1,5ayda verdim canım, şimdi ben ankarada okuyorum, sevgilim ankarada, ama okulum bitince memlekete geldim haliyle yaz tatilinde görüşemiyoruz, en son görüştüğümüzdede 64 kiloydumyaz tatilinde ayrı oluyoruz anlayacağın
1,5ayda verdim canım, şimdi ben ankarada okuyorum, sevgilim ankarada, ama okulum bitince memlekete geldim haliyle yaz tatilinde görüşemiyoruz, en son görüştüğümüzdede 64 kiloydumyaz tatilinde ayrı oluyoruz anlayacağın
valla esas benım senı tebrık etmem gerekhem annesin doğum yapmışsın hem de bayağı kılo vermişssin.saygıyla eğiliyorum önünde fıstık olmuşsun fıstık kıloya bak.eşin kıskanıyordur senı şimdi
canım benim silmene gerek yok farzı mahal yahu...:44::44::44::44:tü.....k ığğğğğ aman mazallah öyle kötü huylarım yoktur...Melange canım lütfen tükürüp durma , ekranı silmekten yazılanları okuyamıyorum.
goldenım çok sevındım.ben de bugun 200 gr vermişim.buğday kepeğinden mi bilemiyorum
ben hep buğday kepeği kullanıyorum artık. Yanlış hatırlamıyosam 1 paket kullandım ru-sheim yulaf kepeği. Ama buğday kepeğinden çok güzel oluyo krep.
Biz sizin sayfalarınıza girip ayyy ben sizi anlamıyorum valla biz dukan yapıyoruz bak patır patır gidiyo kilolar kafanızı takmışsınız ay şu kaç kalori ay bu kaç kalori diye kafa yoruyosunuz diye yazıyo muyuz? Görüşleriniz sizin olsun, fikir paylaşma topiği olsaydı burası, kavga çıkardı.
destekçinim berriniiimmmm :)))
1,5 ayda 8 kilo süpermişşş...maşallah
uzaktayken zor canım..Allah kolaylık versin..ben çok çektim uzakta ilişkilerden :)
ama arada gidin görün birbirinizi yaw 1,5 ay beklemeyin (çok bilmiş ayrıca da meraklı melahat vuvuu)
Canım teşekkür ederim...evet doğumda aldığım 18 kilo gitti nihayettt....
Eşim evet çok mutlu oluyor ben zayıfladıkça..
Çünkü kilolu olmamı istemiyor...
Bu sebepten kıskanmaktan çok mutlu oluyor
Valla dukandan önce biri bana aç kalmadan yiyerek 1.5 ayda 8 kilo gidecek dese inanmazdımki ben türlü türlü dietler deneyen biriyim şu lahana çorbası yaptığım günleri falan hatırlıyorum yaaa, rezillikti resmen
verdiğiniz kglar için tebrik ederim. ama sizin tıkırda bi sorun var gibi. 15 bmi çook düşük ya somaliden yazıyorsunuz yada sizin tıkırda bi tekniik hata olmuş
öff lahana çorbasııı ne pis kokardı ooo ayyh burnuma geldi kokusu resmen...eziyet günleri fena ya... şu an çok mutluyum :)))))
ah ah ah nınımcığım 4 yıl önceki halimi hatırladım...ben de bir veledi ayağımda sallarken birinide kucağımda emziriyordum biryandanda okuyup yazıyordum ah anılarım depreşti....ama şu bir hakikat sanki bütün azimli ve becerikli kadınlar dukan çatısı altında toplanmış...Bi an kendime baktım ne becerikli hatunmuşum meğerrr
bi yandan ayağımda weleti sallıyorum bi yandan da hem okuyup hemide yazıyorum
Ben burnumu tıkayarak içerdimdiyorum yaa rezillik ötesi bir durumdu yaa, dukan sen nelere kadirsin yaaa
o da güzel en azından adam tepki veriyor di mi ama?
aman yannışş olmuş napimm bebekle anca bu kadar oluyooo hızlı hızlı yapmaya çalıştım
ammma nerde hata yaptımki acaba ???
bu arada çok teşekkür ederim...
ya arkadaşlar burdaki mesajları okudumda bende kalori diyeti yapıyorum günde 1100 kaloriye istediğimi yiyip içiyorum...sizden fazla bile kilo veriyorum..3 haftada 5 kilo verdim..hergün spor yapıyorum.ama eskidende spor az buz da olsa yapıyordum..fakat sadece simdi bir iki gün arttırdım sporu..dün dondurma yedim.geçen gün irmik helvası...yanii rahatım.siz niye proteinle kafayı bozup kendinize işkence çektiriyorsunuz ..keyfinizden ala sorun mu olur..ben bu diyete gıcık oldum..sürekli aynı şey yemek sinir birşey çünkü..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?