- 1 Haziran 2019
- 2.148
- 7.468
- 73
- 33
- Konu Sahibi Atommkarincaa
-
Bilmem birAtar gider yapmadan önce düzgün okuyun adamın bilgisi var yazıyor. Böyle her konuda sizin saçma sapan emir kipiyle kullandığınız üslupsuz yorumlarınızı görmekten gına geldi. Engelle butonu varsa engellemek istiyorum sizi. Her konuda böylesiniz bi atar bi gider. Anlamadan hemde
Açıkcası bilgisi varsa bu konuda benim gözümde satan kadar da suçludur.Bugün düğünüme tam 20 gün kaldı.
Herseyim hazır nikah kıyıldı gelinlik kartlar eşyalar salonlar kuaförler herşey tamam tek bir eksik bile yoktu.
Ama nişanlım geçen hafta tutuklandı.
Şuan cezaevinde ilk mahkemesi olmadı adlî tatil sebebiyle eylülden sonra olacak.
Neredeyim ne yapıyorum bilmiyorum. Bir acı bu kadar mı tarifsiz olur anlamıyorum. Daha 21 yaşında kocaman bir yük yüklendi sırtıma. İsyan etmiyorum ama ne yapacağımı da bilmiyorum. Onu çok seviyorum ama çok kızgınım bana bunu yaşatmaya hakkı var mıydı.?
Zaman geçmek bilmiyor aglayamiyorum bile yanlız kalmak istemiyorum..
Sağlıklı düşünemiyorum..
(Suçunun cezası 2-5 yıl arası)
Nişanlım inşaat işiyle uğraşıyor tapusunu henüz devretmedigi ama alakasının da olmadığı bir yerde (eminim) yüklü miktarda uyuşturucu madde ele geçirildi. Tapu sahibi olduğu için şuan tutuklu durumda.
Avukat ilk mahkeme de çıkma ihtimali yüksek diyor çıkmasa bile en fazla 5 yıl ceza alır diyor.
Nisanlimi gösteren hiçbir delil yok (parmak izi, isim)
BEN KOTU GUN DE CEKİP GİDECEK BİR İNSAN DEGİLİM. BEN NİKAHİ BİLE TUTUKLANDIKTAN 2 GUN SONRA CEZAEVİNDE KİYDİM. MESELE BU DEGİL. FARZ EDİN Kİ 15 YİL CEZA ALDİ HANGİ BİRİNİZ BUNU GOZE ALIRSINIZ.? YA DA HANGİNİZİN CEZA EVİNDE SADECE EVET DİYİP BİR TEBESSUMLE NİKAH KİYACAK GUCUNUZ VAR.?
Evet o kısmı yanlış okumuşum.
Bilgisi varsa elbette suçludur ama bilemiyorum ki adamın peşinde kim takıldı kimler tehdit etti biliyorsunuz büyük işler böyle işler .
Çok yazık olmuş.
Kimse siteden atılmasın forumdan iyi niyetle yararlanalım. Konu sahibini üzmenin anlamı yokBilmem birMune e yazin isterseniz, belki siz okumak istemiyorsunuz diye beni siteden atar?
Bencil olduğum için mi düğün olmadığı halde onun annesiyle kalıyorum bencil olduğum için mi cezaevinde nikah kiydim
Bilgisi var ama alakası yok. Madem bilgisi var neden şikayet etmemiş. Uyuşturucu ticareti yapan da, arka çıkan da inş ömür boyu hapislerde sürünür!Sağlıklı bir durumda değilim belki de doğru bile anlatamıyorum. Ama kendisi verdiği ifade de bilgisi olduğunu alakası olmadığını yazmış bu bile bile bizi ateşe atmak değil mi
Bu ve diğer hic bir yorumum sizi ilgilendirmez.Kimse siteden atılmasın forumdan iyi niyetle yararlanalım. Konu sahibini üzmenin anlamı yok
Kusmak? Çirkin bir kelime. I ıh yakışmaz. Anlamadan yorum yapmayalım. Atat gider hiç yapmayalımBu ve diğer hic bir yorumum sizi ilgilendirmez.
Yazdığım 700 kusur mesajdan sadece 2 tanesi için ceza aldim .
Üslûp konusunda hic bir sorunum yok sizin benimle bir sorununuz varsa bunu dediğim gibi sayfalarda kusmak yerine gidip yönetime şikayette bulunun .
Akrabadır bunlar büyük ihtimalle.Bu saydıklarınız da normal değil ki..
Cezaevinde neden nikah kıydınız? Onun annesi kim neden onla kalıyorsunuz? Bunlar çok saçma.
Cezaevinde nikah kiydim çünkü hiç suçu yok hemen çıkacak diye düşündüm ve kelepçeyle önümden giderken beni bekleyecek mısın diye çaresiz kalması içimi yaktı destek olmak istedim. Onun annesi benim kayınvalidem yaşlı ve yanlız bir kadın o yüzdenBu saydıklarınız da normal değil ki..
Cezaevinde neden nikah kıydınız? Onun annesi kim neden onla kalıyorsunuz? Bunlar çok saçma.
Çok üzüldüm çok yazık insanlar nasıl cesaret ediyorlar böyle suçlara aklım almıyor .Kimse masum insanın peşine takılmaz bu tip konularda. İhbar edeceğinden korkarlar, güvendikleri insanlarla çalışırlar. Söz konusu kişinin de mausm olduğunu düşünmedim ben açıkçası, vardır bir menfaati.
Sacmalamışsınız bariz.Cezaevinde nikah kiydim çünkü hiç suçu yok hemen çıkacak diye düşündüm ve kelepçeyle önümden giderken beni bekleyecek mısın diye çaresiz kalması içimi yaktı destek olmak istedim. Onun annesi benim kayınvalidem yaşlı ve yanlız bir kadın o yüzden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?