- 25 Ağustos 2014
- 21.141
- 50.629
- 798
- Konu Sahibi Albatrosanda
-
Dediklerimiz gecerli olmuyorsa kendi fikirlerinle kalsaydın, her dediğimize baska yerden tutup alakasiz cevaplar vermeseydin, ne de olsa herkesin hayatı farkli ve kendineNeyse boşverin bu dedikleriniz her ilişki için geçerli olmuyor işte. Ben sadece ufak bir kesit anlattım. Dinamikler şunlar bunlar çok önemli. Mesela ben öğretmenim benim senelerce atama yolunda emek harcadığımı bilip iş ciddiye binince benim hayatımla ilgili kararda 21i açma demeyi kendi vicdanına yediriyorsa ben de bir düğüne gitme demişim çok mu görmüş
Ayrica, hayatinla ilgili kararda onun dedigini yaptin diye sana her seye karisma hakki vermeyecek, vermez.. Sen de karıştırmayacaktın..Neyse boşverin bu dedikleriniz her ilişki için geçerli olmuyor işte. Ben sadece ufak bir kesit anlattım. Dinamikler şunlar bunlar çok önemli. Mesela ben öğretmenim benim senelerce atama yolunda emek harcadığımı bilip iş ciddiye binince benim hayatımla ilgili kararda 21i açma demeyi kendi vicdanına yediriyorsa ben de bir düğüne gitme demişim çok mu görmüş
Daha karıştırmadım merak etmeyinAyrica, hayatinla ilgili kararda onun dedigini yaptin diye sana her seye karisma hakki vermeyecek, vermez.. Sen de karıştırmayacaktın..
TamamDediklerimiz gecerli olmuyorsa kendi fikirlerinle kalsaydın, her dediğimize baska yerden tutup alakasiz cevaplar vermeseydin, ne de olsa herkesin hayatı farkli ve kendine
Denir ne var bunda33 yasinda yaziyla otuz uc yasinda adama dugune gitme denir mi yahu?
cocugunuz mu bu sizin?
Tebrikler o zaman..Daha karıştırmadım merak etmeyin
Denir ne var bunda
Bakın işte sevdiğimiz insanlara danışırız demişsiniz danışmak ne demekdenmez bence,
ben 19 yasinda evden ayrildim, o gun bugundur anne babam bana boyle bir sey dememistir.
esim de keza ayni yasta universite icin evden ayrildi, o zamandan beri kendi kararlarimizi kendimiz aliyoruz.
ancak sevdigimiz insanlara danisiriz gerektiginde elbette.
kac yillik evliyim, esim bana dugune gidemezsin dese hop orada dur derim
Bakın işte sevdiğimiz insanlara danışırız demişsiniz danışmak ne demek
@sweetos @samdan @LoveToLove1 ya kızlar nolur olayı güvene bağlamayın. Güven kazanılır birden bire duyulmaz.
Şimdi bakın ben meseleyi şöyle açıklayım. Eşimin arkadaşlarının düğünlerine nişanlarına gitmeyi sevmem çünkü orada yalnız kalıyorum. Kimseyi tanımam ve bu beni gerer. Zaten çoğu arkadaşı ve eşi Benden en az 6 yaş büyük haliyle sıkılıyorum da. İsteksiz giderim bazen gitmem. Ama kendi arkadaşım evleneceği zaman seve seve giderim çünkü illa tanıdık biri olur. Başka bir arkadaşım olır ve daha keyifli geçer vakit. Eşime de gel gel diye ısrar etmek istemem çünkü o da benim onun yakınlarının düğününde sıkıldığım gibi sıkılır diye düşünürüm. Hatta o yoksa daha rahat hareket ederim diye düşünürüm. Bence sevgilinizin mantığı tam da benim mantığım :) hak verdim onaMerhaba hanımlar direk konuya girmek istiyorum.
Bakın bu nedense beni çok sıktı bilmiyorum beni yargılamayın belki çok ufak bir olay ama lütfen bu aralar başka streslerden ötürü mantıklı düşünemeyen bana bi şeyler deyin.
