düğüne 2 ay kala nişan attık, doğru mu bilmiyorum

Aile apartmanı için daha yeni açılmış bir konu var okuyun isterseniz
Kız evlendiğine pişman
Belki okumak size iyi gelir

Siz ben bitirdim diye niye düşünüyorsunuz ki, ben düşünmek istiyorum demişsiniz adam bitsin o zaman demiş yani kendisi bitimiş.. Siz anladığım kadarıyla vebalden korkuyorsunuz ama bitiren o .size de istemediğinizi dayatan yine o.Sizin bir suçunuz yok istemediğiniz duruma tabiki hayır diyecektiniz.Ayrıca sürekli ayrılalım d,yen oydu demişsiniz evlenseydiniz her tartışmada boşanmaya kalkacaktı çok büyük ihtimal..Kendinizi kurtarmışsınız.Yakın arkadaşım aile apartmanına gelin gitti çok pişman babasına çok kızgın beni elleriyle verdi diyor,evlilikten bişey anlamadım diyor sürekli kayınbaba kayınvalideye her adımını haber veriyor,bir gün boyunca evden çıkmasa hemen kapıyı çalıyorlarmış ayıp insan bi uğrar diye özel hayat dene bişey yok diyor.Kız bu ortamdan kaçmak için tekrar ünv sınavına girip annesi babasının yanına geldi okuyor şu an..Lütfen pişman olmayın kendinizi telkin edin..

benim gibisin en iyisini yapmışsin. dün konu açtım oku mutlaka oldu mu. bizde 6 yıl birliktelik 9 ay nişan 4 aylık evlilik. uzun uzun anlattım oku ve kendini iyi hisset. ve üzerine dün akşam telefon geçmişindeki babaya para hibe etme. bankada benim üzerime ama onunda girme yetkisi olan kasamiz var içinde düğün takılarımız. ani ölürse onu bile nasıl bsbasına bırakir evimizi nasıl miras babasına bırakir ani ölümde. ve sağ kalan eşe miras bırakmama araştırmaları yapmış ani bi kazada ölürse diye. oku benim yazdığımı hataya düşme

hemen hemen aynı seyleri yaşamısız. şuan evliyim. keske ailemi dinleseydim diyorum. ailelerimiz bizim için en iyisini en doğrusnu ister herzaman. unutrsun. kimler unutulmadı ki.neler geçmedi ki. evlenip ayrılmak daha mı iyi. şimdiki aklım olsa şuan evlenmezdim..!

Dediklerinize üzülerek de olsa katılıyorum, teşekkürler. Ben yıllarca onu kendimin önüne koydum onu düşünürken birde bakmışım ki yıpranmışım... İnşallah herşey iyi olur

Teşekkür ederim gerçekten. Şuanda doğru muyum yanlış mıyım karar veremediğimden çok duygusal olduğumdan buraya yazmak istedim. Gerçekten teşekkürler iyi geliyor. İlk başlarda ben de diyordum evlenince düzelir herşey harika olur bir sarılınca herşey geçer ama yıllar geçtikçe gördüm ki kimse değişmiyor :) ve ben değiştirilmeye çalışılıyorum devamlı onun istediği gibi biri olmak için...

" Inceldiği yerden koparmazsan sağlam yerinden kopar" bence tam da bu olmalı... Tecrübelerime dayanarak söylüyorum. Bir kere ayrıldıysanız barışmayın.. Evlenseniz de pişman olursunuz. Kendimden biliyorum
Gerçekten haklısınız bunlar bana hep tecrübe olmalı bazen iç sesim dese de evlenince mutlu olursunuz o değişir diye görüyorum ki bu bir hayal bu yüzden en doğrusu bu Rabbim hepimize hayırlısını versin,olan sıkıntılarımızı da düzeltsin.

