Düğüne 20 gün kala nişan atmak

Düğünden sonra boşanmak diye bir yol da var ama çözüm değil.
Bu yaşadığınızı söylediğiniz problemleri unutamayacak evliliğimize taşıyacak karşıdaki adam da zaten böyleydi farklısını mı vaadettim diyecek ve çözümsüz bir şey yaşayacaktınız.

Canım şuan üzülüyor olabilirsin ama evlenseydin inan daha çok üzülecektin.Eski nişanlın için hiçbir zaman sen değil ailesi önemli olacaktı ve sen evliliğinden hiçbir şey anlayamayacaktın.Şimdi ise şanslısın önüne değerini bilen bir insan çıkacak ve mutlu olacaksın.Zaman her şeyin ilacı sen acını yaşa ama sonradan iyi ki diyeceksin bundan emin ol.

Aslinda benimde dugunume 20 gun kaldigi icin duzenim kurulmustu neredeyse ev esylar her sey hazirken boyle oldu sadece bu kadar emek vermisken her seyi astim sanarken boyle olmasi aci veriyor.yani bir dagi tirmanmaya basliyorsun hedefe cok az kalmis geri donuyorsun belki de soylediginiz gibi cocukcadir ama aci verdigi gercegini degistirmiyor.Yine de bu psikolojide cikis yol arayan bir insan icin fazla acimasiz cumleler olmus ama kendimi icimde o olgunluga sahip oldugumu dusunuyorum tesekkurler cevabiniz icin

benim de gelinligim esyalarim her seyim
Hazirdi dis fircasina hatta komik gelecek ama tavlasina kadar aldigim bir ceyizim vardi.Umarim benim icin de benim gibiler icinde oyle olur. Cok daha mutlu olmaniz dilegiyle

Gercekten oyle oldu halbuki evlenirken bizlerde birer aile kurmaya calisiyoruz.Anne babasi ayri oldugu icin annesi ve kendisinde cok farkli koruyucu bir bag var.En zor zamanlarinda annesinin yaninda oldugu icin annesi yalnizlik psikolojisne kapildi zannedersem kendiside zaten kiyafetlerini bile annesinin onayi ve zevkine emanet eden biriydi.Aslinda sorun gormedigim seyler cok buyuk meselelr dusuncukce farkina variyorum Hayirlisi bakalim

Zaten birlikte değilmişsiniz, telefonla ilişki kuruyormuşsunuz. Bir de ailenizi bırakıp yanına gidecekmişsiniz. Niye ol gelmiyordu? Bu kadar mı değersizsiniz?

Allahın sevdiği kuluymuşsun hiç boşuna üzülme sadece şükret. Bu yüzlerini evlendikten sonra da gösterebilirlerdi. Eminim çok daha iyi biri çıkacak iyi ki diğeriyle olmamış diyeceksin. Bu hep böyledir Kendini toparlamaya çalış. Yeni hobiler edin, kafanı meşgul edecek şeylerle uğraş

Evet hayırlısı olmuş

Kafana takma Aile o kadar önemliki.. Sen aileni karşına alma kim olursa olsun yarın birgün bişey olduğunda anası babası ortaya çıkıverir, kalmaya gelmeye, evindeki herseye karışma vs vs kurtulduğuna dua et çünkü aynısı yaşadım boşandım uzun yıllar sonra tekrar evlendim iyiki boşanmışım iyiki şimdiki eşimle evlenmiş im diyorum

Hislerin çok derin çok üzücü ama geçicek ... nasipse zaten olucak biliyorsun değilse mutlaka birsey çıkar. Benim arkadaşım ayrılmıştı böyle düğüne yakın ..sonra aradan bi kaç ay geçti kendini toparlamaya başladı. . Cocuk geldi telafi etti herseyi evliler uzun zamandır .. Her şerde bir hayır var derler ya hani öyle oldu.. cocuk hatasini anladı ve kız neyden vazgeçip fedakarlık yaptıysa affettikten sonra asla yapmadı. Herşey daha güzel daha iyi oldu..aileleri ile mesafeli birsekildeler hala daha. Yalnız çektiği acıları arkadasimin çok çok fazlaydı. Hala daha kalbim acıyor o gunleri düşününce der. ..
Sen herzaman önüne bak . Uzuntün belki geçmez ama alışıp normale döneceksin. Herzaman hayatında o yoktuki zaten değilmi .. maneviyata dönmek sana iyi gelicek..arkadaşlarınlâ paylaş üzüntünü eve kendini kapatma ...