Sevgilim ki kendisi benden 7 yaş büyük 33 yaşında. Bana bugüne kadar hep düğünlerden düğüne gitmekten nefret ettiğini söyledi yazın arkadaşlarımın düğünü oldu bana eşlik etti ama gelmesin diye kırk takla attı. Kendisi Ankara’da, farklı şehirlerdeyiz.
Bu haftasonuda arkadaşının Niğdede düğünü varmış. İşyerinden belki bir kişi gelecekmiş onunla beraber. Yok işte arabayla gideceklermiş ankaradan niğdeye düğünde biraz kalıp döneceklermiş.
Bu seni neden rahatsız etti derseniz. Ben düğünlerden nefret ederim diyen adamın (ki haftaiçi çok yoğun çalışıyor haftasonu da ya Cumartesi ya Pazar mutlaka işe gidiyor ) bu kadar zahmete katlanıp ben rahatsız olurum sevgilim dememe rağmen hayır gidicem diye inat etmesine kıl oldum.
Arkadaşı Pazartesi zaten direk işe gelecek o zaman tebrik edip altınını verirsin dedim yok inatla o düğüne gidicem dedi.
Bilmiyorum belki orda onu kıskanıcam edicem bir sürü kızlar şunlar bunlar biliyorsunuz ki düğüne kız-erkek bakmaya da gelir aileler.
Duygularım çok karışık. Zaten 3 aralıkta önemli bir sonucum açıklanacak stresliyim daha da gerildim. Neden böyle oldum ben çok huzursuzum
Düğünde tanıdığı tek kişi damatŞimdi bakın ben meseleyi şöyle açıklayım. Eşimin arkadaşlarının düğünlerine nişanlarına gitmeyi sevmem çünkü orada yalnız kalıyorum. Kimseyi tanımam ve bu beni gerer. Zaten çoğu arkadaşı ve eşi Benden en az 6 yaş büyük haliyle sıkılıyorum da. İsteksiz giderim bazen gitmem. Ama kendi arkadaşım evleneceği zaman seve seve giderim çünkü illa tanıdık biri olur. Başka bir arkadaşım olır ve daha keyifli geçer vakit. Eşime de gel gel diye ısrar etmek istemem çünkü o da benim onun yakınlarının düğününde sıkıldığım gibi sıkılır diye düşünürüm. Hatta o yoksa daha rahat hareket ederim diye düşünürüm. Bence sevgilinizin mantığı tam da benim mantığım :) hak verdim ona
Ama bir arkadaşı da var demişsiniz. Belki o gelmezse sizin sevgiliniz de gitmez.Düğünde tanıdığı tek kişi damat
valla belki Allah tarafından size bir huzursuzluk hissi gelmiştir,gerçekten huzursuz olacağınız birsey olacak belkide, o his size bir uyarıdır belki olamaz mi?Biliyorum ama inanın kaç zamandır beraberiz ilk defa bu kadar huzursuz hissediyorum. Bugüne kadar hiçbir şeye gitme yapma demedim ben.
Düğün yarın bu saatten sonra kolayca çıkıp gidemem. Korkunun ecele faydası yok. Yapacak olan her yerde yapar bunları ben de biliyorum.valla belki Allah tarafından size bir huzursuzluk hissi gelmiştir,gerçekten huzursuz olacağınız birsey olacak belkide, o his size bir uyarıdır belki olamaz mi?bence siz "gayet rahatsizim uzatmanın alemi yok bende gelmek istiyorum"diyin,gel derse ne ala çıkın gidin uygunsaniz,yoksa korkunun ecele faydası yok demişler,salın gitsin.olacak her yerde olur yaşayarak görün madem olacagi yada olmayacağı
İşte bir arkadaşı da gelirse onla gidecek gelmezse tekmişAma bir arkadaşı da var demişsiniz. Belki o gelmezse sizin sevgiliniz de gitmez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?