- 4 Şubat 2015
- 6.442
- 12.925
- 448
- Konu Sahibi Belkibigunn
Ay benim nişanımda eşimin teyze kızı ortaya çıktı bir döktürdü Bi oynadı. Herkes ortasına aldı alkışladı falan. Şimdi gıcık oldum gene. Normalde gelin halka içine alınır ben kenarda arkadaşımla oynadım onların tarafta kıza gelin muamelesi yaptı. Bir gün arayla düğünümüz var. Nişanımda benden rol çaldı resmenbılmeyen arkadaslar ıcın yazıyorum
google da bıle dugune gıderken neden beyaz gıyılmez dıye yazarsanız stil kuralları karsınıza cıkar
bırının gosterısınde ondan rol calmak adabı muaseret kuralına aykırıdır beyaz gıyebılır tabıkı gıydıgı ıcın hapıse gırmez ama adap geregı gıyınmemesı gerekır
kendı bılır yanı guzel laciler zengın morlar ıc acıcı turkuazlar dururken evcılık oyunu oynamak ıstıyorsa bırakın gıyınsın
beyaz gelınlık ve gelın tacı gıyen eltı vardı burda konu acılmıstı ... var boyle nerde nasıl gıyınmesı gerektıgını bılmeyen
hanı kucuk nedımeler oluyor gelının arkasında kucuk cocuklar onlar şirinde koca koca kadınların rol calması tamamen hasetlık baska bırsey degıl
tabıkı herkes gelının kım oldugunu bılıyor ama gelın nasılsa bellı dıye inci gıbı konuklar arasında parlaması gereken kısının ısıltısı calınmaz
ona bakarsak damadında kım oldugu bellı ama kımse damatlık gıyıp gelmıyor