Düğünüme gelmek isteyen kız kardeş

Dediğiniz gibi açık kapı bırakacağım şu durumda. Ben destek olmaya çalıştım hep. Kendine etti deyip sakin kalamadım maalesef.

keşkelerle pişmanlıklarla yaşanacak bunca yılı var
zararı kendine yapmış, bu kadar büyük bir kin bilemiyorum

siz abla olarak vazifenizi zaten yapmışşsınız..Maalesef bazen en sevdiklerimiz göz göre göre kendini ateşe atıyor.Ne yapsak da fayda vermiyor.

Düğüne gelsin ama muhatap olmayın.özellikle de eşi ile..

Dayandığım yok aslında kendine kötülük etti deyip kenara çekilemiyorum. Tavrım bundan kaynaklıydı.
Anladım ama bu şekilde öfke sizi de yıpratır kardeşinizi de oldukça üzer kendisi de hatasının farkındadır ama bazı durumlar yaşanmadan anlaşılmıyor belki de mecburdu böyle de düşünün siz yanınızda olmayınca daha da mutsuz olacak Ölümlü dünya Allah korusun canı yansa yine ilk siz koşacaksınız oda size aynı şekilde yani hayat kısa bazı şeyleri kabullenmek büyük lüks insanı rahatlatıyor

ölüm tehtidi aliyor olabilir bilemezssiniz hatta sizi ve diger aile bireyleriyle tehtit ediyorda olabilir herseyi yasayan ceken o siz de sirtinizi dönmekle hata etmissiniz ölüm var ölüm kardesim olsun kanlim olsun demisler gelsin dugununuze kocasiyla konusmayin evine gitmeyin yeter kardesinizle kontakta kalin birde cabaliyor kizcagiz nisana gelmis kovmussunuz anneniz babaniz allah gecinden versin vefat edince o sana sen ona sarilacaksiniz biz babamin acisini kardeslerimle azalttik destek olduk hata sizde bazi insanlar secimlerini kendileri yapar bir birey o kendisi istedigi gibi yasasin bende karismam kardeslerime ikaz ederim anem var o gerekeni yapiyor zaten

Dediklerinizi yaşadık. Zoraki bir evlilik yoluna girmişti geçmişte. Bunu düzeltmeye çalışırken her şey tersine döndü. Ben de dayanamadım. Kinim bu yüzden. Karşıdan bakınca kötü bir abla gibi gözüküyorum. Amacım sırt dönmek değildi. Evliliği onaylamış gibi gözükmekten korktum.

Öyle maalesef. Kendimi törpülemeye çalışacağım yine.

onaylama zaten hatta tavrini koru ama kardesini tek birakma ilerde evlat sahibbi olucaksin düsünsene iki evladinin birbirine böyle kin besledigini boswer ve ablaligini yap davet et dugunune

Lütfen düğününüze gelsin. Ben de ablayım sizi anlıyorum ama gelmeli. Düğünün geri dönüşü yok sonra çok üzülürsünüz

Arkadaşlar benim Ovu. Testinde iki çizgi hiç netleşmeden tekrar teke düşmüştüya şuan yine hafiften beliren Bi çizgi daha var. Birkaç gündür tek çizgi çıkıyordu. Kafam çok karışık valla. Bat 14 Nisan bu arada. Acaba bugünlerde mi yumurtlicam ki? Ama geçen hafta ikincisi bundan Bi tık daha koyu çıkıyordu sonra birkaç gün tek çizgi çıktı şimdi yine belirdi 2. Çizgi. Bu konuda Bi fikri olan var mı acabaa.

Peki bunu benim konuma yazma amacınız nedir? İlgili bölüme yeni konu açın. Okuma yazmanız olduğuna göre bölüm kurallarını da okumuşsunuzdur!

Peki bunu benim konuma yazma amacınız nedir? İlgili bölüme yeni konu açın. Okuma yazmanız olduğuna göre bölüm kurallarını da okumuşsunuzdur!
Ya çok özür dilerim ben başka bir gruba yazdığımı zannediyorum yanlış bildirime tıklayarak yazmışım kusura bakmayın.

Ya çok özür dilerim ben başka bir gruba yazdığımı zannediyorum yanlış bildirime tıklayarak yazmışım kusura bakmayın.

Rica ederim. Bazen yeni üyeler gelip direkt konu üstüne yazıyorlar da öyle sandım. Siz de kusura bakmayın. Kendiniz Mune'ye bildirim atın bence. Yoksa banlanabilirsiniz.

Kardeşin kendisine yapıyor şu an. Bence düğüne çağırın ama tek onu. Sen yine de elaleme laf verme. Belki vazgeçer hatasından anlar ileride yaptığı şeyi.

kardesinize kizabilirsiniz ama kendi tercihlerini yaşadigi icin bukadar tepki fazla degil mi ?
belkide kendini yalniz çaresiz hissediyordur dar dunyada bir kardesi ablasi var baska kimin kapisina gitsin

Aaa yuh hatirliyorum konuyu. Ay bunu nasil yapti ya ne diyim bilemedim.

Kardeş zaten kendine etmiş edeceği kötülüğü
Fakat nedense, eğer barışırsanız, her kavgasında belasında (zira bu şekilde ömrü geçecek gibi) size salça olacak, huzurunuzu bozacak ve yine o adama geri dönecek hissi uyandırdı.
Sanırım ben olsam ben de yüz vermezdim. Huzurumu, kendini döven adama geri dönen ve benim de canımı yakan biri için, kardeş dahi olsa, bozamam.

Sana direkt yapılmış bişey değil ki bu kadar kin duyacak o kendi edip kendi bulacak..

Size barisin falan diyemem sizin özel hayatiniz.
Ben de ablayim. Kardeş o kadar kiymetli ki heleki kizkardeş başka.
Eminim sizde çok seviyorsunuz kardeşinizi.
Bu büyük tepkiniz de bu yüzden.
Küsmekte o kadar haklisiniz ki yerinizde olsam heralde ben de bir süre konuşmazdim.
Ama sonsuza kadar değil.
Henuz 2 ay olmuş yavaş yavaş kizginliginiz geçer.
Kizginliginiz gçince pismanlik duyma ihtimaliniz var.
Dugununuze gelmesine ses etmeyin. Tutup cagirmayin ama gelmesine de izin veririn lutfen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…