Reactions: bay
Evet tam olarak böyle. Ben ona tabiri caizse yalvardım lütfen ayrılmayalım, gerçekten ayrılmak istemiyorum zamana ihtiyacım var şuandaki durumumu öyle hemen sen de geçiremezsin olmuyor lütfen anla zaman ver her şeyin daha iyi olması daha sağlıklı bir evlilik yapmamız için defalarca nice bu ve bunun gibi açıklamalar güzel sözler söyledimse de olmadı. Hayır dedi bekleyemem unut beklemeyi ya şimdi oluruz ya da hiç oluruz dedi ve gitti. Ev meselesi hakkında da çok anlattım herkes çok iyi olsa da illaki orada tartışmalar yaşanacak ben öz kızı gibi olamam istese de, o kızıyla kavga eder hemen barışabilir ama biz ettiğimiz zaman her şey farklı olur kırgınlıklar olur birikir birikir dedim. İster istemez kötülüğüne olmasa bile takip ederler sürekli sorarlar karışırlar bunlar ileri seviyeye giderse sen de başa çıkamazsın ben de diyorum. Haklısın diyor ama ben sana destek olurum sen yeter ki benim sözümü dinle diyor. ve halden anlamıyor neler demedim ki ailenle uzak olmamız ilişkimizin daha tatlı,iyi kalmasını sağlar dedim. Ama ne yazık ki anlatamadım.

Yok canım emın ol evlenince düzelmiyor aksıne göstermediği huylarını gösteriyor.

Reactions: bay
Yok canım emın ol evlenince düzelmiyor aksıne göstermediği huylarını gösteriyor.
Bana daha şimdiden ne huylar gösterdi. Ayrıldığından hiç bir iyi söz işlemiyor neler desem de yapsam da günler sonra barışıyor ve onda da birdaha böyle yapma şöyle yapma deyip geliyor. Evlenince o aile apartmanında özellikle bana defol yan odada yat demesinden ya da devamlı beni yalnız bırakıp aşağı inmesinden ya da devamlı boşancaz bak şöyle yaparsan boşanırız demesinden korktum.

ozlersin cok ozlersin..icin de acir. ama naptin da adamin hayatini mahvettin. surekli ayrilik diyen o. nazi niyazi yapan o. ailen hakli boyle ömür gecmez. anladigim kadariyla fedakar bi tipsi. yapma...kiymet bik evet de kiymetin de bilinsin.

diyolar diyolar. sürekli boşanıcaz da diyolar al esyalarını annenın evıne dön de diyolar senden soğudum senı görmek ıstemıyorum da diyolar. hepsini diyolar

ozlersin cok ozlersin..icin de acir. ama naptin da adamin hayatini mahvettin. surekli ayrilik diyen o. nazi niyazi yapan o. ailen hakli boyle ömür gecmez. anladigim kadariyla fedakar bi tipsi. yapma...kiymet bik evet de kiymetin de bilinsin.
Evet elbette o da fedakarlık yapmıştır ama ben daha çok yaptığıma inanıyorum. Haklı olayım veya haksız ne zaman tartışma olsa üzülür dayanamaz güzel sözler yazıp özür dilerdim uğraşırdım ilk başta bu daha kolaydı tabi daha sonra yıprandığımı hissettim

diyolar diyolar. sürekli boşanıcaz da diyolar al esyalarını annenın evıne dön de diyolar senden soğudum senı görmek ıstemıyorum da diyolar. hepsini diyolar
gerçekten çok üzücü sizin adınıza çok üzülüyorum kendi adıma da yıllarca düzelir diye hayal dünyasında yaşamışım diyorum ama en azından evlenmedim diyorum

aile apartmanı mı kurtulmuşsun. bir de ilişkide hep gönül alan kişi olmak çok fena yıpratıcı olur.
senin vicdanına oynamaya çalışmış ama aferin sana kanmamışsın.
evliyim bir de evladım var Allah bağışlar inş. eşim aile apartmanına gidelim dese ayrılırız yani.

