- 21 Ağustos 2013
- 26.655
- 55.290
- 598
çok doğru tespit.
3000 liraya ihtiyacı olanın 10 000 liralık altın takması ütopya olur.
bende
nasıl hırs yaptıysam yazdıkça yazıyorum
valla içime sindiremiyorum öyle böyle değil eşime falan anlattımda
dediklerini yazmıyım buraya usturuplu şeyler demiş olsa erkek gözüyle bi
yorum diye yazardım ama yazılacak gibi değil yani, o kadar diyim, burda
konu açan tüm arkadaşlara çok üzülüyorum ama konu sahibi arkadaş
olumsuz bi konu açarsa valla sütten kesilecem ha o derece
sinirlendim
dışardan bakan gözler olarak resmin bütününü görmek mi daha kolay yoksa konu sahibide görüyoda başka yönemi bakıyo ben anlamadım böyle kaldım
Aileme verdim demesi niye sorun olsun ki adam zaten kızın parasını alıp kendi ailesine vermiş bi'insanee bu para zaten kızın ailem dara düştü verdim dediğinde nişanlısı sorun yaparsa asıl direk düşüncesi görülür.
Bi'de paraya değer veriyo cimri denmiş o kendi parasına cimri görüldüğü kadarıyla senin parana değil.
Ya cidden bu olayda "biz" kavramı var mı ben mi körüm. Hayır bi'kız nasıl sözdeki çiçeğin parasını bile kendinden alan adama saygı duyabilir okadar mı değersiz görüyosun kendini de bunu normal görüyosun. Buna uydurulacak bi'kılıp bile yok. Karakterli bi'adam arkadaşından borç alır yine de o çiceğin parasını senden isteyemez. Çicek kaç para ya o kadar mı yoksul diyeceğim de araba geldi şimdi aklıma. Valla kızacaksın ama ben en çok ailen için üzüldüm öğrenseler ne kadar üzülürler. Aşk buysa bunca kadın aşık olmamış zira herkes hemfikir.
Tek taraf aile olmak için fedakarlık yaptı mı o kurulan ailenin kıymetini yine tek taraf biliyo diğerine hava hoş.
minnoş da kendi parasıyla kocasını gelin almış olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?