- 28 Temmuz 2020
- 204
- 483
- 18
- Konu Sahibi denizliligenc1995
-
ben geldim.6 senelik evliyim, atamam farkli bir ile gerceklesti, kizimida aldim ve sürem dolana kadar buradayım.Herkese merhaba
Beni bilenleriniz vardır. Daha önce buraya birçok konu açtım
Geçen ay sözleşmeli öğretmen olarak atandım
3 sene sonra kadroda olacağım inşaAllah ama nişanlım 3 sene ayrı mı olacağız diyor aklımı çeliyor
Burada yazan yorumları ona okuyacağım. Ailem destekçim ama nişanlım ve ailesi insan eşini bırakıp gitmez diyor. Özelde öğretmen ol diyor
Ne yapacağım bilmiyorum
Ben denizliliyim atamam İstanbul’a çıktı. Nişanlım esnaf. Hafta sonları yanıma gelebilir 10 gün kalabilir. Ben ne yapacağım bilmiyorum
Bu arada ayrılın diyenler olabilir ama resmî nikahımız kıyıldı. Sadece düğün kaldı. Sizce ne yapmalıyım
Sizler atansanız eşinizi bırakıp gider misiniz
Herkese çok teşekkür ederim yorumlar için
kesinlikle giderim ki gittim de. size gönülden söylüyorum. lütfen gidin verdiğiniz emekleri ailenizin fedakarlıklarını düşünün. ve kendiniz için bir iyilik yapın.Herkese merhaba
3 sene sonra kadroda olacağım inşaAllah ama nişanlım 3 sene ayrı mı olacağız diyor aklımı çeliyor
Burada yazan yorumları ona okuyacağım. Ailem destekçim ama nişanlım ve ailesi insan eşini bırakıp gitmez diyor. Özelde öğretmen ol diyor
Ne yapacağım bilmiyorum
Ben denizliliyim atamam İstanbul’a çıktı. Nişanlım esnaf. Hafta sonları yanıma gelebilir 10 gün kalabilir. Ben ne yapacağım bilmiyorum
Bu arada ayrılın diyenler olabilir ama resmî nikahımız kıyıldı. Sadece düğün kaldı. Sizce ne yapmalıyım
Konu sahibinin eski konularına az da olsa göz gezdirdim.
Bastan sona yanlış bir hikaye. Düğünü kiz tarafına yuklemeye çalışan, nikah istemesine bile aaa asla olmaz yemekli düğün yapın diyen bir nişanlı ailesi var ortada. Nişanlının zaten adı var kendi yok gibi.
Neden bu kpssler, atamalar beklenmeden nikah yapilmis o kısmı da tam anlayamadim? Taa düğüne 5 ay var, 1 sene onceden nikah yapilmis dugun yok.
Sormaniz gereken tek soru, atandığım yere gitmeli miyim degil bence. Daha oncelikli sorulariniz var gibime geldi.
Bosuna linc yedim, değmezmiş
Bizim cok yakin bir aile dostu ablamiz senin durumundaydi kazandi gitmedi sonra 2 cocugu oldu esi de bir is kazasi geçirmişti o sene yeniden sinava girdi ve van a tayini cikti esi sakarya da kaldi süre olarak bilemem ama sadece son 1.5 yilinda cocuklarda van a gitmislerdi sonra birlikte geri döndüler. Ozel sektör ogretmenlik icin hic uygun degil. Ogretmen ogretmendir ama devlette bile cok fazla kiymeti bilinmeyen ogretmenlerimiz ozelde daha fazla zorlaniyorlar. Size nacizane tavsiyem zaman surekli degisiyor bugunu ne kadar cok beklemissinizdir. Nisanliniz yaninizda olsun. Biz 2 ayri ulkelerde yuruttuk nisanliligimizi. Sizin daha cok gorusme imkaniniz var. Hafta sonlari binersiniz ucaga bazen nisanliniz gelir ama ayaginiza gelen bu sansi tepmeyin.Herkese merhaba
Ne yapacağım bilmiyorum
Özelde her zaman iş bulabilecek misiniz? Hele ki bu kadar açıkta atanmayı bekleyen öğretmen varken. Siz eşinizi tercih ettiniz kaldınız diyelim. Dünyanın her türlü hali var. Eşinize bise oldu ne olcak o zaman ne yapcaksınız. Siz işinizden fedakarlık etmeyin. Çünkü her tartışmanızda keske gitseydim diyeceksiniz.Herkese merhaba
Ne yapacağım bilmiyorum
Canım asla asla ona güvenip atanmisken bırakma,aileni dinle. Bir erkeğin sözünü dinleyecek kadar kör kütük aşık değilsindir. Şuan sana şöyle güzel böyle güzel hayatımız olacak diyip seni kandırmaya çalışacaktır beni birakma diyecektir. Sonra evlenir çocuğu yapar bıktım der seni sevmiyorum der,baska kadinlar cazip gelir sonra sen çok pişman olursun. Böyle bir fırsatı asla bırakma,seni seven senin atanmana senden çok sevinmeli bencillik yapmamalı. Ilerde pişman olmamak için vazgeçme git, bırakırsa bıraksın sevgisini görmüş olursun. Atanmak o kadar zor ki ben uğraşıyorum atanmak için,senin yerinde olmak için neler vermezdim bir bilsen. Nolur vazgeçme ailende arkanda madem bir daha bu günlerini çok ararsın.Herkese merhaba
Ne yapacağım bilmiyorum
Yazim hatalarim bilmedigimden degil hizzli yazdigimdandir. En azindan ben klavyelere dusunerek basiyorum hizli yazdgmdan yanlis yaziyorum beyninj kullanamadan yazanlarda var gul gibi kadinlara kariyerini yerine getiren isinin gucunun sahibi olan guclu kadinlara b.k atanlarda varSaygi cercevesinde kuracak cumle bulamayinca, Turkceye "dusunku" yazacak kadar hakim olan insanlar, gelip benim meslegime ve meslegimi icra edip etmeme tercihime b.k atıyor. Şaka gibi
Aynen öyle 6 aydır çalışmıyorum maaşım trink yatıyor.Üstelik işe başlayınca yarım gün çalışacağım istersem heyet raporu alırım gitmem.Özelde olsam kim buna müsamaha gösterir tekmeyi basarlarBen de şaşkınlıkla okudum. 3 yıl için belki 70 yıl sürecek hayatını riske atmayı teklif ediyorlar. Çok yazık. Kadın kadına düşman. Devletin şartları hiçbir özelde yok.
Asla bırakma vazgeçme bu sene bizim tanıdık kahramanmaraşa atandı yeni evlendi eşide ankarada kız ankarada da evi var maraştada arada hafta sonu geliyo arada eşi gidiyo zaten yaz tatili falan müsait bu devirde öğretmen olmak çok zor aileni dinle ve onların emeklerini gözden geçirHerkese merhaba
Ne yapacağım bilmiyorum
Bence bu konuda da dogru duzgun yorumu, cevabi yok.Aynen oyle :) konu sahibinin son 2 konusunu hatirliyorum ve her 2 konuda da asla yorumlara cevap vermedi. Sadece bu konudaki yorumlara cevap yazmasini da mutlulugunu paylasmak istemesine yordum. Daha onemli sorunlari var ve uzucu olan hepsini goz ardi ediyor umarim evlenince basi agrimaz ve mutlu bir evliligi olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?