Çok ilginç gerçekten çikolatadan, makarnadan, pastadan, ekmekten vazgeçtin peynirden mi vazgeçemiyorsun? Yazık değil mi emeklerine? Loru yiyemeyebilirsin ama bu yasak olan birşeyi yemek zorundasın demek değil ki. Bu arada lütfen alınma sadece diyetle ilgili bilgileri doğru verebilmek için, bir dukancı yoldaş olarak uyarmak için söylüyorum, yoksa tabi ki istediğini yersin. Ama duraklamaya girersen sonra, ya da kilo veremezsen, alırsan, pes edersen biz de burada üzülürüz.benim annem kurbanda yapmıştı
kendi yaptığı içn babamın nişasta alerjisi var o yüzden koymuyor
ben bim den aldım peyniri kendi markası
kaşarınkine akşam bakmam lazım loru yiyemedim ben :// aldım ama gitmiyor yaaa
Çok güzel kilonda artış olmaması ya. Ben de belki duraklamayı kırmış olabilirim. 59.9-60.4 arasındaydım hep. 59.7 oldum bugüncanım sorma direkt fenalaşıyorum..yemek sorun olmuyo da ardından biraz kuruyemişe sarıyorum..işte o fenalaştırıyo..sanırım dokunan yağ..bu hafta iyice test ettim onayladım :)) kiloda sıkıntı yok şimdilik..dediğin gibi 1 ay olmak üzere güçlendirmede..ayın 17'sinde 1 ay bitiyo ve 1 ay kalıyo..cuma tartıldım ve kilomda sıkıntı yok, aynı seyiri bıraktığım gibiyim..tabi belli olmaz..sonunda bakıcaz duruma..ama endişe ettiğim kadar yokmuş, birdenbire kilo almıyosun yani..hele diyete yeni soktupumuz ekmek, peynir ya da meyveden kesinlikle kilo almıyosun bunu anladım..
Çok güzel kilonda artış olmaması ya. Ben de belki duraklamayı kırmış olabilirim. 59.9-60.4 arasındaydım hep. 59.7 oldum bugünDün protein günümdü, bugün de atak yaptım hemen (protein değil atak), hani bir kırılma noktasına geldiysem gerçekten tadını çıkarayım düşsün iyice diye
Daha heveslenmeyeyim ya, çünkü 59.9 olunca da artık bir kaç hafta kaldı diye düşündüm heveslendim, kursağımda kaldı iki haftalık duraklamayla resmen. Ama kırdığıma göre belki takır takır iniverir artıkçok sevindim canım..bence de kırmış gibi görünüyosun döngüyü..hadi bakalım..güçlendirmeye bekliyorum seni bir an önce artık
Çok çok zor bir hafta oluyor gerçekten
kafayı oynatmak üzereyim
biz kayınvalidemle aynı apt da oturuyoruz ve biraz sorunlu ilişkimiz olduğu için gizliyorum şimdilik
zaman içinde verirsem verdikçe paylaşıcam
çünkü normalde et ve et ürünlerini fazla sevmeyen biri için gerçekten çok zor oluyor
dukan ekmeğimsi bişey yapıyorum ama tadı çok kötü :/
krep deseniz doğru düzgün dönmediği için ilk önce göze hitap etmiyor
ve ton balığı ile tavuk yemekten gerçekten bıktım
ben ki tavuk çok severim her gün olsa yerim diyordum ama
yok arkadaş ye ye yeee 7 günde 14 öğünün 9 unda tavuk yemişim
birinde tavuk suyu çorba içmişim
bu da canımı sıktı
kırmızı et aldım ama yokk gitmiyor yani
bi gün köfte yedim işte
bir günde balık
atak dün akşam sona erdi
sabah tartıldım 83 çıktı
84,7 ile başlamıştım bugün yarın regl olucam şişkinliği var farkındayım ama
ilk etap için iyi gitti
dün pazara gitmem gerekiyordu ama duadan dolayı gidemedim
şimdi seyir için ne yapmam gerekiyor bilmiyorum
ya da dukan express ya da 2/0 dukan mı yapmam lazım
Çok çok zor bir hafta oluyor gerçekten
kafayı oynatmak üzereyim
biz kayınvalidemle aynı apt da oturuyoruz ve biraz sorunlu ilişkimiz olduğu için gizliyorum şimdilik
