Dügünümde ablamlar beyaz elbise giycekmiş

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mia-
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Benim görümce nişanımda benimkinin tonlarında elbise giymişti
Üstelik önce başka aldı, sonra benim nişanlığımı eşimin telefonunda görmüş sonra 2.kez elbise almış

Ben abartıyı sevmem
Ama inadına sonra onun nişanında bende afilli bişey giydim, bozuldu
Misillemeyi severim

Fizikten yırtmış kardeşin
Benim görümcemi de assolist sanmışlardı

bi dünya renk var .
gitsinler baska renk giysinler.beyaz niyee
kırmızı,pembe,sarı,yesil,mor,siyah,mawi

valla tam süpriz olmuş :)

bek çok takmadım canım daha doğrusu çıkan başka sorunlar falan unutturdu elbiseyi falan

mesela bana takı için sepet hazırlıycaklarını söylemişlerdi yurtdışında oleymiş sepete atılır takılmazmış neyse
takı töreni başladı görümcemin kolunda gümüş ışılışıl kol çantası ama bildiğin kol çantası yani
tören başladı görümce taı takmaya gelenlere el açıyo bilet gişesi gibi
ona parayı veren yanımıza ulaşabilip bizi tebrik ediyo

Hayret ya Ben olsam utanırım valla ya aklıma bile gelmez :)Bende mi sorun var Bana yenge elbisen ne renk diye sormuştu telefonda, ben de merak ediyor diye söylemiştim ne bileyim aynı renkten alacağını :)

sen ikisine de söyle, öyle dedim ama sonradan kararimi degistirdim Beyaz giymeseniz ama ikiniz de farkli ayni rengi giyseniz diye tavsiye et bence (pudra, lila, mavi gibi )

ben böyle konseptli seyleri seviyorum ve özellikle aile bireyleri icin süper olur kimse darilmaz

Hayret ya Ben olsam utanırım valla ya aklıma bile gelmez :)Bende mi sorun var Bana yenge elbisen ne renk diye sormuştu telefonda, ben de merak ediyor diye söylemiştim ne bileyim aynı renkten alacağını :)

Bizimki elbise almıştı
Ben sonra aldım, görünce 2.kez alışverişe çıkmış
Ama bende onun nişanında aynı renk olmasa da gösterişli bişey giydim üstelik vardı yani yeni bile almadım ama bozuldu

anoyyyy düşamanımın başına vermesin...neyseki görümce olayı yoktu bende...eltilerle yırttım ben....

Konu sahibi ablanlar kadar dialogunuz da ilginç
İnsan öz ablasına abla beyaz giyme ya diyemez mi
Hadi görümceler sürpriz yapıyo ve muhabbetin olmayabilir de öz ablayla konuşarak çözmek münkün olmalı

Çözdük ... başta takılmadım ama yurtdısındaki ablamda beyaz giymeye kalkınca ne oluyo yahu dedim tepkimi gösterdim babamın yanında fazla tartişmaya girmedim kalbinden dolayı ama sabah ablama dedim anlayıs gösterdi yurtdısındakı ablamada dicekler oda anlayıs gösterir ama işte anlık moral bozukluguyla attım kendimi kadınlar kulübüne :)

dişe diş

gayet abartmıyosun bence.ablanların düşüncesizliği... Ben olsam söylerim.Hatta kırıcı da olurum inat ederlerse.İyi o zaman gelinliği veriyim birinize o giysin derim.hala tavırları aynıysa jıleti elime alır o 2 elbiseyi de boydan boya jiletjiyveririm Annemle arkadaşının düğününe gimiştik.Gelinin 3 ablası kasnaklı kasnaklı nişanlık tarzı şeyler giymişlerdi. beyaz elbise de herkese yakışçak bişey değil... saks mavi, toz pembe, leylak fakan da güzel renkler...tek renk beyaz mıymış...

Haklisiniz duzeldiyse ne mutlu. Gercekten sevindm en ozel gununuz umarim keskesiz cok mutlu gecer.

Daha ablanlara hayır diyemiyosun
Evlilik zor zanaat, hayır demeyi öğrenmelisin. Yoksa kendi kendine üzülürsün

Aslında ben giymiyodum
Yeni gelinsin giy giy diye ısrar ettiler
Sonra da aklıma kendi nişanım geldi
Giyeyim bari dedim muhaha

:)) kırmızı biber mii :)9) ay çok güldürdünüz bence siz de gayet güzel olmuşsunuzdur kırmızı gül olmuşsunuzdur

Evet aynı renk ve tarz kıyafetler giyebilirler bende seviyorum böyle kombinleri ama arkadaslarımın bazıları olgun giyinmeyi seviyo bazıları kısa elbiseyi o yüzden organizasyon kuramamıstım ...herkez kafasına göre takılcak :)

anoyyyy düşamanımın başına vermesin...neyseki görümce olayı yoktu bende...eltilerle yırttım ben....

bak o gunu hatırladım gene yaa hayır şimdi görümcenın bırının kolunda çanta var para topluyo ötekıde iğne tutuyo
konuklar önce iğneyi alıyo tam parayı takıcak öteki elini açıyo

aslında şeytan bana da demiyor degıl, sana yaptı aynını sen de yap dıyede...... bilemiyorum bakıcaz artık, ben yapsam suclu olurum ama adım kıskanca cıkar, onlara gelınce gorumce kv ıstedıgını gıyer olur:)) ama Allah'a havale ettım benden daha fazlasını yasatsınlar ona belki o zaman anlar benı:))

siz iyi yapmıssınız aslında bozuluyorsada ıcınızın yağları daha bır erımıstr:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…