Düğünden sonra takılan altınlar

Senin altınlarının ne annende ne kv de ne işi var.Sen saklamasını bilmiyor musun.Otur eşinle konuş.Altınlarımı istiyorum de.

yahu siz evlendiniz artık bir aile oldunuz.kendi zor zamanınızı tespit edebilir yaştasınız bence.anneniz niye sizin olan bir şeyi zor zamanınınzda size veriyor ki.altınlarınızı alın ve kendiniz saklayın.

bende yeni evliyim.altınlar falan bizde kaldı.bizde taksıtlere faiz binmesin diye düğünden 1 hafta sonra bir kısmını bozdurup ödemelerimizi yaptık.aileler niye ödemeleri yapıyorkı sizin altınlarınızla yaa.bi arkadasımda aynı şeyi demişti.altınlarını almışlar ödemeleri yapacagız diye.sankı bozdurupta gelınle damat kendi yapamıyor.
cnm keske evlenmeden önce bi sorsaydın eşine sizin adetler nasıl,alırlarmı falan diye.
bu arada bazı aılelerde hırsız gırerse diye kendi evlerinde saklayıveriyor.sonucta yeni evlendiğin belli.sonrada geline damada geri veriyorlar ama.

Kızlar şuan ikimizde Çalışmıyoruz. Yapılan düğün de bir süre ertelenmek istendi ama ben kabul etmedim. Kb ev kiramızı ve araba kredimizi ödüyor. Böyle düşününce eşim ister istemez katkı yapmak istiyor. Benim Param var sen rahat ol diyor. Ama altın hesabı açıp tabiki koyucam hepsini. Sadece şimdilik balayı var diye annemde benimkiler. Kendi banka hesabım bile yok. Çünkü daha yeni döndük yurt dışından.

altınlar eşiniz ve sizin iki aileden de alın..
saklanacaksa da siz saklayın harcanacaksa da siz harcayın.

bazı arkadaşların dediği gibi,aileler herşeyi yapmak zorunda değil,yani iki genç kendi ayakları üstünde durabiliyorsa evlenmeli.hem eşyaları al,hem altınları al,hem ev aç,düğün yap bunların ailelere ne kadar yük getireceğinizin farkında mısınız acaba?konu sahibinin eşinin işi yokmuş kayınpeder hem kirayı ödüyor hem araba kredilerini,siz burda altınlar niye onlarda duruyor,git iste diyorsunuz.pes doğrusu...

ne kadar masraf yaptıklarına bağlı. bütün düğünü onlar mı karşıladı? eğer öyle ise eldekileri kullanabilirler bence

o zaman altınları istemen ayıp açıkçası kusura bakma. size resmen kayınpederler bakıyor. bu şekilde nasıl evlendik milletin eline bakıyoruz diye üzüleceğinize bir de altınları nasıl alacağım diye düşünüyorsunuz. önce kendi kendinizi döndürmeyi başarın evlilik de bu şekilde yürür başkalarının sizin kiranızı ödemesi ile değil

kibarca arkadaşlarım takı olarak kullanıyor bende kullanmak istiyorum ama altınlarımı bana vermiyosunuz ki takıp hevesimi alayım deyin ne şiş yansın ne kebap

benımde ıkı dugunum oldu bız altınları doldurduk posete getırdık evımıze ertesı gunde bankaya..ıs bukadar basıttır ne sacma aılelerde olması

Ne münasebet anne babasına hibe ediyo!
Nekadar verdiğini biliosundur eşinden iste gitsin kuyumcuya okadar altın alsın sana
Ozaman tıpış tıpış gider getirir altınlarını

eşinin ailesi de sizin aileniz hakkında onlar aldı biz de alalım belki diyordur. Ailenizin senin için saklayayım bana ver demesi de yanlış, diğer tarafın bir kısmını borçlara harcıycaz demesi de. O altınları alabilmeniz için önce kendi ailenizden almanız gerekecek sanırım.

Niye iki ayrı yerde anlamadım sen saklarsın borcunuda sen ödersin ne münasebet onlar senin iste bence 2 taraftanda al bankaya yatırcam de...

Isiniz yok, kocaniz da işsiz, ev kiranizi ve araba kredinizi kayinpederiniz ödüyor, düğün için masraf yapmışlar, ve en başında düğünü erteleyelim is bulun önce dedikleri halde istememissin. Birde altınları dert ediyorsun. Bence kiraya ve araba kredisine say. Kocana da altın lafı etme, ayıp ediyorsun.

Yaptığınız düpedüz nankörlük.İkiniz de çalışmıyorsunuz.Evlenince başınız göğe ermiştir inşallah,Allah muhafaza erteleseydiniz kıyamet kopardı.Size kp bakıyor,balayı derdindesiniz,bir de altın derdine düşmüşsünüz.

Yasal olarak dugundebtakilan takilarin hepsi bayanindir. Dugunden sonra esim bana verdi bende bankada kasaya koydum. Daha sonra biraz isin dini boyutunu arastirdim kesin bi yargi olmasada yari yariya bolusmenin esleri daha mutlu edicegi kanisina vardim ve yarisini esime verdim o da ev icin harcadi zaten. Ama yinede sana borcum olsun dedi eline para gectikce bi seyler alir bnde bankada saklarim ne olur ne olmaz hic guvenesmem kimseye o manada. Su an 12 bin borcu kaldi kNe anneme ne kv vermem o ne sacmalik. Dedigim gibi zaten yasal olarak hepsi sizin. Ben yerinizde olsam bankaya atarim. Ilerde ne olycagi hiccc belli olmaz

Nie kızın üstüne gidiyorsunuz ki ?
Kız çalışmak zorunda değil ama kocası çalışıp o eve bakmak zorunda çalışmıyor kp ödüyo diye kız niye nankör olsun ki?
Onu bağlamaz ha kocası ödemiş ha kp
Ama altınlar dinende resmende onun
Kredi öde kira öde ama takılarımı gasp et?
Eee bende bozdurur öderim benim olduğum yerde kuyumcu yok mu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…