DÜĞÜNE 1.5 AY KALA CENAZE

karsiyaka35

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2019
23
-1
1
Merhaba kızlar 29 aralıkta düğünüm var ve 5 gün önce kayınpederimin babası vefat etti düğünü ertelemeli miyim? karşı taraftan böyle bir talep gelmedi daha ama ben kara kara düşünüyorum isterlerse ne demeliyim diye bide bende düğünümde insanları mutsuz bir şekilde hatırlamak istemiyorum ama düğünümü de ertelemek istemiyorum yine kafam karışık yardım lütfen

Arada bayağı bir zaman var sonucta kayınpederinin babası bu güzel gününüzü anlayısla karsılarlar bence

bende düğün günüme yakın birisi ölecek veya birine düğün günü bişey olacak diye hep korkardım sonra dediler ki büyükler düğün de insanlar için ölümde.. Gerek yok 1,5 ay yeterince geç bence

bu konu bende derin yara :KK12: 1 ay kala eşimin bi akrabası vefat etti. kan bağı olmayan biri. kuzeninin eşi. genç öldü.
bi anda ortalık ayaklandı düğünü erteliyoruz diye. ne bi sorma var ne bi danışma
herşey ayarlanmış uçak biletleri salon ertelenmiyor, işyerlerinden izin alınmış iptal etmesi bi dert. balayı yurtdışında vize kısıtlı o boşa düşcek falan
ben nişanı attım o hengameyle, ama yine ertelendi o düğün
olan bize oldu 20 bine yakın zarar ettik
hemde 1 ay sonraya ertelendi
1 ay için 20 bin ve o kadar rezillik cabası.. neymiş 40ı çıkacakmış..

Bnim komsumun kv si öldü komsum oglunun düğününu yapti 20 gun sonraydi hemde bir oynadi bir oynadi ne diyim :D bnce cok uzun zaman var illede rahat etmwk istiyosan esine soyle siz iaterseniz dugun ertelene bilir de zaten onlar ertelemez siz de soylmis olursunuz

Bizim düğünden 3 ay önce esimin sevdigi bir akrabası vefat etti. Sahsen ertelemeyi teklif ettim, çünkü ani bir ölüm oldu. Bende severdim rahmetliyi. Mekani cennet olsun insallah. Bu kararı erkek tarafa bırakın. Onlar değişiklik yapmak istemiyorsa sizinde iciniz rahat olsun.

bu konu bende derin yara :KK12: 1 ay kala eşimin bi akrabası vefat etti. kan bağı olmayan biri. kuzeninin eşi. genç öldü.
bi anda ortalık ayaklandı düğünü erteliyoruz diye. ne bi sorma var ne bi danışma
herşey ayarlanmış uçak biletleri salon ertelenmiyor, işyerlerinden izin alınmış iptal etmesi bi dert. balayı yurtdışında vize kısıtlı o boşa düşcek falan
Cok kotu bi durum ama nisan atmak biraz dogru olmamış :(

çok üzüldüm senin adına peki 2 ay sonra düğün olunca herkes normal eğlenebildi mi

Canım bahsettiğin kişi yaklaşık 70 li yaslardadir. Onlardan bir talep.gelmezse erteleme bence. Çünkü dugunde yasli olmaz kimse

Karşı taraftan bir talep yok, zaten 40’ı geçmişte oluyor. Tabi ki ölüm her yaşta üzer ama genç birinin ölümü kadar yıkmaz kimseyi.
Umarım ertelenmez ve gönlünüzce yaşarsınız düğününüzü🙏

off nedır bu es aılesınden cektıklerımız ,

Karşı taraftan böyle bir talep gelmezse siz birşey söylemeyin bence. Düğününüzde de insanlar üzüntülü olmaz. Hayat hep böyle zaten üstad boşuna dememiş "yaprak döker bir yanımız bir yanımız bahar bahçe"

Bnim komsumun kv si öldü komsum oglunun düğününu yapti 20 gun sonraydi hemde bir oynadi bir oynadi ne diyim :KK70: bnce cok uzun zaman var illede rahat etmwk istiyosan esine soyle siz iaterseniz dugun ertelene bilir de zaten onlar ertelemez siz de soylmis olursunuz
ayy cok guldum bu mesaja :) cok yasayın

Back
X