canım ben nişanlılık döneminde çoğu şeye göz yumdum, problem yapmadım tatsizlık olmasın diye, ama olmadı, evliliğim 2,5 yıl sürdü, boşanma aşamasındayız şu an. Bence sırf hazırlıklar yapıldı diye evliliğini aceleye getirme, iyice düşün nişanlını tanımaya çalış, ertelenirse insanlar ne der diye düşünme sakın....
ne nişan ne söz nede düğün hazırlıklarında takının mevzusu dahi olmadıanladım cnm. benimde iş yerinde erkek ark nişanlıyken çok sıkıntılı dönem geçirdi. ayrılma noktasına geldiler. nişanlısıyla hiç sorunu yoktu aslında tek sorun ailesinin istekleriydi. atıyorum 2 bilezik değilde 4 olacak halı perde değilde halı perde buzdolabı alınacak gibi. doğal olarak nişanlısına yansıdı olay. ama şu an evlililer ve çok mutlular. sizinde böyle bir neden olabilirmi diye düşünmüştüm.
umarım sizinde düzelir bir şekilde.
canım,öyle üzülüyorum ki böyle hevesle yuva kurmaya çalışırken çıkan huzursuzluklara,ayrılıklara.
tatlım, her ikinizde olayı bizzat yaşadığınız için soğuk kanlı davranamayabilirsiniz.
o belki senin hiç ihtimal vermediğin bir noktaya takılmıştır.
sana kendini ve sıkıntısını anlatması daha uygun olurdu.
sen de doğal olarak onun kafasındaki problemden bihaber olarak tavrına takılıyorsun.
emin ol evlilik aşamasına gelmiş bir beraberlik kolay kolay ortaya çıkmaz.
onun sevgisinden şüphe etmek yerine problemi çözmeye çalış.
karşılıklı tiriblerle bitecek kadar kolay değil bu işler.
kaybetme acısı çok ağırdır,her ikiniz de madem büyük bir sorun yaşamamışsanız bu durumun izalesine bakın.
bir taraf soğuk kanlı olmalı.
baban çok mantıklı davranıyor,eğer eksik bir şeyini görse öyle sakin olmaz.
babanın sağduyusuna güven tatlım.
ben bitmeyeceğine eminim.
insan evleneceği kişiyi 1-2 sefer görüp tanımakla karar vermiyor.
2 yıl neyin ne olduğunu göstermiştir.
bazen çok iyi insanlarda ani tepkiler verip,şaşırtabilir ama genel durumuna göre değerlendirmeli.
güzel haberlerini bekliyorum,eğer kaderinde varsa hiç bir şey engel olamaz.
amin çok tşk için burdaki insanlarla dertleşmek bana iyi geliorkayınpederin biraz durulup,sakinleşmeniz,nefes almanız için zaman vermiştir.
çok düşünmekten zihnin yoruldu muhakkak.
BİRAZ, BU DURUMU SANA HATIRLATAN HERŞEYDEN UZAKLAŞ.
BAŞKA ŞEYLERLE MEŞGUL ET KENDİNİ.
bazen herşey göründüğü gibi olmayabilir.
hakkınızda en hayırlısı neyse onu nasip etsin Rabbim inşaALLAH TATLIM.
şimdiden o masrafları konu ediorsa emin ol arkası gelicektir benimki önceden bendende hevesliydi son bi aydır bu halde önceden yapsa gözümü kırpmazdım neyse allah yardımcımız olsun hakkımızda hayırlı olan neyse onu versin..canım bazen insan yıllarımı bu tanımadığım adam içinmi verdim diye düşünmeden edemiyor değilmi senin durumun vahim inşallah hakkında hayırlısı olur . bende senin gibi nişanlımı tanıyamıyorum ve çok üzgünüm üstelik daha bir aylık nişanlıyım ama şimdiden tarihi belli bile olmayan nikahın masrafını konu eden ve bu yüzden benimle tartışan bir nişanlım var nişanı atmak üzereyim son şanslarını veriyorum ama yok iş ciddiye binince insan o kadar emek verdiği adamı canı gibi sevdiği insanı tanıyamıyor yanlış bir karar aldım diye düşünüyor inşallah seninki yanlış karar değildir bir anlık bir buhrandır ve geçer gerçi hakkında hangisi hayırlı ise öyle olsun bende bir süredir hep böyle dua ediyorum haksızlığa uğradım Allahım ne olursun hayırlı ne ise tez vakitte o olsun diye dua ediyorum sende öyle yap canım eminim Rabbim hayırlı olan karşına çıkaracaktır .
