Onlarda giyiliyormuş dedi ama ben dedim hani bunu elbiseye dönüştürseniz belki de öteki türlü olmaz dedimAy valla umarım böyle şeylerle uğraşmak zorunda kalmam ben fevriyimdir kırar geçerim ortalığı
Bunun bi de kınası var ya orda ne giymek isteyecek acaba
Not: Nİşanım da da aynı renk elbise giymişti
kardeşimin giydiği model önü dizlerde arkası kuyruklu bi modeldi
kardeşimin boyu 1.80 küçük görümce 1.50
kardeşim düz siyah görümceninki karışık desenli
yani görümcenin elbisesinin önde bileklerıne yakındı zaten dikkat etmeyen aynı olduğunu anlayamıyodu
olan bana oldu
3 görümcem var, hiçbiri kıyafetlerını göstermedi süpriz diye
Biri kınamda kırmızı abiye giymişti
Düğünümde ikisi beyaz abiye giymişti, üçüncü görümcede gitmiş kızkardeşimle aynı abiyeyi giymişti
peki unutuluyor mu zamanlar yoksa aklınıza geliyor mu ? ne kadarlık evlısınız? benım mesela tam bıseye gulusuyoruz kv grumce falan hemen o gun aklıma gelıyor ve bırden suratım dusuyor, sonra adım dengesıze cıkıyor:))
bır de gorumcem nıkahı bastın degıstın gıbı bı laf etmıstı..... halbukı dugun gunu terbıyesızlıklerınden dolayı mesafe koydum araya....elımde olmadan.....siz nasıl davranıyorsunuz? off bu elbıse yuzunden bugun cok deprestım, aksama kocamla yıne kavga var sanırım:))
Benim görümce nişanımda benimkinin tonlarında elbise giymişti
Üstelik önce başka aldı, sonra benim nişanlığımı eşimin telefonunda görmüş sonra 2.kez elbise almış
Ben abartıyı sevmem
Ama inadına sonra onun nişanında bende afilli bişey giydim, bozuldu
Misillemeyi severim
Aslında olay söyle başladı benim 2 ablam var büyük olan ablam dügünüm için elbise baktı resimlerini çekmiş beyaz elbise giymiş beyenmiş bende dügünde bunu giy ne olcakki dedim sonuçta ben gelinlik giycem... sonra diger ablam da bunu duyunca bende beyaz elbise giyerim o zaman demiş anneme....yani düşünsenize 3 kardeş bembeyaz çıkıp oynıcaz mı ya bende gelinlik farklı olcam ama millet ne der...ayrıca bi kere dügünüm olcak özel olmak istiyorum yani bu konuyu cok mu abartıyorum büyük ablama söyledim o söyleriz giymez dedi aslında kimseyide kırmak istemiyorum
Hehe :) çözdük olayı ama moral bozuldu mu bozuldu neyse olcak böyle seyler yani hadi tek ablam giyse neyse 3ü 1 arada gibi o ne :)
Hayret ya Ben olsam utanırım valla ya aklıma bile gelmez :)Bende mi sorun varBana yenge elbisen ne renk diye sormuştu telefonda, ben de merak ediyor diye söylemiştim ne bileyim aynı renkten alacağını :)
bek çok takmadım canım daha doğrusu çıkan başka sorunlar falan unutturdu elbiseyi falan
mesela bana takı için sepet hazırlıycaklarını söylemişlerdi yurtdışında oleymiş sepete atılır takılmazmış neyse
takı töreni başladı görümcemin kolunda gümüş ışılışıl kol çantası ama bildiğin kol çantası yani
tören başladı görümce taı takmaya gelenlere el açıyo bilet gişesi gibi
ona parayı veren yanımıza ulaşabilip bizi tebrik ediyo
Konu sahibi ablanlar kadar dialogunuz da ilginç
İnsan öz ablasına abla beyaz giyme ya diyemez mi
Hadi görümceler sürpriz yapıyo ve muhabbetin olmayabilir de öz ablayla konuşarak çözmek münkün olmalı
Benim görümce nişanımda benimkinin tonlarında elbise giymişti
Üstelik önce başka aldı, sonra benim nişanlığımı eşimin telefonunda görmüş sonra 2.kez elbise almış
Ben abartıyı sevmem
Ama inadına sonra onun nişanında bende afilli bişey giydim, bozuldu
Misillemeyi severim
Aslında olay söyle başladı benim 2 ablam var büyük olan ablam dügünüm için elbise baktı resimlerini çekmiş beyaz elbise giymiş beyenmiş bende dügünde bunu giy ne olcakki dedim sonuçta ben gelinlik giycem... sonra diger ablam da bunu duyunca bende beyaz elbise giyerim o zaman demiş anneme....yani düşünsenize 3 kardeş bembeyaz çıkıp oynıcaz mı ya bende gelinlik farklı olcam ama millet ne der...ayrıca bi kere dügünüm olcak özel olmak istiyorum yani bu konuyu cok mu abartıyorum büyük ablama söyledim o söyleriz giymez dedi aslında kimseyide kırmak istemiyorum
bazen arkadaslarımızla aynı bluzu giyerdik yada ne bilim ben canta beyenınce onlarda alırdı yada ceyızımıze pijamalarımız aynıdır onlar problem deil mutlu bıle olurum bazen bana fikirlerini sorarlar yardımcı olurum kullandıgım seylerı tavsiye ederim ama dügün baska bişey yıllarca keske söyle olsaydı demek istemiyorum tabiki hersey istedigim gibi gitmicek konustuk durumu düzelttik sagolsun anlayıs gösterdi ablam
Çözdük ... başta takılmadım ama yurtdısındaki ablamda beyaz giymeye kalkınca ne oluyo yahu dedim tepkimi gösterdim babamın yanında fazla tartişmaya girmedim kalbinden dolayı ama sabah ablama dedim anlayıs gösterdi yurtdısındakı ablamada dicekler oda anlayıs gösterir ama işte anlık moral bozukluguyla attım kendimi kadınlar kulübüne :)
dişe diş
gelinin yakınları dıkkat eder halbukı böyle seylere..
kaldıkı onlar senın ablaların!
benımde kınamda,benden daha cok kına kızına benzeyen bı kız vardı..
kaynanamın tarafından bi kız,kırmızı tüller ıcınde geldı kınama..
ben onun yanında sadece kırmızı bibere benziyordum..
sen ikisine de söyle, öyle dedim ama sonradan kararimi degistirdim Beyaz giymeseniz ama ikiniz de farkli ayni rengi giyseniz diye tavsiye et bence (pudra, lila, mavi gibi )
Eki Görüntüle 1011045
Eki Görüntüle 1011046
ben böyle konseptli seyleri seviyorum ve özellikle aile bireyleri icin süper olur kimse darilmaz
anoyyyy düşamanımın başına vermesin...neyseki görümce olayı yoktu bende...eltilerle yırttım ben....
Daha ablanlara hayır diyemiyosun
Evlilik zor zanaat, hayır demeyi öğrenmelisin. Yoksa kendi kendine üzülürsün
Aslında ben giymiyodum
Yeni gelinsin giy giy diye ısrar ettiler
Sonra da aklıma kendi nişanım geldi
Giyeyim bari dedim muhaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?