kız kuafördeyken birden ben yapamayacağım demiş çıkmış gitmiş
Fazla iyi niyet kurbanıyım sanırımBoyle olup de dediginiz sekilde hale ypla giren nerdeyse hic duymadim, gormedim.. Bazi seyler bagira bagira gelir, bile bile lades diyip hayatini karartmak cok cok sacma..
Helal olsun kiza. Gelecegini kurtarmis. Iyi cesaret.
Bizler de bunlari kotu niyetli yaklastigimizdan soylemiyoruz ki.. Duydugumuz, gordugumuz, belki de yasadigimiz seyler.. Zihniyette cok buyuk problem var ve adami konustursan tamamen haklıdır kendine gore.. Sonrasında ortaya cikan davranislar ise bunun bin katı oluyor ne yazik ki..Fazla iyi niyet kurbanıyım sanırım
Amacim muhalefet olmak degil, yanlis anlamayın lutfen..Söylediklerinde şahsınıza karşı değil de geleceğe dair kaygısından dolayı söylemiş olduğunu dusunuyorum veya çevresinden akıl almıştır bu konuda birinin bu tür şeyleri yaşadığına sahit de olmuş olabilir sonuç itibariyle korkmuş ve önceden uyarmak istemiş bence çok da ciddiye alınacak bir tavır değil belki düğün stresi falan etkilemiştir sizi?
Kötü niyetle söylüyorsunuz demiyorum aslaBizler de bunlari kotu niyetli yaklastigimizdan soylemiyoruz ki.. Duydugumuz, gordugumuz, belki de yasadigimiz seyler.. Zihniyette cok buyuk problem var ve adami konustursan tamamen haklıdır kendine gore.. Sonrasında ortaya cikan davranislar ise bunun bin katı oluyor ne yazik ki..
Simdi ayrılırsa nişan atmış olacak, devam ederse Allah korusun ya bosanma ya zehir diyip yutma.. Adamin birden degisip harika biri olma ihtimali belki vardir ama sahsim adina hic duymadim..
InsaAllah konu sahibi o adamin davranislarina hakli gerekceler, masum kılıflar bulmaz ve "elalem ne der" diye diye hayatini karartmaz..Kötü niyetle söylüyorsunuz demiyorum aslaumarım daha fazla yıpranmadan aşarlar
+1Küçücük bir şüphe bile varsa vazgeç derim. Neden acıyan gözlerle bakılsın ki bırakan sensin. Alnının akiyla. Herşey hallolur. Şimdi vazgeçmesen uzun bir süre belki de bir ömür bu adamı ve ailesini idare etmek zorunda kalacaksın. Üstelik ne uğruna ? O seni mutlu etmeye calismayacak ki sen hep alttan alacaksın evlendim yürüyeyim bari diye. Hayatını değmeyecek kişiler için harcama. En fazla bir sene zorlanır sonra hayatını kurarsın. Gerçek aşkı mutluluğu bir kenara atma. İnsan anlaşarak evlense bile yeri geldiğinde sorun oluyor sizin temelinizde sorun var. Yol yakınken vazgeç. Kendin için yap bunu. Aksi taktirde esin için yaşayacaksın.
+1000Benim anlamadigim onlar senin ailene dahi saygi duymazken sen aramazsan tehtid ediliyorsun. Bu konuya cok uzuldum ya cidden uzuldum herkes hata yapabilir derler kk da savunms hep budur. Ama iste hata bu yanlis tercih. Kalbinden geceni yap hatta bence adama resti cek bitirebilecekse o bitirsin.
Kızlar öyle dertliyim ki! Evleneceğim adamin nikaha doğru ve nikahtan sonra bazı olumsuz tavirlarini görmeme rağmen ayrilmadigima pişman oldum. Nikah yapıldı maalesef artık evliyiz. Dugunumuze 3 gün var ve bütün çevre duydu. Öğretmenim ve yeni tayinimin çıktığı okulda da herkes biliyor. Bunun dışında bütün eşyalar alındı, her yere borç yapıldı. Eşimin tavirlarina gelince aileci bir erkek. Bana kurduğu cümle aileme bir saygisizligin olursa tavrim net olur , es degisir ama anne baba degismez diyerek sert bir şekilde uyarmasi. Annesine babasına hiçbir şekilde saygısızlık yapmayacakmisim, sürekli arayip soracakmisim! 2. olarak da geline yapılan bazı masraflari anlamsiz görmesi ve bana yapılan şeyleri tartışma anında söylemesi . Kızlar ne yapayım bir akıl verin lütfen. Bunlar dışında iyi bir adam anlasiyoruz ama aklında ileride bosanabiliriz düşüncesi var işte
Ahahahahahahapwlcwi 3 kere okudum ama katiyen anlayamadımadam seni uyarmakla haklı . annesi aramıyorsun dediğinde trip karsı trip atıyormussun bu deymda r degilsiniz sen ararsın ogllunuda anım bziimkilerde sizden söyle davranıslar geciyo diye uyarırsın .
sendede gördümben belki adam bunu görüp ıyardı .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?