sağol bakmayın darıldım dediğime gecenin o saatinde gelişşi güzel yazmışım.birde maş.sohbetiniz herzamanki gibi çok.geriye gidip hepsine okuyamadım.1827. sayfada kalmıştım 1965. sayfaya gelmişsiniz.ara ara girip okumaya çalışacağım.aaaaaa inanmıyorum özgül abla, başınız sağolsun, allah sabır versin, darılma ama haberimiz yoktu bikaç kez soruldu nerdedir acaba diye ama
teşekkürederim ismim özgülArkadaşlar bende takipçinizim de
Onurege'nin yazısın okudum az önce.Onuegecim ismini bilmiyorum fakat çok üzüldüm canım.Başın sağolsun
sağol canım..Özgür ablacım başın saolsunn :85:
çok sağolbaşınız saolsun allah sabır versin
Canım başın sağolsun. Ben yatılı misafirlerin gelecekti, o yüzden yoksun sanıyordum. Karıştırdım herhalde. Allah sabır versin.
kayınbabamı kaybettik.03.08.2011 de
saol canım..bugün kızım çok iyi ben hala kötüyüm.herkese günaydın, ysfmir geçmiş olsun umarım en kısa sürede iyileşirsiniz ailece..mutlucum süper gidiyorsun, tebrikler..beberongom tarifler süper görünüyor ama daha benim yememem gerek 40 fırın ekmek var sonra denerim o tarifleri..şimdilik rüyalarda buluşayım
Kızlar 3 gündür güçlendirmedeyim ve -1000 kilo kaybım oldutabi güçlendirmeye geçerken regldim, şimdi regl bitince tartıldım, onunda etkisi vardır artık kendi tickerımıda geçtim güçlendirmede tam dukanın dediklerini yaptım, günde 2 dilim kepekli ekmeğimi yedim, mutlaka 1 porsiyon meyve tükettim peynir konusunda bilgi veremiyecem, ben peynir yemiyorum çünkü Birkaç kilonuz kaldıysa güçlendirmeye geçin derim, orda da kilolar gidiyor zaten
teşekkür ederim..Canım çok geçmiş olsun hepinize, dilerim bugün herşey harika olur, önemli olan böyle zamanlarda herşeyin geçeceğini ve suların durulacağını bilmek, hayat döngüsünde hepimiz inişleri ve çıkışları yaşıyoruz ve herşey normale dönüyor sıkıntılar gelip geçiyor, elbette kilonda normale dönecek ve vermeye devam ettiğini göreceksin, Sevgiyle ve sağlıklı kal.
saol canım üşüttük sanırım..kızım çok hırpalandı kendimden çok ona üzüldüm..çok geçmiş olsunmidelerinizimi üşüttünüz acaba..ya havalarda 2 g
ndür baya serin bende geceleri donuyorum hastalık havası tam dikkat et kendine ve miniklere
:
bugün en azından sereserpe yatmıyorum dün annemlere gittik küçüğe ablam baktı kızımda yattı uyudu bende dinlenebilidm..gecemizde rahat geçti çok şükür..çook çok geçmiş olsunn!!!
şimdi durumlar nasıl?
hocamın dediği gibi acaba bir yere gidip ailecek mikrop falan mı kaptınız ya da nazara mı geldiniz?
hemen iyileşin yaa hastalık döneminde ve üstelik regl ise ikisi beraber inanılmaz şişlik ve ödem yapıyo gerçekten de, bu durumda kiloları çok dert etmemek lazım önce mide düzelsin, mide problemleri çok fenadır çünkü((
Ben de yazılanlara katılıyorum.
Verdiğim kilo 7.2 kg ama beni görenler en az 10-12 kilo vermiş gibi durduğumu söylüyor.
Ben de öyle hissediyorum :))
canım çok teşekkkür ederim..regl + hastalık mahvetti..bu sabah 61.8 çıktım..ama gece yine eşimle hurma çay ufak atıştırma yaptım..Canım çok geçmiş olsun. Ailece biryerlere gidip nazara mı geldiniz?Umarım en kısa zamanda iyileşirsiniz. Bir de vücut hastalık zamanlarında çok su tutar. Ben grip olunca hangi doktora gitsem özellikle bol bol su iç derlerdi.
Herkese günaydın,
Güçlendirmeye doğru son düzlükte 300 grama daha veda ettim ve Dukandaki kilo kaybım 10'u, toplamdaki kilo kaybım 25'i geçti.Hepinize güzel bir haftasonu diliyorum arkadaşlar.