çünkü normalde et ve et ürünlerini fazla sevmeyen biri için gerçekten çok zor oluyor
bu da canımı sıktı
bi gün köfte yedim işte
bir günde balık
atak dün akşam sona erdi
sabah tartıldım 83 çıktı
ilk etap için iyi gitti
merhaba arkadaşım atak evresini mi bitirdin şimdi seyir evresine mi geçeceksin ben kitabı okudum okumadıysan yardımcı olabilirim :)
bende bu hindi fümeyi arasına lor peyniri yada arda light kaşar koyup sarıp yumurta ya bulayıp yağsız kızgın teplonda pişiriyorum ve kpss kursuna giderkende alaminyum folyaya sarıp afiyetle yiyodum:) bence dukancı hatunlar sanatçı gibi sınırlı gidalarla herşeyi yapıyolar süper:)selam..yumurta yiyebilirsin bolca ama beyazını..sarısını günde 1 ya da maksimum 2 adet yersen daha sağlıklı olur, ama beyazını daha fazla yiyebilirsin..yumurta beyazı ve yağsız süt tozu ile omlet yapabilirsin mesela bir öğünde..bir diğer öğünde yulaf kepeği ile krep ya da ekmek yapıp peynir ve zeytin hakkınla yiyebilirsin..et çok sevmesen de en büyük kurtarıcımız onlar..hem doyurucu hem de sağlıklı zayıflamak için birebir..alışmaya çalışmak en iyisi..tavuk özellikle çok fazla tüketiyorum ben..direkt fırın poşetine atıp pişiriyorum..bazen baharatlıyorum, bazen sade..ya da tavuğu haşlayıp, eğer tadından çok hoşlanmıyosan baharatlı yoğurt ile karıştırıp yiyebilirsin..o zaman tavuk tadı hiç anlaşılmıyo..gibi..bir de hindi füme var çok tükettiğim..polonez markasının XL Fit olanı..hem hafif hem de doyurucu..içine lor peyniri koyup yufka gibi sarıyorum, fırına atıp 15 dakika pişirip yiyorum, çok çok lezzetli ve sağlıklı ve diyetimize uygun..
evet atak bitti bugün seyire geçicem ama
ne kafam karışık biraz
şöyle ki bir gün sp bi gün ps yapmak istemiyorum
yanii proteinden bıktım ben
o yüzden 2 gün sp diğer günler normal beslenme mi yapsam diye düşünyüorum
2 sp diğer günler normal yemek istersen eğer kilo kaybın çok olmaz bence ve hatta kaçamaklar da çok olabilir bende öyle yapmıştım verdiğim 6 kilo nun 2,5 geri gelince başa döndüm canımo yüzden sık dişini biraz koruma evresine kadar destek olalım birbirimize artık zayıf olmak istiyorum tekrar
Bu zorlukları umarım diyete alıştıkça, yeni tarifler denedikçe aşarsın canım. Atakta verilen kilonun miktarı önemli değil, çünkü vücutta tutulan su gidiyor atakta. Sende ne kadar su varsa o gidecektir her şeyi süper yapsan da. Önemli olan seyirdeki kilo kayıpları. Bence blogları falan dolaş biraz, güzel tarifler öğren. Öyle sırf tavukla falan yapılmaz bu diyet.Çok çok zor bir hafta oluyor gerçekten
kafayı oynatmak üzereyim
bu da canımı sıktı
bi gün köfte yedim işte
bir günde balık
atak dün akşam sona erdi
sabah tartıldım 83 çıktı
ilk etap için iyi gitti
Bu zorlukları umarım diyete alıştıkça, yeni tarifler denedikçe aşarsın canım. Atakta verilen kilonun miktarı önemli değil, çünkü vücutta tutulan su gidiyor atakta. Sende ne kadar su varsa o gidecektir her şeyi süper yapsan da. Önemli olan seyirdeki kilo kayıpları. Bence blogları falan dolaş biraz, güzel tarifler öğren. Öyle sırf tavukla falan yapılmaz bu diyet.
Dukan express ve 2/0 kilo fazlası 2-5 kilo arasında olanlar için. Sana uygun değil yani. Sen dukanın tavsiyesini dinle ve 1/1 yap bence.
