Düğünüme 2bucuk ay kala terkedilmekkk! :((

yuh ya yuh o iğrenç kelimeyi evleneceği kadına nasıl söyleyebilir pes ya ! bu şimdiden böyleyse evlenince nasıl olur kim bilir hiç güvenide yok ya boşver lütfen şunu....

Ben bosvermis gibiyim acıkcası, hala uzulmuyorum, şoktan mı bimiyorum ama eve geldigimden beri uzulesim gelmiyor.

Evet nişanlın pek lafını bilmemiş ama bu tam bir ayrılık olduğunu sanmıyorum sinirler yatışınca tekrar konuşursunuz canım

Pesimden gelmeseydi ben terketmis olucaktım ama, gerci hala kimin ayrıldıgınıda anlamadım, ayrıldık mı simdi bitti mi dedim evet dedi, tamamen mi dedim evet dedi. Peki dedim indim arabadan. Malesef..

adamın gözünde hep güvensizmişsin sadece şimdi açığa çıkmış. O.. gibi yürüyorsun demesinde bile o saklı hisler var bence. Sinirle dedi falan diye kanma sakın. Unutmaki insanlarnı en sinirli anlarında söyledikleri gerçek karakterleridir. Seviyeli bir insan en sinirli halinde de karısı olacak insana o..pezv.. vs demez. Yok o evde bişiler oldu falan, terbiyesizlik

2gun sonra sen arar,özür dılersın barışırsınız..

kendinden bu kaç seyı daha odun vererek tabiii..

Ama en guzel zamanlarda bunu yapan evlendikten sonra neler yapar

Aslında sanki biraz güvensizlik var gibi sinirler yatışınca yüz yüze bunu konuşun derim iş dahada ciddileşmeden belki de bu olay bazı şeyleri anlaman için vesiledir Allah bilir

Kanıtsız sırf eve bi tanıdık geldi diye sana inanmıyosa ve başka şeyler ima ediyosa bence evlenme, oturun konuşun sorunlarınızı halledin güvenmiyorsa bitirn yarın adamın biri gelse karın seni aldatıyo dese senden kanıt mı isteyecek

Ara ara yine kavgalarımız olurdu guven probleminden ama, cok onemsemezdim acıkcası, bir yere cıkarken bile yarım saat didiklerdi, ama o erkekmis yapabilirmis

Kesinlikle haklı demiyorum ama kendini onun yerine koy. Evde bi kızla kalıyo. Konuşmasa bile. Sen sinirleniyosun bırakıp gidiyo sen sinirlenince vs. Erkek o evleneceği kişinin otobanda tek başına yürümesini hazmedememiş. Sinirle küfür etmiş. Ha bu demek değil ki küfür edebilir erkektir yapar. Asla boyun eğip kendini değersizleştirme. Ola ki kendini sana affettirdi. O zaman otur ve kesin bi dille sana bu şekilde konuşmaması gerektiğini beynine yerleştir. Bi de nişaanlım demiştin. Ailelerinizin ayrıldığınızdan haberi var mı?

Aynen bende sizinle aynı mantıktayım, sinirle soylenen seylerin bastırılmıs dusunceler oldugunu dusunuyorum. Yolda tek basına yuruyen herkes kotu kadın demekki.

Ben aileme soyledim biz kavga ettik, konusmuyoruz, dugun iptal olursa sasırmayın dedim.
Birde ben bu misafirle yalnız kalmadım, annesi ile birlikteydi gelen misafir, yani gidin sevgilim kızar demem mumkun mu, annemin misafirleri, hep birlikteydik. Ya tabiki sinirlenebilir ama mesela gerizekalı napıyosun sen desin, o kadar agır hakaret edilmez..

Aynen bende sizinle aynı mantıktayım, sinirle soylenen seylerin bastırılmıs dusunceler oldugunu dusunuyorum. Yolda tek basına yuruyen herkes kotu kadın demekki. Kavgada ederiz tartısırız ama bunlar cok cok agır laflar, taa bir sene onceki olay icin olucak is degil, resmen bahane.

2gun sonra sen arar,özür dılersın barışırsınız..

kendinden bu kaç seyı daha odun vererek tabiii..

Hic sanmam, benim ozur dileyecek durumum yokki hakaret eden o guvensizlik yapanda o.

Hayır yani ben kanıt mı toplayım, kendisine de dedim napıyım adamın sac kılını mı saklayım sana kanıt diye dedim ben konustukca cıldırdı, en son o evde noldu acaba dedi dayanamadım kalktım

eve gelen misafir kovulmaz ya da arayıp sevgilinle konuşturamazsn hadi bi fotoğrafınızı çekiyim sevgilim bana güvenmiyo onu ispatlamam lazım diyemezsin. Burda devreye onun güveni giriyo sana bi şekilde güvenmesi lazım. Barışsanız dahi ki barışacaksınızz bu karakterde insanlar çabuk dönerler. Barışınca sakın evlenmek için acele etme sana güvendiğinden emin ol. Şu küfür olayını terkettir. Bj senin elinde birazda. Mesela seninde gerizekalı desin ama diğerini demesin dediğini yanlış buldum. Sende bi bireysin. Kendi düşüncelerin var. Kim ki sana gerizekalı diyebiliyo. Bunlara müsade etme. Seviyo olabilir lafım yok ama edebiyle sevsin.

Hic sanmam, benim ozur dileyecek durumum yokki hakaret eden o guvensizlik yapanda o.
doğru düzgün onu orda bırakıp gıdememişsin,

üstüne bırde,ayrıldık mı,bıttı mı dıyosun suclu gıbı,

2 güne aramayıp napcan?

doğru düzgün onu orda bırakıp gıdememişsin,

üstüne bırde,ayrıldık mı,bıttı mı dıyosun suclu gıbı,

2 güne aramayıp napcan?

Evet terkedenin basıp gidenin benim olmam lazımdı ama ne bileyim 1 bucuk yıl harcanmıs dugune kalmıs 2 bucuk ay, evimizi diziyoruz vs, nasıl davranıcagımı bende bilemedim

Beni soguttu bu hareketi, suratına baktıgımda sevdigimi hissedemedim, igrendim o an, onunla omur gecirebilirmiyim onu bile bilmiyorum..

Evet terkedenin basıp gidenin benim olmam lazımdı ama ne bileyim 1 bucuk yıl harcanmıs dugune kalmıs 2 bucuk ay, evimizi diziyoruz vs, nasıl davranıcagımı bende bilemedim
Restini çek adam senle evlenmek istiyosa zaten geri adım atar

Beni soguttu bu hareketi, suratına baktıgımda sevdigimi hissedemedim, igrendim o an, onunla omur gecirebilirmiyim onu bile bilmiyorum..

Canım benim ya ne deyim napayım bilmiyorum ki ama sölediklerimi yabana atma. Tecrübe konuşuyor yukarda bi arkadaş özür dile demiş. Sakın dileme. Yaptığı yanlışı pekiştirirsin özür dilersen. Burnunun sürtmesi lazım.

Cnm Benim Nisanlinda öyle ifriralar atior Bana hep .. Kaldiramiorum artik bende birde Ben salak gibi nikah yaptim bu yaz :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…