Düğüne giderken takıp takıştırıyormusunuz?

ben takıyı severim , takarımda ama tek tek:)

tekıda da buyuk ve gösterisli tek parçadan hoşlanıyorum
bir buyuk bilezik bir kucuk top kupe
veya bi kolda bizlezik bi kolda dort bes bileklik
yada bir yüzük gösterişli bi kolye gibi gibi

spor gıydıysem tercihim yüzük ve bileklik oluyo
kıyafetime göre kolye yada bilezik takarım
kuyumcu gezmeyı kendıme yakıstırmıyorum
ayrıca sarı altın diil beyaz altından hoşlanıyorum yada en en iyi ihtimalle sarı beyaz karısık olcak
takanada farklı gözle bakmam hoşuna gidiyodur takıyodur...

Bütün mal varligimi üzerime takiyorum simdilik. Alyansim haricindeki tek takim pirlantam. Günlük kullanmiyorum o yüzden bari düğüne giderken takiyim diyorum :) ileride bileziklerim falan olunca da muhtemelen takmam. Kiyafetime uyan zarif bir parcadan baskasini.. setinizi kullanirsaniz ne gorgusuzce olursunuz ne de akraba laflarina maruz kalirsiniz diye düşünüyorum.

Takılsa kolumu keserler diye korkarım. Ne gerek var ya?! Görgüsüzlük geliyor bana.

Kibar bir kolye, bileklik filan...

TAKMA, görgüsüz demesinler!
TAK TAKIŞTIR, aaa altınlarını takmamış neden alındı bunlar demesinler!
Iki ucu moklu değnek. Iyisi mi düğüne giderken başkaları icin degil kendiniz için giyinin!!!

kiyafetine ne uyuyorsa onu tak niye milleti umursuyorsun bu kadar hayat kisa kim ne dedi diye yasamayi birakin hele hele boyle bos seyleri kendinize sorun etmeyin.

Kıyafete uygun ve ölçülü olarak takılan altın takılar önemli.Ama bazı bayanlar dirseğe kadar altınlar filan kırolukta uzay, işte görgüsüzlük o oluyor.Diğer türlüsü zarafet.

Düğüne bile gitmiyorum gitsemde öyle şeyler takmam herkesin gözüne sokar gibi herşeyi takıp takıştıranlarada gülüyorum

Cidden herkes herkesle ilgili bu kadar yorum yapıyor mu orada? Veya siz herkesin sizin takılarını sayıp sizden bahsettiğinizi mı sanıyorsunuz? Takarsan onu derlermiş de takmazsan bunları derlermiş de... alt tarafı birinin düğününe davetlisiniz. Orada dedikodusu yapılacak biri olacaksa, olsa olsa o düğünün gelini olur yani. Sahneye çıkmıyorsunuz ya, ne takarsanız takın, isterseniz bir şey takmayın. İster bir kot, bir tişört giyip gidin. Kimse durup sizi analiz etmez orada. Kendinizi bu kadar önemsemeyin, sizi konuşan sizin düğününüzde konuşup bitirmiştir zaten.

Arkadaş düğünlerinde kıyafetime uygun emitasyon ya da 14 ayar küpe, künye ya da zincir uygun bir seyler takıyorum.Akraba düğünlerinde yakınlık derecesine göre 22 ayar kelepce vs. Takarım sade olucak şekilde.Gunluk hayatta olmasa da özel günlerde seviyorum altını, pırlantayı esasen.2 yıllık evliyim setimi daha hiç takmadım, ancak kuzen kardeş falan evlense takarım sanırım. Ağır bir model zaten.

Birtane Set taksan kimsenin gözüne negatif gelmez

yakınlarımın düğünlerine elmas set günlük olarakta saat ince beyaz altın kolye tektaş ve beştaş takarım .Altın gerdanlık setimi 6 yıldır bir kere taktım kasa bekliyor kızıma bırakacağım

Altın sevmiyorum ve takmıyodum diyim şimdi zaten bozdurduk takcak bi şey kalmadı kaynanam da dahil hiç kimseyi totoma takmadım ne der diye millete ne.. ben hiç millet onu der bunu der kafasında yaşamadım hiç.. büyük bi yük zaten bu bence sizde takmayın kimseyi kim ne derse desin

Hiç takmadım takanla da çok pis dalga geçerim elimde değil. Kime ne ya belki sattım yedim kocamla

Hepsini derken yani trabzon set veya 14 ayar bi set bi kelepçe çokmu olur esasen set takılrmı merak ettiğim o?
Giyim tarzına göre de değişiyor. Kimisi var altın hiç gözüme batmıyor kimiside ablam giymiş asimetrik kalem etek stiletto üzerine trabzon gelde dalga geçme bayılıyorum düğüne gelen yeni evli gelinleri yakın markaja almaya.

Bende duğunde falan bileziğiğimi ve setimi takarım genelde. Gunluk hayatta kullanmayı sevmiyorum.. Bnce hiç de kotu durmaz ortamında ve abartılmadığı surece

altın sevmezdim kayseri'ye gelin gittim. şimdi beni görme
valla ben sevmediğimi sanıyormuşum. afedersiniz de içimden görgüsüzün teki çıktı gezmelerde bile takılıyor orda. benim de işime geliyor yeni gelinliğin tadını çıkarıyorum. sonra zaten satar yeriz. ilk zamanlar gelinlere yakıştığını düşünüyorum ben. sonrasında abartı durabilir ama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…