Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

özlemedin değilmi o eski ginleri sakın haaa.... seninki daha zormuş walla...........
Bende özgürlüğüme kavuşmak istiyorummmm seney kreşe verirsem yarım gün süper olacak...
kesinlikle evet azimlil olmazsaydık bukadar kilolar verilirmiydi....

Tabiki canım Allahtan kıskanç değil ....
bende ona tepki veriyorum (garibimin az bir göbeği var ona talıkıyorum)
erit artık o göbeğini gel seni dukancımla tanıştırayım diyorum :)))

valla nınımcım sen de bu azım varken onu da dukancı yaparsın senha gayret adamcağızı boş anına denk getirip dukan diyetinın içine çekiver

hep öyle güselim hergün diyet araştırması içindeydim ben şu kadar günde şu kadar kilo diye hep diyetteydim ama bi gr vermiyodum milletin alay konusu olmuştum hep diyettesin ama aynısında diyorlardı şimdi maşallah diyorlar bende o kadar zamanda 8 vermiştim şimdi 56. gün ve 9 kg...şu tickeride bi ayarlayamadım gitti abuk subuk bişi çıkıyo :)))

boyunuzu hatalı girmiş olabilirsiniz. linkini tıklayıp değerleri kontrol edebilirsiniz.evet bebekle zor olmalı.. erkek bebek sanırım çocugunuz. maşallah mal meydanda yiğit nede olsa..

evet ya teyzesi malı ortada arada tombalada çekiyor welet
Düzeltmek şartmıdırkİ ??
Ayrıca bilgilendirdiğin için çok teşekkür ederim...

sinirlenme bebem sakin sakin.sen bana dünü anlat bakem neler yaptın?

Ay dün çok güzeldi berriiniimmm
çamlıca et lokantasında iftar yaptık sonra acıbademde ve caddede gezdik benim tontişimlee
ay çok seviyorum

miktarlarına bakmadan yiyorum zaten. Kepeğin miktarına bakıyorum sadece.
Yahu ödül yemeği için özel bir yer seçmeye kasıyorum ben! Niye ödül yemeğim için kızıyosun ki
güzel bir yer seçicem, onun için rezervasyon yaptırıcam ve öyle gidicem
aaaaa oruç mevzusunda iftarda protein ağır olur diye yemiyorum geceleyin bağırsaklarım sindirebilsin diye proteini sahurda tercih ediyorum, iftarda sebze tercih ediyorum. Sahurda da iftarda midem almıyo, midem rahatsız diyorum uzun zaman açlıktan sonra korkuyorum çok ağır şeyler yemeye, dukana sadık kalmak için cevizi es geçiyorum sadece. Karbonhidrat miktarımı da yoğurtla telafi etmeye çalışıyorum bol bol peynir yiyorum, karbonhidratı proteinden fazla olanları tercih ediyorum. Her gün de meyvemi yiyorum, yemediğim tek şey ekmek şu an güçlendirmeye göre.
Hemen azarladınız beni siz de hee. Küstüm

merhaba arkadaşlar..
dün kızım küçük kaza atlattı yüzü berbat durumda kafamızda 2 şişlik var akşam acile götürdüm röntgen felan çekildi şükür iyi ..tabi evde dışarı çıkması yasak daha 24 saati dolmadı (
bende durumlar iyi + lara veda ettim ama yarın kg tam net ne çıkacak yazarım..bakalım kaç sayfa kaynatmışsınız..

valla benımle de hep alay ederlerdi sürekli diyettesın ama hıç de kılo verdiğini görmedik diye

canım ticker da http ile başlayıp png ile biten kısmı kopyala yapıştır sadece

geçmiş olsun (

Çok geçmiş olsun inşallah n kısa zamanda düzelir ve iz kalmaz...

aaaa geçmiş olsun canım önce hastalık şimdi kaza.Allah beterinden korusun valla.nazar mı değdi size ne?geçmişler olsun

yok canım ne özlmesi ben ne eziyetler çektim özlenirmi hiç....şu an herşey çok güzel her iki oğlumda anaokuluna gidiyor ben de yarım bıraktığım üniversite hayatıma geri döndüm...

