- 11 Mayıs 2016
- 2.011
- 1.714
- 83
- Konu Sahibi yuvarlanan asi bir panda
-
Kardeşim kendisine zarar veren bir insanla evlendi. Ben çekmeye çalıştıkça o gitti. Şimdi inanılmaz bir öfke var içimde. Bu sebeple koparttım onu. Düğünümde görüp de içim yansın istemiyorum. Çok da üzülüyorum aslında.
Şimdi okudum ...Evet kötü olmuş.Benimde iki kizkardesim var ve bu şekilde birşey yasasinlar istemem .Ve sizin gibi kardeşimi kurtarmaya çalışırdım.Dayak,şantaj vs duyunca bile cinlerim tepeme çıkıyor .
Peki birşey soracağım bu kadar pislik bı adam acaba ailene zarar veririm vs diye tehdit etmiş olabilir mi ne bileyim kim kendisine bunları yapan birisiyle kaçıp evlenir ??kendince korkmuş olabilir mi malum ceza alıp almayacagi bile belli değil ,para cezasıyla salınan bir ton pislik var Allah korusun. Sonra orda burda öldürüyorlar kadınları adı köpekler
@MySweetHeart o adamı eve almazlarsa ,kardesine eve dönünce yapacaklarını düşünmek istemiyorum .Sadece aklıma gelen ,bu kadar pişman ya zorla , biseylerden korktuğu için gerj adım attığı ....
Düğünde zaten siz sabahtan akşama kadar kuaför vs kosturacaksiniz .Salonda da kalabalıkta çok birarays gelmezsiniz.
Agir depresyona bile girebilir Allah korusun kendine bir sey yapabilir resmen bir sapigin, psikopatin elinde.Asil bundan sonra basliyor maceralari dediginiz gibi.Yalniz hissetmemesi lazim.Ne olursa olsun gidecek kapisi olmali.Nasil tehdit edildi kim bilir?Ya da gozleri asktan kor bilemiyorum ama sonu iyi gozukmuyor.
Ablasi icin konusuyorum aslinda adam sapik cunku ben herseyi beklerim ondan.O adam konusulacak insan bile degil.Ama haklisin o sahis her durumu kizin burnundan getirecektir.
Barışın, bu noktada size laf düşmez artik. Siz kardeşlik / ablalık vazifenizi yapmışsınız. İnsanların kendi tercihlerine bir noktada saygı duymak gerekir. Sizin şu anda yaptığınız kardeşinizi kendi yokluğunuz ile cezalandırmak.
Şikayetini tehditle çekmediğinden, tehdit ile evlenmek zorunda bırakılmadığından emin misiniz? Karşı taraf öyle tipler gibi duruyor çünkü.
Bilmiyorum, kardeşlerimden biri bana yaşatsa aynı şeyi çok öfkelenir, kızardım ama kardeş benim için çok özel bir anlam ifade ediyor. Böyle bir sebepten sırtımı tamamen dönemezdim.
yuvarlanan asi bir panda canım şimdi okudım sebebi kardeşine ne yaptığını söyledin kardeşlerin bile yapıları farklıdır keza karşı taraf hem fiziki hem ruhen şiddete uğramış sağlıklı karar vermesini bekleme benim metak ettiğim evi neden terkettin amaç neydi ve ben senin yerinde olsam o evde kalıp kardeşime destek çıkmak olurdu ve psikolog götürmek isterdim. Sizin desteğiniz ihtiyacı var
Sorun evleri ayıracak kadar büyükse affetmemeniz normal. Ama kardeşiniz adım atmış keşke kovmasaydınız. Bence gelsin ama ailenizle konuşun hiç bişeye karışmasın otursun gitsin.Kız kardeşimle çok büyük kavga ettik. 2 aydır küsüz. Yolda görsem yönümü değiştiririm. O kadar kin doluyum kendisine. Nişan yaptım ve çağırmadım. Geldi, kapıdan kovdum. Bunun için çok haklı sebeplerim var. Şimdi düğünüme gelmek istiyor. Ailem baskı yapıyor gelsin pişman olursun ileride diye. Bilmiyorum ama canımı sıksın istemiyorum. Çok kararsızım şu anda.
Bir de ayrı evlerdeyiz artık. Ben evimi ayırdım bu kavgadan sonra. Babam ve annem evlenene kadar aynı evde yaşamamı istiyorlar. Başka şehre gideceğim evlenince de. Kafam 3 4 gündür bunlarla dolu.
Bana tavsiyeniz nedir? Siz olsanız ne yapardınız ?
Eve getirdi kısmını anlamadım. Evlendiyse neden eve getirdi?Tek tek yazmayım madem öyle. Kardeşimi sevgilisi dövdü, tehdit etti, cinsel görüntülerini çekip şantaj yaptı. Bunları kendi çabamla öğrendim. Ayrılsın diye kendimi parçaladım. Ailesi üstüme saldırdı. Kardeşim gitti bu heriften şikayetini geri çekti. Üstüne de evlendi. Benden sonra düğünü var. Rezil olmasın diye eve getirdi babam ve düğün yapalım dedi. Ben de kavga edip evi terk ettim. Olay bu.
Kol kırılır yen içinde kalır demişler. Elalemden (eşinizin ailesi vs) bir laf isitir üzülürsünüz. Sanki sizin konularınızı hatırlıyorum. Kardeşiniz için pek çok konu açmıştınız sanırım hiçbir şey işe yaramamış. Gelsin el gibi katılsın gitsin bence.
Aslında kendinizce haklısınız ama yine de kardeş iste. Anne babanıza Allah uzun ömürler versin ancak ileride en büyük destekçiniz kardeşinizle siz olacaksınız birbirinize. Ve şimdi sinirinizden öfkenizden dolayı düğüne çağırmazsanız ilerde aranız düzelirse pişman olabilirsiniz en özel gününüzde yoktu diye. Zaten anlattıklarınıza bakılırsa o adamla çok sürmeden boşanırlar ve belki de sizi arayacak zorda kaldığında. Siz de kardeşinize sırtınızı dönemeyeceksiniz. Bence psikolojik olarak zaten yıkıktır kardeşiniz, kocası olacak adama koz vermeyin, kardeşinizin arkası yok diye düşünüp iyice iskence etmesin kıza.
Eve getirdi kısmını anlamadım. Evlendiyse neden eve getirdi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?