- 22 Ağustos 2014
- 3.855
- 2.413
- 408
bi de arada takılar güme gidiyor bazen, kv'ler o telaşenin içinde götürüyor keseyiÇok masraflı düğün yaptım, şimdi pişmanım...
Hem nazar oluyor, hem takılar boşa gidiyor, hem de sanki geline özel yapılmış gibi laf oluyor.
Onun yerine bir nikah yemek ardından da yurtdışı balayı yapardım...
Sırf düğün için anlamsız borçlara gerek yok. Dolduruşa gelmeyin, huzurunuzu kaçrmayın.
bende öyle evlendim. üstelik isteyerek. öyle diyenlere de fikrimi söyledim istemedıgımı soyledım ısrar edıp canımı sıkanlara da ben köylü müyüm ne o öyle düğün bilezik flan bana göre değil dedim ağzının payını verdimsonbahrada evlenecem ama maddi imkanszılıklar sebebi ile düğün yapamayacağız gelinlik giyecem belediyenin büyük nikah salonunda nikah kıyacaz herkes sen dul kadın mısın niye düğünsüz gitmeyi kabul ediyorsun diyo kafayı ymek üzereyim
sonbahrada evlenecem ama maddi imkanszılıklar sebebi ile düğün yapamayacağız gelinlik giyecem belediyenin büyük nikah salonunda nikah kıyacaz herkes sen dul kadın mısın niye düğünsüz gitmeyi kabul ediyorsun diyo kafayı ymek üzereyim
cnm drum o kadar da vahim değil ama düğün nişan vs vs her adımı para pastası çalgısı bi de damadı her adımda soyup soğana çeviriyorlar bilirsiniz mantık olarak baktığımda bana da paraları bunlara saçmak yerine borca girmek yerine iht,yaçlarımızı karşılamak daha mantıklı geliyorDugun sart degil, en azindan milletin suanda dusundugun buyuk abarti dugunler sart degil. Kimseyi dinleme ama bu maddi imkansizliklar ne boyutta yani evlenincede iki ciplak bir hamam yakisir durumuna mi duseceksin ? Cunku evlenmek birden hayatini degistirmeyecek bana kalirsa suanda dugun yapip yapmamayi degil bu maddi imkansizliklarla nasil ev gecindireceginizi geleceginizi dusunmelisin. Dugun 1 aksamlik is evlilik birlikte hayat bir omur verilen sozdur.
kimin ne dediği önemli değil. gelinliğini giyersin . nikah yaparsın.cnm drum o kadar da vahim değil ama düğün nişan vs vs her adımı para pastası çalgısı bi de damadı her adımda soyup soğana çeviriyorlar bilirsiniz mantık olarak baktığımda bana da paraları bunlara saçmak yerine borca girmek yerine iht,yaçlarımızı karşılamak daha mantıklı geliyor
biçok insan borca girip altınlara güvenip düğün yapıyor ben takılan altınlarla evimin eksiğini alsam daha mantıklı
o kadar gerikafalı ve salak akrabalarım var ki yok niye nişan yapmıyorsun niye düğün yapmıyorsun bunaltılar ama susmayacağım artık
nm illa olsun demşyorum gelinlik benim için önemli olan ama insanların baskıları bunaltıyor beni kimseyi kırmak istemem o yüzden bişey de demeyince böyle oluyoEğer içinde kalacaksa biraz daha bekleyip para biriktiremez misiniz ?çalışıyor Musunuz ? Kendi tercihinizse kimin ne dediğini umursamayın lütfen siz evleniyorsunuz başkası değil.o tabir de hoş olmamış dul olmak bir eksiklik vs değil
cnm benim fark etmez beklerim ama erkek arkadaşım acele ediyo 2,5 yıllık ilişkimiz ben 25 o 33 yaşında bi an önce baba olmak istediği için dha fazla beklemek istemiyoEğer içinde kalacaksa biraz daha bekleyip para biriktiremez misiniz ?çalışıyor Musunuz ? Kendi tercihinizse kimin ne dediğini umursamayın lütfen siz evleniyorsunuz başkası değil.o tabir de hoş olmamış dul olmak bir eksiklik vs değil
cnm drum o kadar da vahim değil ama düğün nişan vs vs her adımı para pastası çalgısı bi de damadı her adımda soyup soğana çeviriyorlar bilirsiniz mantık olarak baktığımda bana da paraları bunlara saçmak yerine borca girmek yerine iht,yaçlarımızı karşılamak daha mantıklı geliyor
biçok insan borca girip altınlara güvenip düğün yapıyor ben takılan altınlarla evimin eksiğini alsam daha mantıklı
o kadar gerikafalı ve salak akrabalarım var ki yok niye nişan yapmıyorsun niye düğün yapmıyorsun bunaltılar ama susmayacağım artık
cnm benim fark etmez beklerim ama erkek arkadaşım acele ediyo 2,5 yıllık ilişkimiz ben 25 o 33 yaşında bi an önce baba olmak istediği için dha fazla beklemek istemiyo
bende aynı fikirdeyim çok uzadı ilişkimiz artık evlenip çocuk sahibi olmak istiyorumSen ne istiyorsun peki bunu hic durup dusundun mu ? Tamam nisanlin kendine gore bir dusuncesi var peki senin dusuncen ne ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?