Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

a.selam vuvuşummmm.ara ara beni bulursun elbet dukanın tozlu sayfalarında

kocamaaan sana

bu arada nasılsın iyimisin?özledim seni müsait olunca araşalım

Aranızda zeytin yiyen var mı?
Bir de ben bu hafta sonu yorsan köy peyniri yedim biraz..Sizce olabilir mi?
Sevgiler..

dukan zeytin yememizi önermiyor.bende yörsanın normal peynirini tüketiyorum ilk başlarda light olsun diye takıntılarım vardı ama şimdi sorun etmiyorum.

Sevgiler..

zeytin aslında meyve
ağacın meyvesi
ve yağlı
bitkisel yağ içerdiği için de zeytin maalesef yasak (
ben de özledim ekmek-zeytini sanırım aklıma geldi
ama ben yiyebilir miyim ki güçlendirmede?
yağ 1 kaşık serbest ya bu evrede günde?
ay helecanlandım :)))

Sevgiler..

zeytin içerdiği yağ nedeniyle önerilmiyor amaaaaaaa arada 3-5 atıyom ben hihihihi:)) haaa bu arada bu kaçamakları sebze günlerinde yapmayı tercih ediyorum, ertesi günkü saf protein güme gitmesin diyeee:))) ilk başlarda ben yörsan light tüketiyordum ama şu sıralar ezine felan ne bulursam yiyom...besin değerlerinde yağ oranı nasılmış k acaba köy peynirinin??

canımm evet marketlerin açık peynir reyonlarından alıyorum ben ama her zaman olmuyor, ya hiç denk gelmiş misindir bilmiyorum ama eskiden annelerimiz açık süt alıp kaynatırdı da bazen süt kesildi deyip süzerlerdi onu kremamsı hafif tatlı bi şey çıkardı sonucunda da onun gibi bişey işte ben üstüne toz şeker döküp yerdim

Ben yarım yağlı yörsan alıyorum, 2,5 kilo. İçimin de var.

Canım tatlı lor'u yani içine tuz katılmamış loru İstanbuldaysan kadıköy çarşıda balıkcıların ordan çiyaya doğru yürüken altınoluk bide yanılmıyorsam ecevitler de , burdakine en yakın haliyle bulabilrisin, kahvaltılık lor'dur tatlı lor genelde, ayvalıkta çok kullanılır, lor tatlısı vardır meşhur üzerine sakızlı dondurmayla verilir yada balık lokantalarında balığın üzerine ya üzeri recelle şereflendirilmiş lor peyniri verilir yada fırında fıstıklı helva Ben İstanbuldayken oralardan bulmuştum lezzeti orada bulduklarımın içinde en iyi olanlardı.

canım benim bildiğim tuzsuz lor sanırım ona tatlı lor deniyo..tatlılara falan konulan açık satılıyo..ama ayrıca tatlısıda varsa ben bilmiyorumm

köy peynirinin yağsız olduğu kanısına varmıştık mutlu hocamın da fikirleriyle :))
omlete falan küp küp doğranmış haliyle attığında erimiyo, dağılmıyo ya
ben hep köy peyniri alıyorum
daha uygun fiyatı napim
bulamazsam migrosun light beyaz peynirini alıyorum, o da mutlu hocamın tavsiyesi
yağ oranı diğerlerine nazaran çok daha düşük

al işte
o yüzden dukan topiğindeyiz şimdi yasooom
ben de ekmeğe şeker koyup yerdim tatlı bulamadığımda
düşünebiliyo musun aldığım kaloriyi?!
sadece karbonhidrat ve şeker!!!

bak bak laflara bak
fıstıklı helva diyo, lor tatlısı diyo, sakızlı dondurma diyo
ne ayıp yaaa :18:

yaa olsun kuşummm bak bu topikte olmasak nasıl tanışıcaktık pekiiiiii söyler misin bana, şu anda hem zayıfız hemde arkadaş bak ne güzel varsın hayatımızın bi kaç yılı kilolu geçmiş olsun boşver

Merhaba, bir arkadaşımız yazmıştı hatırlıyorum ben herşeyin yarım yağlısından yemiştim, içmiştim gene de kilo vermeye devam etmiştim diye, hatta bir seferinde de bir arkadaşımız ben normal süt yoğurt tüketiyorum genede kilo veriyorum demişti, aslına bakarsanız benim düşüncem ilk başlarda zaten normal hayatta un, şeker, yağ ağırlıklı beslenen bir bünye birden bire ekmeği, kızartmayı,şekeri vs vs bırakınca zaten kilo veriyor, hani o sütteki ve yoğurttaki yağ oranı bence ilk başlarda giden o kilolardan sonraki durgunluk ve vücüdun direnme günlerinde yağsız süt ve yoğurda belki ağırlık verlirse o süreci atlatmaya iyi olur belkide. biraz bünyelere göre biraz yaşa göre , yapıya göre herkes de deneme yanılma yöntemiyle zamanla kendine ne iyi geliyor ne gelmiyor çözebiliyor aslında. Bence bütce olarak kendinizi fazla zorlamayın yani üzülmeyin yağsız alamam falan diye , yağsız yoğurt yiyen 2 ayda kilo verirken sen iki buçuk ayda verirsin ama genede verirsin vereceğin kiloyu , ayrıca normal yoğurt ve sütü çok aşırı tüketmediğin müddetce içindeki yağ oranının seni etkileyeceğinide pek zannetmiyorum.

