Bende giymemelerinden yanayim ne gerek var. Bnce konus yada annen guzel bir dille konussun. Eminim anlayisla karsilayacaklardir. Benm gorumcemle kv benm gelinligimin aynisindan diktirip gorumcemin kozina giydirmislerdi. Herseyiyle ayniydi dusunun yani. Kizi kucuktu ama yinede zoruma gitmisti. Ben soyleyememistim. Simdiki aklim olsa niye buni yaptinz derdm
Çok sinir bozucu bi durum olmuş.ben genelde kimseye karışmam ama herkez bana karışıyor arkadaslarım evlendı mesela arkadasıma takı seti almamıs kaynanası o yokken bize demişti takı seti almadık ama merakı var diye bende dedim alırsan sade bişey alırım zaten dedim tam o arada çayları koydu geldi arkadasım ay ne gerek var bende istemedim öyle seyler dedi alma kız alma demez mi gülmekten ölmüştüm ne alsam gider benzerini bulur yada ayy bende söyle var diye hava atardı biz nısanlımla eylül ayında tanışmıstık ve o yüzden kızımız olursa ismi eylül olcaktı arkasımda bunu biliyodu gitti kızına eylül koydu ismini sinir oldum ama belli etmedim bi gün hayırlı olsuna gittik demezmi ay sende eylül ayında dogur sende koy ismi diye bende bizim 6 yıldan beri belli zaten dedim sonra bozuldu kocam istedi zaten bu ismi diye lafı karıştırdı...
bence abartmıyorsun..kesinlikle ikisi de giymesinlerr o kadar renk varken neden beyazz..annen söylesin bi şekilde
Anneme dedim bişey olmaz dedi o yüzden ben konustum ablamla kına gecesinde giycek beyaz elbiseyi
Çocuk meselesinde de bi atak bekliyorum zaten hiç kaçmaz ondan.
Benden önce evlendin benden önce cocuk yapma dedi bana. :S
Bütün aile evlensin diye dua ediyo artık. Cok takıntı yaptıgı için kendine zarar veriyo.
Ben normalde ailemden kimsenin eksi yönünü anlatmam eşime ama bunu anlatmasamda herkes görüyor artık.
Bazen onu sorduklarında ben mahcup oluyorum yaptıklarından.
Kendi ablasınada aynı seyi yapmıs gerci.
Sıradaki kurban benmişim.
Ablanların böyle insanlar şeyler oldugunu sanmıyorum. Söylersen anlayışla karşılarkar bence.
Mutluluklar dilerim.
Evet söyledim anlayışla karsıladı ve içimdeki dertleşme duygusuyla buraya yazdım herkeze ilgisinden dolayı çok teşekkürler...çok sagol sanada ömür boyu mutluluklar dilerim....
3 görümcem var, hiçbiri kıyafetlerını göstermedi süpriz diye
Biri kınamda kırmızı abiye giymişti
Düğünümde ikisi beyaz abiye giymişti, üçüncü görümcede gitmiş kızkardeşimle aynı abiyeyi giymişti
Düğünümde ikisi beyaz abiye giymişti, üçüncü görümcede gitmiş kızkardeşimle aynı abiyeyi giymişti
Valla bu bizim arkadaşlar arasında herkesin başına sıkça geldi .
Ben ilerde evlenirken davetiyemin altına not olarak "gelinden başka kimsenin beyaz giymemesi rica olunur" diye yazdırıcam.
Giyenleri de kapıdan almak istemiyorum.
Ablanız nihayetinde, "olur mu öyle şey ben özel olcam" diye tavrınızı nasıl koyamıyorsunuz ? Kırılırsa kırılsın yahu ne var bunda kırılcak ?
O da ince düşünseydi.
Çokk teşekkür ederim, sevindim konunun hallolmasına.
Yanlış anlamayın ama sadece kendi başıma gelmediğini görünce azcık sevindim
Valla yolarım yani bende tek görümce vargeçen gün bindallı bakıyorduk annesi demez mi işte x 'e olur mu düğünde giysin falan şok oldum
Düğünde bindallı giyilir mihemde davetlilerden biri
Düğünde bindallı giyilir mihemde davetlilerden biri
Şaka gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?