bak sen o zaman bir kaç gün aksiyon izlese ağzını burnunu kıracak potansiyel var , bu durumda reçeteye üç gün pepe izletip ,3 gün western filmler izletip,3+3+3 politikası izlemek diğer 3 günün aşk filmi olduğunu söylememe gerek yok...kızma bana herif hamur gibi madem yoğurmak faz olmuş olmadı çöpe atacanHemde en cok aldatmalı filmler izler
O....u gibi yuruyorsun diyen adamdan ayrilmissiniz iste, daha neye konu aciyorsunuz? Umarim ayrildiniz diye uzulmuyorsunuzdur.
bak sen o zaman bir kaç gün aksiyon izlese ağzını burnunu kıracak potansiyel var , bu durumda reçeteye üç gün pepe izletip ,3 gün western filmler izletip,3+3+3 politikası izlemek diğer 3 günün aşk filmi olduğunu söylememe gerek yok...kızma bana herif hamur gibi madem yoğurmak faz olmuş olmadı çöpe atacan
arkadaş ararsa burnunu sürtüp barışmayı düşünüyor.. Adamın bu lafları hazmedip devam edecek birine saygısının da(olmayan) azalacağını göremiyor.
Ben bütün bunların arasından en çok, o yurt dışından gelen tanıdığınızın oğlunun resmini çek, telefona ver filan diye saçma sapan taleplerde bulunmasına takıldım. Bir de sırf siz kendinizi bu kadar alçaltmayı kabul etmeyip bunları yapmadığınız için adam o evde bir şeyler döndü kesin filan diyor
Yarın bir gün işteyken telefona bakmasan patronla kırıştırıyorsun diye tutturur... Ya da patronunu, iş arkadaşlarını telefona ister belki, tembihlemek, göz dağı vermek içinÇünkü belli ki sen onun gözünde böyle ters durumlardan kendini sakınamayacak kadar aciz birisin...
Bırak bacım, bırak... Allah'ın sevdiği kuluymuşsun da 2,5 ay kala kurtarmış seni.
evlilik stresi yaşıyorsunuz her ikinize.barışısırsınız.ortada ciddi bir sorun görmedim ben.düğün öncesi nerdeyse herkes böyle şeyler yaşıyor.evet nişanlın sütten çıkma ak kaşık değil kesinlikle.hatalı konuşmuş,eskileri ısıtıp önünüze sunmuş falan.gönlünüzü bir şekilde almalı ki bence alacaktır.üzme sen kendini.:)
İnsallah arayıp isi uzatıp benim kafamı allak bullak etmez de ben bu kararlılıgımla devam ederim, simdilik onu hayatımda istemiyorum, gormek hic istemiyorum..
Hayır ararsa degil, cok ugrasırsa gercekten pisman oldugunu gorursem, sonucta 1.5 senelik bir iliski, evlilige 2,5 ay kalmıs, ben bu hareketinden sonra cok rahat silip atabilirim, kaybedecek birseyim yok, ama arayıp kafamı karıstırabilir..
Sen bilirsin canım, ama diyorum, iyi düşün taşın. Hatta bence git bunu annene anlat, bugün olanları, ayrıca o tanıdığının oğlu için söylediklerini. Sonuçta belki biz burada kendimizce yorumluyoruz ama senin kötülüğünü istemeyecek tek insan varsa o da annendir, o ne derse de onu yap bacım.
evlilik stresi yaşıyorsunuz her ikinize.barışısırsınız.ortada ciddi bir sorun görmedim ben.düğün öncesi nerdeyse herkes böyle şeyler yaşıyor.evet nişanlın sütten çıkma ak kaşık değil kesinlikle.hatalı konuşmuş,eskileri ısıtıp önünüze sunmuş falan.gönlünüzü bir şekilde almalı ki bence alacaktır.üzme sen kendini.:)
Anlattım anneme, terbiyesiz koca adam olmus cocuk cocuk seyler tüü kalıbına onun dedi, 1 senedir yalan soyledigini dusunuyomusta niye evleniyomus o zaman dedi, yarın annesiyle konusucam dedi, bakalım yarın ne olucak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?