Düğünüme gelmek isteyen kız kardeş

yuvarlanan asi bir panda bence birşey demeyin gelsin .Sınırlı filan da olmayin fszedin ki eşiniz tarafından görmekten hoslanmsdiginiz ama karisamadiginiz bir kişi...
Hem o pislik görsün ki kardeşinizin arkasindasiniz ,hemde eş ailesi kendine konu bulmasin.

Baska bir sey soyliyim asla ailenin hakkinda kocanin tarafinin agzina laf verme.Canin kanin yarin barisirsiniz laf soylerler sen uzulursun.Omur boyu kus kalamayacaginiza gore. Benim kizkardesim Allah razi olsun ondan biz kusunce gelir yanima derdi ki abla nasilsa bariscaz uzatmanin alemi yok :)) Aynen oyle nasilsa barisacaksiniz uzatmanin alemi yok.Gelsin dugununuze yaziktir kapidan kovmayin.

Evet bunları yaşadık. Üstüme bile saldırdı adam ama bu sebeple evlenmedi. Psikolojik yardım alıyordu doktoru 'saygı duyun' çerçevesinde konuşmuş babamlara.

Aranizda ko sorun nedir bilmiyorum ama kardeş bu ya nişanindan da kovmak cok uzucu olmuş, ne olursa olsun Sana birsey olsa onun cani yanar, Ona birşey olsa senin canin yanar. Barışin Bence

Benim de başımdan buna benzer bişey geçti tam aynı olmasa da. Kardeşimden nefret ediyordum resmen asla ama asla konuşmayacaktım. Kına gecesi yaptılar gitmediğim için o kadar pişmanım ki. Çünkü kardeş olduğu için bi yerden sonra naparsa yapsın affediyorsun. Hem onu düşünüyorsanız affetmelisiniz bence. Yarın bigün başına çok daha kötü şeyler geldiğinde anlatabileceği birisi olmalı. Susup acı çekmeye devam etmek yerine. Ben sana demiştim hakettin sen bunları oh olsun sana dememek gerekir.

Evlilik oldu da devam etti bir yerden sonra illa ki gelir eve de. Benim evime giremez sadece. El gibi gel git diyeceğim artık.

Korkuyorum bu yorumları okudukça da.

Düğüne gel diyeceğim bu durumu kaldırmak için. Başka ne yapabilirim bilmiyorum.

Geçerli sebepleriniz varmış, haklısınız kinlenmekte
Ama yine de kardeşlik...
Ona birşey olsa yine siz yanarsınız.
Düğüne el gibi gelsin gitsin, en azından millete malzeme olmaz bir de onlara açıklama yapmazsınız. Salon ortamında çok gözünüze batmaz nasılsa.

Peki şey, ruh hali nasıl? Evli de mutlu mu? Düzelecek umudu var mı, yoksa adama muhtaç mı kaldı nedir acaba

Evet kendisi istedi. Başta durum zorakiydi sadece.

Başta destek oldum fazlasıyla. Psikolojik tedavi görmesini de sağladım. 2 işe girdim hatta o dönem çok yüksekti seanslar. Bunlara rağmen adamla evlenince bende sinir dayanmadı. Uzaklaştım evden. Kaçtım.

Her ne olursa olsun senin kardeşin yanlış seçim ve hata yapmış belkide şikayeti geri almasının sebebi o pisikopat adamın tehditleridir onun neler yaşadığnı bilemezsiniz ileride vicdan azabı çekersiniz düğününüze gelsin aileniz affetmiş sonuçta anne baba olarak o zaman sizede affetmek düşer yaşlı insanlar diyorsunuz üzüntüden birine birşey olsa daha mı iyi olur ömrü billah bu vicdan azabıyla yaşarsınız tabi içinizde aile sevgisi varsa

belki yazan olmuştur ama ben tüm yorumları okumadim.

siz gelmesin deseniz de giyinip suslenip esini de koluna takip gelebilir. napcaksiniz düğün ortasında rezalet cikmasin diye sineye cekip susmak zorunda kalacaksiniz size zehir olacak o düğün.

gelsin bırakın, anne babaniza söylersiniz gözünüzün önünde dolanmasin diye. o zaten Allah'tan belasini bulmuş yazık ona da üzüldüm ben aslında. ciğeri beş para etmez birisi için hayatini gençliğini heba ediyo.

kesin bi dille mesafeli olarak gelmesine musade edebilirsiniz. yuvarlanan asi bir panda

Sorun evleri ayıracak kadar büyükse affetmemeniz normal. Ama kardeşiniz adım atmış keşke kovmasaydınız. Bence gelsin ama ailenizle konuşun hiç bişeye karışmasın otursun gitsin.

Eve getirdi kısmını anlamadım. Evlendiyse neden eve getirdi?

Evet burada konularım vardı onla ilgili. Dediğiniz gibi yapacağım. En doğrusu bu gibi duruyor.

Boşansın isterdim bende. Düğünüme çağıracağım ama bu sanırım bir adım olur benim açımdan. Tamamen kesmemiş olurum bağı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…