Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Ay ben gene lor diyeceğim kızlar affedin, Ayşe lor seviyorsan güllaca ceviz yerine tatlı lor koy, kayınvalidem loru şekerle ve tarcınla karıştırır güllacın bir kısmını öyle yapardı çokda güzel olurdu, sen söyleyince aklıma geldi boş boş yeme bari.

Bravo Ayşe'cim. Gayet iyi gidiyorsun.

Melangecim senin sayende yağsız süte ve yoğurda beberongomun sayesinde güçlendirmeye geçiyoruz hürra hücum bir vaziyette.

Var ya bi kilo veremezsek yandınız siz yandınız kih kih bilemem artıkın. Tüm bir sene boyunca forumda mızık mızık mızıklarık.

Ya kim bu Leslie nerden bulucaz dvd si falan var mı indirmek için intte, ben dün youtube dan baktım 20 dakikalık bi videosu var sadece 20 dak onu yapsak günde yeterli olurmu yada bu konuyla ilgili kadınlar kulübünde açılmış başlığı varmı hatunun.

bu olay benim yazdıklarım konusundada çok oldu buraya yazmadım ama çok bozuldum o kadar araştırıp burada paylaştığım bazı şeyler başkalarını emek hırsızlığıyla suçlayan kişilerin sayfalarında bile boy boy yer aldı aslına bakarsanız bu benim paylaşma hevesimi kırdı epey o zamanlar hani kendileri buldu araştırdı gibi yapıyorlar ya burdan bende kınıyorum kendilerini ben yiyorum bu sayfalara ilk yazmaya başladığımızda bir arkadaş dr kontrolunde yapıyordu bu diyeti kimdi hatırlayamadım şimdi ama kahvaltıda zeytin vardı 3 taneydi sanırım sonraları bende ekledim hergün olmasada canım istedikçe 3 4 tane yiyorum
Aranızda zeytin yiyen var mı?<br>
Bir de ben bu hafta sonu yorsan köy peyniri yedim biraz..Sizce olabilir mi?<br>
Sevgiler..

Son düzenleme:
Ya minik kuşum bu kaşık nası bi kaşık, çay kaşığı, tatlı kaş, çorba kaş, kepce , kepcede gözüm yok ama Allahım nolur çorba kaş olsun bu kaşık

güçlendirmenin seyri nasıl devam ediyo efem sevgili ancelika ablacığım?
güçlendirmede kaçıncı günündü senin?
ve ne kadar kilo kaybı oliyür?

yaa güvenin ancelika ablaya, ben de tamamen katıksız söylüyürüm valla
bu hatunun linkleri sanırım şöyle idi:
http://www.kadinlarkulubu.com/spor-gorsel-paylasim/320949-leslie-sansone-yuru-incel-programi.html
netten indirdik biz de torrentle
bu arada nestle nesfit'in sitesinde de 2 tane video var karın bölgesi için
ben onları indirmiştim zamanında program 1 ve program 2 şeklinde
her gün birer kere o iki videoyu yaparsanız güzel oluyo ben sonuç aldım
ama en iyi sonucu leslie ve winsor plates ile aldım efendim
winsor plates de netten yine torrent ile indirdiğim bir plates programı şans eseri buldum onu sonrasında da buradan yine tavsiye eden dukanistler olmuştu, ebru şallıdan daha çok seviyorum o kadını :)))

kilo çizelgemi de yaptım.Aman Allah ım ne kadar iç karartıcı.gidermi 22 kilo off offf...

gideeeeeeeeeeeer giderrrrrrrr..sen bile inanamadan gider...bu leziz tariflerimizle nasıl gittiğine şaşırırken daha da gider..
hiç umutsuzluğa kapılma evet yolun biraz daha uzun ama zaten hayatına işliyor bu diyet ömür boyu da yapabilirim aslında ya ben bunu diyorsun ( ben yapamadım,koptum orası ayrı ama ben tatil+ramazan yüzünden koptum) ...hiç büyütme gözünde..Hadi Allah yardımcın olsun..

kızlar selammmm hepinize bol kalori kayıplı bir gün diliyorum :) bi süredir giremiyodum umarım herkesin diyeti güzel gidiyodur.beni sorarsanız eskiler bilir güçlendirmedeyim ama 1 aylık düğün koşturmacası ve şimdide yeni evlilik dönemi olunca pek uygulayamadım diyeti ve kilomda 59 da sabitlenmiş durumda bende vermesi gereken kilo az olan ve kilolar alt bölgede toplananlar için olan 2-0 ı uygulamaya başladım geçen hafta.bakalım bide böyle deneyelim

her türlü baharat serbest...ayrıca maydanoz,roka,reyhan,soğan,fesleğen gibi otlar da serbest..bir de çok abartmadan kornişon serbest...ben kornişon ve küçük acı biber turşularından tükettim hep..acı metobolizxmamı çok hzılandırdı ve bağırsaklarımı çalıştırdı..sonra soğan salatası yapıyordum kendime sumaklı..kitapta yazmıyor ama ben taze soğan da yedim saf pro günlerimde..kolay gelsin.