üzüleyin lütfen kv ile aynı apartman yuzunden biten bir nişanlılıktan hayır gelmez evlilik ise çok farklı sureklı onun gonlunu almak hep alttan almak zamanla ınsanı uzuyor ve malesef ya ruhumuz bıtıyor ya da evlılığımız bırbırınıze gore olsaydınız bunları yaşamazdınız...

seni sürekli bastırmış ve demesine göre sorumluluğu senin üstüne atmış
sen zaman istiyorsun hayır diyor
sen aile apartmanı istemiyorsun o ikna etmeye çalışıyor
sen ne istersen hep zıttını söylemiş zaten
seni anlamaya çalışmamış ki eski nişanlın
düşünsene evlenmeden bu kadar yıprandın
evlenince daha çok katlanacaktı
elbette sevginin olduğu yerde bir bitiş varsa gönül sızısıda olur
o yüzden bu sızıyı kabullenip daha çabuk atlaman

Fedakar olanın tepesine çıkıyorlar işte sen hep kendinden verdikçe bunu görevin gibi görüyorlar, belli ki zehir zemberek bir hayatın kıyısından dönmüşsün. Ailen istemediyse zaten bir bildikleri vardır, çok şahit oldum evlilikte ailenin rolü büyük.

Anladım durumu.Tek bildiğim şey var bir insan istemediği şeylere evet diyorsa kesinlikle pişman oluyor, bu her konuda geçerli evlilikte bunu üçle çarpın.Olaya şöyle bakın derim, evlilik yaparken olması gereken nedir ? dayatma ile yada ona karşı sevginizi suistimal ederek size kendi isteklerini dikte etmesi değil, sizin istediklerinize daha çok önem vermeli ve yapmalıydı eğer gerçekten seviyor olsaydı..Seviyorsa da karakteri ve egosu bunun önüne geçmiş size çok sıkıntılar yaşatırdı diye düşünüyorum.Zor bir insan anlattığınız..Mutlu edecek biri değil

Hem de ne kadar zor bir insan bunu kendisi bile kabul ediyor. Seviyor ama gururunu egosunu çoğu zaman öne geçiriyor. Çok konuştum nolur yapma gurur dediğin şey yıpratır yapma herşeyde takılı kalma barışalım çok dil döktüm. Birde mesela benden istediği şeyleri ben senin iyiliğini düşünüyorum sen şuanda yanlış düşünüyorsun bana güven deyip güzel ve tatlı sözlerle söyleyince insan duruyor düşünüyor o çok iyi insandı da ben mi anlamıyorum acaba deyip pişman oluyorum açıkcası o da söylediği sözlerle pişman ediyor.Normalde haklı olduğumu düşündüğüm üzüldüğüm konularda öyle bir konuşuyor ki kendimi şunu derken buluyorum ' ben ona nasıl yaptım da üzdüm böyle ' bende anlamıyorum. Çoğu kez zaten kendimi yargıladım acaba sorun gerçekten ben miyim devamlı yanlış mı yapıyorum. Defterlere yazdım kendimi düzeltmeye çalıştım ama baktım ki bu tartışmaların azaldığı yok. Bende o böyle bişey yaptı hemen karşılığını vereyim, dur bi trip atayım, hep benim dediğim olsun gibi düşüncelere de sahip olmadım gerçekten hep iyi olsun istedim herşey. Tartışma sonlarında benle konuşmadığında çok gözyaşı döktüm çok ağladım o şekilde uyuyakaldığım oluyordu bitkin düşüyordum. Ama yine yazıyordum konuşmaya çalışıyordum hemen güzel söz söylediğinde mutlu olup konuşmaya devam ediyordum bunları yaparken doğru olmadığını hissediyordum ama engel olamıyordum kendime. Daha sonra artık yorulunca eskisi kadar yazamadım konuştukça tartışma çıkınca tartışmalardan korktum kaçtım yazmamaya başladım işte son halimde gram dayancak gücüm kalmamıştı bu yüzden biraz da zaman istedim. Yıllarca onunla evlenmek hayalim olsa da kalbim durulmadı devamlı huzursuz ve mutsuz hissettim sonra baktım ki ben de çekilince kopup gidiyor. O yapma ayrılmayalım diyor güzel sözler söylüyor ama kendi istediği şeylerle beni dinlemeden...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…