Düğünüme gelmek isteyen kız kardeş

Kardesimi o adamdan kurtarmadan gerekirse evlenmem bile.siz ailenize de cephe alsaniza.onlar nasil affedip evlenmesime ve goz gore gore ileride yasanacaklara izin veriyorlar ki.belli ki akilli bir kadinsiniz kardesinizi o adamdan gec olmadan kurtarin .psikolojisi cok normal degil sanirim.nasil yani cinsel icerikli goruntulerle santaj yapan bir adamla evlenecek ve ailenizde o dugune gidip damadim diyecek o ahlaksiza oyle mi.asiri sinirlendim

Bir de aman sizin evleneceginiz kisinin ailesine rezil olursunuz caktirmayinci ablalar yazmis yok artik.kardes bu kardes.ne rezil olmasi yahu.cinsel icerikli goruntu cekip santaj yapan utansin.oncelikle kardesinizin o pislik adamdan kurtulmasini saglayin ailecek sonra dugununuze gelip gelmemesi konu olsun.ne garibiz yani asil buyuk sorunu birakip kardesime kustum diyemezsiniz.o sizin kaniniz caniniz ona birsey olursa siz suclu hissetmeyecek misiniz?

Başta destek oldum fazlasıyla. Psikolojik tedavi görmesini de sağladım. 2 işe girdim hatta o dönem çok yüksekti seanslar. Bunlara rağmen adamla evlenince bende sinir dayanmadı. Uzaklaştım evden. Kaçtım.
Her piskolog sorunları tamamen çözüyo mu sanıyosun canım kim bilir kendi içinde neler yaşıyodu kardeşin üzgünüm çok yanlış yapmışsın kimse bunları yaşatan bi adamla severek evlenmez. Mutlaka korktuğu bişeyler vardır belkide tükentiğini hissetti nereye kadar ailem sorunlarımla uğraşacak çevreme mutsuzluk veriyorum piskolojisine girdi. Adam size saldırmış belkide ailesinin sürekli bu tacizleri yaşamasını istemediği için evlenmek istedi hiç birini bilemezsin bence bi abla gibi otur konuş seçimine öfke duyduğunu ama bi sıkıntısı olsuğunda ilk seni araması gerektiğini söyle kardeşlik bunu gerektirir ve mutlaka korunmasını söyleyin böyle bi adamdan çocuk yapmasın

Çok çok zor bir durum iş evleri ayırmaya kadar gitmiş ve ben senin sonuna kadar haklı olduğunu düşünüyorum. Bir sürü ihtimali düşündüm kendimi senin yerine koyup.

Ben de kesinlikle görmek istemezdim sanırım. Düğünüme gelirse kalabalık nasılsa diye yanıma da gelir fotoğrafım da olur. Herhalde o anıları hatırlamak istemezdim. Buna kin diyen kardeşine destek ol diyen de olmuş ama bu kin değil aslında. Benzer sebeplerle olmasa da çok benzer sonuçlar sebebiyle ben de kardeşimle artık görüşmüyorum. Ve en son aile büyüklerimden biriyle buluşacağımı öğrenip onların yanında birşey diyemeyeceğimi bildiği için çıktı geldi. Aşırı sinirlendim, ancak ses çıkaramadım. İşin kötüsü sanki birşey yokmuş gibi benimle konuşmaya çalıştı, kendimi aşağılanmış hissettim.

Açıkçası durumun çok zor olmakla beraber eğer yarın bir gün ne bileyim herşey yoluna girer mi bilmem, ama ola ki yoluna girdiğinde gerçekten pişman olmayacağını düşünüyorsan çağırma derim. Bazen sadece kendini düşünmek gerekiyor. Düğünümde görmek istemediğim birinin "kardeş" olduğu için gözümün önünde sürekli dolaşacağı ve insanların bunu "kardeşim" olduğu için normal göreceği bir duruma düşmek istemezdim.

Açıkçası o kalabalıkta onun eksikliğini yaşayacağını sanmıyorum. Ama sonradan keşke o da olsaydı diye üzülmeyeceksen çağırma. Yok eğer üzülürüm vb diyorsan, yukarıda da dediğim gibi, elalem bilmez, o kardeşin olarak etrafında dolanacak.

Evet asıl beni bitiren kısım bu. Kardeşime kinli değilim kırgınım fazlasıyla. Bana ne yaptı ki kin duyayım yoksa. Anne baba oldun bile demişti. Bu hale geldik. Şimdi yine gel diyeceğim. Oldu da bitti evliliği açık bir kapı bırakmış olurum. Teşekkür ederim yorumunuz için.

Bunların hepsini gördük aslında beraber. Bu kadar korumama rağmen gidince saygı duyup yanındayım diyemedim. Bir yerde benim de inancım tükendi. Yine de gelecek düğünümde yanımda olacak. Oldu da bitirmek istedi, bana gelmek istedi evimi bilir. Sağ olun.

Ben zaten çaba verdiğimi söyledim. Olmadı ama gitti. Suçlu hissedeceğim bir konumda değilim. Konumuz da bu maalesef. Düğünüme gelmesi demek bana göre yaptığı evliliği onaylamak demekti. Bu konuda yanlış düşündüğümü gördüm.

Ailem baştan beri olaya benim gibi bakmadılar. O sebeple de farklı düşünüyoruz. Benim de inancım kalmadı bu konuda. Kendisi adım atmadan ona gidemem artık. Bunun için de bir ışık yakacağım sadece.

