- 15 Şubat 2019
- 513
- 715
- 103
- Konu Sahibi Atommkarincaa
-
Sağlıklı bir durumda değilim belki de doğru bile anlatamıyorum. Ama kendisi verdiği ifade de bilgisi olduğunu alakası olmadığını yazmış bu bile bile bizi ateşe atmak değil miZavallı adamın başına gelene bak siz hala bana bunu nasıl yapar ?
Bence çekip gidin adam için daha iyi olur
Nasıl yani?Sağlıklı bir durumda değilim belki de doğru bile anlatamıyorum. Ama kendisi verdiği ifade de bilgisi olduğunu alakası olmadığını yazmış bu bile bile bizi ateşe atmak değil mi
Alakası yoksa adamın sucu nedir de sizi ateşe atıyor anlamadım ki ?Sağlıklı bir durumda değilim belki de doğru bile anlatamıyorum. Ama kendisi verdiği ifade de bilgisi olduğunu alakası olmadığını yazmış bu bile bile bizi ateşe atmak değil mi
Alakası yoksa adamın sucu nedir de sizi ateşe atıyor anlamadım ki ?
Adamın bilgisi yok alakası yok gelip almışlar ee ? Adamın psikolojisini dusuneceginiz yerde siz hala yok bana bunu nasıl yapar bizi ateşe attı diyorsunuz.
Hapis nasil bir yer biliyor musunuz ?
Onun psikolojisini düşünüyorum. Ben resmi nikahimi tutuklandıktan 2 gün sonra cezaevinde yaptım. Ama gözümün önünde gelinligimi kartları görünce psikolojim bozuluyor ona kizmamak için engel olamıyorum sadece o kadarAlakası yoksa adamın sucu nedir de sizi ateşe atıyor anlamadım ki ?
Adamın bilgisi yok alakası yok gelip almışlar ee ? Adamın psikolojisini dusuneceginiz yerde siz hala yok bana bunu nasıl yapar bizi ateşe attı diyorsunuz.
Kanunları bilmem de bilgisi olan da suçlu olmalı bence.Sağlıklı bir durumda değilim belki de doğru bile anlatamıyorum. Ama kendisi verdiği ifade de bilgisi olduğunu alakası olmadığını yazmış bu bile bile bizi ateşe atmak değil mi
Bilgisi varmış.Alakası yoksa adamın sucu nedir de sizi ateşe atıyor anlamadım ki ?
Atar gider yapmadan önce düzgün okuyun adamın bilgisi var yazıyor. Böyle her konuda sizin saçma sapan emir kipiyle kullandığınız üslupsuz yorumlarınızı görmekten gına geldi. Engelle butonu varsa engellemek istiyorum sizi. Her konuda böylesiniz bi atar bi gider. Anlamadan hemdeAlakası yoksa adamın sucu nedir de sizi ateşe atıyor anlamadım ki ?
Bencil olduğum için mi düğün olmadığı halde onun annesiyle kalıyorum bencil olduğum için mi cezaevinde nikah kiydimSiz fiili olarak evli olsanız ve eşiniz o zaman mapusa düşse kesin annenizin evine giderdiniz. İyi gün-kötü gün deniyor nikah kıyılırken size de söylendi mi bu cümle?! yoksa duymadınız mı
eğer gerçekten suçu yoksa,eşinizin adına üzüldüm çünkü hayatta en sevmediğim insan tipi bencil ve nankör olanlardır.
ve siz çok bencilsiniz!
Onun psikolojisini düşünüyorum. Ben resmi nikahimi tutuklandıktan 2 gün sonra cezaevinde yaptım. Ama gözümün önünde gelinligimi kartları görünce psikolojim bozuluyor ona kizmamak için engel olamıyorum sadece o kadar
Alakası yoksa adamın sucu nedir de sizi ateşe atıyor anlamadım ki ?
Bilgisi varsa menfaati vardır.Onun psikolojisini düşünüyorum. Ben resmi nikahimi tutuklandıktan 2 gün sonra cezaevinde yaptım. Ama gözümün önünde gelinligimi kartları görünce psikolojim bozuluyor ona kizmamak için engel olamıyorum sadece o kadar
Evet o kısmı yanlış okumuşum.Bilgisi varmış. Alakası olmasa dahi bilgisi var ve ihbar etmemişse suç işlemiştir.
çok özür dilerim, bilgisi varmış.. o zaman sözlerimi geri alıyorum. Ailenin evine git ve ayrıl diyorum..Bencil olduğum için mi düğün olmadığı halde onun annesiyle kalıyorum bencil olduğum için mi cezaevinde nikah kiydim
Bu daha kötü ya. Başındaki belayı def etmeden bir kızcağızı bu belaya ortak etmiş oldu.Evet o kısmı yanlış okumuşum.
Bilgisi varsa elbette suçludur ama bilemiyorum ki adamın peşinde kim takıldı kimler tehdit etti biliyorsunuz büyük işler böyle işler .
Çok yazık olmuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?