arkadaşlar tatlı krizini yenmek için krom kapsülleri kullanabilirsiniz benim birdönem ciddi tatlı krizim vardı gece uyanıyordum tatlı birşeyler yemek için test falan yaptırdım sonuçlar normaldı dr krom eksikliğinden diye krom önermişti o dönem geçmişti ama ben güçlendirmeye geçtiğim dönem ve sonrası bu krizler yeniden başladı diyete yeniden başlayınca ilk iş solgarın krom kapsüllerinden aldım şimdi canım hiç tatlı istemiyor yemeklerden sonra 1 tane içiyorsunuz

canımm hoşgeldin verirsin inşallah en kısa zamanda arayı çok açma arada uğra merak ediyoruz seni.

Beni biraz daha eskilerden tanıyanlar vardır.

Burayı da blogumu da çok ihmal ettim, farkındayım.. Önce finallerim, sonra şantiye gezilerim derken 2,5 ay geçip gitmiş.. Bu arada öyle kilo da almadım. Çok uyamasam da diyetin son evresine. 48,5 kiloyum şuanda. Ama bir ara biraz uğraşıp tekrar 46'lara belki bu sefer hatta 45'e düşebilirim. :))

Önce Ramazan'ın geçmesi lazım tabi.. 5 günlük 1 atak ve 3 haftalık seyir ile eminim, 46lara düşebilirim. :)

Bir sürü tarifim birikti bloga yazmaya. Artık sadece Dukan değil, normal yemek tarifleri de ekleyeceğim. Dolu fotoğraf ve tarif var yazılmayı bekleyen. :))

Eğer hastalanırsam bu hafta bir 5 günlük atak yapabilirim aslında. :)

Neyse, yeni üyelere de söyleyeceğim şey: "bırakmayın, kaçamak yapmayın ve sonunda çok mutlu olun.."

Bu diyetten sonra bende şöyle bir şey oldu. Sürekli gözümün önünde etler, tavuklar, yumurtalar dönüyor. Sürekli canım et yemek istiyor. Ve haftada bir gün kaçırdıysam, geri kalan günler daha çok et ve süt ürünleri ağırlıklı besleniyorum..

Eşimle spor salonuna gitmeye karar verdik. Bir iki ODTÜ'de koşu denemesinden sonra, en doğrusunun spor salonuna gitmek olduğunu düşündük. :) Bir de düzenli sporu hayatıma sokabilirsem, değmeyin keyfime.. :))

Son düzenleme:
Bakın bu facebookta benim tarifimi izinsiz yayınlayan bayanın cino'nun kısırını yayınladığı cümleler:

KISIR dukana uyarlanmış hali
Normal kısır mantığıyla yapıyoruz...yalnız dikkat edilesi bir nokta, yulaf kepekleri bulgur kadar çok su çekmiyor bu sebeple sıcak suyu fazla koymayın sonra süzmek zorunda kalabilirsiniz kepekler şiştikten sonra istediğiniz malzemeyle zenginleştirin; domates, dereotu, maydanoz, marul, az biber salçası az da domatis salçası, az nar ekşisi de koydum

tavsiye ederim, hakikaten enfes oldu...bundan sonra sebzeli günlerim de ben kepek kullanamadığım için yulaf ezmesiylen yapıyorum çokda güzel oluyor
afiyet olsun

bu da cino'nun tarifler sayfasına yazdığı kısır tarifinde kullandığı cümleler:

Normal kısır mantığıyla yapıyoruz...yalnız dikkat edilesi bir nokta, yulaf kepekleri bulgur kadar çok su çekmiyor bu sebeple sıcak suyu fazla koymayın sonra süzmek zorunda kalabilirsiniz(şekil 1.a ben öyle yaptım:))kepekler şiştikten sonra istediğiniz malzemeyle zenginleştirin; domates, dereotu, maydanoz, marul, az biber salçası az da domatis salçası, az nar ekşisi de koydum ben...bi de bi de berrin duymasın ama ucundan accık da zeytinyağısı damlattım:))

