- 6 Eylül 2018
- 119
- 157
- 103
- Konu Sahibi orchiddream
-
Bende korktum kötü olmasından herşeyin bu yüzden geri çekildim sanırım. Teşekkürler sizin de var olan sorunlarınız çözülür inşallahbence hayırlısı olmuş ama sevdiğin icin goremiyorsun.
biz de esimle severek evlendik o donem kentsel donusum oldu her birinin de dairesi tabi. heves ettiler cok esim de oyle hayir desem de ikna olmadi. simdi esim cok pisman keske dinleseydim seni diyor. ama artik cok gec evliligimizde yiprandi baska olaylarda yasandi kadinlar hissediyor canim ama erkekler malesef..
simdi boslukta gibi hissedersin ama gecer inan.. evlensen çalışmiyorsun da sanırım cok ezilir yipranirdin is bulana dek senin degerini bilen biriyle mutlu olursun inşallah içini ferah tut..
Hayırlısı hepimiz içinHayirlisi ne ise o olsun böylesi hayirliymis demek..
Evet bu söyledikleriniz doğru, fakat bu duygular bu sevgi öylebir hale getiriyorki mantığı silip o adam melekti gibi gösteriyor ümit ediyorumki bunlarda geçicek yakında.Neye pişman olacakmışsınız? “Tuh, keşke aile apartmanına gelin gitseydim” mi diyecekmişsiniz yoksa “fragmanı devamlı ayrılan adam olan filmi izleseydim” mi?
Evet bence ortak bir karar olmalıydı. Ben orada daha oturmadan düşüncesi ile huzursuz oldum heveslerimi yitirdim.Ya tabi yazması kolay bize ama yazdıklarına bakılırsa ayrılmakla doğru karar vermişsin evlilik bu şakası Yok geri dönüşü zor... aile apartmanında oturmak bile bence tek başına ayrılık sebebi buna seni zorlayamaz... ailesinin dizinden ayrılmak istemiyorsa evlenmesin bir kat yukarıda oturacaksa hiç çıkmasın aynı evden.
evet herşey tam olarak yazdığınız gibi yorum için teşekkürler biraz iyi geliyor konuşmak o içimdeki pişmanlık duygusunu köreltiyor. konularınızı okuyacağım :) Hepimiz için hayırlısı ve güzeli olsun inşallah.Öncelikle geçmiş olsun.Bu deneyimi iki kez yaşayan biri olarak seni çok iyi anlıyorum. Aşk sevgi önemli; ama mantık da önemli. Ailenin içine sinmemişse vardır bir bildikleri. Terkeden taraf sen olduğun için vicdan yapıyorsun. Ki nişanlın da sana bunu hissettirmeye çalışmış. Lakin sen ayrılmak zorunda bırakılmışsın. Bu ayrılık tek taraflı değil gibi. Sanki nişanlının da aklına yatmayan bir şeyler varmış da o ayrılık kararını sana aldırmış .Aile apartmanında yaşamaya zorlanarak iş yokuşa sürülmüş. Bu ya da bunun gibi sorunlar olmasa sen ayrılık kararı vermezdin. İçin rahat olsun. Önüne bak. Ayrılık tazeyse ara ara gelgitli duygular yaşaman, geçmişi sorgulaman normal. Bunlar zamanla iyileşecek.İçini ferah tut. Her şey geçiyor. Kalp zamanla iyileşiyor.
Benim konularımı da okuyabilirsin. 3 ay önce düğünüme 10 gün kala ayrıldık. Çok şükür iyiyim. Zaman ve sevgi dolu bir aile her şeyin ilacı.
İnşallah her zaman hayırlısı olur.Uzulme zaten 6 yillik iliskiden hayir gelmez. O kadar uzun sure cikip evlenenlerin sonucu yine ayrilik. En azindan adin dul a cikmaz. Onundeki zamanda hayirli baska kismetler cikar hem yeni bi heyecan hemde ailenin onayladigi biri olur. Zaten zoraki gidiyomus hayir gelmez.
