Ne hakla yaptin tum bunlari? hic utanmadin mi? Dulsun sen dul, haddini yerini bilYazmasam çatlarım ahahahahayyyy
Nişanımız, nikahımız, kınamız, düğünümüz davullu zurnalı yemekli içkili oldu.
NOT: Dul kadın ben...
Canım benim takma kimseyi kafaya. Biz de sadece güzel kıyafetlerle nikah yaptık. Düğünümüz olmadı. 2senemiz doluyor, benim okulum önümüzdeki sene bitecek, o zaman düğün olacak. Sen de nikah yaptığın gibi düğün yapmak zorunda değilsin. Hatta ille düğün yapmak zorunda da değilsin. Borç harçla zorluk çekeceğinize mutlu olun, düğün olmasa da olursonbahrada evlenecem ama maddi imkanszılıklar sebebi ile düğün yapamayacağız gelinlik giyecem belediyenin büyük nikah salonunda nikah kıyacaz herkes sen dul kadın mısın niye düğünsüz gitmeyi kabul ediyorsun diyo kafayı ymek üzereyim
kimseyi kırmak istemiyorumo yüzden böye oluyo işteyeni evlenmeyi düşünen bir arkadaşım var, hem birikimi var hem maaşı iyi,
düğünleri sevmez, gitti kendi gibi birini buldu,
düğün yapmayacaklar, hiç kimse de bir şey demiyor diyemiyor.
bence siz çevrenize biraz fazla söz hakkı vermişsiniz.
kimseyi kırmak istemiyorumo yüzden böye oluyo işte
artık ağızlarının payını verecem mecbur olmuyor başka türlüama bir şeyler söyleyip açıklamaya çalışırsın elbette böyle üzerine gelirler,
böyle karar verdik de geç.
hem düğün yapanlar da çok mutlu oluyorlar sanki.
gelinliğini giyip fotoğraflarını çekineceksin ne güzel.
çok oynamayı seven biri değilsen de düğün olmadığına sevinsen yeridir.
Valla bana kalsa yapmadım hep toplumun yonlendirmesisonrada bi kavga vs gereksiz harcamalar bencede herşey para tuzağı illaki oyun oynanacaksa evdede 2 tur oynanır biter eskiden sanki salon düğünümü vardı gayet sade kendi aranızda evde eğlenebilirsiniz
Ben ihtişamlı bi dugunle evlendim, bosandim..düğünsüz gitmeyi kabul edersem değeim düşermiş herkeste böyle bi inanış var kolay elde edilen şeyin kıymeti olmazmış falan filan
Nisanlin nasil biri aranız iletisiminiz nasil? Sen bunlardan haber verartık ağızlarının payını verecem mecbur olmuyor başka türlü
onunla bi sorunumuz yok iyiyizNisanlin nasil biri aranız iletisiminiz nasil? Sen bunlardan haber ver
peki ev esya onlari halledebildinizmi?onunla bi sorunumuz yok iyiyiz
dul kadınmısın dugunsuz evlenıyorsun ne demek mıs ya onu hangı superzeka!!! soyluyorsonbahrada evlenecem ama maddi imkanszılıklar sebebi ile düğün yapamayacağız gelinlik giyecem belediyenin büyük nikah salonunda nikah kıyacaz herkes sen dul kadın mısın niye düğünsüz gitmeyi kabul ediyorsun diyo kafayı ymek üzereyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?