- 26 Temmuz 2014
- 116
- 63
- 103
normalden kastım yine ekmek şeker nişasta vb olmayacakta
ben zaten kahvaltı yapmıyorum
akşam yemeğinde de ıspanağı tek başına yemek istiyorum :)
ya da atıyorum pırasa yiyeyim ama tek başına
yanına et tavuk balık eklemek istemiyorum artık
gerçekten çaresiz hissediyorum kendimi yaaa yiyesim yok ama açım
dün akşam ayaküstü kahvaltımsı bişi yaptım
tavuk haşlamıştım artık bozuldu tabii
gitmiyor ki yiyemiyorum
Hayır canım öyle olmaz. patates içindeki nişastasını suya bırakır, bu da diğer yiyeceklere geçer. Tad vermesinin sebebi de o zaten :) Eğer sebze günündeysen havuçla yapabilirsin.Önerileriniz için teşekkürler
yine netten araştırmaya devam ediyorum işime yarar bişeyler var mı diye buldukça duruma göre hareket edicem
yılbaşına kadar zorlucam kendimi sonra duruma göre ya başka bişeye geçicem ya da devam edicem
bu akşam balık yapmak niyetim
sebze yiyebildiğim için yanına bolca salata yapıcam belki o zaman bi gideri olabilir
şimdi sebze suyunda yemek yapabiliyoruz değil mi ?
sulu köfte yapmak istiyorum patates ve havuçla pişirsem
ama patatesini yemesem havucunu yesem olur mu ?
Bu arada balık da mı yiyemiyorsun? Salatayla kapatmaya çalışıyorsun ya ondan sordum. Yaptığın salata balığın yarısı kadar olmalı, ona dikkat et yeter.Önerileriniz için teşekkürler
yine netten araştırmaya devam ediyorum işime yarar bişeyler var mı diye buldukça duruma göre hareket edicem
yılbaşına kadar zorlucam kendimi sonra duruma göre ya başka bişeye geçicem ya da devam edicem
sebze yiyebildiğim için yanına bolca salata yapıcam belki o zaman bi gideri olabilir
Ben de tavuklu salata yiyorum bazen işyerindeyken. Ama tavukları bitirip salatanın bir kısmını yiyorum sadece oranını bozmamak proteini daha fazla almak için öyle yapmanı tavsiye ederim :) Ama doyamayacaksan öyle aç da kalma tabi. Eğer bir öğünde öyle sebzeyi proteinden daha fazla kaçırırsan, ya da sadece yoğurtla sebze yemeği yersen mesela, bu çok sorun değil çünkü bir sonraki öğününde mesela akşam yemeğinde sırf protein yiyip dengeleyebilirsin durumu.Çok sorunlu gibi hissettim kendiminormalde bu kadar değilim de bu ara sanırım açlığın verdiği bir isyankarlık var
Balık severim ama yanında salata vs oldu mu daha iyi gidiyor
ben salata tarzı şeyi çok sebiyorum
öğlen içinde tavuklu salata söyledim
çok sevindim senin adına istediğin kilo ya yakın mısın boy kilo kaç şimdi kaçla başladınArkadaşlar bu arada ben duraklamamı kırmışım cidden. 59,4 oldum bugün. 15 gün 59,9-60,4 aralığında dolaştıktan sonra 59,7 olmuştum dün. İki günde beş yüz gram verdim yani atakta gibi oldumİnşallah biraz daha devam eder de geçerim artık güçlendirmeye.
İstediğim kilo 58, boyum 1,67. Aslında boyuma göre 57 olsam daha güzel olur dimiçok sevindim senin adına istediğin kilo ya yakın mısın boy kilo kaç şimdi kaçla başladınne çok sordum
Canım sen seyirden güçlendirmeye geçicen dimi.Arkadaşlar bu arada ben duraklamamı kırmışım cidden. 59,4 oldum bugün. 15 gün 59,9-60,4 aralığında dolaştıktan sonra 59,7 olmuştum dün. İki günde beş yüz gram verdim yani atakta gibi oldumİnşallah biraz daha devam eder de geçerim artık güçlendirmeye.
Evet evet yola devam.Zaten bu diyeti bırakanlar açlıktan değil sıkılmaktan bırakıyorlar.
Tavuk kolay yapılıyo vede ucuz.
Yumurta kahvaltının baş tacı.
Ama belli zamandan sonra sıkıyo mu
Evet sıkıyo.
Tabiki çok çeşit yiyecek var dukanda.
Ama malzemen varsa.
Yinede dukanı yapmak yapmamaktan iyidir.
Tokuz ve zayıflıyoruz(inşallah)
Bir haftadır 65.9 kiloyum.
Ama sizlerin sayesinde bırakmadım.
Yılmak yok yola devam.
Ben kırmak için duaklamayı hiç bir şey yapmadım canım. Normal diyetime devam ettim. Ama duraklamanın kırıldığını farkettiğim gün, yani dün bir atak yaptım ki o kırılmanın tadını daha da çok çıkarabileyimCanım sen seyirden güçlendirmeye geçicen dimi.
İnşallah başarıcanı biliyorum.
Nasıl kırdın.
Çünkü çok kaldın aynı kiloda.
Benim gibi.
Atakta 2kg verdim.
15 gündür seyirde 1 kilo verdim.
Kaçamak yaptım dadımlıktı doyumluk değil.
Bu mu acana sebebi veremememin.
Düşünüyorum da başka bi diyet yapsam 15 günde daha çok verirdim
Ama bırakmıycam.
Göbeğim azcık ucundan küçüldü sanki.
Ya da ne bileyim rahatladı gibi bişey
İstediğim kilo 58, boyum 1,67. Aslında boyuma göre 57 olsam daha güzel olur dimiAma sıkıldım artık biraz güçlendirmeye geçesim var o yüzden hedefimi indirmiyorum, bu bana dukanın verdiği hedefti. 76 kilo ile başlamıştım. 17 kilo verdim yani. Ama 54 kiloyken giydiğim, o zaman bile simitlerimin biraz çıkıyor olduğu kotlarıma dahi giriyorum şu anda. Bu biraz spordan biraz da dukanın kastan değil yağdan kaybettirmesinden bence.
Evet az kaldı :) 15 hazirandan beri yapıyorum, tam altı ay yaniayy çok gaza geldim sayende :) çok da sevindim senin adına çok azıcık kalmış canımm sabretttne kadar zamandır yapıyorsun dukan ı
Önerileriniz için teşekkürler
Her nişasta değil mısır nişastası kullanabiliyoruz. Tatlılara falan koyuyorlar genelde, ya da çorbalara.Ben sanırım bu aralar algılama sorunum var :)
peki bişey daha sorsam size
hani seyirde tolera gıda olarak nişasta kullanılıyor ya
onu direk nişasta olarak mı kullanabiliyoruz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?