- 14 Aralık 2015
- 11.972
- 28.956
- 598
- Konu Sahibi denizliligenc1995
-
+1Eş ailesinin derdi oğluşumuzun gömleğini kim ütüleyecek, kim yemek yapacak değilse bende bu hayatta bir şey bilmiyorumdur.
Kesinlikle gitmelisin.
İşin zor desene. Kaynana kayınpedere gık desen ses kocandan çıkacak. Aile apartmanı da vardır kesin.Babasıyla ortak iş yapıyor
Babası ona izin verir o gelir yanıma
Saygi cercevesinde kuracak cumle bulamayinca, Turkceye "dusunku" yazacak kadar hakim olan insanlar, gelip benim meslegime ve meslegimi icra edip etmeme tercihime b.k atıyor. Şaka gibiYok merak etmeyin bu cureti siz vermiyorsunuz buna biz kisaca hadsizlik diyoruz. Kim kimi ne kadar taniyor ki bunu diyebiliyor? Komik hem de cok komikler. Sosyal medya oldugu icin herkes kendini super saniyor ama komik olan kimse kimseyi tanimiyor :)
Ne guzel ogretmen olmussunuz. İleride memur olmanin bir kadin olarak faydalarini gorursunuz. Ben siradan ozel sektorde calisandim. Hamileligimde hicbir hakkim olmadi,kovuluverdim. Ne issizlik alabildim ne baska bişey. En azindan butun haklarinizi tam alirsiniz. 3 sene katlanilabilir. Ben eşiniz zora sokuyor. Esnafligin garantisi yok, evliliginde garantisi yok. Ben memur olsaydim suanda hayatim cok baska olabilirdi. 2 çocuğum var. Yarin bir gun boşansam ozel sektorde is bulamam cunku en son calistigim yerden ayrilali 4 sene olacak. Asgari ucretle sacma sapan bir is bulurum ancak.Herkese merhaba
Beni bilenleriniz vardır. Daha önce buraya birçok konu açtım
Geçen ay sözleşmeli öğretmen olarak atandım
3 sene sonra kadroda olacağım inşaAllah ama nişanlım 3 sene ayrı mı olacağız diyor aklımı çeliyor
Burada yazan yorumları ona okuyacağım. Ailem destekçim ama nişanlım ve ailesi insan eşini bırakıp gitmez diyor. Özelde öğretmen ol diyor
Ne yapacağım bilmiyorum
Ben denizliliyim atamam İstanbul’a çıktı. Nişanlım esnaf. Hafta sonları yanıma gelebilir 10 gün kalabilir. Ben ne yapacağım bilmiyorum
Bu arada ayrılın diyenler olabilir ama resmî nikahımız kıyıldı. Sadece düğün kaldı. Sizce ne yapmalıyım
Sizler atansanız eşinizi bırakıp gider misiniz
Herkese çok teşekkür ederim yorumlar için
Saygi cercevesinde kuracak cumle bulamayinca, Turkceye "dusunku" yazacak kadar hakim olan insanlar, gelip benim meslegime ve meslegimi icra edip etmeme tercihime b.k atıyor. Şaka gibi
Adam bir de esnaf yani sanki sanırsın çakılı kadrolu memur eşinin yanına gidemez o yüzden gitmeni istemiyor. Dükkanı aileden birine emanet etsin ortak gibi kendisi de sizin yanınızda iş bulsun o gelsin sizinle. Atamaların ve iş bulmanın bu kadar zor olduğu bir dönemde atanmışsınız beyiniz istemiyor dye gitmeyeceksinizbey kişisi size her ay dört bin maaş verebilecek mi ayın on beşinde gık demeden. Neyse daha fazla söylenmemeyim diğer üyeler de söylenmiş yeterince umarım hayatınızın hatasını yapmazsınız
Ooooo onu ben hatırladım sanki. Ama tam tersi olması gerekmez mi ya, böyle durumda güle oynaya kabul etmeliydi eş ve ailesi.Konu sahibinin eski konularına az da olsa göz gezdirdim.
Bastan sona yanlış bir hikaye. Düğünü kiz tarafına yuklemeye çalışan, nikah istemesine bile aaa asla olmaz yemekli düğün yapın diyen bir nişanlı ailesi var ortada. Nişanlının zaten adı var kendi yok gibi.
Neden bu kpssler, atamalar beklenmeden nikah yapilmis o kısmı da tam anlayamadim? Taa düğüne 5 ay var, 1 sene onceden nikah yapilmis dugun yok.
Sormaniz gereken tek soru, atandığım yere gitmeli miyim degil bence. Daha oncelikli sorulariniz var gibime geldi.
Bosuna linc yedim, değmezmiş
Neden hep kadınlardan ödün vermesi bekleniyor! Ben yerinizde olsam tabii ki giderdim gitmemeyi düşünsem eşim kabul etmezdi eminim. Bu sizin güvenceniz. Sakın deyim işinizi bırakmayın. Mutlaka ortak nokta bulunabilir eğer siz başka çözüm olmadığını net söylerseniz. Onlara başka seçenek sunmayın. Zaman zaman ayrı kalacaksınız ama zaten yanınıza gelebiliyormuş. Atanmak o kadar kolay mı ya. Atanmışsınız bırakmayın derim ben.Herkese merhaba
Beni bilenleriniz vardır. Daha önce buraya birçok konu açtım
Geçen ay sözleşmeli öğretmen olarak atandım
3 sene sonra kadroda olacağım inşaAllah ama nişanlım 3 sene ayrı mı olacağız diyor aklımı çeliyor
Burada yazan yorumları ona okuyacağım. Ailem destekçim ama nişanlım ve ailesi insan eşini bırakıp gitmez diyor. Özelde öğretmen ol diyor
Ne yapacağım bilmiyorum
Ben denizliliyim atamam İstanbul’a çıktı. Nişanlım esnaf. Hafta sonları yanıma gelebilir 10 gün kalabilir. Ben ne yapacağım bilmiyorum
Bu arada ayrılın diyenler olabilir ama resmî nikahımız kıyıldı. Sadece düğün kaldı. Sizce ne yapmalıyım
Sizler atansanız eşinizi bırakıp gider misiniz
Herkese çok teşekkür ederim yorumlar için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?