Dukan diyet tariflerim

ellerine sağlık cnm çok güzel görünüyo..kalıplarınada bayıldımm..bende alıcam ama genelde bütün 6 şeklinde görüyorum böle tekli tekli ilk defa gördüm..bende bi bakınıyım boşuna kağıtlardan kullanıyorum..

sizin ev ne taraftaydı :) AFİYETLER OLSUN....

istanbul anadolu yakasındayım evimin kapısı herkese özellikle de dukancı kızkardeşlerim için sonuan kadar açık. haftaiçi kocişte yok gelin kız yapak yapak yiyek

süpersin zeynebim sayende ekmekimtrak bişi yiyoruz hee.tekdüzelikten bıkmıştım valla.. ama çok aşırı tüketmemeliyiz biliyorsun günde 2 yemek kaşığına kadar kepee iznimiz var kg vermemiz durmasın

teşekkür ederim sadecam. bu sabah bir adet yidim..çok güzeldi valla her sabah bitan yiycem fazlasına müsadem yok biliyosun
valla kalıplarıma bende bayıldım bu plastikler nasıl oluyo da fırında erimiyii anlam veremedim ama pıt diye çıktı kalıplar o kadar kullanışlı ki acaip memnun kaldım. ben bunları eminönünde kahve dünyası var çarşının yan tarafında kalıyii bilenler bilir orada çok güzel bir dükkan var pasta malz. satan oaradan aldım 25 Tl verdim ama her kuruşa degermiş edinn birer tane cupcake filan yaparsınız üstüne de şanti filan üstüne de çilek milek çocuklara saglıklı kekler yaparsınız süüüper şeyler yaa

afiyet olsun yolicim bende günde anca bitane yimeğe çalişiyom sabah yarım akşam yarım

ooooof ooof mis gözüküyor.ben niye kaçırdım bunu ya?.ellerine sağlık

PATLICAN SALATASI SEVENLER :92: KÖZLENMİŞ PATLICAN SALATASI yedim bugün.siz de deneyin.pişman olmayacaksınız
isterseniz yoğurtlu ,isterseniz biber soğan ve domatesli seçim sizin

Son düzenleme:
KAYMAÇİNA TARİFİMDEN SONRA YENİ BİR LEZZETLE KARŞINIZDAYIM

Panna Cotta
1 kutu labne
1,5 su bardağı süt
2-3 yemek kaşığı tatlandırcı
1 paket vanilya
2 yemek kaşığı yoğurt

Orta boy tencereye; labne, süt ve tatlandırıcıyı alın.
Orta dereceli ateşte sürekli karıştırarak bir taşım kaynatın.
Tencereyi ocaktan indirin.
vanilya ve yoğurdu ilave edip hızlıca karıştırın.
Ilınması için bekletin.
Tatlı kâselerini hafif suyla ıslatın ve kâselere pay edin.
Buzdolabında en az 1 saat bekletin.
Kâseleri ters çevirip servis yapın.
Afiyet olsun.
görüntüsü de bu bu da meksika tatlısıymış

Son düzenleme:

haydaaa buda çok güzel görünüyooo...şimdi kaymaçinayı fırından aldım..onlar bitsin ilk yapılacaklar sırasında bu var...teşekkürler berrincim valla süpersin

AKURİ YANİ Hindistan omleti
malzemeler:
1 cay kasigi kisnis,
6 yumurta,
maydanoz
1 adet yesil 1 adet kirmizi biber(istege gore aci)
1 tane sogan,
bir tutam karabiber,
1 cay kasigi zencefil,
çok az tuz

yapilis:
malzeme bir kapta karistirilir ve tavada iyice kızarana kadar pişirilir
bu da sürekli haşlanmış yumurtadan sıkılanlar için not: yumurta sarısını azaltıp 3 veya 4 yapabilirsiniz

Son düzenleme:

Berrincim ne faydalisin sen bize ya, ellerine saglik. bu harika gorunuyor. icinde labne olan kremamsi seylere bayilirim ben, bunu denicem hemen. ama paket vanilya yasak aslinda dime? seyirde, atakta falan yasak? onun yerine o sivi, damla aromalardan koysak olur mu ki? kivami olur mu?

canım benim herşey sizler içinne demek memnun olmanız beni de mutlu ediyor.vanilya yerine sıvı damla aromalar daha iyi olur canım.çünkü vanilyalar şekerli oluyor.

bende dukkan diyeti ile kilo veriyorum
Çok iyi oldu burayı keşfetmemmmm
Ellerinize meğinize sağlık kızlar

berrincim eline sağlık ya çok güzel görünüyor hemen kalkıp yapayım diyorum ama şu an elimde ligt labne yok şu bimde satılanlardan var onu kullansam olurmu acaba çekimser kaldım valla

berrincikk cok severim cok ben panna cotta; ya supersın aklıma gelmemıstı hıc, yarın eve gelırken labne peynırı alıp deneyecegım

UYARI!..:KIZLAR BU TATLIYI yAseemiin ARKADAŞIMIZ DENEMİŞ VE ÇOK CIVIK OLDUĞUNU SÖYLEDİ.YAPACAKSANIZ YA SÜT MİKTARINI AZALTIN YA DA İSTERSENİZ YAPMAYIN.DÜN ARKADAŞIMDAN ALDIM BU TARİFİ ONUN YURT DIŞINDA BİR ARKADAŞI VAR O YAPIYORMUŞ.BEN DENEMEDİM AMA HEMEN KOYMAK İSTEDİM. yAseemiin ARKADAŞIMIZ TÜH MALZEMELER BOŞUNA GİTTİ DEYİNCE ÜZÜLDÜM.DİLERSENİZ SİZLER DE YAPMAYABİLİRSİNİZ.

canımm üzülme lütfen amacım seni üzmek değildi tabi ki, ben sadece buraya denenmiş tarifleri yazıyoruz gibi düşünmüştüm ve senin tarifin biraz altında birisi eline sağlık falan demiş bende okuyunca denenmiş sanmıştım sonuçta sende yapmadığın bir şeyin neye benzeyeceğini bilemezsin haklı olarak, sadece belki tarifleri eklerken yaptım güzel oldu ya da internetten buldum henüz denemedim falan gibi şeyler eklersek bizde okur denenmemişleri yapmaya belki ona göre karar veririz, dediğim gibi üzülme lütfen

normalde hep yaptıklarımı yazıyorum zaten ;ama bu ilk kez oldu. dediğin gibi keşke arkadaşımdan aldığımı ve kendimin yapmadığını not düşseydim iyi olurdu.

ilk olarak sosunu yapıp buzdolabına atıyoruz kızlar..hatta ben sosunu kapaklı bi kapta tutuyorum yiyeceğim kadar döküp yiyorum semizotunun üstüne..sos için 3-4 tane domatesin kabuklarını soyuyoruz zar şeklinde doğruyoruz...5-6 diş sarımsağıda minik minik doğrayıp domatese ilave ediyoruz...biraz kırmızı pul biber tuz nar ekşisi ve çokaz zeytinyağını döküp sosu karıştırıyoruz...dolapta soğusun iyice tatlar birbirine geçsin..semizotlarınıda yıkayıp salata kurutucusunda kurutup kapaklı bi kaba alırsanız baya bi süre dayanıyo..ben bi demeti 3 sebze günümde falan anca bitiriyorum..nar ekşisi içinde diyete uygunluğunu pek bilemiyorum ama çokaz kullanıldığından bi sakınca görmüyorum...ama içiniz rahat etmezse balzamik sirkeylede olabilir..afiyet olsun:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…