- 28 Ağustos 2016
- 1.438
- 2.359
- 133
- Konu Sahibi Albatrosanda
-
sweetos kk birinci noteri LoveToLove1 ya kızlar nolur olayı güvene bağlamayın. Güven kazanılır birden bire duyulmaz.
Mesele sadece ona bakar buna meyleder değildi kiMadem güven kazanılır şu tabloya bakınca sevgiliniz kazanamamış gibi duruyor ki gideceği düğünde bulunacak kadınları dert ediyorsunuz, o zaman bu ilişkiye neden devam edip kendinizi strese sıkıntıya sokuyorsunuz? Şahsen ben her ne sebeple olursa olsun güvenmediğim insanla devam edemem, sürekli oraya gitti orda kadın va, buraya gitmek istedi burda biri ona bakar bilmem ne diye ömür geçer mi ?
Teşekkür ederim hislerimi tam anlamıyla ifade ettiğiniz için. Güven meselesi değil bu aynen öyle nefret eder derecesinde düğünlerden bahsederken şimdi zahmete katlanarak düğüne gitmek istemesine şaşırdım sadece. Mehmet abi diye biri varmış o giderse onla gidecekmiş yoksa tek gidecekmiş yani anlayacağınız ortam falan da yok yani erkek erkeğe 5-6 kişi gidecekler desem. Anlamadım içimdeki huzursuzluğun sebebini. Kaç senedir beraberiz ben bu kadar huzursuz hissetmedim.Ben bu konuda pek güven probleminden kaynaklı bir sorun yaşadığınızı düşünmedim. Sevgilinizin normalde düğün sevmezken şimdi yorgun argın yola düşüp gitmesine biraz şaşırmışsınız aslında. Yoksa ordan kız bulmayacağını siz de biliyorsunuz ama kızları kesmese de düğün ortamı sonuçta herkes şık , dikkat çekici modda , sevgiliniz kimsenin üstüne atlamasa da belki ona bakan eden olacak diye düşünüyorsunuz. Ben sizi anlıyorum çünkü insan bazen güvense eşinin bakmayacağını bilse de ona bakılmasından yada işte yanında değilken eşinin o durumda olmasından rahatsız olabiliyor. Size birlikte gitmeyi teklif etti mi sevgiliniz ? Ve kimle gidecekmiş hangi arkadaşıyla .
Biliyorum ama inanın kaç zamandır beraberiz ilk defa bu kadar huzursuz hissediyorum. Bugüne kadar hiçbir şeye gitme yapma demedim ben.Gidecek kisiyi urganla da baglasaniz gider. Baskasiyla aldatacak diye korktugunuz kisi de o karakterde ise her an gozunuzun onunde olsa da aldatir. Bunu ne kadar kontrol altinda tutabilirsiniz ki. Ancak bu sebeplerden rahatsiz oldugunuzu karsi tarafa bildirip sıkarsanız sadece onun totosunu kaldirirsiniz. Adami bulunmaz hint kumasi yaparsiniz. O da bir sure sonra tiye bile almaz.
Eger adam guven vermiyorsa devam etmeyin. Adam guven veriyor ama sizin guven konusunda bir sıkıntıniz varsa gecmiste yada babanizda yasadiginiz seylerden olabilir, bir psikologa gitmelisiniz. Once kendinize guvenin. Su adamlarinda totosunu kaldirmayin.
Geçmiş ilişkimde aldatıldım ona rağmen gayet iyiydim bu düğün meselesi nedense beni çok huzursuz etti.Gidecek kisiyi urganla da baglasaniz gider. Baskasiyla aldatacak diye korktugunuz kisi de o karakterde ise her an gozunuzun onunde olsa da aldatir. Bunu ne kadar kontrol altinda tutabilirsiniz ki. Ancak bu sebeplerden rahatsiz oldugunuzu karsi tarafa bildirip sıkarsanız sadece onun totosunu kaldirirsiniz. Adami bulunmaz hint kumasi yaparsiniz. O da bir sure sonra tiye bile almaz.
Eger adam guven vermiyorsa devam etmeyin. Adam guven veriyor ama sizin guven konusunda bir sıkıntıniz varsa gecmiste yada babanizda yasadiginiz seylerden olabilir, bir psikologa gitmelisiniz. Once kendinize guvenin. Su adamlarinda totosunu kaldirmayin.
sweetos kk birinci noteri LoveToLove1 ya kızlar nolur olayı güvene bağlamayın. Güven kazanılır birden bire duyulmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?