zeynebim ben bunu yaptım yulaf kepegim yok bugday kepegi ve yulaf ezmesi kullandım. karbonat yerine de kabartma tozu. benimki hamur kıvamında değil krepte değil hamurdan daha cıvık kıvamda yaptım çünkü yeni aldığım silikon kalıplarımda pişirmek istedim. işte fırınlanmadan önceki halleri şu an fırında. çıkarınca da sizinle paylaşıcam.. çok helecanlıyım yaaEki Görüntüle 212012
mis gibi kokuyor ve çokta güzel kabarıyorlar off çıksınlar meraklandım hee
sizin ev ne taraftaydı :) AFİYETLER OLSUN....
canlarım beğendinize çok sevindim hakketten baya baya bir ekmek oldu yani ben bu şeyler yapmaya hiç elim gitmiyordu yani beceremem gibi gelirdi bana alışmışız ya sınırsız mazemeye o yüzden ama insanın canına tak demeye başlayınca valla insan uydurukçu olup çıkıyor bu gün sadece 1 tane yedim yarım öğlen yarımda akşam çakma işkembeyle çok özlemişim bea yarında ekmek arası yicem
ellerine sağlık cnm çok güzel görünüyo..kalıplarınada bayıldımm..bende alıcam ama genelde bütün 6 şeklinde görüyorum böle tekli tekli ilk defa gördüm..bende bi bakınıyım boşuna kağıtlardan kullanıyorum..
afiyet olsun yolicim bende günde anca bitane yimeğe çalişiyom sabah yarım akşam yarım
istanbul anadolu yakasındayım evimin kapısı herkese özellikle de dukancı kızkardeşlerim için sonuan kadar açık. haftaiçi kocişte yok gelin kız yapak yapak yiyek
süpersin zeynebim sayende ekmekimtrak bişi yiyoruz hee.tekdüzelikten bıkmıştım valla.. ama çok aşırı tüketmemeliyiz biliyorsun günde 2 yemek kaşığına kadar kepee iznimiz var kg vermemiz durmasın
teşekkür ederim sadecam. bu sabah bir adet yidim..çok güzeldi vallaher sabah bitan yiycem fazlasına müsadem yok biliyosun
valla kalıplarıma bende bayıldım bu plastikler nasıl oluyo da fırında erimiyii anlam veremedim ama pıt diye çıktı kalıplar o kadar kullanışlı ki acaip memnun kaldım. ben bunları eminönünde kahve dünyası var çarşının yan tarafında kalıyii bilenler bilir orada çok güzel bir dükkan var pasta malz. satan oaradan aldım 25 Tl verdim ama her kuruşa degermiş edinn birer tane cupcake filan yaparsınız üstüne de şanti filan üstüne de çilek milek çocuklara saglıklı kekler yaparsınız süüüper şeyler yaa
zeynebim ben bunu yaptım yulaf kepegim yok bugday kepegi ve yulaf ezmesi kullandım. karbonat yerine de kabartma tozu. benimki hamur kıvamında değil krepte değil hamurdan daha cıvık kıvamda yaptım çünkü yeni aldığım silikon kalıplarımda pişirmek istedim. işte fırınlanmadan önceki halleri şu an fırında. çıkarınca da sizinle paylaşıcam.. çok helecanlıyım yaaEki Görüntüle 212012
mis gibi kokuyor ve çokta güzel kabarıyorlar off çıksınlar meraklandım hee
KAYMAÇİNA TARİFİMDEN SONRA YENİ BİR LEZZETLE KARŞINIZDAYIM
Panna Cotta
1 kutu labne
1,5 su bardağı süt
2-3 yemek kaşığı tatlandırcı
1 paket vanilya
2 yemek kaşığı yoğurt
Orta boy tencereye; labne, süt ve tatlandırıcıyı alın.
Orta dereceli ateşte sürekli karıştırarak bir taşım kaynatın.
Tencereyi ocaktan indirin.
vanilya ve yoğurdu ilave edip hızlıca karıştırın.
Ilınması için bekletin.
Tatlı kâselerini hafif suyla ıslatın ve kâselere pay edin.
Buzdolabında en az 1 saat bekletin.
Kâseleri ters çevirip servis yapın.
Afiyet olsun.
görüntüsü de bu Eki Görüntüle 212362 bu da meksika tatlısıymış
haydaaa buda çok güzel görünüyooo...şimdi kaymaçinayı fırından aldım..onlar bitsin ilk yapılacaklar sırasında bu var...teşekkürler berrincim valla süpersin
Panna Cotta
1 kutu labne
1,5 su bardağı süt
1 paket vanilya
2 yemek kaşığı yoğurt
Ilınması için bekletin.
Afiyet olsun.
Berrincim ne faydalisin sen bize ya, ellerine saglik. bu harika gorunuyor. icinde labne olan kremamsi seylere bayilirim ben, bunu denicem hemen. ama paket vanilya yasak aslinda dime? seyirde, atakta falan yasak? onun yerine o sivi, damla aromalardan koysak olur mu ki? kivami olur mu?
berrincim eline sağlık ya çok güzel görünüyor hemen kalkıp yapayım diyorum ama şu an elimde ligt labne yok şu bimde satılanlardan var onu kullansam olurmu acaba çekimser kaldım vallaKAYMAÇİNA TARİFİMDEN SONRA YENİ BİR LEZZETLE KARŞINIZDAYIM
Panna Cotta
1 kutu labne
1,5 su bardağı süt
1 paket vanilya
2 yemek kaşığı yoğurt
Ilınması için bekletin.
Afiyet olsun.
Panna Cotta
1 kutu labne
1,5 su bardağı süt
1 paket vanilya
2 yemek kaşığı yoğurt
Ilınması için bekletin.
Afiyet olsun.
Panna Cotta
1 kutu labne
1,5 su bardağı süt
1 paket vanilya
2 yemek kaşığı yoğurt
Ilınması için bekletin.
Afiyet olsun.
UYARI!..:KIZLAR BU TATLIYI yAseemiin ARKADAŞIMIZ DENEMİŞ VE ÇOK CIVIK OLDUĞUNU SÖYLEDİ.YAPACAKSANIZ YA SÜT MİKTARINI AZALTIN YA DA İSTERSENİZ YAPMAYIN.DÜN ARKADAŞIMDAN ALDIM BU TARİFİ ONUN YURT DIŞINDA BİR ARKADAŞI VAR O YAPIYORMUŞ.BEN DENEMEDİM AMA HEMEN KOYMAK İSTEDİM. yAseemiin ARKADAŞIMIZ TÜH MALZEMELER BOŞUNA GİTTİ DEYİNCE ÜZÜLDÜM.DİLERSENİZ SİZLER DE YAPMAYABİLİRSİNİZ.
canımm üzülme lütfen amacım seni üzmek değildi tabi ki, ben sadece buraya denenmiş tarifleri yazıyoruz gibi düşünmüştüm ve senin tarifin biraz altında birisi eline sağlık falan demiş bende okuyunca denenmiş sanmıştım sonuçta sende yapmadığın bir şeyin neye benzeyeceğini bilemezsin haklı olarak, sadece belki tarifleri eklerken yaptım güzel oldu ya da internetten buldum henüz denemedim falan gibi şeyler eklersek bizde okur denenmemişleri yapmaya belki ona göre karar veririz, dediğim gibi üzülme lütfen
az önce CİĞER KAVURMA YAPTIM KIZLAR GELİN BİRLİKTE YİYELİMEki Görüntüle 212536 yanında da bol yoğurt yedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?