Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

çocukcağız tanıyamıycak desenehelal be kuzum sana yürü kim tutar seni

1,5 ayda 8 kilo süpermişşş...maşallah
uzaktayken zor canım..Allah kolaylık versin..ben çok çektim uzakta ilişkilerden :)
ama arada gidin görün birbirinizi yaw 1,5 ay beklemeyin (çok bilmiş ayrıca da meraklı melahat vuvuu )

1,5 ayda 8 kilo süpermişşş...maşallah
uzaktayken zor canım..Allah kolaylık versin..ben çok çektim uzakta ilişkilerden :)
ama arada gidin görün birbirinizi yaw 1,5 ay beklemeyin (çok bilmiş ayrıca da meraklı melahat vuvuu )

Canım teşekkür ederim...evet doğumda aldığım 18 kilo gitti nihayettt....
Eşim evet çok mutlu oluyor ben zayıfladıkça..
Çünkü kilolu olmamı istemiyor...
Bu sebepten kıskanmaktan çok mutlu oluyor

sağol bebeeeem canımsın

Bi an kendime baktım ne becerikli hatunmuşum meğerrr
bi yandan ayağımda weleti sallıyorum bi yandan da hem okuyup hemide yazıyorum

Valla dukandan önce biri bana aç kalmadan yiyerek 1.5 ayda 8 kilo gidecek dese inanmazdım ki ben türlü türlü dietler deneyen biriyim şu lahana çorbası yaptığım günleri falan hatırlıyorum yaaa, rezillikti resmen

verdiğiniz kglar için tebrik ederim. ama sizin tıkırda bi sorun var gibi. 15 bmi çook düşük ya somaliden yazıyorsunuz yada sizin tıkırda bi tekniik hata olmuş

öff lahana çorbasııı ne pis kokardı ooo ayyh burnuma geldi kokusu resmen...eziyet günleri fena ya... şu an çok mutluyum :)))))

verdiğiniz kglar için tebrik ederim. ama sizin tıkırda bi sorun var gibi. 15 bmi çook düşük ya somaliden yazıyorsunuz yada sizin tıkırda bi tekniik hata olmuş

aman yannışş olmuş napimm bebekle anca bu kadar oluyooo hızlı hızlı yapmaya çalıştım
ammma nerde hata yaptımki acaba ???
bu arada çok teşekkür ederim...

Bi an kendime baktım ne becerikli hatunmuşum meğerrr
bi yandan ayağımda weleti sallıyorum bi yandan da hem okuyup hemide yazıyorum
ah ah ah nınımcığım 4 yıl önceki halimi hatırladım...ben de bir veledi ayağımda sallarken birinide kucağımda emziriyordum biryandanda okuyup yazıyordum ah anılarım depreşti....ama şu bir hakikat sanki bütün azimli ve becerikli kadınlar dukan çatısı altında toplanmış...

aman yannışş olmuş napimm bebekle anca bu kadar oluyooo hızlı hızlı yapmaya çalıştım
ammma nerde hata yaptımki acaba ???
bu arada çok teşekkür ederim...

boyunuzu hatalı girmiş olabilirsiniz. linkini tıklayıp değerleri kontrol edebilirsiniz.evet bebekle zor olmalı.. erkek bebek sanırım çocugunuz. maşallah mal meydanda yiğit nede olsa..

valla canım bizde ne olduğunu bilmiyoruz ki eğlenceli bi diyet topiği var dediler geldik

bebeğemm bu senin içindi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…