- 29 Temmuz 2021
- 1.760
- 2.264
- 83
- Konu Sahibi palm angels
-
Çok haklısınız çok teşekkürler.İlk aşk sonsuz değildir, ilk aşkla evlenmek çoğu zaman yapılan en büyük aptallıktır. İlişki tecrübesi kazanmak için pek çok insanla sevgili olup gerçekten ne istediğinizi öğrenerek evlenmek özünde en doğrusudur.
O dizdiğin ayakkabılar var ya, çoğu zaman ağlayarak giyecektin onları, hatta moraran yerlerinin ağrısından eğilemeyip inleyerek giyecektin. Yat kalk şükret
O psikolog nasıl bir psikologmuş? Bizim komşu Şadiye teyzeye gelsen o da aynı şeyi söylerdi, hem de bedavaya.Psikoloğum da böyle söyledi. Erkek o... dedi. Böyle bağlıyolar ded.
Bence gülü alıp kendisi gider.Bazı kadınlarda var bu. Hükmedilmek istiyorlar. İzin vermesin, hayatımı yönetsin, yeri geldi mi cezalandırsın kafası. Kendilerini daha aşağı seviye bir varlık olarak görüyorlar. Erkek ise daha güçlü, karizmatik ve irade sahibi olan yüksek seviye bir varlık. Aslında itaat etmek hoşlarına gidiyor. Biraz da "Stockholm sendromu" baş gösteriyor tabi. Cazibe merkezinden uzaklaşmak güç geliyor.
Şu an ofisinin önüne bir buket gülle gelse, azıcık alttan alıp özür dilese konu sahibi kabul eder. Ailesini falan da ezer geçer. yeter ki adam ağzına bir parmak bal sürsün. Bunun gazıyla her şeyi ama her şeyi yapar. Çünkü alıştığı yaşam şekli o. Sıkışmış, esir olunmuş bir kişilik onun için alışıldık.
Hahahah yok adam artık nasıl bi raddeye geldi siz düşününO psikolog nasıl bir psikologmuş? Bizim komşu Şadiye teyzeye gelsen o da aynı şeyi söylerdi, hem de bedavaya.
Hayır yani, benim yorumum bile daha usturuplu, herhalde daha çok teknik bilgi içeriyordur.
Psikolog olan bazı üyeler vardı, kızlar seanslarınızda bu üslupla konuşuyor musunuz?
Erkek o... NeyPsikoloğum da böyle söyledi. Erkek o... dedi. Böyle bağlıyolar ded.
Valla adam az daha ararsa gider mi gider. Konu sahibinde henüz bir kabullenme yok çünkü. ha çoğu kişi de evlense boşanırdı demiş. Katılmıyorum. Ölse de boşamazdı bence, kavga gürültü, şiddet, ihanet, hepsini çeker yine de devam ederdi. Hiç mi görmediniz böyle evlilikler?Bence gülü alıp kendisi gider.
Burada nasıl bir adam anlamalıydınız.itaat edeceksin yoksa giderim
Millet bu yüzden boşanıyor bile siz 1 tane değil 4 tanesini affetmişsiniz.Beni aldattığını yakaladım yani 2 ay içinde 3 4 kız olmuş.
Yetmemiş üzerine dayak atan birini affetmişsinizilk şiddetini yaşadım
Saygı yoksa sevgi yoktur. Kendinizi kandırmayın.küçük küçük şiddetler oldu artık ben de karşılık veriyordum saygı kalmadı küfür hakaret gırla gidiyordu.
Bunu kendinize yaptırırken hiç mi utanmadınız?Boğazıma yapışmalar kafama vurmalar falan
Babası neyse oğlu da oymuş. Evlenip artık ilgisiz kocanla onun aynı kafadan 4 ERKEK çocuğuna bakarsın. Lütfen dünyada bu adamdan 4 tane daha olmasınBabası bana 4 erkek torun vereceksin dedi.
Sussaydın da dövülerek, hakaretler içinde mi yaşasaydın?Ya da keşke sussa mıydım?
Babanlar sana sahip çıkıyor. En azından bir şey olsa gidecek kapın var. Kaçırsa onu da yok edecek bu adamla sıkışıp kalacaksın.Kaçırayım seni dedi saçmalama dedim. Git babamla konuş diyorum yok diyor korkuyor.
Vurmuş çünkü yalan mı!!!!??? Yalan mı!?Sen herkese sana vurduğumu söylemişsin. Bizi mahvettin sen bensiz yaşayamazsın.
Siz o psikoloğun diplomasını falan bir kontrol edin en iyisi mi. Hatta direkt başka bir psikolog araştırsanız daha iyi.Hahahah yok adam artık nasıl bi raddeye geldi siz düşünün
Bir kere o eşik geçildi mi, hep geçilir. Üstelik fiziksel şiddetle bitmemiş. Adam sizi aşağılayarak, küçük düşürerek sadece kendisi sizi kabul edermiş gibi yapıyor…ikincisinde ciddi bir tepki koydum bir daha hiç yapmadı. Ben de dayak meraklısı değilim tabi ki iki kere de affetmek benim hatamdı tabi ki haklısınız.
Aslında şöyle babası annesine hepimizin önünde s… çekti kadın yerine geri oturdu oda böyle gördüğü için hep annesi gibi birini istediğini söylerdi
Adam koç mezunu odtü Yükseklisans gelirim vallahi çok isterimSiz o psikoloğun diplomasını falan bir kontrol edin en iyisi mi? Hatta direkt başka bir psikolog araştırsanız daha iyi.
Ha yok derseniz de gelin beş çayında bana anlatın. Erkeklerin yedi sülalesine beraber söveriz.Para da almam yani. Gelirken pasta getirseniz kafi.
Vallahi gerçek bir de ben bunu iki sene yaşadımayy aile boyu felaketlermiş
olay sadece çocukta da bitmiyor yani
her yeni mesaj bana bu üye gerçek olabilir mi dedirtiyor??
Allah'ım sana geliyorum.Vallahi gerçek bir de ben bunu iki sene yaşadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?