Evet 2 3 konum var bununla ilgili. Olaylar da o yüzükten ortaya çıkmıştı. Dediğiniz gibi yapacağım. Hem gelir hem bir köprü olur arada.

Yalnız sizden bir ricam var olur ya su durulur herşey unutulur herkes mutlu olur yıllar geçer evladınız olur sakın o enişteye bırakmayın. Hatta siz de barışa alsanız tek şart o afamsız görüşmek olsun.. Gerçi kardeşiniz bu defa da kocam benim gidemediğim yerde senin işin ne dedi abla nolur falan der ama dik durun o adam sağlam pabuç değil

Durum dediğiniz gibi. Olayları çözmeye çalıştıkça içinde bulundum açıkçası. Bu konuda da gel deyince sanki onaylayacağım da iyice körelecek gibi bir psikolojiye girdim. En iyisi susup sakinleşmekmiş. Göreceğim ileride neler olacak. Teşekkür ederim.

Elbette onaylamıyorsunuz. Ama o sizin kardeşiniz. Zor bir şey ama o pişman belli. Kendince sebeplerle yapmış bir hata lütfen onu yalnız bırakmayın.. Tamam fazla yuz vermeyin ama bırakın gelsin düğününüze. Yine seviyenizi korursunuz

Off çok üzücü ya. Yerinizde olsam ben de kardeşime müthiş kinlenirdim, kendine bunu yaptığı için. Ama diğer yandan hayatına soktuğu yaratığa, her şeye rağmen onun benim kardeşim olduğunu, her zaman arkasında olacağımı da gösterirdim. Kinlisiniz ama bir gün canı yansa, sizin de canınız yanmaz mı? Ne yaptıysa kendine yapmış, büyük ihtimalle pişman da olacak. Bazı insanlar vardır, bile isteye kötülükleriyle, fesatlıklarıyla çevrelerindeki herkese zarar verirler. O zaman insan evladı olsa reddeder herhalde. Ama sizin durum pek böyle değil. Neyse... Yalnız gelmesi şartıyla izin verin bence gelmesine. O pislik herifi bu özel gününüzde görmek istememek en doğal hakkınız.

Gizlice, kaçarak evlendi bir nevi. Babam da durum ortaya çıkınca dayanamadı düğünü olsun, gelinlik giysin diye eve getirdi.
Anladığım kadarıyla şikayetini geri çekmesi seni kızdırmış ama yapacağını kendine yapmış. Şantaj yaptı diyorsun, bekli o yüzden evlenmeyi kabul etti.

Burada senden ziyade anne babanın kızması lazım fakat onlar affetmişler. Bence sen de uzatma. Bırak gelsin düğününe. Sonrasında görüşmek istemezsen görüşme.

Farkındayım iyi olmadığının. 24 yaşında 40 kiloya düştü. Bana yapmadı da kendine yaptı işte.
Şu mesajınızı görünce içim burkuldu, kardeşiniz adına .
Benim de kardeşinizle yaşıt kız kardeşim var, başka sebeplerle üzüntüden dolayı 38-40 kg lara kadar düştü, bir deri kemik kaldı.
Onu öyle savunmasız, güçsüz görmek beni aşırı üzmüştü, mahvolduk derler ya öyle şeyler hissettim ciddi anlamda.
Şu an öfkenizi anlıyorum ama sonuçta kardeş bu, kan. Arkanızı dönüp gidemezsiniz öylece. Yani en azından benim kardeşlik anlayışım bu değil. O da bu durumun içinde olmaktan belli ki çok üzgün, mutsuz. Güle oynaya bu durumu yaşamadığı çok bariz. Ama ne derler "Bir musibet bin nasihatten iyidir". O da görecek zamanla yaşadıkları arttıkça.
Siz yanında olmadıkça emin olun daha yanlış kararlar alacak, şu anda da doğru karar aldığı söylenemez ama destekçisi olan kimse olmadığında daha da dibe batacak. Aylar sonra daha kötü haberlerini almak ister misiniz ?
Kız kardeşimin yanına koyabileceğim çok sevdiğim bir kardeşim daha var benim. Ama sizin gibi, hayatımdaki yanlış olaylara tepkisi, burnumu sürtmek için ceza verir gibi davranır, pişman eder beni. Sebebi de bir daha öyle yapmamam içinmiş. Ben o dilden anlamıyorum, Böyle yaparak dize getirilmiyor ama ona da söylüyorum, daha fazla bir şeyleri anlatmamanıza ve yanlış rota çizmenize sebep oluyor.

kardeşiniz hata yapmış olabilir ama bu kadar nefret etmeyin. onun canı yansa yine siz koşacaksınız.

ailenizide üzmeyin bence.

kardeşinizi içten affetmeyebilirsiniz ama düğününüze gelsin sizde ona gidin. aynı kandansınız siz, kardeşsiniz. öyle düşünün. hatalar biz insanlar için. Allah kimseyi tercihinde pişman etmesin ne diyelim

Ne yaptığı önemli tabi ama bilmiyoruz o yüzden ona göre yorumlicam. Özür dilemiş nişan da kovulmasına rağmen gelmek istiyorsa gerçekten yaptığından pişman olmuş diye düşünür düğün öncesinde barışır davet ederdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…