merdaneyle açacak kıvama gelmiyor haklısın..gelebileceğini de sanmıyorum...o tariftekiler yulaf unudur bence...
Rossmanda da yulaf kepeği uzun süredir yoktu, o yüzden geç gelmiş olabilir diye düşünüyorum...
Yazmayın yorum arkadaşlar yaa,yorum yazdıkça uzuyor muhabbet, elektranın yorumunu görünce koptum zaten
Evet kızlar dün beni en son 64 kiloyken gören sevgilimle buluştuk, ama sinir etti beni yaaama kıskandığından biliyorummm Kendide antidukanist herhalde yaa, olmuş 100 kilo ikna edemedim bu dieti yapmaya en son bu diette değilde başka birşey de anlaştık, neymiş bu diete benle başlaması gerekiyormuş, her şeyi hazır istiyor beyfendi Güçlendirmedeyim ama dün yediklerimi yazmıcam, daha doğrusu yazamıcam çok azcık artış olmuş tartıda o yüzden bugün biraz protein ağırlıklı beslenmeyi düşünüyorum, öptüm hepinizi
ya arkadaşlar burdaki mesajları okudumda bende kalori diyeti yapıyorum günde 1100 kaloriye istediğimi yiyip içiyorum...sizden fazla bile kilo veriyorum..3 haftada 5 kilo verdim..hergün spor yapıyorum.ama eskidende spor az buz da olsa yapıyordum..fakat sadece simdi bir iki gün arttırdım sporu..dün dondurma yedim.geçen gün irmik helvası...yanii rahatım.siz niye proteinle kafayı bozup kendinize işkence çektiriyorsunuz ..keyfinizden ala sorun mu olur..ben bu diyete gıcık oldum..sürekli aynı şey yemek sinir birşey çünkü..
İyi Günlerde kullan güzelim , sağlıkla , huzurla
herkes güçlendirmeye geçmiş ne güsel ya çatlıcam kıskançlıktan :)))) hırs yapayım bari.....ben daha yolun yarısındayım ekim sonu kasım başında anca geçerim güçlendirmeye(((yalnız kalcaz buralarda tek başımıza valla
şaka bi yana çook seviniyorum sizleri (yolanda,sadeca,vuvuuu,yasemin,bebelonge vb) görünce örnek alıyorum...darısı başıma ve emek veren herkese....
dün oturdum yulaf kepeğini rondodan geçirdim sonra kaşık kaşık tel süzgeçten sonra da daha sıkı bir süzgeçten...kendimce un elde etmeye çalıştım... bir heves hamur yaptım yaptım ama taş gibi oldu :) bütün gün emeklerimin karşılığı olan taş kıvamındaki ekmeği kemirdim :))))))) yok anacım deniz kumu kıtır kıtır demicem yiyicem artık fayda etmiyor. bu arada ben aktardan açık almıştım daha önce yulaf kepeğini hafta sonu da ınternetten doğalsan'ınki geldi siparişim üzerine pek fark yok... sadece açık olan biraz kıymıklı gibi...bilginize...
ben de daha seyırdeyım merak etme burada ıster seyırde ol ıster atak ıster güçlendirmede asla yalnız hıssetmezsındukan sebgisi ve kardeşliği var burda
valla bırtanem artık ben de bızlere sattıklarının yulaf kepeği olduğundan şüpheliydim:44: dün migrostan bugday kepeği aldım gayet de güzel.artık sanırım buğday kepeği kullanacağım
Berrincim tebrikler ee o kiloyla tabiki fıstık gibi olmuşsundur...
Bende hamilelikten önceki kiloma döndüm ve eski 2 yıldır giymediğim kotlarımı giyebiliyorum yaşasın
ya canım yanlış anlamazsan birşey sorcam8 kiloyu ne zaman verdin, sevgilinle 2 aydır görüşemiyormusun, ayrı yerlerdemisiniz?
meraklı melahatim di mi
kızlaarr 2-0 ın dün 2. protein günüydü bugün 400 gr eksik çıktım çok mutlu oldum işe yarıcak sanırımgöbeğimin şişkinliğide azaldı baya,ödemide attım bu hafta sanırım,şu tickerımıda artırıyım baride gördükçe gaza gelirim belki:83:
evet canım ...belki burayı bulmasam devam edemezdim ben bu diyete ...senin isminide yazacaktım ama 1-2 kg daha var diye biliyorum çok zor verdiğinide...bende öyle 4-5 günde 2 kg gidiyo sonra bekle babam bekle15 gün tık yok sonra tekrar gidiyo 1-2 kg böyle bi şey oldu bende ....
berrin hanımcım ben de kipadan kaba buğday kepeği almıştım aynısı mı acaba? doğalsan markası ama ben onu kullanamıyorum inanın ineklere atılan saman gibi pul pul bişi:)))yani krep falan yapılmaz yapılsada yenmez gibi geldi bana ...az az yulaf kepeğine karıştırıp eritmeyi düşünüyorum...
kendi fikrini söyleyince insanları rahatsız etmek mi oluyor...bence insan duymak istemediği şeyleri duyunca rahatsız olur...yani hergün protein yemeyerekte rahat zayıflancağını söyleyince rahatsız oluyorsa zaten bu diyeti yaparak sinirleriniz baya yıpranmış derim..!
