Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

ben de öğle düşünüyorum lisa gidip geldikten sonra evimde mis gibi yaparım dukanı önü ramazan ama bir kolayı vardır nasılsa test işine gelince sabırsızlıkla bekliyorum inan türkcesini benim ölçülerimi yazayım boyum 160 kilom 94 oldukca fazla ama benim istmğim 15 20 kilo verebilmek bakalım dukanla başarabilecekmiyim........

aç karna kahve migreni önlüyor mu yani? türk kahvesi mi yoksa neskafe mi?benim de migrenim var maalesefişe yarar bi yöntemse ben de deneyeyim.

Evet canim, önlüyor.. Ben bunu üniversite zamaninda kendim kesfetmistim, fakat iki yil önce televizyonda doktorun biride bu konuya deginmisti... Migrenden üniyi bile ihmal eder hale gelmistim. Simdi her sabah ac karinla kahve iciyorum, nescafe.. Bir tatli kasigi ile hazirliyorum.. Ilac niyetine ictigim icin, yarim bardak nescafenin üzerine soguk su ilave edip iciyorum.. Cok aceleciyim :)

Önemli olan nokta, kahveni ictikten sonra hemen kahvalti yapmaman... Ben normalde araya birbucuk saat koyuyorum, ama Dukan diyeti yaparken sanki okadar gerekmiyor... Yarim saat yetiyor gibi.

Dene, pisman olmayacaksin.. Ama düzenli kullanacaksin, aksatmayacaksin..

(Bu arada ac karinla kahve icmek, "normal" insanlara tabiki tavsiye edilmez! Keyfimden icmiyorum )

Maalesef hazir et yada tavuk donerlerin yag orani bizim icin uygun degil.Eger yag oranindan yani yagsizligindan eminsen yiyebilirsin tabiki ama onun disindakiler uygun degil..

Bilmiyorum kac kilo ile basladin,kac kilo vermen gerekiyor ?eger bunlari bilseydim az cok birsey soyleyebilirdim..

Arkadaslar merhaba
Bu arralar feci sisim. Elim ayagim ve gobegim.. Su cok iciyorum, tuzlu cok yemiyorum ama sislikten dolayi kilo da versem gormuyorum tartida. Moralim bozuldu.. Regl ilcam ama bu kadar sislik normal mi bilemedim..iyi aksamlar..

başlangıç tarihi :02.04.2013
başlangıç kilo: 86,7 kg
boy: 160 cm
geçen haftaki kilo: 79,8 kg
güncel kilo:79,2 kg
fark: -600 gr

bunlar benim hayat boyu sahip olduğum ennn yüksek kilolar, şimdiden böyle gidiyorsa, sizler gibi 60, 70 olunca nasıl gidecek anlamıyorum! kabızlık da var. eskiden çok daha rahat kilo verirdim. şükür eksi gördüm diyeceğim; ama onu da çarş. içtiğim nar şerbetine borçluyum kesin!

aç karna kahve migreni önlüyor mu yani? türk kahvesi mi yoksa neskafe mi?benim de migrenim var maalesefişe yarar bi yöntemse ben de deneyeyim.

ah migren kadar iğrenç bir şey yok. bende de evlendikten sonra stres ile başladı ama beş altın kuralım var. migrenim başlayacaksa hemen şunları yapıyorum

1. wc ye gidiyorum.
2. ayaklarıma çorap giyiyor ve üşütmüyorum.
3. karnımı doyuruyorum.
4. ağrı kesicileri alıp uyumaya çalışıyorum.
5. soğuk migren bantları:) alnıma yapıştırıyorum.

