Düğüne 20 gün kala nişan atmak

Deneseydik olmazsa bosanırdık çok yanlış o daha zordur basta boyle olması senin için daha iyi olmuş ayrıca araman da hoş olmamış işede yaramamış hep benim dediğim olsun diyen biri gibi yada ailesinin etkisi büyük hayatındaki kararlar da

Su siralar cok fazla duyuyorum corona sureci belki de insanlarin stres yonetimi ve tahammul sinirlarini farkli etkiledi.Umarim bir gun ikimizde buraya cok mutluyuz mesajlari yazariz Allah yardimcimiz olsun
uzmeyin tatli caniniziii。ne acilar ne zorluklar atlattiniz bumu gecmeyecek

Kurtulduğuna sevinmelisin
Sen hep caba gösteren, alttan alip aman nisanlim.ve ailesi kırılmasın diye kendinden ve ailenden ödün veren taraf olmuşsun hatta üstüne son bir umut aramissin da. Ona ragmen olumsuz cevap aldığına göre sukretmelisin, evlendikten sonra bu yönlerini görsen daha cok aci cekerdin. Bu sefer bunca şeye göğüs gerdim, evlendim şu kadar zaman da evlilikte emek verdim nasil çöpe atarim, boşanmış derler beni yadirgarlar diye düşünürdün.
Ayrıca tamam nikah da yapılabilir ama bu karari hep birlikte oturup konusarak vermeniz gerekirdi yoksa onun annesi istemiyor diye değil. Hem bu pandemi döneminde duali mevlütlü olması, düğünden daha iyi olurdu belki de. En azindan insanlar mesafeyi düğüne nazaran daha iyi kurabilirdi.

Zamanla her şey geçiyo . Namaza da başlamışsın inan o seni iyileştirir. Verilmiş sadakan varmış. Bak gör dgdln söylemişti dersin öyle mutlu huzurlu bi evlilik yapacaksın ki şükürler olsun ki nişan atılmış diyeceksin. Tecrübeyle sabit

Bundan iki yıl önce düğünüme 10 gün kala nişanlımla ayrıldık. Zor bir karar ama perşembenin gelişi çarşambadan belli oluyor. Mutlu olamayacağımıza kanaat getirmiştik. İyi ki de öyle yapmışız. Bu karardan bir an bile olsa pişman olmadım. 6 ay gibi bir sürede eski normal halime döndüm.
Şu an şok halindesin. Durumu kabullenmen zaman alacak. Bu süreçte kendini koru, herkese laf anlatmaya çalışma. Anlaşamadık ayrıldık, bu kadar. Daha ötesini anlatma kimseye. Psikolojik destek alman faydalı olur. Kendini odaya kapatma derim, az az da olsa evin içinde rutin işlerle ilgilen. Geçecek merak etme. Zaman zaman duygusal gelgitler olabilir. Bunlar seni tedirgin etmesin.

Canım evlensen daha mı iyiydi bütün sorumlulukları tek başına yüklenmişsin ve ona rağmen memnun edememişsin. Burda neler okuyoruz binbir hevesle evlenenler bile boşanabiliyor kaldı ki eski nişanlın ve ailesini çok hevessiz buldum evlensen nasıl olacaktı kim bilir. Taviz tavizi doğurur bir daha üstüne düşenden fazlasını yüklenme. Sabret şükret şuan olay taze üzülmen çok normal ama şöyle 3-5 ay sonra ne kadar doğru karar verdiğinin farkına varacaksın. Şuan acını yaşa ama çok uzatma . Dobarlan bıragma gendini

Son düzenleme:
Günün birinde bu yaşadıklarına iyi ki diyeceksin. Nişan atmak çok üzer ama kimse keyfinden atmaz ve yüzde 99 iyi ki ile sonuçlanır.

Nasıl kabul etmek zorunda değillier? Kızın düğünü bu? Başkalarına göre mi düğün yapıcaktı?

