Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Beyaz peynir, kaşar, zeytin, sucuk hepsi de yasak malesef arkadaşım.

Merhaba. Uzun uzun ve çok güzel yazmışsınız çok teşekkür ederim. Benim abartmadan yapmak istemek dediğim yani zorunlu olanları yemek ama işte tatlandırıcılı tarifleri vs kullanmamak ya da çok miktarlarda değil de bana yeteceğini düşündüğüm ölçülerde protein tüketmek gibiydi. Yoksa kitabı zaten okudum hatta birçok blogda revizeleri de takip ediyorum. Ama tabii ki tecrübeli olan kişilerin sizin gibi fikirleri ve yönlendirmeleri de çok önemli benim için. Teşekkürler.

Zeytin konusunda haklısın unutmuşum öyle bir güncelleme vardı. Beyaz peynir ve kaşar lightsa ve yağ oranları %2den azsa tamamdır. Ama bu durumda bize de markalarını söylersen çok seviniriz çünkü ben bilmiyorum dukanın belirlediği yağ oranlarına uygun beyaz peynir ve kaşar peyniri. Beyaz peynir olarak mis var, %3 ama onun da yağ oranı. O yüzden ben onu sınırlı izinli olarak tüketiyordum. Dukanın peynir olarak sadece mayasız yapılan lor gibi peynirleri tüketmemiz gerektiği açıklamasından sonra bıraktım.
Sucuğu öyle kendin yapmak çok iyi fikirmiş cidden :) Kasapta sucuk harcı görmüştüm aklıma gelmişti ama o hazır harçla yapamam nişasta falan vardır dedim vazgeçmiştim.

Ben de teşekkür ederim. Tabi ki yetecek ölçüde yemek bence de gerekli çünkü diyeti bıraktığımız zaman genişlemiş bir midemiz olmasını istemeyiz. Tatlandırıcı konusu ise çok tartışmalı. Ben işime gelen tarafı tercih ettim

benim annem kurbanda yapmıştı
kendi yaptığı içn babamın nişasta alerjisi var o yüzden koymuyor

ben bim den aldım peyniri kendi markası
kaşarınkine akşam bakmam lazım loru yiyemedim ben :// aldım ama gitmiyor yaaa

Atlatamadın sen de ödül öğünü fesatlarını Bir ayı geçti oysa. Kilo durumu nasıl?

canım sorma direkt fenalaşıyorum..yemek sorun olmuyo da ardından biraz kuruyemişe sarıyorum..işte o fenalaştırıyo..sanırım dokunan yağ..bu hafta iyice test ettim onayladım :)) kiloda sıkıntı yok şimdilik..dediğin gibi 1 ay olmak üzere güçlendirmede..ayın 17'sinde 1 ay bitiyo ve 1 ay kalıyo..cuma tartıldım ve kilomda sıkıntı yok, aynı seyiri bıraktığım gibiyim..tabi belli olmaz..sonunda bakıcaz duruma..ama endişe ettiğim kadar yokmuş, birdenbire kilo almıyosun yani..hele diyete yeni soktupumuz ekmek, peynir ya da meyveden kesinlikle kilo almıyosun bunu anladım..

ben lor hiç yiyemezken bu diyet sayesinde alıştım..pazardan alıyorum, az yağlı ve tuzsuz diye satıyolar..kesinlikle tuzsuz ama yağı da azdır umarım dedikleri gibi..gerçi kilo vermemi etkilemediğine göre doğru söölüyolar sanırım..eğer yemeyi sevmiyosan loru kurabiye ve tatlılarda kullanabilirsin..ben mesela peynir helvası yapıyorum lorla..çok da güzel oluyo..kahvaltı için ise loru iyice eritip içine yumurta kırabilirsin..o zaman tadını fazla almazsın ve çok çok doyurucu bi öğün olur..

