Düğüne gitme meselesi

o zaman meseleye sadece düğüne gitmek istiyor sizi dinlemiyor diye bakmiyorum,neden değişti su sıralar?bir düşünün bakalım hiç birşey olmadı diyorsanız niye siz değişmiyor sunuz da o degisti?,değişmesini gerektirecek ne oldu?hemen bu durumu ele alın bence, başka biri olma ihtimali bile gelir aklıma benim.ha tabi bu durumda dugune gitmemesini istediğiniz kadar var.umarim cozersiniz problemi

Baya iyi bir maaşı olan bir işe gireceğim çok yakın zamanda onu duyduğundan beridir böyle

üfff çüşş diyorum.

ne kadar sıkıcısınız ay.

neymiş, ben rahatsız olurum demişmiş. pardon da adamın arkadaşının düğününe gitmesinden neden rahatsız oluyorsun? evet düğünleri sevmeyebilir, ama o arkadaşı özel demek ki kalkıp gidiyor.

böyle bir şeye karışılır mı ya? arkadaşının düğününe gitmesinden rahatsız olurmuş.
kim?
sevgilisi.

ayy böyle kadınlara ve erkeklere katlananları anlayamıyorum, allahın sabırlı kulları demek.

Ay niye hakaret ediyorsunuz ki

Yanımdayken bi kaç kez kızlara bakarken yakaladım
O kendi ayıbı yapacak olan zaten farklı şehirlerde yaşıyorken öyle de böyle de yapar yani arkadasina önem veriyor ki düğüne gitmek istemiş ki gidecek de takmayın bence

E iş arkadaşıyla gidip gezip zaman geçirmek istiyor olabilir. Gitmek isteme amacının düğün olduğunu düşünmedim ben açıkçası.

Baya iyi bir maaşı olan bir işe gireceğim çok yakın zamanda onu duyduğundan beridir böyle
O zaman kendi başına komplekse girmis sizin sevgili,yani öyle anlaşılıyor, geçicidir bu dönemi eminim ama siz yeni işinize başlayınca da biraz devam edebilir bu alışık olmadığınız hali,belki de dikkat çekmeye çalışıyor,sizi sinir etmek istiyordur bu durumdan ötürü bilemedimen iyisi biraz huyuna gidin de düzeltsin kendini,kadınlarında her halükarda erkeklerden fazla para kazanacagi işlerde çalışabileceğini kabullenir de size de sıkıntı çıkarmaz hiç degilse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…