Düğüne 20 gün kala suya düşen hayaller

Yapmam gereken şey ne olmalı

• Sabır etmek

OY: 47 32,2%
  • Çekip gitmek

OY: 99 67,8%

• Ankete Katılan
    146
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bütün islemelerimz önceden yapılmıştı tarih alınmıştı nikah memuruyla görüştüm nikah gününü görüş gününe aldırdı cuma tutuklandı salı günü görüş günüydü. Görüş gününde cezaevi müdürü odasında sadece 2 dakika sürdü zaten konusturmadilar bile birbirimizle

Sen avukatla bir daha görüş çıkacak demiş ama devlet bu maddelere uzaktan yakından ilişkisi olan ya da suphelendigi kimseyi kolay kolay bırakmıyor.Birakip gitme tabi ama yaşin daha 21 ya ilgisi varsa yangınlara yürümesen diyorum sen bilirsin zor mesele

Avukatı yaptı. Avukatı da bir arkadaşı zaten daha önceden tanışıyoruz

Konu sahibinin hatası. Acele davranması.

Sucu yoksa aklanır, o zaman da evleniyorsan evlenirsin. Supheli biriyle neden bu kadar acele ettiğini anlamadım.
Ayrilmayip nisanli bekleyebilirdi. Birakmasin ama bui eylulu beklesin en azindan sacmalik olmus. 21 yas cahilligi herhalde.

Bilgisi var ne demek biliyor musunuz. O da o suça ortak ve çıkarı var demek. Kimse kimseye "bilader benim bi miktar madde var elimde senin inşaatta duruversin" demez. Karşılığında ya pay alıyor ya da direkt kendi bu işin içinde. Uyuşturucuya bulaşmış biriyle bile isteye nikah kıymışsınız bravo.

En azından net fikir almak adına başka bir avukata dosyasını gösterip bilgi alma şansınız var mı?
En azından her şey net olsun ne önümüze geleceğini bilin

Bence çok büyük bir basiret baglanması sizinki.
Başka açıklaması yok.
Nikah iptali için araştırmalara başlayın derim.

Ifadesini bilmeden nikah kıymış:/

Üzgünüm ama iyi halden yararlanmak için nikah kıyıp medeni durumunu evli olarak değiştirdi. Sizin için çok üzgünüm. Kaynananızla değil de bu süreçte kendi ailenizin yanında bulunursanız daha objektif bakıp makul olanları düşünebilirsiniz

Bu suçu işlemiş olmak yada yer tedarik etmek destek olmak yüzlerce defa katil olmakla aynı anlamı taşır. Eğer konuyu bilerek bu işe dahil olduysa nikahı kıymakla büyük hata yapmışsınız.
Siz en iyisini bilirsiniz eğer bu suça ucundan kıyısından dahil olmuş ise paraya ikna olmuş ise çok yazık hemen bu işi bitirin ve asla görüşmeyin derim. Çocuk katili, genç katili, gelecek katili bunlar.

Bilgisi olduğunu bile bile neden nikah yaptınız bende bunu anlamadim, yani o olaylar olurken hemen nikah yapip annesinin evinde kalmayi seçtiniz. Tamam uzun ama eylül ayinda mahkemesi olursa aklanıp cikinca yapardınız. Bilmiyorum bilgim var dedikten sonra mal onun olmasada yer temin ediyor gibi geldi aklima cok acele etmiş gibi geldiniz. Yine bekleseydiniz ailenizin evinde eğer suc uyuşturucuysa devam edecek misniz yinede

En azından net fikir almak adına başka bir avukata dosyasını gösterip bilgi alma şansınız var mı?
En azından her şey net olsun ne önümüze geleceğini bilin
Gosterdim. Çok yabancı bir avukata 5 yıl dedi. Çünkü sentetik madde yok sentetik madde de ceza daha fazla oluyormuş bahsi geçen maddeden 8 yıl 4 ay pişmanlık yasası iyi hal indirim 5 yıla duser dedi af çıkarsa 2.5 yıla duser 1 yılını açık ceza evinde geçirir dedi

Nikah için gidecegimden haberi bile yoktu o da şok oldu orada beni görünce

Peki siz ne yapmayı düşünüyorsunuz adam çıkana kadar konuşamazsınız bilgi net alamazsınız da , neden yapmış vs ..
Annesini teselli etmek yerine kendinizi düşünün bu süreçte bence . Desteğe ihtiyacı olan annesi kadar sizsiniz de ..
Kendi ailenizin olaya bakışı nasıl? Eve gitseniz size destek şefkat vs olsalar daha iyi gelmez mi ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…