İyi akşamlar kızlar
az sonra çıkcam
öğlen karışık ızgara söyledim başka alternatifim yok
geçn gün vazgeçmiştim ama içim dışım tavuk oldu yumurtlıcam yakında

akşam kv de mevlıd varmış
bi sürü şey yapmış kırmadan çaktırmadan yememem lazım dua edin bana
evde yemeğim de yok ne yapcam kısa zamanda bilmem

Dukanın pek hakkını vermiyorum gailba.
1 haftadır gram oynama yok.
Ama önemli değil.
Akşam çok kötü bi gece geçirdim.
Çikolataya saldırırdım eskiden olsa.
Aklıma geldi.
Ney için uğraşıyosun bak rahatına dedimm.
Ama canım istemedi.
Sanırım kendim ve de kendim
Sadece kendim için uğraşıyorum.

Can sıkıntımı burada yazmak beni rahatlatıyo.
Bu mesajla zamanımızı alıyosun diyen varsa yazsın.
Herkese selamlar

yulaf kepeği hakkını yediysen süt tozu ile atıştırmalık bişiler yapabilirsin belki..kepek hakkın duruyosa hemen bi krep yapabilirsin..ya da bikaç yumurta kır, ama sadece birinin sarısını al, diğerlerinin beyazını..içine biraz da lor falan koyabilirsen harika ve basit bir öğün olur..

hiç canını sıkma diicem ama çok saçma olucak..sabret, geçicektir mutlaka..bu arada kendini yemeye vermemiş olman da harika..stres de kilo vermeyi engeller, o yüzden verememiş olmana hiç takılma..böyle devam..

Kizlar bende feci sekilde sac dokulmesi basladi bunu yasayan warmi?? Vitaminsizmi kaldim acaba cok az yiyorm yani canim istemiyo pek,oyle oldugu halde kilo veremiyorum napicam bilemedim bi haftayi gecti baslayali tik yok

Estağfurullah niye vaktimizi alasın. Burası paylaşım yapmak için sonuçta. Sen dukanın hakkını ver bak o neler verecek sana. Çok mutlu olacaksın. Birisine kendini beğendirmek için falan yapmıyorsun sen bu işi. Kendin için yapıyorsun elbette.

Kizlar bende feci sekilde sac dokulmesi basladi bunu yasayan warmi?? Vitaminsizmi kaldim acaba cok az yiyorm yani canim istemiyo pek,oyle oldugu halde kilo veremiyorum napicam bilemedim bi haftayi gecti baslayali tik yok

herhangi bir diyetin sadece 1 haftada saç dökülmesi başlatabileceğini sanmıyorum açıkçası ama yine de vitamine başlamak iyi olabilir..piyasada sadece saçlar için özel vitaminler var, bence denemekte fayda var..ama dediğim gibi dökülmeyi diyete bağlamak şu aşamada erken..bu arada çok az yememelisin..bu sefer de metabolizman yavaşlayabilir ve en kötüsü de bu olur..yavaşlamış bi metabolizmayı canlandırmak çok zor, kendimden biliyorum bence güçsüz kalmamaya ve izinli gıdaları mümkün olduğunca yemeye çalış..

Canım bu diyet az yeme diyeti değil. Az yersen vitaminsiz kalırsın tabi ki. Öncelikle normal bir porsiyon ve üç öğün yemeye başla ve hemen bir multivitamin takviyesine başla derim. Bunun için bir doktordan tavsiye isteyebilirsin.

Pardon daha bir haftalık dukancı olduğunu farketmemiştim. Bir haftada diyete bağlı vitaminsizlik veya aç dökülmesi olmaz. Vitaminler öncelikle vücudumuzdaki depolardan kullanılır. Onların tükenmesi için de uzun süreli eksik takviye yapılması gerekir. Dukanın bir haftada yapacağı etki en fazla kabızlık olur.

Bence çaktırmadan yemeyeceğim diye uğraşma en iyisi söylemek oluyor yakın olduğun insanlara. Arkadaşlara falan söylemeden de idare edebiliyorsun ama kayınvalide, anne gibi birisi olursa söylemek en iyisi diye düşünüyorum. Ben söyledim şahsen pişman olmadım. Gerçi on gün onlarda kaldım söylemek zorundaydım zaten Başka alternatifin yoksa karışık ızgaranın sadece ızgara tavuk ve dana eti olan kısımlarını yiyip köfteleri bırakabilirdin. Öyle yaptın mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…