Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

kiyafet alisverisinden soguyali cok oldu, ben de zevkimi ayakkabi ve kozmetik alisverisinden cikariyorum. ev krem deposu oldu, yine yeni bi ruj aldim. Alisveris keyifli gercekten ben de cok hoslaniyorum. alisveris sitesi mudavimi oldum, her gun kapiya kargocu gelmese acaba nerde kaldi diye bakiniyorum:))

feslegen mi iyi fikir. bizim saksida taze feslegen vardi, ondan koyayim. kardesimin feslegeni, bize getirdi, ilk getirdiginde annem kokten budamis, kardesim nerdeyse aglicakti, uzun zamndir ilk defa yesil yaprak cikariyor. onlari da ben koparayim bari

Hosgeldin insallah diledigin kilo ya ulasirsin madem burayi takip ediyorsun bundan sonra yazarak ta syk syk katil..Ben yogunlugumdan dolayi bazende is yerinde giremedigim icin eskisi gibi katilamiyorum bu demek oluyorki motivasyon son derece düsük..Kolay gelsin dukan yoldasim..

bu ne işe yaryor kabızlığamı

Evet herkese ayni olmayabilir ben her sabah espresso iciyorum icine de süt atiyorum böylelikle kabizlik sorunu yasamiyorum uzun zamandir.

gerçekden ben çok sorun yaşıyorm bitki çayı sinameki ve keten tohumunu kullandm ama banamısn demiyor

Kabizlik cok kötü ilk baslarda cok yasadim hadda hastanelik oldum böbreklerim agriyor diye acilde aldim solugu ama gaz sykymasiymis..Türkiye ye gittigim de A 101 den Mest Form Karisyk bitki cayi almistim ben daha icmedim arkadasima verdim sorunu vardi ona cok iyi gelmis sende dene belki sanada iyi gelir bol bol sivi tüket oda ise yariyor..

tşk ederim a101 marketi gördüğüm yerde alırm ozaman
vallahi tartıdada etkiliyor insann canı sıkılıyor
suyuda çok içiyorum nerdeyse 3 lt yi geçiyor

kızlar bana yulaf kepeğimle yapacağım bir ekmek veya kek tarifi verebilir misiniz?

sitelere baktım ama sizin denediğiniz bişeyi yapmak daha iyi olur diyorum. ne dersiniz?

LİMONLU KEK
*6 yemek kaşığı yulaf kepği

*2 yumurta
*2 kaşık light yoğurt
*2 yemek kaşığı süt tozu
*1 tatlı kaşığı mısır nişastası
*Yarım paket kabartma tozu
*2 yemek kaşığı splenda
*Yarım limon kabuğu rendesi
*1 çay kaşığı tarçın

bu keki yapıyorum. ama ilave limon araması koydum, sanırım fazla ekşi olacak

selam kızlar herkese iyi pazarlar bugün düğüne gidicem hazırlandım saati bekliyorum o arada hemen buraya gireyim dedim motivasyon için sürekli takipteyim :))) yeni gelenler hoşgeldi gerçi bende yeniyim atakta son günüm yarın seyire geçiyorum bakalım bayrama kadar kaç kg vericem :))))
bu arada bildirim prş günü yapılıyor geç kalırsanız listeye giremezsinizzz :)))

Yulaf kepeğinden tatlı yapma olayını beceremedim bir türlü, yaptıklarımdan da dişe dokunur şeyler çıkmadı. Ya yumurta-sütle karıştırıp krep yapıyorum ya da yumurta-süt-peynir-maydonoz ekleyip muffin kaplarına dolduruyorum kiş gibi kek gibi artık neyse ondan oluyor.
Neyse buna da şükür.

aaaa hiç tartılmadınmı kaç gün oldu başlayalı canımmmm

yoğurdun bi zararı warmı yaa ben sürekli ayran içiorum her öğünde normal tam yağlı yogurt yiyorm hemde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…