Şükür namazı kılın .Gerçekten sevseydi hiçbir şey engel olmazdı size .Ayrıca bir sürü insan nişan atıyr sonrasında da çok mutlu oluyor. Sevgili olup ayrılmaktan bir farkı yok .Evlenseydik olmasada en azından denedik derdik diye bir cümle yazmışsınız. Evlenince elalem ne der ne düşünür diye düşünüyorsunuz. Bir de çocuk olunca ona karşı vicdan azabı çekmemek için yine gidemiyorsunuz .Ben de nişanliyken insanlar ne der diye nişanı atmamıştım ki benim ailem arkamdaydı mutsuz olursun yapma dediler .Sonuç ortada.Için ferah olsun Rabbim tez vakitte karşına hayırlı bir insan çıkarsın

Seni çok iyi anlıyorum , hangi cümleyi kurduklarını da biliyorum. Geçen aynı konuyu konuştuk akrabalarımla ve düşünce yapısı şu "dul kadın gibi nikahtan gitti" şeklinde son derece küçük düşürücü bir düşünce bu. İnsanların zihninde hep böyle yer etmiş evlenip boşanan kadına düğün yapılmaz gelinlik giymez nikahtan gider. Bu yüzden de nikahı asla evlilik gibi kabul etmiyorlar. Halbuki düğün sadece işin eğlence kısmı. Neyse öyle ya da böyle bir mevlüd törenini bile kabul etmeyen insanlardan kurtulmuşsun.

E o zaten senin nişanlın değilmiş kayınvalidenin kocasıymış. Fiziksel olarak olmasa da psikolojik olarak kadın belli ki oğlunu kocası gibi sahipleniyormuş . İpler kendi elinden çıkmaya başlayınca da o oğluna ayar vermiş oğluna da sana resti çekmiş. Evlense de ev hayatın olmayacaktı daima beraber olacaktınız KV ile

Bir tecrübe kazandın ve şanslısın ki evlenmeden bitmiş. Bu şekilde hep senin verdiğin bir evlilik çok yorucu olurdu. Ve zamanla geçiyor inan bana geçmeyen bir şey yok. Herkesin kötü dönemleri olur. Bu üzüntülerden sonra kabuk değiştireceksin.

Üzülmeyin lütfen. Allah size daha hayırlı kapılar açsın. Aileler arasında denklik olmayınca çok zor. Sizde bir idare edersiniz iki idare edersiniz üçüncüde zor gelir. Herkesin dediği gibi evlenip çoluk çocuk sahibi olduktan sonra ayrılsan daha zordu. Bunu Allah yüzüme baktı yanlıştan çabuk döndüm diye düşünün.

Kırdıysam özür dilerim, asla niyetim değildi.

Tabiki yaşadığınız hayal kırıklığı, üzülmeniz çok doğal, ama yanlış mantık kurduğunuz için üzüntünüz 1 iken 3 yapıyorsunuz, anlatmak istediğim o. 1-2 yıla boşansanız, bunca uğraştım, hedefe ulaştım, en azından bir denedik, çektiklerime değdi olmayacak işte.
Aksine bu süreçte verdiğiniz emek artacak, umutlarınız daha da kökleşecek, ve bu geçimsiz adamla yaşanmaz olunca, bu sefer beni kullandı, hevesi geçti diyeceksiniz. Çok daha yaralayıcı olacak.

Kendinizi sevin önce. Yalvarmanıza rağmen, kılını oynatmayan bir erkek için aylarınızı, yıllarınızı heba etmeyin.

Sana değer vermeyene sende değer vermeyeceksin zamanla geçecek dünyanın sonu değil ilk ayrılan sen değilsin senin için senden kıymetli kimse yok dünyada şükür şimdi gördüm deyip yola devam edeceksin silkelenip hayata devam daha iyilerine selam olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…