Ben bu anlattıklarınızın hepsi ve fazlasına sahipken evlendim pişmanım net
Teşekkürler yorumunuz için inanın biraz daha iyi hissettiriyor ilerde olacak kötülüklerdense şimdi üzülürüm diyorumyol yakinken bittigi iyi olmus
aile apartmaninda sizle simdiden ilgilenmeyen bi aileyle yasicaktiniz, esiniz de annem diyosa yapilacak babam diyosa kanundura baglar siz de kafanizi vuracak tas bulamayinca buraya konu acardiniz
ailesine karşı kuyrugu dik tutmak icin diretmistir cogu konuda. hem onlarin gonlu oluyodur, oglumuz istedigini yaptiriyo diye hem de ailesinin belli ki ona lafi geciyo. rahatliyolardir hersey istedigimiz gibi olcak diye
arada derede kalip yipranacaginiza biraz oturup aglarsiniz gecer uzulmeyin
inşallah zaman güzellikler getirirBirkac aya evlenir merak etmeyin..bu iliskinin yuz goz oldugu yıprandigi net..Daha mutlu olursunuz belki de zamana birakin biten bitmis..Hep gonul alan taraf sizken karsidakinin cok da sevmedigi ortada..
Çok teşekkür ederim gerçekten fikriniz için. :)orchiddream olanda hayır vardır derler.
Ben anlattıklarınızdan sizin mantıklı bir insan olduğunuzu ve doğru karar verdiğinizi düşündüm.
Teşbihte hata olmasın;
Alışveriş esnasında bile denediğiniz kıyafet tam içinize sinmediyse, kararsız kaldıysanız almayın diyor alışveriş uzmanları...
Doğru söylüyorsunuz fedakarlık hep bizden bekleniyor. Hep nasılsa o beni seviyor dediğimi yapacak düşüncesinden oluyor herşey. Dediğiniz gibi pişmanlıklar ve telafilerle gelse başım üstüne ancak şuanda esnersem düşünüyorum ki ömür boyu herşeye kolay ikna olan kadın ve hatta ikna edilmeye bile uğraşılmayacağım sanırım.Nisan attığı için pişman olan hiç duymadım
Ama evlenince pişman olanlarla dolu buralar ve her yer !!!
Seviyorsa taşın altına koyacakti elini !! Siz dünya fedakarlık yapsaniz boş !! Çünkü kadın fedakarlık yaptıkça erkeğin gozunde basitlesiyor nedense , değer vereceklerine eziyorlar!!
İyi yapmışsın hoş etmişsin , uzun ilişkilerde hep kızın teslim olmasını istiyolar , yok öyle yağma ailene helal olsun .
Ha gelir toparlarlar senin ailenin gönlünü alır ,seviyorsunuz da saygı duyarım . Zaten adam uzaklaşmış çoğu şeyi harcamış o adım atmıyorsa siz esnemeyin pismanda olmayın
Teşekkür ederim amin cümlemizin inşallah güzel evlilikler nasip etsin ya da olan evlilikleri hayırlı kılsın sıkıntılar gitsin inşallah... Bende bu olayın olmasından çok korktumMrb cnm oncelikle cok akilliymissinki aileni dinlemissin benm gibi dikine gitmemissin ben bu yuzden yanls bi evlilik yaptim ve sonuc orta bir cocuk ve bosanma adim birken iki oldu ve sen ne kadar iyi olursan ol adin iki oldu sonucta kotu olursun aradaki kalan yavrununda boynu bukuk kalior malesef kesinlikle uzulme pisman olmayacaksın insalah rabbm ailenin ve senin icine sinen bi evlilik nasio etsin ve pisman olup geri donme annenin babanin bir bildugi vardir ve onlarida uzme yoluna bak
haklısınız hak ediyoruz mutluluğu inşallah mutlu oluruz :)Öyle gelir..o kadar emek o kadar sene nasıl biterse bitsin can yakar. 8 sene dile kolay. çok benzerlerini yaşadım bildiğim bişey var bir ilişki ayrıl-barış döngüsüne girdiyse asla mutlu olunmuyor. Maalesef o çabaların ağlamaların son bulmayacaktı.Cesaret edip o döngüyü kırmak gerek. Bunu başardığın için tebrik ediyorum. Kafanda şöyle iyiydi böyle güzeldi dersen mutlu olamazsın,sana yaptıklarını onun için döktüğün yaşları düşün ve bu kez onun için değil kendin için güzel birşey yap kendine emek ver. Her şey çok güzel olur. Yıllardır can çekişen bi ilişkiyi tek başına itmektense yeni heyecanla umutlarla bi evlilik yapmalısın. beni çevrem çok ayıplamıştı nişan attığım için ben de onları ayıplıyorumZORUNDA MIYIZ YAA? mutlu olmayı hakediyoruz kusura bakmasın kimse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?