Medoshh ben buradayim biz konusuurz laflariz kacamak yapmam bu sayede
gülaycim biz hepimiz kanka aile sevgili gibiyiz hele medesa hayatta kusura bakmaz
hehehehe bak ben sana demiştim,tebrik ederim kuzuumm
darısı başımaaa yaaa 69 görsem süpper olurrr
Kızlaaarrr!!!
Ofiste kaldık 6 kişi :) Çıkan çıkana.. Ben de çıkıyorum mademBayram boyunca aranızda olamam.. Pazar akşamı annemlere gidiyoruz kısmetse, Bursa'ya
Öpüyorum hepiciğiniziSağlıklı mutlu huzurlu bir bayram geçirin.. Tatlı tuzaklara düşmeyin :79::79:
e yaniiiii hosgeldin aileneayy bu çok ii işte bende artık aileden sayılırım dimi
Kızlaaarrr!!!
Ofiste kaldık 6 kişi :) Çıkan çıkana.. Ben de çıkıyorum mademBayram boyunca aranızda olamam.. Pazar akşamı annemlere gidiyoruz kısmetse, Bursa'ya
Öpüyorum hepiciğiniziSağlıklı mutlu huzurlu bir bayram geçirin.. Tatlı tuzaklara düşmeyin :79::79:
e yaniiiii hosgeldin ailene
Iyi Bayramlar güzelim
canımm sanada iyi bayramlarrr(ben böyle samimi konuşuyorum ama ne garip kız demiosun inşallah) ben bayram dönüşü 3 günde gelemeyebilirim ama en geç 3 eylülde kesinlikle başlıyorum dukan emmiye :) ekim başında ablam gelcek ve ona verdiim sözü tuttuğumuda göstermiş olcam inşallahhhh
Medoshh ben buradayim biz konusuurz laflariz kacamak yapmam bu sayede
gülaycim biz hepimiz kanka aile sevgili gibiyiz hele medesa hayatta kusura bakmaz
ayy bu çok ii işte bende artık aileden sayılırım dimi
Senin 69 olduğundaki görüntüne ben 55 olsam anca sahip olurum bebeim
Kızlaaarrr!!!
olur mu hiç öyle şeyy kuzuu,sana garip demem için önce kendimin normal olması lazım
bu arada ablan geldiğinde seni en az 4 kilo vermiş olarak görecek
ailedensin tabi,aramıza hoş geldin bebiş
inşallah verdiğin kiloları gördükçe bizi mutlu edersin.burda birimiz kilo verdi mi hepimiz kilo vermiş gibi seviniyoruzzz,dışardan delirmiş gibi görünebiliriz belki ama hepimiz sağlıklıyız korkma bizden
e yaniiiii hosgeldin aileneayy bu çok ii işte bende artık aileden sayılırım dimi
Kızlaaarrr!!!
Selam kizlar bi sorum olcak ya bu goji berry atakta yenirmi ve onun yerine kuru kaysi yiyeblirmiyim acaba
canım ben kaçırdım galiba yaaa,yeni işe mi başladın sen.eğer öyleyse hayırlı uğurlu olsun bebişim
yaaa yok ama öyle dukan dışı besleniyorum falan,o niyeki gayet dukana uygun da beslenebilirsin.haydii bakalım yan çizmek yokkkk,küserim sonra hepinizeeehepberaber zayıflayacağız ama yaaaa
kızlar nolur bana bir akıl verin ben 16 gün önce başladım dukana 5 kilo verdim bu arada kaçamaklarda yaptım çünkü emziriyorum ona rağmen 10 günde 5 kilo verdim 6 gündürde hiçkaçamak yapmadım ama gram kilo vermedim pes etmek üzereyim nolur yardım edin
kızlar nolur bana bir akıl verin ben 16 gün önce başladım dukana 5 kilo verdim bu arada kaçamaklarda yaptım çünkü emziriyorum ona rağmen 10 günde 5 kilo verdim 6 gündürde hiçkaçamak yapmadım ama gram kilo vermedim pes etmek üzereyim nolur yardım edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?