Düğüne 3 gün kala ayrılık düşünceleri

Evlilik sadece resmiyette gözüküyor, henüz düğün olmamış. Hala dönebilirsiniz. Ki bence gecikmeyin. Balık resmen baştan kokmuş!

Eğer gözünü kulağını etrafındakilere kapatabileceksen derhal Ayrıl. Ve inan bu dünyada düğüne 5 kala ilk ayrılan sen olmicaksin. Geleceğini düşün... şimdiden teretdüt ediyosun. Borç harç bir şekilde ödenir

Ayrıl!!! Eşim bana nişanlıyken böyle bişey deseydi ayrılırdım.zaten adam size evliliğinizin özetini yapmış nişanlıyken.evlenip hemen bir de çocuk yapar kendince sizi kendine bağlar.hayat zehir elinizde bir bebek Allah muhafaza.bir arkadaşıma nişanlışı size dediği gibi aynı şeyleri söylüyordu direk ayrıldı.uzatmadı.

Fazla iyi niyet kurbanıyım sanırım
Bizler de bunlari kotu niyetli yaklastigimizdan soylemiyoruz ki.. Duydugumuz, gordugumuz, belki de yasadigimiz seyler.. Zihniyette cok buyuk problem var ve adami konustursan tamamen haklıdır kendine gore.. Sonrasında ortaya cikan davranislar ise bunun bin katı oluyor ne yazik ki..
Simdi ayrılırsa nişan atmış olacak, devam ederse Allah korusun ya bosanma ya zehir diyip yutma.. Adamin birden degisip harika biri olma ihtimali belki vardir ama sahsim adina hic duymadim..

Amacim muhalefet olmak degil, yanlis anlamayın lutfen..
Ben bu "dugun stresi" kavramina hic katilmiyorum.. Yani elbette yorgunluk, telas, stres olabilir ama karsidakini evlilikten ve kendinden sogutmak, hevesini kacirip zehir etmek, supheye dusurmek bambaska seyler.. Aslinda kisiler gercek yuzlerini gösteriyor ama "dugun stresi, evlenince duzelir" diyerek uzeri örtülüyor..
Diger bi mesele de, "ailesine karsi saygisizlik yapilmasini onlemek istiyodur" diye makul bi beklenti degil, gayet aile takintisi olan ve hakkaniyetli dusunemeyen bi adam goruyoruz burda aslinda.. Bu tip adamlardan oyle cok var ki, herkes az cok tahmin edebiliyor konu sahibi evlenirse neler yaşayacağını..
Hani diyolar ya, ailesine duskunse esine de duskun olur, ailesini seven erkek baskadir, "aileci" erkek bambaska..

Kötü niyetle söylüyorsunuz demiyorum asla umarım daha fazla yıpranmadan aşarlar

+1
Allah in izniyle cok guzel bi ask ile huzurlu bi evlilik yapma şansını, ne oldugunu baştan gordugun insanlar icin heba etme arkadaşım..

+1000
Aile cok onemli, pasazadenin ana babasi kiymetli ama kizin ailesi kim ki.. Arama sorma bile yok.. Ustu kapali tehdit var bi de resmen..

Canım zor geliyo ama ben ilk evliliğimde nikah kıyıldı ama ne olduğunu öğrendiğim halde bırakmadım o kadar pişmanım ki hayırlısı olsun ama bence söyle ben istemiyorum diye bak tavrına ne olacak açık açık konuş

Kendini ezdirme pasif durma bunu bildiğinden ne istiyorsa yaptırır

Nikah iptali yaptirabilirsiniz. Kalbiizin sesini dinleyin. Ama esinizin bu tavri yaninda ailesinin tavrida onemli.. nisanliyken kaynanamla bi konuda anlasmazliga dustuk esim ozur dilememi istedi inat ettim dilemedim bana bagirdi cagirdi. Nisan atacaktim kaynanam geldi yanima benim icin aranizi bozmayin ben senden bisey beklemiyorum dedi. Aslinda kavgayi tetikleyen eşimdi. Annem ozur bekliyr senden drdi. Ve kaynanam hicbisekilde boyle bisey soylememş. Sonra bidaha ailen yzundrn benmle tartismicaksin diye soz aldm o gun bugundur onlari savunmaz arada birakmaz beni. Beni esim sozunu tuttu. Bird bir insani evlenmeden asla taniyamazsiniz. Siz buraya yazdiysaniz ondan emin degilsiniz demektir.

Ahahahahahahapwlcwi 3 kere okudum ama katiyen anlayamadım gece gece acayip güldüm. Ne demek istediniz acaba?

Bizim kadınlarımız "elalem ne der" diye hayatlarını karartıyorlar hep. Gerçekten içinizde minicik bi şüphe dahi varsa evlenmeyin. Mesela şimdi adamı arayıp vazgeçtim ben deseniz asıl o zaman göreceksiniz bu adamın gerçek yüzünü. Anası da arayıp ne hakaretler küfürler edecek. Adam ne beddualar edecek ne çirkinlikler yapacak. Çünkü bu anneci erkekler böyle. Evlendikten sonra katmerlenecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…