sonra da korkuyla gelip geçmesini bekliyorum:) ama bantlar ve bu kurallar sayesinde sanki artık daha rahat atlatıyorum gibi.. ve dukan yaptığımdan beri gerçekten de bir kez migrenim tuttu, bunu da yeni fark ediyorum

güçlendirme ve koruma evresini tamamlamadığım için bu sene biraz kilo aldım. 3 gün atak yapmam gerekiyordu dukanın sitesinde 1.5 kilo vermem gerektiği yazıyordu ben 3.5 kilo verdim tabi ben ekstra olarak sabahları elma sirkesi içiyorum ama işin ilginç tarafı 2 gün sonra regl olmam gerekiyor şişlik yok gibi anladığım kadarıyla ben baya ödem attım :=))))

herkese günaydınlar....
canım yazdıklarını okuyunca hemen hemen aynı kilolarda olduğumuzu fark ettim benim boy 1.67 hedef 58 diyor seninde hemen hemen aynı sayılır herhalde bu aralar bende duraklama yaşıyorum dün biraz dikkat ettim kırdım sayılır takibimdesin

bide bildirim günümüzü unutmayalım herkese bol - li günler diliyorum
başlangıç:31 mart 2013
baş.kilo:72
hedef:58
güncel:63.7
geçen hafta:64.4
fark:-700

Aranıza katılma tarihim: 16.05.2013 (Öncesinde 2 aydır dukan yapıyordum ama kaçamaklarla)
Hedef kilom : 60
Geçen haftaki kilom :73.9
Güncel kilom :73.5

sporum, suyum, diyetim her şey tamam ve vere vere 400 gram vermişim:)) Ben şimdi ne yapayım? :) Buna da şükür diyor ve önümüzdeki haftalara bakıyorum. Bir an önce şu 69'u görüp 70'lerden sonsuza dek kurtulsam çook rahatlayacağım:)

Başlama 11.04.2013
başlama kilo: 77.6kg
boy 170 cm
hedef 65
geçen hafta 69.5
guncel kilo :69.5
1 haftallik fark:000000
toplam fark:8.100 kg

Ödem atmaya ihtiyacım var sanırım bu ara. regl şişkinliği de eklendi patlayacak gibiyim. Elma sirkesi işe yarıyor mu? nasıl yapmak gerekli anlatırsanız çok sevinirim..

içine bal katarak daha önceleride balsız uzun süre kullanmıştım ama baktım ballı işe yaramıyor dukana başladım. sirkeyi de balsız sabahları aç karnına 1 bardak ılık sicak arası suya katıyorum içiyorum.hem kabızlık sorununa da iyi geliyor birde kayısılı form çayından içtim 3 günde 1 olacak şekilde

mesajın başı çıkmamış yaklaşık 10 gündür bal katarak içtim işe yaramadı demek istemiştim :))

Hayirli sabahlar dukandaslar herkese bol eksili günler

Baslangic tarihi: 05.03.13
Baslangic kilo: 82,5
Boy: 166 cm
Hedef kilo: 62
Gecen hafta kilo: 69,5
Güncel kilo: 67,8
Bir haftalik degisim: - 1,7 kg
Toplam fark: - 14,7 kg

Arkadaslar merhaba
Bu arralar feci sisim. Elim ayagim ve gobegim.. Su cok iciyorum, tuzlu cok yemiyorum ama sislikten dolayi kilo da versem gormuyorum tartida. Moralim bozuldu.. Regl ilcam ama bu kadar sislik normal mi bilemedim..iyi aksamlar..

O siskinlikler gercektende fena oluyor..acaba ne kadar su iciyorsunki canim?cok asiri su icmekte iyi degil biliyorsun.bobrekler yorulup atamiyor olabilir oda boyle odem yapar vucutta.Oncelikle su miktarini uygun olacak sekilde ayarla.sabahlari maydonoz yemeye calis bir aavuc kadar ve sebze gunlerindede yesil yapraklilari tuket.cafein alimin fazla ise onuda kes bir sureligine.Umarim en kisa zamanda cozulur sorun.

sağolasın canım açıklamaların için.ben de çok çekiyorum migrenden.kahveyi de severim.denemekte fayda var:)dukan a olumsuz etkisi olmaz değil mi kahvenin?

katılıyorum sana canım.migren tutmadan önlem alırsan hafif şekilde atlatabiliyorsun.ama önlem almayıp ağrının başlayacağını hissedersem ve bu şekilde okula gidip yoğun bir gün geçirirsem sonrasında çok kötü oluyorum ve 2-3 gün etkisi sürüyor malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…