Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Bu diyette yağ var ki. Balık tükettiğiniz zaman az yağlı balık tüketmek zorunda değilsiniz, somon da yiyebilirsiniz ki en yağlı balıktır. Ayrıca bir tatlı kaşığı zeytinyağı da tüketebilirsiniz. Ayrıca yağ tüketmemek değil diyet yaparken protein tüketmemek kas kaybına sebep olur.

Kizlar yarin aksm gezmeye gidicez orda biras kacamak yapsam olurmuki siz bu uzun donemde hic kacamak yaptinizmii???

Kizlar yarin aksm gezmeye gidicez orda biras kacamak yapsam olurmuki siz bu uzun donemde hic kacamak yaptinizmii???
Hayır ben hiç yapmadım. Kaçamak yapmanızı da hiç tavsiye etmem. Üstelik diyetin de başındasınız yazık verdiğiniz emeklere. Eminim bu kaçamağı yapmayacak kadar iradeniz vardır. Bence aynada kendinize bakın, fazlalıklarınızı inceleyin, o iradenin içinizde olduğunu göreceksiniz.

Ewt yemicem kararliyim ya bide sizin yaptiginiz kek warsa tarifini yazarmisiniz gecmisi okudum goremedim artik tatli aramaya basliyorum

Ewt yemicem kararliyim ya bide sizin yaptiginiz kek warsa tarifini yazarmisiniz gecmisi okudum goremedim artik tatli aramaya basliyorum
Ben keki mikrodlgada yapıyorum. Ve neredeyse her gün yapıyorum çünkü çok kolay ve içinde sakıncalı hiçbirşey yok. Bir buçuk kaşık doğalsan yulaf kepeği karışımı, 1 yumurta, bir çay bardağı kadar süt (ben göz kararı koyuyorum, sütü en son koyup hafif koyu ama sıvı bir karışım olacak, normal kek hamurundan daha sıvı) 1 kaşık splenda tatlandırıcı, bir çay kaşığı kabartma tozu. Bir kaşıkla bunları karıştırıp dört küçük cam kaseye döküyorum. En yüksek derecede 4 dakika pişiriyorum. Bu karışıma biraz tarçın da koyulabilir.

Hmm benim kepek karisimim yok malesef bulamadm onu bide mikrodalgami cok zararli oldugundan kaldirdim firinda yapsam olur heralde tsk ederim

Günaydın :)

ben dün akşam körili sütlü tavuk yaptım aşırı mutlu oldum
çok lezztli oldu bana göre
2 göğüsten yaptım bugün yemem içinde kaldı
ve yanında ekmeğe ihtiyaç duymadım hiç
yanında yoğurt yedim o kadar

mistik çayı da almıştık dün denedim ama
sanırım beklentim yüksekti beğenemedim ben
alırken bana yardmcı olan arkadaş salep gibi oluyor demişti
o yüzden bi heves aldım ama ı-ıhhhh hayallerim yıkıldı resmenn

ilk başlarken 84,7 ydim
akşam 82,9 çıktım

ama sabah kahvaltı yapamadığım için çok kötü oluıyor
mesela şuanda acayip aşırı açım

Hmm benim kepek karisimim yok malesef bulamadm onu bide mikrodalgami cok zararli oldugundan kaldirdim firinda yapsam olur heralde tsk ederim
Fırında bu tarifi yapamazsın. İstersen fincanda yapmayı dene. Fırında yapılabilecek de trifler var netten bak istersen. Ben bunu yapıyorum sadece, diğerlerini yarım saat çırpmakla uğraşmıyorum.

Sevindim senin adına alışıyorsun yemeklere yavaş yavaş :) Ama bence akşam tartılma. Akşam tartıldığında doğru sonuç göremezsin, sadece sabahları aç karnına tartıl bence.

eğer mikrodalga kullanmak istemiyosan çok kolay bi kek tarifi de ben veriyim..bu tarife istersen kakao da ekleyebilirsin:

Malzemeler:
1 çay kaşığı kabartma tozu
1 yumurta
3 çorba kaşığı yulaf kepeği
1 çorbakaşığı tatlandırıcı
2-3 kaşık light yoğurt

Yapılışı:
Fırını 180 derecede ısıtın
Tüm malzemeleri bir kasede pürüzsüz bir hale gelen kadar karıştırın
Cookie kaplarını peçete ile yağlayıp muffin tepsisine paylaştırın (ben 8 e böldüm)
Fırında minimum 15 dakika pişirin

Salata ve lahana turşusu yenir mi sebze günlerinde.
Tuzsuz olmuş zaten kendim yapmıştım.
Bide ev salçası
Ve ayrıca üzerinde sekersiz yazan boğaz pastili

Salata ve lahana turşusu yenir mi sebze günlerinde.
Tuzsuz olmuş zaten kendim yapmıştım.
Bide ev salçası
Ve ayrıca üzerinde sekersiz yazan boğaz pastili
Sebze günlerinde yiyebilirsin ama miktarına dikkat et ödem ypmasın. Salata turşusunu zaten atakta da üç tane yiyebilirsin. Salça yiyebiliyoruz. Protein günlerinde bir tatlı kaşığını geçmemek lazım. Katkısız olacak ama. Boğas pastilinden emin değilim üzerinde yazıyordur herhalde karbonhidrat içeriyor mu.

40dk uzaklıkta kipaya gittim.
Kepek yok süttozu yok
Hindi füme yok olanlarımda içinde patates nişastası vardı
Pınar süttozo yok

Kepeğı alabileceğim bi site varmı netten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…