günaydın kızlarrrrr
ya ben rüyamda dukan yaş pastadan yapıp yiyodumm ımmmm çok güzeldi tadı hala damağımdayemeklerle rüyalarda buluşuyoruz bu günlerde
hadi duka hatunları artık uyanıııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnn çok sıkılıyorum tek kalmışım yaaaaaa
yasoşuuum evde dinlenebildiğine sevindim bugün
benim tümmmm gün nette sorun vardı maalesef gelemedim
akşam tartılıp sabahki kiloya hazırlıklı yatıyosun dimi seni çılgııınnn
hocam valla tebrikler ediyorum
maşşşşallah diyorum
Allah bi daha 70leri göstermesin diyorum
yağmuuurrr!!! canım benim ben de seni seviyorummm
aay bir an önce bayram gelse de buluşsak
hihi vuvuuu
canım ben de yolandanın aspartam konusunda yazdıklarından muzdaribim
beni de acıktırıyo mesela tatlandırıcılı tarifler ve yedikçe yiyesim geliyo, aynı tatlıyla yaşayan insanlar gibi ardı arkası kesilmiyo
bazen de hiç canım istemiyo proteine abandıysam o gün mesela
ama sabah kahvaltısında aspartam kullandım mı işim bitti gün boyu durmuyo boğazım
bünyelere etkisi farklı oluyo işte her maddenin :)))
ayyy berriiiinnn canım valla seni şöyle zayıflıyorum mutluyum yazarken gördüm ya daha ne isterim :)))
güçlendirmede patır patır kilo vericeksin gör bak
teşekkür ederim bebeeeminşallah tatlım güçlendirmede de gidecek inşallah.Aranıza katılmak için can atıyorum güçlendirmeciler
selam kızlar sürekli takipteyim ama yazasım pek gelmiyor bunalımlardayım da bu aralar ama diyete devam kilolar gram gram gidiyor bazen hiç gitmiyor ama acayip bir incelme var
3.5 kilo 5-6 kilo gibi görünüyor sebebi nedir bilen var mı??kas mı yapıyorum yoksa
günaydın...kötü bir gece ve sabah..gece çok hastalandım..tansiyonum düştü..ve üşütmüşüm beterim miğdem felaket anlayacağınız..ve kızımda oğlumda hasta..dün akşam oğlum kustu sabahta kızım..hemde 2 kere nereye denk gelirse lavaboya yetişemedi((hasta hasta her yer battı halı yatak ..sabahın 6 sında halı sildim evi, sildim..yatak değiştim..işin köütüsü regl oldum ama kilomda hala artış varrrrrrrrrrrr..62.1 çıktım..büyük ihtimal yorgunluk ve uykusuzluktandır diyprum öyledir değilmi.. :84:
Herkese günaydın,
Güçlendirmeye doğru son düzlükte 300 grama daha veda ettim ve Dukandaki kilo kaybım 10'u, toplamdaki kilo kaybım 25'i geçti.Hepinize güzel bir haftasonu diliyorum arkadaşlar.
ne güzel hocamtebrik ederim ben de artık geçmek istiyorum şu güçlendirmeye 3 kilo 700gr var ama tereddütteyim.kızlar da geç artık güçlendirmede de veriyorsun diyorlar ama 3 küsür kilo var zaten bir de güçlendirmede de alırsam diyr tereddütteyim:44:
ayy ablacım kaçmışsın ama güçlendirmede de kilo veriliyo bak ben verdim ama ramazan dolayısıyla mı bilmiyorum anlamadım umarım ramazandan sonra bir kısmı geri gelmez. :))
tatil için dukanın bi uyarlaması vardı, mutlu hocanın postlarına bi bak istersen ben de bakarım senin için ama güçlendirmeyi bir süre yapmayı önermiş dukan tatildeyken yürüyüşleri aksatmadan diyordu günde bir kadeh şarap bir porsiyon sebze yani her gün sebze ve protein günü olarak geçirebilirsiniz diyodu sanırım 2 kez tatlı hakkımız vardı tatil uyarlamasında bi de bir porsiyon meyve. Ekmek ve nişastalı besin var mıydı hatırlamıyorum facebookta da paylaşmışlardı ben de ingilizcesini paylaşmıştım, mutlu hocam çevirmişti. Bulursam tekrar postlarım canlarımmm
evet veriliyormuş aslında geçen sefer kilo vermem yine uzun sürdüğünde bikaç gün normal beslenmiştim çok abartmadanda olsa ekmek hamur işi yemeden normal beslenmiştim ama anca 200gr cık verebilmiştim tekrar sıkınca ama şimdi regliyim buı sefer sanırım biraz tatlı kaçırdım berrinde yok oklavada yok :26:ben en iyisi tatilde dediğin gibi yapayım nasılsa sporda var her türlüsüne katılırım havuzda karada ne olursa yürürümde döndüğümdede tekrar baştan alır sıkarım bu sefer giderler heralde baya bi şaşırır bedenim dimi evet okumuştum hatırlıyorum inş ordanda takip etmem mümkün olur sizleri yokda döndüğümde baya bi birikir yazılanlar kaçırmak istemiyorum meyve ve ekmek yemesemde olur zaten aram yok ama alkol üüüfff tatlı sadece regl döneminde ararım yoksa yemem ama yinede bulursan yine incelerim bende bakınayım bakalım teşekkürler
melodim kader arkadaşım ya zorla gidiyor valla bu kilolar.Ramazan yüzünden pek de giremiyorum hele akşamları hiç.yemek ye bulaşık yıka namaz kıl saat 23 oluyor.snra bir rehavet çöküyor.zaten gece de kalktığımz için uykusuz oluyoruz.öyle işte.ben de güçlendirmeye geçmek istiyorum artık çok sıkıldım
teşekkür ederim MUSTLUUUUU sende olmasannn....ben denedim hepsi kolaydı adım asım gittim ama kopyala yapıstırda yapıstırıyorum ama hata veriyooo okadar yaptığımda boşa gitti kaç kere denedim ama kaydet dediğimde hata weriyoooo
Kizlar sahurda genelde neler yiyosunuz acikmamak icin
haklısın berrincim insanın kafası karışıyo ama genede sen bilirsin tatlım...ben bu ay sonu bitiriyorum seyiri artık ne olursa olsun kilom..ama mantıken güçlendirmede verileceğini düşünüyorum harfi harfine uyarsak...veren birsürü arkadaşımız var müjdeli haberleri geliyo:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?