Dügünümde ablamlar beyaz elbise giycekmiş

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mia-
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

bazen arkadaslarımızla aynı bluzu giyerdik yada ne bilim ben canta beyenınce onlarda alırdı yada ceyızımıze pijamalarımız aynıdır onlar problem deil mutlu bıle olurum bazen bana fikirlerini sorarlar yardımcı olurum kullandıgım seylerı tavsiye ederim ama dügün baska bişey yıllarca keske söyle olsaydı demek istemiyorum tabiki hersey istedigim gibi gitmicek konustuk durumu düzelttik sagolsun anlayıs gösterdi ablam

Çocuk meselesinde de bi atak bekliyorum zaten hiç kaçmaz ondan.
Benden önce evlendin benden önce cocuk yapma dedi bana. :S

Bütün aile evlensin diye dua ediyo artık. Cok takıntı yaptıgı için kendine zarar veriyo.
Ben normalde ailemden kimsenin eksi yönünü anlatmam eşime ama bunu anlatmasamda herkes görüyor artık.
Bazen onu sorduklarında ben mahcup oluyorum yaptıklarından.

Kendi ablasınada aynı seyi yapmıs gerci.
Sıradaki kurban benmişim.

Ablanların böyle insanlar şeyler oldugunu sanmıyorum. Söylersen anlayışla karşılarkar bence.

Mutluluklar dilerim.

bence abartmıyorsun..kesinlikle ikisi de giymesinlerr o kadar renk varken neden beyazz..annen söylesin bi şekilde

Anneme dedim bişey olmaz dedi o yüzden ben konustum ablamla kına gecesinde giycek beyaz elbiseyi

Valla bu bizim arkadaşlar arasında herkesin başına sıkça geldi .
Ben ilerde evlenirken davetiyemin altına not olarak "gelinden başka kimsenin beyaz giymemesi rica olunur" diye yazdırıcam.
Giyenleri de kapıdan almak istemiyorum.

Ablanız nihayetinde, "olur mu öyle şey ben özel olcam" diye tavrınızı nasıl koyamıyorsunuz ? Kırılırsa kırılsın yahu ne var bunda kırılcak ?
O da ince düşünseydi.

Evet söyledim anlayışla karsıladı ve içimdeki dertleşme duygusuyla buraya yazdım herkeze ilgisinden dolayı çok teşekkürler...çok sagol sanada ömür boyu mutluluklar dilerim....

3 görümcem var, hiçbiri kıyafetlerını göstermedi süpriz diye
Biri kınamda kırmızı abiye giymişti
Düğünümde ikisi beyaz abiye giymişti, üçüncü görümcede gitmiş kızkardeşimle aynı abiyeyi giymişti

Evet söyledim anlayışla karsıladı ve içimdeki dertleşme duygusuyla buraya yazdım herkeze ilgisinden dolayı çok teşekkürler...çok sagol sanada ömür boyu mutluluklar dilerim....

Çokk teşekkür ederim, sevindim konunun hallolmasına.

Yanlış anlamayın ama sadece kendi başıma gelmediğini görünce azcık sevindim

Şaka gibi

Valla yolarım yani bende tek görümce var geçen gün bindallı bakıyorduk annesi demez mi işte x 'e olur mu düğünde giysin falan şok oldum

Hehe :) çözdük olayı ama moral bozuldu mu bozuldu neyse olcak böyle seyler yani hadi tek ablam giyse neyse 3ü 1 arada gibi o ne :)

Çokk teşekkür ederim, sevindim konunun hallolmasına.

Yanlış anlamayın ama sadece kendi başıma gelmediğini görünce azcık sevindim

üzülme canım yanlız diilsin kıskanç insanlar işte şaşırmışlardı kendilerini

Valla yolarım yani bende tek görümce var geçen gün bindallı bakıyorduk annesi demez mi işte x 'e olur mu düğünde giysin falan şok oldum

Düğünde bindallı giyilir mi hemde davetlilerden biri

peki unutuluyor mu zamanlar yoksa aklınıza geliyor mu ? ne kadarlık evlısınız? benım mesela tam bıseye gulusuyoruz kv grumce falan hemen o gun aklıma gelıyor ve bırden suratım dusuyor, sonra adım dengesıze cıkıyor:))

bır de gorumcem nıkahı bastın degıstın gıbı bı laf etmıstı..... halbukı dugun gunu terbıyesızlıklerınden dolayı mesafe koydum araya....elımde olmadan.....siz nasıl davranıyorsunuz? off bu elbıse yuzunden bugun cok deprestım, aksama kocamla yıne kavga var sanırım:))

Konu sahibi ablanlar kadar dialogunuz da ilginç
İnsan öz ablasına abla beyaz giyme ya diyemez mi
Hadi görümceler sürpriz yapıyo ve muhabbetin olmayabilir de öz ablayla konuşarak çözmek münkün olmalı

Düğünde bindallı giyilir mi hemde davetlilerden biri

Onlarda giyiliyormuş dedi ama ben dedim hani bunu elbiseye dönüştürseniz belki de öteki türlü olmaz dedim Ay valla umarım böyle şeylerle uğraşmak zorunda kalmam ben fevriyimdir kırar geçerim ortalığı
Bunun bi de kınası var ya orda ne giymek isteyecek acaba
Not: Nİşanım da da aynı renk elbise giymişti

kardeşimin giydiği model önü dizlerde arkası kuyruklu bi modeldi
kardeşimin boyu 1.80 küçük görümce 1.50
kardeşim düz siyah görümceninki karışık desenli
yani görümcenin elbisesinin önde bileklerıne yakındı zaten dikkat etmeyen aynı olduğunu anlayamıyodu
olan bana oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…