şimdiden o masrafları konu ediorsa emin ol arkası gelicektir benimki önceden bendende hevesliydi son bi aydır bu halde önceden yapsa gözümü kırpmazdım neyse allah yardımcımız olsun hakkımızda hayırlı olan neyse onu versin..
hayır yanlış anlama lütfen ben daha aranızda ne geçtiğini bile bilmiorum sanırım biraz sıkıntın var sende paylaş rahatlarsınsence gözümü kırpmadan ayrılmalımıyım gerçi konuyu bilmiyorsun bişey diyemem diyeceksin ama konu ettiği şey benim için beni alçaltıcı basit bir konu o yüzden ayrılmayı ciddi ciddi düşünüyorum düzelme gibi umut görünürmü sence sanırım ayrılmak için destek arıyorum kendime patlamak üzereyimde(
nasıl bu hale geldiğimizi anlamadım bile sanki sihirli bi el dokundu bu hale geldi belkide doğrudur şeytanın işidir.şimdide korkuorum evlenince mutlu olamam diye sen olmuşsun bunu duymak güzel allah daim etsin.♥gözyaşı♥;15019148 .!.:Şeytan en çok evlenecek çiftlere dadanırmış evlilik gibi kutsal bir olayı yapmasınlar diye. Zaten hep duyarız çok iyiydik ama nişanlıyken şu oldu bu oldu diye. Biraz kafanızı dinlemenizde fayda var. Her insanın aşırı duygusal olduğu zamanlar olur mutlaka bir çözüme ulaşacaktır olay. Zira evliliğe karar vermek kolay değil. Benimde düğünden 15 gün önce ipal edildi bizimde her şeyimiz hazırdı ama sonra düşündük ve yaptık. Evet nişanlıyken birbirimizi çok yıprattık ama şimdi mutluyuz. İyi ki evlenmişiz diyoruz. Evlilik stresi kolay taşınabilecek bir yük değil bu yüzden biraz ılımlı olmaya çalışın. İnşaALLAH hakkınızda hayırlsı olur.
doğru söylüyosun masraflar falan bitmişti ama bu duruma geldik bende büyük ihtimalle bitiricem hakkımda hayırlı neyse o olsunNişanlın neden bukadar masraflara takmış anlamadım. Evleniyorsunuz herşeyin en iyisini ister insan tabi. Herkes kendi bütcesine göre hareket eder ama senin nişanlın olayı abartmış, acaba kendisi bukadar hevesli değilmi evlenip ev kurmaya? siz birlikde bir hayatın yolculuğuna adım atıyorsunuz. Şuan kapris zamanı değil bunu çokdan atlatmış olmalıydı. Yani düşünüp ölçüp bilmeliydi, evlilik herkezin taşıyacağı bir kurum değil bugün böyle davranıyorsa evlendikden sonra nasıl olur. İyiye dönermi herşey. İyi düşün canım çok iyi düşün. Şayet canını sıkan bir ışık görüyorsan, güvensizlik hissettiysen bitmesi daha hayırlı olur. Üzgünüm böyle demek istemezdim fakat evlenipde daha kötü şeyler yaşamak dan daha iyidir. Umarım hakkında hayırlısı olsun sen adım atma sakın, bırak o düşünsün...
bende kararımı verdim az çok ama gururuma dokunuyor sorumluluk alamayacaksa neden işi bu reddeye getirdi çeyizlerim herşeyim salonun ortasında bazıları mağzalarda kaldı içinde bulunduğum durum çok zor sevdiğim güvendiğim insan bana bunu yaptı...
elalemi düşünmüorum artık tek derdim kendim ne şekilde daha iyi ve mutlu olurum birilerinin zorlaması ve iteklemesi ile olcak işler deil doğru sölüosun ayrıca dediğin ggibi ilerde ben sana demiştimde diyebilirarkadaşım herşeyde bir hayır vardır,sakın birilerinin gazı yada arabuluculuğu ile hareket etme,,belki nişanlın ailesinin zorlaması ile yada, kendi millete ne derim düşüncesi ile geri dönecek belki sende ailem üzülüyo millete ne deriz düşüncesi ile kabul edeceksin, ilerde duyacağın pişmanlık şuankinden çok daha büyük olacak,hepsi bahane bu insan bence evlenmek istemiyo gözü korktu,bahaneler uyduruyo,boşver ilk nişanlanıpda ayrılan sen değilsin,,çeyizim ortada eşyalarım alındı diyosun,belki bu düğün olacak o çeyizlerin artık evlenip ayrılmış birinin olacak,sadece hayırlısını iste ve nişanlını sakın arama,dönecekse kendi aklı başına gelip dönsün,birilerinin zorlamasıylada olmaz bu iş,aklında ayrılık düşüncesi varsa şimdi olmazsa evlenince mutlaka gerçekleştirecektir,üstelik haklı çıkarak ben sana dedim demi erteleyelim düğünü diyecek,,,iyi düşün öyle karar ver elalem ne der diye değil,zararın neresinden dönsem kar diye düşün...
elalemi düşünmüorum artık tek derdim kendim ne şekilde daha iyi ve mutlu olurum birilerinin zorlaması ve iteklemesi ile olcak işler deil doğru sölüosun ayrıca dediğin ggibi ilerde ben sana demiştimde diyebilir
tamam onun aramasını bekliycem aramazsada aramasın artık yapcak bişey yokkendinde iyi olursun emin ol,tabiki üzüleceksin hayal kırıklıkları ,geleceğe dair ümitsizlik hepsini yaşayacaksın ama hepsi geçecek,bir gün gelecek iyiki olmamış diyeceksin ,insan neleri atlatmıyoki hakkında hayırlısı olsun sadece... ama sakın sen arama gibi hata yapma...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?