Ben yarım yağlı yörsan alıyorum, 2,5 kilo. İçimin de var.

Selam arkadaşlar ramazan nedeniyle giremiyorum.umarım hepiniz iyisinizdir.ramazanda 3 kilo gitti 91 'e düştüm çok mutluyum.bu sabah 91 'i gördüğümde inanamadım. Yarın bu diyete başlayalı tam 3 ay olacak ve 18 kilo vermiş bulunmaktayım.bayrama kadar 90'ın altını bir görsem
Bu arada tek kaçamağım tanlandırıcı ve lıght sütle ıslattığım güllaç Ama ne yapayım dayanamıyorum bir de üzerine bugün regli oldum ama ona rağmen 91 beni inanılmaz mutlu etti.

ben 10 kilo verdim ve diyetim boyunca yarımyağlı veya diyet süt ve süt ürünü kullanmadım...daha doğrusu ben bütün süt ve süt ürünlerini doğal (yani köy ürünleri )olarak kullandım..güçlendirmedeyim ve hala kilo kaybı yaşıyorum....

ayyyy ağzından bal damlıyor walla nurcikciiiimmm

Benim Minik kuşumun dert ettiği şeye bak lor zaten serbest , aaaa ne ayıp senin evde yaptığın goji berry recelin yok mu ? dök üstüne , keyfe bak üstünede şöle damla sıkızlı bi şekersiz kahve al sana lezzet ötesi.

Ayrıca artıkın biliyorsun liğht helva var e kendi dondurma tarifimizde var ben içine damla sakızı koydum mu damla sakızlı oluyo ki , ayrıca zaten lor tatlımızı şuruplu yapabiliyoruz e oda var , e Allah bereket versin daha ne istyim , e ayrıca bugün çok sevindirik oldum 95 lere gelmiştim bugün 102- 103 ü gördüm .......... hi hi Allahın hikmetine bak kiloda inmeye çalışıyoruz mesajda 100 ü geçmeye çalışıyoruz deymi , neysem artıkın bende istediğim zaman mesaj atabileceğim.

Ben oruçlu oruçlu spor yaptım :18:
kasları eritmiş miyimdir? :18:

kitap almaya gidiyorum, bugün işe gitmedim.
Sorumsuzluk yaptım
ama kitaplar benim için daha kıymetli napim :26:
fuar var beyazıtta, benim ders kitaplarımdan çoğu indirime girmiş
35ten 7,5a inmiş mesela, almayayım mı şimdi?
faturalarım var ödenicek, ev telefonu, internet ve cep telefonumun faturaları..
iş güç var yani kim gidicek şimdi işe?

bu arada ben artık sütü, yoğurdu tam yağlı tüketiyorum
daha doğrusu sütü yarım yağlı, yoğurdu yağlı, yağsız ne bulursam artık, peyniri de köy peyniri ya da itimata denk gelirsem diyet peynirleri var onların yağsız ve tuzsuz ondan alıyorum onun da fiyatı uygun.
aslında yoğurdu kendim yapıyorum sütü de bimden aldığım zaman yarım yağlı alıyorum, fiyatı nedeniyle ehehe ev ekonomisi yapıyorum
babam alıp da güğüm sütü getirirse daha bi çok seviniyorum, onların daha kullanılır olduğuna inanıyorum çünkü.
yoğurdu, peyniri, kefiri ondan mayalıyorum. Üstü kaymak tutuyo 2 parmak kadar, onu da utanmadan lüpletiyorum.
şu an dukanın öngördüğü kilonun altındayım, üstünü görmedim hatta oruç vesilesi ile 57.900 ve düz 58i gördüm ve güçlendirmedeyim.
yaşımın 20 olduğunu ve biraz fazla yediğimi düşündüğüm gün leslie yi ve pilatesi mutlaka yaptığımı belirteyim, bilgilerin değerlendirmelerini siz yapın. :)))

Son düzenleme:

alllaaaaammm ben bu pratik zekaya hayranım!!!
ay ben goji berry reçeli yapiim
lorun üstüne dökiiim
hatta loru kalkıp kendim yapiim
kitabı akşam serinliğinde alayım
teyzem geldi çok sıcak diyü
damla sakızım yok benim ben nerden bulucam onu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…