Çok geçmiş olsun!!!
Ben de öyle bir şey atlatmıştım, plastik cerrahları dolaşmıştık bir bir. Güneşe çıkmayı yasaklamışlardı kesinlikle.
Hemen düzelir inşallah.

Valla bende arkadaşlarımın alay konusuydum, hepsi de maşallah genetik özellikten dolayı çok yerler ama gram almazlardı, onlar 34 ben 40 beden olunca komplexe giriyordum sürekli elimde etiformlar, her gittiğimiz yerde onu yiyemem kilo alırım diye sorun çıkartan ben oluyordum Ben sürekli dietlerle kilo alıp veren birisiydim 4 kiloyu verirdim ardından 2 ay gibi bir sürede + 5 kilo En sonunda arkadaşlarımdan birisi boşuna uğraşıyorsun sen canım, verdiğin kiloları koruyamıyorsun bırak bu işleri diyince kızı boğazlıyacaktım nerdeyse Yaz tatilinden sonra eylül sonu beni görünce verecekleri tepkiyiii çoookk merak ediyorummm ve en güzeli de dukanın sözlerinden çıkmassam bu kiloyu koruyacağımı da biliyorummmmm

geçmiş olsun canım umarım ciddi bir sorun yoktur....benim küçük oğlumda kafa çarpma durumları fazlasıyla olurdu her seferinde MR lar çekilrdi türlü türlü korkular falan... allah bütün çocukları koruyor galiba...

harika ya okudukça gaza gelıyor insan.proteinin gücüdukanın gücü

geçmiş olsun (

Çok geçmiş olsun inşallah n kısa zamanda düzelir ve iz kalmaz...

aaaa geçmiş olsun canım önce hastalık şimdi kaza.Allah beterinden korusun valla.nazar mı değdi size ne?geçmişler olsun

Çok geçmiş olsun!!!
Ben de öyle bir şey atlatmıştım, plastik cerrahları dolaşmıştık bir bir. Güneşe çıkmayı yasaklamışlardı kesinlikle.
Hemen düzelir inşallah.

çok teşekkürler..nazar var kızım yaşıtlarından uzun çıtır pıtrda bişey ceylanıma nazar ettiler..komşular her gördüklerinde kendinden yaşça büyük kızlarla kıyaslıyorlarmış ki geçen banada dediler..boyu uzun çok güzle nari,n kızın diye bunlan geçmiş gitmiş olsun..rabbim beterinden korusun..

BEBECİĞİM haklısın fazla üstüne gelmişim...sen nasıl rahat ediyorsan öyle yap tatlımmm..ama yüzün gözün çökünce panik oldunya bizi de panik yaptın,hemen verdik veriştirdik biz de
canımcım sadece şunu yap,arada bir dene kendini at bir iki lokma birşeyler ağzına enerji verecek ,karbonhidratlı sonra tartıya etkisini kendin gör...tabii bunlar sadece ORUÇLU olduğun için geçerli yanlış anlaşılmasın..hayır ben normalde de böyleyim ama iyi birşey yaptığımı düşünmüyorum zaten...senin şuan her türlü avantajın var korkma ye arada bir oruç tutarken diye dedim...hem istediğin kilodasın,hem oruç tutuyorsun ki çok yağ yakılıyor oruçluyken,arada bir yemeyi dene melange gibi,yüzüne gözüne renk gelsin..çok değil birkaç lokma..yada her öğün değil bazılarında..üzüldüm bebem ondan saldırdım sana hemen
baktın kilo veremiyorsun o zaman yemezsin..aslında güçlendirmenin mantığı da bu ya neyse :)))

canımm kıyamam ben ona. senın için sakıncası yoksa kızının ismini ver de ben ona bir nazar duası okuyayım ismiyle.namazdan sonra okuyayım bu akşam

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…