Evet. :)Sanırım o kastettiğiniz de kınaya ilk bi gelinlikle çıkıyorlar sonradan da kaftan giyiyorlar dediginiz bu şekilde oluyor değil mi ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet. :)Sanırım o kastettiğiniz de kınaya ilk bi gelinlikle çıkıyorlar sonradan da kaftan giyiyorlar dediginiz bu şekilde oluyor değil mi ?
Anladım çok teşekkürler :)İki düğün istiyorsan sen yapmalısın bu karşıntarafa ağır gelir
Damat onlari da yapar aslan damat...Düğün harici gelin saçı makyajıda var daha.![]()
herkes kendi memleketindeki düğünü karşılar.ama erkek tarafı ısterse 2 tarafta da kuaför masraflarını üstlenebilirHerkese iyi akşamlar hayırlı ramazanlar. Yakın zamanda nikâhım olacak inşallah. Ancak kafama da takılan bazı şeyler var. Nişanlım ayrı bir memlekette yaşıyor bense ayrı bir memlekette.. Şehirler arasında 10 saat var. Ve haliyle 2 düğün yapilacak 2 farklı şehirde. Çünkü benim sülalem, eşimiz dostumuz imkanı yok o kadar yolu gelemez. Düğünü kim yapicak beni biraz aydınlatabilir misiniz acaba? Düğünü erkek tarafı yapar öyle biliyorum ancak şu an uzaklıktan dolayı 2 düğün olacak ve bu nasıl olacak gerçekten bilmiyorum. Ben zaten ayriyetten yaşadığım yerde kına içinde mekan tutucam. Ama burdaki düğünü erkek mi karşılar yoksa ben mi onu bilmiyorum. Iki farklı şehirde düğün yapanlar özellikle beni bilgilendirirseniz çok mutlu olurum :)
Bekarlığa veda yap kız kıza:)Hayalim ayriyetten de kadın kadına bi kına organizasyonu yapmaktı açıkçası ama şu cevaplardan sonra bilemedim açıkçası
Sizin memlekette olan düğünü siz,nişanlının memleketinde olan düğünü onlar yapacak.Herkese iyi akşamlar hayırlı ramazanlar. Yakın zamanda nikâhım olacak inşallah. Ancak kafama da takılan bazı şeyler var. Nişanlım ayrı bir memlekette yaşıyor bense ayrı bir memlekette.. Şehirler arasında 10 saat var. Ve haliyle 2 düğün yapilacak 2 farklı şehirde. Çünkü benim sülalem, eşimiz dostumuz imkanı yok o kadar yolu gelemez. Düğünü kim yapicak beni biraz aydınlatabilir misiniz acaba? Düğünü erkek tarafı yapar öyle biliyorum ancak şu an uzaklıktan dolayı 2 düğün olacak ve bu nasıl olacak gerçekten bilmiyorum. Ben zaten ayriyetten yaşadığım yerde kına içinde mekan tutucam. Ama burdaki düğünü erkek mi karşılar yoksa ben mi onu bilmiyorum. Iki farklı şehirde düğün yapanlar özellikle beni bilgilendirirseniz çok mutlu olurum :)
Evde çok yakın arkadaşların ile ufak bi eğlence düzenleyebilirsinHayalim ayriyetten de kadın kadına bi kına organizasyonu yapmaktı açıkçası ama şu cevaplardan sonra bilemedim açıkçası