Boşanmak yerine yol yakınken dönmüşssün şükret. Allah gönlümüze göre versiin

ben dugunume 10 gun kala nikahima 7 gun kala nisani attim!! uzun zamandir bu siteye girmemistim. icimden bir his bugun girmem gerektigini soyledi umarim sanada yardimci olabilirim. Degersizlik hissedecegin bugunlerde ileride cok cok ama cok degerli hissedeceksin kendini. suan sana cok zormus gibi geliyor ve bu donemi sanki hic atlatamayacaksin gibi geliyor eminim. butun hayallerin kurdugun o dusler hepsi yerle bir oldugunun farkindayim. dunyanin alti ustune gelmis gibi hissediyorsun biliyorum. ama unutma bazen dunyanin alti ustunden cok daha guzeldir. bunu anlaman zaman alacak. Sen en iyisini yaparak elinden geleni yapmissin. bazilarin kaderi kaderimiz degildir. onun yolu ve senin yolun farkliymis. arada bir aglama krizlerinede girip cikabilirsin ogunlerde kendini asla suclama cok daha iyi basacaksin adimlarini. ben en cok hayalimdeki gelinligi diktirip giyemeden onlara geri yolladigim gun ardindan bakip aglamistim o koca kutunun. Suan diyorum ki IYI KI IYI KI olmamis. seni sana her hangi bir sekilde degersiz hissettiren seni dikkate almayan bir insanla aslaaaa bir omur surulmez unutma. burada sen sucluymussun gibi sacma sapan yorum yapanlari sakinnn ama sakin takma. herkesin yolu farklidir. ozeldende yazacam sana. ne zaman istersen yazabilirsin. umarim biraz umut olabilirim...

Ya ben böyle cuk oturan bir yorum görmedim ağzına saglik

Çok haklısın evinden çıkıp kendi düzenini oluşturduktan sonra geri döndüğünde çok daha zor oluyor aç kalsam mutfağa giresim gelmiyor benim 6 ay önce baba evine döndüm

Demek ki hakkınızda hayırlısı buymuş. Şimdi üzülmeniz çok doğal. Sonuç olarak evlilik sürecindeydiniz. Şimdi oturun ağlayın üzülün emin olun zamanla gececek bir süre sonra eskisi kadar düşünmeyeceksiniz bile. ihtiyacınız olan tek şey zaman şimdi. Bence ilerde mutsuz olacagınıza şimdi mutsuz olun. Ve karşınızdaki size gerçek hareketlerini gösterdiği için gün gelecek iyi ki bitmiş diyeceksiniz. size bir örnek vereyim komşumuzun kuzeni düğününe 5 gün kala nişan atmış düşünün kaynana ve nişanlısı yüzünden . Dönüp arkasına bile bakmamış. Şimdi başkasıyla evli çocukları var iyi ki o yüzüğü atmışım diyormuş . Ya elalem ne der deyip evlenseydi.
Ve size bir tavsiyem bir daha onu arayıp ağlamayın. Bırakın gitmek isteyen gitsin. Sizin ondaki değerini de anlamış oldunuz. Kimse vazgeçilmez değildir. Derler ya bir şey oluyorsa bir hayır olmuyorsa bin hayır arayın diye. Bence siz de böyle düşünün. Umarım en kısa süre de bu süreci atlatırsınız

Sair burda diyorki eşelene eşelene zorla belami aradimda rab buyuk iste anamin babamin duasini,bir sadakami karsi getirdi ama inadim inat anlamak istemiyorum.

Niye agliyorsunuz konu sahibi Allah kurtarmis hayalinizde bu adamin kahrini cekip mutsuz olup cocuk dogurup 3,5 yil sonra geri donmekmi vardi.

Olmamissa daha hayirlisi olacagi icindir emin olun
Bence namazlara iki rekat da sukur namazi ekleyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…