- 11 Aralık 2018
- 42.607
- 264.787
- 598
- Konu Sahibi Atommkarincaa
-
Cezaevinde nikah kiydim çünkü hiç suçu yok hemen çıkacak diye düşündüm ve kelepçeyle önümden giderken beni bekleyecek mısın diye çaresiz kalması içimi yaktı destek olmak istedim. Onun annesi benim kayınvalidem yaşlı ve yanlız bir kadın o yüzden
Çok üzüldüm çok yazık insanlar nasıl cesaret ediyorlar böyle suçlara aklım almıyor .
Para vs için bu riske deger mi ? Al işte kendini de konu sahibinide yakmis.
Değdi mi ?
Cezaevinde nikah kiydim çünkü hiç suçu yok hemen çıkacak diye düşündüm ve kelepçeyle önümden giderken beni bekleyecek mısın diye çaresiz kalması içimi yaktı destek olmak istedim. Onun annesi benim kayınvalidem yaşlı ve yanlız bir kadın o yüzden
Avukat bilgisi varsa ve bunu soylemisse nasıl ilk duruşmada çıkacağını söyledi size ?Cezaevinde nikah kiydim çünkü hiç suçu yok hemen çıkacak diye düşündüm ve kelepçeyle önümden giderken beni bekleyecek mısın diye çaresiz kalması içimi yaktı destek olmak istedim. Onun annesi benim kayınvalidem yaşlı ve yanlız bir kadın o yüzden
Adam muhakkak susma payını almıştır, emin olun. Konu sahibi de adam zengin diye nikah kıymıştır büyük ihtimalle.Ya ama bilgim vardı demek bile suç.
Bilgisi var demek göz yummak demek.
Cinayet olaylarında bile durumun üzerini kapatmak, delilleri karartmak bile kendin cinayeti işlemedigin halde bile suç teşkil ediyorsa, bilgisi takdirinde kendisine ait bir taşınmazda yakalanan uyuşturucu için muhakkak bir ceza-i müeyyide olacaktır.
Çıkarın ne diye sorarlar adama.
Ümit vermek istedi galiba..Avukat bilgisi varsa ve bunu soylemisse nasıl ilk duruşmada çıkacağını söyledi size ?
Neye dayanarak yani ?
Di mi ?Avukat bilgisi varsa ve bunu soylemisse nasıl ilk duruşmada çıkacağını söyledi size ?
Neye dayanarak yani ?
Nikahtan once ogrenip hemen ustune nikah kiymak peki??Kimse net kanıt çıkana kadar suçunu itiraf etmez zaten. O zaman kim bu suç işleyenler? :) Sana da suçsuzum diyecektir tabii ki. Ayrılmak için çok büyük bir neden, 20 gün önce bunu öğrenmen belki de bir işaret.
En başından bilsem asla kabul etmezdim.Su an konuyu daha ayrintili okudum ilk yorumum konuyaydi direk. Bilgisi varsa kesinlikle ceza alir ve bilgisi varsa para menfaati de vardir. Hatta acik acik yazayim oraya koyan kisi baska bir insaat (rakip) calisip bilerek yapmista olabilir. Bilgisi varsa masum degildir. Ama bisey merak ediyorum siz bilseniz bunu o parayi yer misiniz? Hapse girmese bu isi yapan birini kabul eder miydiniz? Sorgulamaniz gereken kisim bu.
Tekrar özür diliyorum öncelikle sizden .Ümit vermek istedi galiba..
Üzülmeyim yipranmayim diye salakça bir yöntem denedi
Savcı talebi ile görüşülebilir gözaltı sürecinde diye biliyorumDi mi ?
Çok ilginç.
Birisinin evinde uyuşturucu saklanıyor ve bu kişi ben bu durumu biliyorum derse.
Şimdi aklıma gelecekler ya bu işten bir çıkarı var ya da can güvenliğini tehdit etmişlerdir derim.
Yani benim aklıma gelen elbette adalet temsilcilerinin de aklına gelecektir, degil mi ?
Niye bilgisi var mesela. ?
Sana ne gibi bir açıklamada bulundu bu adam ?
cezaevinde bu durumda göz altındayken nikah kıyılma işlemi oluyor mu ?
Sonuçta bu adamın kesinleşmiş bir cezası yok.
2 günlük cezaevindeyse soruşturması devam ediyor demektir.
Nasıl görüştürdüler ki ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?