valla bırtanem artık ben de bızlere sattıklarının yulaf kepeği olduğundan şüpheliydim:44: dün migrostan bugday kepeği aldım gayet de güzel.artık sanırım buğday kepeği kullanacağım
ben buğdayla başlamıştım diyete 20 temmuzda sonra facebook sayfasında kilo veremediğimi söyleyince bir kaç kişi onun etkisidir dedi bıraktım hemen...aslında o daha güzel tat ve kıvam olarak... o da nasibini aldı benden bu arada elekten falan geçirdim hazır elimde 1 kutu varken... un gibi oldu :))) yiyiyorum valla arada dukanın sayfasında serbest olduğu söylenince içim rahatladı... ama psikolojik olarak sanırım yulaf yiyince kendimi daha çok kilo vermiş hissediyorum :)
yolican hoşgeldin..sefalar getirdin..sende şanssızsın be canım tam hava bozdu sen izmirlerdeydin...neyse zaten maksat hava değişikliği,kocişi görme değil mi :) hem izmirin bunaltıcı havasındansa böylesi daha iyi olmuştur...
kiloları takma artık bu kadar..giderler be canım...herbiri gitti bunlar mı kalacak...boşverrr :))
egenin denizi süperdir,süper,,hele kuzey ege daha da güzeldir...
3G(geldikleri gibi gidecekler) cnmcım...hiiiç canını sıkma...haklısın insanı bi noktadan sonra sıkıyo ama çok az kaldı zafer bizim olacak yolişim:)
valla tatlım kelin ilacı misali eşlere bazı şeyleri öğretmenin formülü varsa banada söleyin..bilsem ben benimkini eğitirdim ama nerdeee...sadrazam soyundan gelmişler mübarek..geçen gün eşime diyorumki diyete motive amaçlı'bak ne güsel hazır yemeğini saati saatine yapan biri var daha ne istiyosun bi süre yemiceksin şunu bunu' el cevap 'eskidende öyleydi bişi deişmedi yani hep sen yapmıyomusun' daha ne diyim tatlım durum bu:)
görüşlerinizi bildirdiğiniz için çok teşekkür ederiz.
Ama insanları rahat bırakın, lütfen.
kendi fikrini söyleyince insanları rahatsız etmek mi oluyor...bence insan duymak istemediği şeyleri duyunca rahatsız olur...yani hergün protein yemeyerekte rahat zayıflancağını söyleyince rahatsız oluyorsa zaten bu diyeti yaparak sinirleriniz baya yıpranmış derim..!
herkes güçlendirmeye geçmiş ne güsel ya çatlıcam kıskançlıktan :)))) hırs yapayım bari.....ben daha yolun yarısındayım ekim sonu kasım başında anca geçerim güçlendirmeye(((yalnız kalcaz buralarda tek başımıza valla
şaka bi yana çook seviniyorum sizleri (yolanda,sadeca,vuvuuu,yasemin,bebelonge vb) görünce örnek alıyorum...darısı başıma ve emek veren herkese....
bence sen şu kalori hesabı ile kafayı bozmuşsun...örnek :100 gr bulgurda 371 kalori var +28 gr tereyağında 206 kalori var + şeker + ceviz...şekeri ve cevizi hesaba katmadan 577 kalori yapıyor....nasıl oluyorda her istediğini yiyebiliyorsun bir porsiyon irmik helvasıyla neredeyse günü kapatıyorsun...biz ise dukan diyeti ile zayıflarken aldığımız bol proteinle kas ve kemik yapımızı koruyoruz..vede en güzeli sınırsız yediğimiz için korkmuyoruz ( aman 1100 kaloriyi aşmayalım elimizde kalori cetveli ve hesap makinası ile gezmeden)zayıflıyoruz ve ve ve son aşamada kalori hesabıyla kafayı bozmadan her istediğimizi yiyiyoruz ve kilo almıyoruz...kısa bir bilgi zayıflarken vucutta önce karbonhidratlar yakılıyor sonra yağlar ve en son protein yani anlayacağın zayıflarken yağlardan kurtuluyoruz proteinin yakılması durumu söz konusu olmuyor çünkü bol protein tüketiyoruz....bence sen kendine eziyet etme (seninkine kısaca 'hüsnü teselli' denir....) sanırım bu saatten sonra seni hüsnü bile şenlendiremez..
ben buğdayla başlamıştım diyete 20 temmuzda sonra facebook sayfasında kilo veremediğimi söyleyince bir kaç kişi onun etkisidir dedi bıraktım hemen...aslında o daha güzel tat ve kıvam olarak... o da nasibini aldı benden bu arada elekten falan geçirdim hazır elimde 1 kutu varken... un gibi oldu :))) yiyiyorum valla arada dukanın sayfasında serbest olduğu söylenince içim rahatladı... ama psikolojik olarak sanırım yulaf yiyince kendimi daha çok kilo vermiş hissediyorum :)
hey maşallah hey maşallah bu ne bereket toplam 37 kullanıcı konuyu okuyor...tü tü tü allah nazarlardan saklasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?