düğünsüz evlilik

kimsenin lafına bakmayın siz.Önemli olan sizin içinizde uhde kalmasın.Benim şimdiki Aklım olsa;Düğüne o kadar para harcamam.Küçük kokteyli bir nikah Yaparım.Sizde KINA yapın.Kına için illa bir yer tutmak gerekmiyor.Apartman site içinde;mahallede gene yapılabiliyor.

düğünsüz gitmeyi kabul edersem değeim düşermiş herkeste böyle bi inanış var kolay elde edilen şeyin kıymeti olmazmış falan filan

Dugune harcayacaginiz paraya gidin eksiklerinizi alin cevrenizi de hic takmayin. Borcunuzu onlarmi odeyecekler.
Benim kuzzenlerimden biri de bu sekilde evlendi. Parasizliktan da degil tamamen tercih meselesiydi. Dul falanda degildi.

yeni evlenmeyi düşünen bir arkadaşım var, hem birikimi var hem maaşı iyi,
düğünleri sevmez, gitti kendi gibi birini buldu,
düğün yapmayacaklar, hiç kimse de bir şey demiyor diyemiyor.
bence siz çevrenize biraz fazla söz hakkı vermişsiniz.

Canım benim takma kimseyi kafaya. Biz de sadece güzel kıyafetlerle nikah yaptık. Düğünümüz olmadı. 2senemiz doluyor, benim okulum önümüzdeki sene bitecek, o zaman düğün olacak. Sen de nikah yaptığın gibi düğün yapmak zorunda değilsin. Hatta ille düğün yapmak zorunda da değilsin. Borç harçla zorluk çekeceğinize mutlu olun, düğün olmasa da olur

En çok istediğim şeydi sade bir nikah ve düğünsüź evlilik ama çevre baskısı ve eşim. İstiyor die yaptık :/

o kadar gerikafalı akrabalarım var ki dul olmayı kötü utanılacak bişey gibi görüyorlar sanki dul kadınlar düğün dernek yapamaz ya da bekar bi kız düğün yapmazsa dul kadın gibi olur vs vs çene dinleyecez artık

kimseyi kırmak istemiyorumo yüzden böye oluyo işte

kimseyi kırmak istemiyorumo yüzden böye oluyo işte

ama bir şeyler söyleyip açıklamaya çalışırsın elbette böyle üzerine gelirler,
böyle karar verdik de geç.

hem düğün yapanlar da çok mutlu oluyorlar sanki.
gelinliğini giyip fotoğraflarını çekineceksin ne güzel.
çok oynamayı seven biri değilsen de düğün olmadığına sevinsen yeridir.

artık ağızlarının payını verecem mecbur olmuyor başka türlü

Herkes imkanına göre yaşar,inanın düğün yapmak o kadar da büyük bir marifet değil,aksine sinir stres yapmaktan düğünün tadını bile çıkaramıyorsun,şimdiki aklım olsaydı düğüne harcadığım parayı kenara atardım. Dul muhabetine gelince; yahu sanki dul olmak kötü birşey,etrafımda bir sürü kişi var mutluluğu 2. hatta 3. evliliğinde bulanlar,mis gibi de davullu zurnalı kınalı düğünler yaptılar,çok da yakıştı. Milleti daha az dinleyin ki kafanız rahat olsun.

sonrada bi kavga vs gereksiz harcamalar bencede herşey para tuzağı illaki oyun oynanacaksa evdede 2 tur oynanır biter eskiden sanki salon düğünümü vardı gayet sade kendi aranızda evde eğlenebilirsiniz
Valla bana kalsa yapmadım hep toplumun yonlendirmesi

düğünsüz gitmeyi kabul edersem değeim düşermiş herkeste böyle bi inanış var kolay elde edilen şeyin kıymeti olmazmış falan filan
Ben ihtişamlı bi dugunle evlendim, bosandim..
Bi arkadasim sade bi nikahla evlendi ve Allah'a sukurler olsun eşi el ustunde tutuyor,keza esinin ailesi de..
Boyle sacma genellemeler ve koca kari laflariyla mutluluğunu golgeleme..

dul kadınmısın dugunsuz evlenıyorsun ne demek mıs ya onu hangı superzeka!!! soyluyor
allahım nasıl oksıjen ısraflarıyla aynı ulkede yasıyoruz yarabbım onu dıyenler tabırı caızse dul kalsınlarda göreyım
benım bıle canımı bukadar sıktıysa belırlı sebeplerden evlılıgı sona erenlerı dusunemıyorum bıle

ayrıca en guzelı nıkah ben okadar nıkah olsun dıye tutturdum kayınbabam ıllada dugun olacak dedı noldu bosa yorgunluk basımız göğe falanda ermedı baya yorulduk
en guzelı nıkah
her kafadan ses cıkar kımseyı memnun edemezsın bosver
dugun yapsan nıkahda olurdu derler emın ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…