile yok. Çünkü daha yeni döndük yurt dışından.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?