şiddetle tavsiye ederim, hakikaten enfes oldu...bundan sonra sebzeli günlerim de kepek ihtiyacımı böyle karşılayacağım...k.validem antakyalı, orada ince bulguru soğan ve domatesle yoğurarak şişiriyorlar, bir sonraki denemem de öyle olacak

bu bayanın benim tarifimi yayınladığı facebook postu:

Buzlu Thai Kahvesi
Tatlı isteğine bağlı olarak tatlandırıcı miktarını siz ayarlıyorsunuz.
60 ml. su
yarım tatlı kaşığı badem esansı
240 ml demlenmiş ve soğumuş kahve (demlerken içerisine kakule atabilirsiniz, lezzetli olması için)
1 çorba kaşığı süzme yoğurt veya light labne
1 çorba kaşığı süt

tatlandırıcı ve suyu tencereye koyun, eriyinceye kadar karıştırarak ocakta kısık ateşte tutun.
Ocaktan alıp diğer malzemeleri üzerine ekleyin.
Dondurma kalıplarına koyarak çubuklarını takın, 8 saat dondurun.

BESİN DEĞERLERİ:
100 gramında; 70 kalori
14 gram karbonhidrat
10 mg sodyum
lif ve protein içermiyor.

bu da benim tariflerde paylaştığım post:

Tatlı isteğine bağlı olarak tatlandırıcı miktarını siz ayarlıyorsunuz.
60 ml. su
yarım tatlı kaşığı badem esansı
240 ml demlenmiş ve soğumuş kahve (demlerken içerisine kakule atabilirsiniz, lezzetli olması için)
1 çorba kaşığı süzme yoğurt veya light labne
1 çorba kaşığı süt

tatlandırıcı ve suyu tencereye koyun, eriyinceye kadar karıştırarak ocakta kısık ateşte tutun.
Ocaktan alıp diğer malzemeleri üzerine ekleyin.
Dondurma kalıplarına koyarak çubuklarını takın, 8 saat dondurun.

BESİN DEĞERLERİ:
100 gramında; 70 kalori
14 gram karbonhidrat
10 mg sodyum
lif ve protein içermiyor.

ve bayanın yine çaldığı tariflerimden bir tanesi;

Yaşasın Zayıflıyorum Çorbası
4 büyük boy domates
2 adet kabak
1 adet tavuk göğsü
2 yemek kaşığı yulaf ezmesi
kıyılmış maydanoz

Domatesleri rendeleyip pişirin. Üzerine kabakları ve tavukları küp küp doğrayıp pişmelerine yakın (ihtiyaç görürseniz) su ekleyebilirsiniz. Daha sonra yulaf ezmesini ekleyin. Son olarak maydanozları kıyıp karışıma ilave edin.
seyirde güzel gider afiyet olsun...

Ben nasıl sinirlenmeyeyim?

Ya minik kuşum bu kaşık nası bi kaşık, çay kaşığı, tatlı kaş, çorba kaş, kepce , kepcede gözüm yok ama Allahım nolur çorba kaş olsun bu kaşık

ya arıyorum 1 saattir ama bulamadım şu kaşık tatlı mıydı yemek miydi
tatlı kaşığı olma ihtimali yüksek :)))

Ay aynı benim gibisin, ben de tatlı olmasaydı ve yemek saatlerim 19'dan sonraya kaymasaysı asla kilo almazdım herhalde..

Aynen kızartma yesem midem ağrır, yağlı yesem midem ağrır.. Çok hamurişi yesem (utanıyorum biraz söylemeye ama ) hemen kabız olurum..

Ama tatlı acayip bir şey yaaa. Zaten canım da bir tatlı bir de et çeker. :))

Üniversiteyden öğrendiğim en önemli şey "alıntı" yapmaktır; ama usulüyle.

Ben de blogumda alıntı yapıyordum birilerinden; ama her zaman isim veriyordum. Çok sinir bozucu gerçekten.. Hiç tasvip etmiyorum..

Ya ben seni hatırlıyorum.. Demek düğünden önce baya verebildin kilolarını çok sevindim..

Aldıklarını da hemen hızlıca verirsin.. Ve bir konuda çok haklısın, kesinlikle buraya girmemek insanı gevşetiyor.

tamam kopyala yapıştır yapıyorsun daaaa, yorumun bari kendine özgü olsun ama de mii???
-tariflerinizin kaynağını gösterir misiniz??
- kusura bakmayın gösteremem, üzerine oturuyorum

bu arada hakikaten sinir bi durum, ayıp yani....

evet cnm dukan sağolsun düğüne kadar fazlalıkların çoğundan kurtuldum seninde o koşturmacaya rağmen kilon değişmemiş çok güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…