- 7 Haziran 2018
- 8.062
- 21.010
- 278
- Konu Sahibi yuvarlanan asi bir panda
-
Sevgiliyuvarlanan asi bir panda Asıl bu olaylardan sonra size ihtiyacı var kardeşinizin. İleride birşey olursa benim tüm ailem arkamda diyebilmesi bile önemli bir şey. Siz mesafenizi koruyarak bir kapı aralayın kardeşinize. Yanındaki manyağın ablan bile sırtını döndü, bir ben varım deyip kızı iyice delirtmediği ne malum. Uzaktanda olsa eliniz üzerinde olsun, o kendine kıymış, siz kıymayın ona
Anladım ama bu şekilde öfke sizi de yıpratır kardeşinizi de oldukça üzer kendisi de hatasının farkındadır ama bazı durumlar yaşanmadan anlaşılmıyor belki de mecburdu böyle de düşünün siz yanınızda olmayınca daha da mutsuz olacakDayandığım yok aslında kendine kötülük etti deyip kenara çekilemiyorum. Tavrım bundan kaynaklıydı.
ölüm tehtidi aliyor olabilir bilemezssiniz hatta sizi ve diger aile bireyleriyle tehtit ediyorda olabilir herseyi yasayan ceken o siz de sirtinizi dönmekle hata etmissiniz ölüm var ölüm kardesim olsun kanlim olsun demisler gelsin dugununuze kocasiyla konusmayin evine gitmeyin yeter kardesinizle kontakta kalin birde cabaliyor kizcagiz nisana gelmis kovmussunuz anneniz babaniz allah gecinden versin vefat edince o sana sen ona sarilacaksiniz biz babamin acisini kardeslerimle azalttik destek olduk hata sizde bazi insanlar secimlerini kendileri yapar bir birey o kendisi istedigi gibi yasasin bende karismam kardeslerime ikaz ederim anem var o gerekeni yapiyor zatenTek tek yazmayım madem öyle. Kardeşimi sevgilisi dövdü, tehdit etti, cinsel görüntülerini çekip şantaj yaptı. Bunları kendi çabamla öğrendim. Ayrılsın diye kendimi parçaladım. Ailesi üstüme saldırdı. Kardeşim gitti bu heriften şikayetini geri çekti. Üstüne de evlendi. Benden sonra düğünü var. Rezil olmasın diye eve getirdi babam ve düğün yapalım dedi. Ben de kavga edip evi terk ettim. Olay bu.
siz abla olarak vazifenizi zaten yapmışşsınız..Maalesef bazen en sevdiklerimiz göz göre göre kendini ateşe atıyor.Ne yapsak da fayda vermiyor.
Düğüne gelsin ama muhatap olmayın.özellikle de eşi ile..
ölüm tehtidi aliyor olabilir bilemezssiniz hatta sizi ve diger aile bireyleriyle tehtit ediyorda olabilir herseyi yasayan ceken o siz de sirtinizi dönmekle hata etmissiniz ölüm var ölüm kardesim olsun kanlim olsun demisler gelsin dugununuze kocasiyla konusmayin evine gitmeyin yeter kardesinizle kontakta kalin birde cabaliyor kizcagiz nisana gelmis kovmussunuz anneniz babaniz allah gecinden versin vefat edince o sana sen ona sarilacaksiniz biz babamin acisini kardeslerimle azalttik destek olduk hata sizde bazi insanlar secimlerini kendileri yapar bir birey o kendisi istedigi gibi yasasin bende karismam kardeslerime ikaz ederim anem var o gerekeni yapiyor zaten
Anladım ama bu şekilde öfke sizi de yıpratır kardeşinizi de oldukça üzer kendisi de hatasının farkındadır ama bazı durumlar yaşanmadan anlaşılmıyor belki de mecburdu böyle de düşünün siz yanınızda olmayınca daha da mutsuz olacakÖlümlü dünya Allah korusun canı yansa yine ilk siz koşacaksınız oda size aynı şekilde yani hayat kısa bazı şeyleri kabullenmek büyük lüks insanı rahatlatıyor
onaylama zaten hatta tavrini koru ama kardesini tek birakma ilerde evlat sahibbi olucaksin düsünsene iki evladinin birbirine böyle kin besledigini boswer ve ablaligini yap davet et dugununeDediklerinizi yaşadık. Zoraki bir evlilik yoluna girmişti geçmişte. Bunu düzeltmeye çalışırken her şey tersine döndü. Ben de dayanamadım. Kinim bu yüzden. Karşıdan bakınca kötü bir abla gibi gözüküyorum. Amacım sırt dönmek değildi. Evliliği onaylamış gibi gözükmekten korktum.
Arkadaşlar benim Ovu. Testinde iki çizgi hiç netleşmeden tekrar teke düşmüştüya şuan yine hafiften beliren Bi çizgi daha var. Birkaç gündür tek çizgi çıkıyordu. Kafam çok karışık valla. Bat 14 Nisan bu arada. Acaba bugünlerde mi yumurtlicam ki? Ama geçen hafta ikincisi bundan Bi tık daha koyu çıkıyordu sonra birkaç gün tek çizgi çıktı şimdi yine belirdi 2. Çizgi. Bu konuda Bi fikri olan var mı acabaa. Eki Görüntüle 2253986
Ya çok özür dilerim ben başka bir gruba yazdığımı zannediyorum yanlış bildirime tıklayarak yazmışım kusura bakmayın.Peki bunu benim konuma yazma amacınız nedir? İlgili bölüme yeni konu açın. Okuma yazmanız olduğuna göre bölüm kurallarını da okumuşsunuzdur!
Ya çok özür dilerim ben başka bir gruba yazdığımı zannediyorum yanlış bildirime tıklayarak yazmışım kusura bakmayın.
Aaa yuh hatirliyorum konuyu. Ay bunu nasil yapti ya ne diyim bilemedim.Tek tek yazmayım madem öyle. Kardeşimi sevgilisi dövdü, tehdit etti, cinsel görüntülerini çekip şantaj yaptı. Bunları kendi çabamla öğrendim. Ayrılsın diye kendimi parçaladım. Ailesi üstüme saldırdı. Kardeşim gitti bu heriften şikayetini geri çekti. Üstüne de evlendi. Benden sonra düğünü var. Rezil olmasın diye eve getirdi babam ve düğün yapalım dedi. Ben de kavga edip evi terk ettim. Olay bu.
Tek tek yazmayım madem öyle. Kardeşimi sevgilisi dövdü, tehdit etti, cinsel görüntülerini çekip şantaj yaptı. Bunları kendi çabamla öğrendim. Ayrılsın diye kendimi parçaladım. Ailesi üstüme saldırdı. Kardeşim gitti bu heriften şikayetini geri çekti. Üstüne de evlendi. Benden sonra düğünü var. Rezil olmasın diye eve getirdi babam ve düğün yapalım dedi. Ben de kavga edip evi terk ettim. Olay bu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?