Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

teşekkür ederim MUSTLUUUUU sende olmasannn....ben denedim hepsi kolaydı adım asım gittim ama kopyala yapıstırda yapıstırıyorum ama hata veriyooo okadar yaptığımda boşa gitti kaç kere denedim ama kaydet dediğimde hata weriyoooo

aaaaaa inanmıyorum özgül abla, başınız sağolsun, allah sabır versin, darılma ama haberimiz yoktu bikaç kez soruldu nerdedir acaba diye ama
sağol bakmayın darıldım dediğime gecenin o saatinde gelişşi güzel yazmışım.birde maş.sohbetiniz herzamanki gibi çok.geriye gidip hepsine okuyamadım.1827. sayfada kalmıştım 1965. sayfaya gelmişsiniz.ara ara girip okumaya çalışacağım.
Arkadaşlar bende takipçinizim de
Onurege'nin yazısın okudum az önce.Onuegecim ismini bilmiyorum fakat çok üzüldüm canım.Başın sağolsun
teşekkürederim ismim özgül
Özgür ablacım başın saolsunn :85:
sağol canım..
başınız saolsun allah sabır versin
çok sağol
Canım başın sağolsun. Ben yatılı misafirlerin gelecekti, o yüzden yoksun sanıyordum. Karıştırdım herhalde. Allah sabır versin.

sağol,2 gece yatılı kaldılar canım 1gün önce bizdeydi.hiç birşeyi yoktu.beyin sapındaki damarda tıkanma olmuş.kısmi ve felç ve 10 saatte yoğun bakım ve ölüm.
Allah insana bazı şeylere sebebsiz yaptırıyor.inanamadım.kayınvalideler bizdeyken (evi temiz olur titizdir ama)kızı evine süpürmüş.bende de biri engelli diğeri hiperaktif 2 çocuk evi süpürüp silsemde detaylı yapamıyordum.ama ramazanın 2. günü (normalde bayram temizliği ni sona doğru yaparım ;orucu alıştıktan sonra) evi tüllerde dahil temizliğini detaylı yaptım ve ogün gece haber geldi.10 saat sonrada cenazesi bizim evden kalktı.

kızlar ben dukan diyetini bozmak zorunda kaldım..ramazan dan sonra tekrar başlayacağım.kilom dün iftar öncesi 66.100 gece 2 de niyetlendim. sabah 68.00 kilo geldim.

saol canım..bugün kızım çok iyi ben hala kötüyüm.
çok güzel haber..hastalık bitsin son duruma göre güçlendirmden devam edebilirm..
teşekkür ederim..
çok geçmiş olsun midelerinizimi üşüttünüz acaba..ya havalarda 2 g
ndür baya serin bende geceleri donuyorum hastalık havası tam dikkat et kendine ve miniklere

:
saol canım üşüttük sanırım..kızım çok hırpalandı kendimden çok ona üzüldüm..
bugün en azından sereserpe yatmıyorum dün annemlere gittik küçüğe ablam baktı kızımda yattı uyudu bende dinlenebilidm..gecemizde rahat geçti çok şükür..
mikrobik değil hava değişim mahvetti..
Ben de yazılanlara katılıyorum.
Verdiğim kilo 7.2 kg ama beni görenler en az 10-12 kilo vermiş gibi durduğumu söylüyor.
Ben de öyle hissediyorum :))

canım çok teşekkkür ederim..regl + hastalık mahvetti..bu sabah 61.8 çıktım..ama gece yine eşimle hurma çay ufak atıştırma yaptım..
Herkese günaydın,
Güçlendirmeye doğru son düzlükte 300 grama daha veda ettim ve Dukandaki kilo kaybım 10'u, toplamdaki kilo kaybım 25'i geçti. Hepinize güzel bir haftasonu diliyorum arkadaşlar.
harikasın..

günaydınn arkadaşlarr

çok uykum vardı ama arada gözümü açınca dayanamadım sırf tartılmak için kalktım bi daha da uyuyamadım

kilooommm 57,700

Son düzenleme:

Son düzenleme:

sevgili akkabi moralini bozma bunlar Dukan da olan şeyler.Sen istersen 4gün atak(yani yumruk) yap.15 günü geçtiyse duraklaman bünyeni şaşırtmak için 4gün atak(yani yumruk) yap.hepimizde oluyor zaman zaman bunlar

hepinize geçmiş olsun canımumarım bir an önce sağlığınıza kavuşursunuz.

Herkese günaydın,
Güçlendirmeye doğru son düzlükte 300 grama daha veda ettim ve Dukandaki kilo kaybım 10'u, toplamdaki kilo kaybım 25'i geçti. Hepinize güzel bir haftasonu diliyorum arkadaşlar.

ne güzel hocam tebrik ederim ben de artık geçmek istiyorum şu güçlendirmeye 3 kilo 700gr var ama tereddütteyim.kızlar da geç artık güçlendirmede de veriyorsun diyorlar ama 3 küsür kilo var zaten bir de güçlendirmede de alırsam diyr tereddütteyim:44:

günaydın kıslar..kilo verenleri çooook tebrik ediyorum...ben regl sonrasını bekliyorum bakalım nolcak son virajda kilom...hepinize güsel birgün diliyorumm

haklısın berrincim insanın kafası karışıyo ama genede sen bilirsin tatlım...ben bu ay sonu bitiriyorum seyiri artık ne olursa olsun kilom..ama mantıken güçlendirmede verileceğini düşünüyorum harfi harfine uyarsak...veren birsürü arkadaşımız var müjdeli haberleri geliyo:)

kayınbabamı kaybettik.03.08.2011 de

özgül ablacım başın sağolsun. gözümüzden kaçmıştır inan. ben zaten bu Ramazan dolayısıyla hemen okuyup birkaç bişey yazıp çıkıyorum.kusurumuza bakmaGerçekten çok üzüldüm.Allah sizlere sabır geride kalanlara sağlık versin

Son düzenleme:

Bu herkesin başına geldi. "http.............." ile başlayıp "............png" ile biten kısmı yapıştıracaksın. başka hiçbir karakter olmayacak.

http................................png

Kizlar sahurda genelde neler yiyosunuz acikmamak icin

aaaaa asi_peri gelmiş kız sen nerelerdesin merak ettim valla en son kıyafetlerinin fotolarını paylaşıyordun bizimle.tatlım ben genelde tavuk,dukan krebi,dukan keki filan onlara yükleniyorum.tavukla ayaran,kek ve kreple süt tüketiyorum.tok tutuyor:82:

valla çok kararsızım sadecam:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…