Maddi zorlukla olunca ne diyeceğimi bilemiyorum. Ama arkadaşların dediği gibi yumurtayı çeşitlendirebilirsin. Simla'nın fincanda yumurtası gibi. Yulaf kepeği yerine doğalsan yulaf kepeği karışımını tüketebilirsin, onu 3 kaşık tüketebiliyoruz iki yerine. Tavuk ciğer yiyebilirsin baharatlayıp kavurarak. 3 lira onun kutusu ve iki öğün, en azından bana yetiyor. Benim de 15 kilo verdikten sonra saç dökülmem başlamıştı, saçlarımı kestirdim, kısalınca çok rahatladım, dökülmesi de normale döndü. Vitamin takviyesi alabilirsin bunun için.günaydın dukancılar:) ben şu aralar dieytime adepte olamıyorum kaçamak yapmadım ama sanki dukanıda yapasım gelmiyo,saç dökülmme çok rüyamda kendimi kel olarakta gördüm,
ben çok seviyotum dukanı tam bana göre ama sanki gelecek kaygımda eklenince kpss noktasında kolum kanadım kalkmıyo yani ilk heycanım yok gibi
yürüyüşte yapmıyorum
aslında yürüyüşü seven ben,
facebook sayfalarında çok azimlendim oraya bile giresim yok,
ben bunları olumsuzluk olarak yazmıyorum diyeti deli gibi yapıp okuduğm başarı öykülerine kendiminkinide eklemek istiyorum !!!!!
lütfen bana destek olur biliyorum insan isteyince başaramayacağı şey yoktur,
bide benim sorunum sanırım şekere düşkünlüğüm yani tatlandırıcıyya ve yulaf kepeği 2 kaşık beni doyurmuyo
işin maddi boyutuda vardı ki çok şükür kardeşim para gönderdi bugun( belki bi işe girebilsem kendimi her türlü rahat hissedeceğimde
bismillahirahmanırahim deyip kaldığım yerdeki hırsla başlıyorum:)
Aslında pek tavsiye edilmez ama sebze emeğinin yanında yoğurt yemeyi deneyebilirsin. Küçük bir parça tavuk pişirip sebze yemeğini yoğurdunla yedikten sonra onu zorlar yersin mesela. Ama protein kaynaklarını sevmiyorsan cidden uzun süre gitmez. Ki senin uzun bir yolun var. İlk bir haftada tarifleri tutturamaman çok normal. Çünkü yulaf kepeği undn çok farklı bir şey. Unla bir şeyler yapmaya nasıl elin alıştıysa ona da deneye yanıla alışacak. Benim şu an en sevdiğim şeyler yulaf kepeğiyle yaptıklarım. Yulaf kepeği yerine doğalsanın yulaf kepeği karışımını da tüketebilirsin. O daha lezzetli. Daha da güzel kabarıyor.geçen haftadan beri baktım bakıyorum
en basiti bir ekmeği tutturamamam bile can sıkıcı
işten apar topar gidiyorum önce eşime sonra kendime yemek yapmaya çalışıorum
benimki olmuyor işte krep pişmiyor ekmek kabarmıor falan
birde ben kırmızı et sevmiyorum normalde 2 kere denedim olmuyor gitmiyor yani
sorun o da
genelde seyir ve güçlendirmede dahi etli yapmışlar yemekleri
tek başına sebze yokmeyve ya da tatlı bile o kadar aramıyorum da sebzeeee
puffs regl olcam diye psikolojimde bozuk sanırım
geçen haftadan beri baktım bakıyorum
en basiti bir ekmeği tutturamamam bile can sıkıcı
işten apar topar gidiyorum önce eşime sonra kendime yemek yapmaya çalışıorum
benimki olmuyor işte krep pişmiyor ekmek kabarmıor falan
birde ben kırmızı et sevmiyorum normalde 2 kere denedim olmuyor gitmiyor yani
sorun o da
genelde seyir ve güçlendirmede dahi etli yapmışlar yemekleri
tek başına sebze yokmeyve ya da tatlı bile o kadar aramıyorum da sebzeeee
puffs regl olcam diye psikolojimde bozuk sanırım
normalden kastım yine ekmek şeker nişasta vb olmayacakta
ben zaten kahvaltı yapmıyorum
akşam yemeğinde de ıspanağı tek başına yemek istiyorum :)
ya da atıyorum pırasa yiyeyim ama tek başına
yanına et tavuk balık eklemek istemiyorum artık
gerçekten çaresiz hissediyorum kendimi yaaa yiyesim yok ama açım
dün akşam ayaküstü kahvaltımsı bişi yaptım
tavuk haşlamıştım artık bozuldu tabii
gitmiyor ki yiyemiyorum
normalden kastım yine ekmek şeker nişasta vb olmayacakta
ben zaten kahvaltı yapmıyorum
akşam yemeğinde de ıspanağı tek başına yemek istiyorum :)
ya da atıyorum pırasa yiyeyim ama tek başına
yanına et tavuk balık eklemek istemiyorum artık
gerçekten çaresiz hissediyorum kendimi yaaa yiyesim yok ama açım
dün akşam ayaküstü kahvaltımsı bişi yaptım
tavuk haşlamıştım artık bozuldu tabii
gitmiyor ki yiyemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?