ben de öğle düşünüyorum lisa gidip geldikten sonra evimde mis gibi yaparım dukanı önü ramazan ama bir kolayı vardır nasılsa test işine gelince sabırsızlıkla bekliyorum inan türkcesini benim ölçülerimi yazayım boyum 160 kilom 94 oldukca fazla ama benim istmğim 15 20 kilo verebilmek bakalım dukanla başarabilecekmiyim........test ile ilgili dedigim gibi turkce hazirliyorum.test olmadan baslamak kesinlikle yanlis ama yinede baska caren yoksa vermek istedigin kiloyu soylersen az cok tahmini birsey yapariz.Lakin eger sehirdisina cikacak ve 10 gun gibi uzun bir sure kalacaksan sana tavsiyem gidip geldikten sonra baslaman.cunku 10 haziranda asagi yukari 15 gunluk seyirde olacaksin ve o asamada birakirsan sonra zor toparlanirsin.tavsiyem ya gidip gelip yap yada orda devam et diyetine
merhaba,normalde eger testi yapmis olsaydin zaten bu sureyi biliyor olman gerekirdi yada kitabi okuduysan ordada bu sure acik olarak anlatiliyor.atak suresi :
5 kilo icin:1 gun
5-10 kilo icin:3 gun
10-20 kilo icin :5 gun
20 kilo ve ustu icinse :7-10 gundur..
testi yapip sonucuna bagli kalmaya calis yapmadiysanda bu sekilde uygun gun sureni ayarlarsin.kolay gelsin
aç karna kahve migreni önlüyor mu yani? türk kahvesi mi yoksa neskafe mi?benim de migrenim var maalesefişe yarar bi yöntemse ben de deneyeyim.
selam kızlar
dışarıdan döner yenmesi ile ilgili görüşlerinizi alabilirmiyim yağlı die yenmez gibi geliyor bana ama forumda yiyenleri okudum bi açıklık getirebilcek var mı_ ?
Ayrıca dukan 18. gündeyim toplamda 7.2 kg verdim bana fazla gibi gelio bi tuhaflık var mı sizce.. hiç kaçak olmadı biraz tempolu bir işte çalışıyorum.. fikriniz var mı?
aç karna kahve migreni önlüyor mu yani? türk kahvesi mi yoksa neskafe mi?benim de migrenim var maalesefişe yarar bi yöntemse ben de deneyeyim.
lisacım benim 4-5 kilo daha vermem lazım. hedefim 60 ama seninde hep söylediğin gibi 58-59 yapayım diye düşünüyorum. o zaman fark 6-7 kilo oluyor. yapabilirsin demişsin ama şimdi yazdıklarını okuyunca yapsam mı diye düşünmeye başladım canım. durum böyleyken sence nasıl olur ?
yok öyle 1 ay falan değil ama geçen ay 2.900 kilo vermiştim. yarışmadan biliyorum. :)geçen hafta 64.3 ü gördüm. 1 hafta sonra bu sabah 64.9 dum. yani o kadar az veriyorum sonra hoop geri geliyor. bu 14 günle hedefe gelip sonra normal 58 e kadar seyir yapsam mı?
güçlendirme ve koruma evresini tamamlamadığım için bu sene biraz kilo aldım. 3 gün atak yapmam gerekiyordu dukanın sitesinde 1.5 kilo vermem gerektiği yazıyordu ben 3.5 kilo verdim tabi ben ekstra olarak sabahları elma sirkesi içiyorum ama işin ilginç tarafı 2 gün sonra regl olmam gerekiyor şişlik yok gibi anladığım kadarıyla ben baya ödem attım :=))))
mesajın başı çıkmamış yaklaşık 10 gündür bal katarak içtim işe yaramadı demek istemiştim :))içine bal katarak daha önceleride balsız uzun süre kullanmıştım ama baktım ballı işe yaramıyor dukana başladım. sirkeyi de balsız sabahları aç karnına 1 bardak ılık sicak arası suya katıyorum içiyorum.hem kabızlık sorununa da iyi geliyor birde kayısılı form çayından içtim 3 günde 1 olacak şekilde
Arkadaslar merhaba
Bu arralar feci sisim. Elim ayagim ve gobegim.. Su cok iciyorum, tuzlu cok yemiyorum ama sislikten dolayi kilo da versem gormuyorum tartida. Moralim bozuldu.. Regl ilcam ama bu kadar sislik normal mi bilemedim..iyi aksamlar..
Evet canim, önlüyor.. Ben bunu üniversite zamaninda kendim kesfetmistim, fakat iki yil önce televizyonda doktorun biride bu konuya deginmisti... Migrenden üniyi bile ihmal eder hale gelmistim. Simdi her sabah ac karinla kahve iciyorum, nescafe.. Bir tatli kasigi ile hazirliyorum.. Ilac niyetine ictigim icin, yarim bardak nescafenin üzerine soguk su ilave edip iciyorum.. Cok aceleciyim :)
Önemli olan nokta, kahveni ictikten sonra hemen kahvalti yapmaman... Ben normalde araya birbucuk saat koyuyorum, ama Dukan diyeti yaparken sanki okadar gerekmiyor... Yarim saat yetiyor gibi.
Dene, pisman olmayacaksin.. Ama düzenli kullanacaksin, aksatmayacaksin..
(Bu arada ac karinla kahve icmek, "normal" insanlara tabiki tavsiye edilmez! Keyfimden icmiyorum)
ah migren kadar iğrenç bir şey yok. bende de evlendikten sonra stres ile başladı ama beş altın kuralım var. migrenim başlayacaksa hemen şunları yapıyorum
1. wc ye gidiyorum.
2. ayaklarıma çorap giyiyor ve üşütmüyorum.
3. karnımı doyuruyorum.
4. ağrı kesicileri alıp uyumaya çalışıyorum.
5. soğuk migren bantları:) alnıma yapıştırıyorum.
sonra da korkuyla gelip geçmesini bekliyorum:) ama bantlar ve bu kurallar sayesinde sanki artık daha rahat atlatıyorum gibi.. ve dukan yaptığımdan beri gerçekten de bir kez migrenim tuttu, bunu da yeni fark ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?