Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

merdaneyle açacak kıvama gelmiyor haklısın..gelebileceğini de sanmıyorum...o tariftekiler yulaf unudur bence...

dün oturdum yulaf kepeğini rondodan geçirdim sonra kaşık kaşık tel süzgeçten sonra da daha sıkı bir süzgeçten...kendimce un elde etmeye çalıştım... bir heves hamur yaptım yaptım ama taş gibi oldu :) bütün gün emeklerimin karşılığı olan taş kıvamındaki ekmeği kemirdim :))))))) yok anacım deniz kumu kıtır kıtır demicem yiyicem artık fayda etmiyor. bu arada ben aktardan açık almıştım daha önce yulaf kepeğini hafta sonu da ınternetten doğalsan'ınki geldi siparişim üzerine pek fark yok... sadece açık olan biraz kıymıklı gibi...bilginize...

ya canım yanlış anlamazsan birşey sorcam 8 kiloyu ne zaman verdin, sevgilinle 2 aydır görüşemiyormusun, ayrı yerlerdemisiniz?
meraklı melahatim di mi

güselim onlarıda çok denedik biz...o yollardanda geçtik ...kan şekerim düşüyo o diyetlerde elim ayağım titriyo sonrasında kendime hakim olamıyorum.ama bunda öyle bişey yok hiç kan şekerim düşmüyor ve açlık hissetmiyorum ama nasıl verdiğimede şaşırıyorum.sporda yapmıyorum yapsam eminim dahada fazla gidecek....
gıcık olduysan yapmazsın olur biter...kafayı bozan yok çok şükür aramızda herkes gayet sağlıklı yaşamını sürdürüyo...sen bak işine benceeee

burada insan hiçbir zaman azalmıyor üzülme...sürekli yeni arkadaşlarımızla şenleniyor burası..hiç bir zaman yalnız hissetmezsin kendini..bu dukan cumhuriyeti giderek büyüyor:))
bak ben birkaç haftadır diyet yapamıyorum buna rağmen buralardayım,kopmak istemiyorum,hep muhabbetlerinizden hem de dukandan...
sen de ayların nasıl geçtiğini anlamıycaksın...biz de seni seviyoz kısss

Berrincim tebrikler ee o kiloyla tabiki fıstık gibi olmuşsundur...

Bende hamilelikten önceki kiloma döndüm ve eski 2 yıldır giymediğim kotlarımı giyebiliyorum yaşasın

Son düzenleme:
kızlaarr 2-0 ın dün 2. protein günüydü bugün 400 gr eksik çıktım çok mutlu oldum işe yarıcak sanırım göbeğimin şişkinliğide azaldı baya,ödemide attım bu hafta sanırım,şu tickerımıda artırıyım baride gördükçe gaza gelirim belki:83:

valla bırtanem artık ben de bızlere sattıklarının yulaf kepeği olduğundan şüpheliydim:44: dün migrostan bugday kepeği aldım gayet de güzel.artık sanırım buğday kepeği kullanacağım

ben de daha seyırdeyım merak etme burada ıster seyırde ol ıster atak ıster güçlendirmede asla yalnız hıssetmezsındukan sebgisi ve kardeşliği var burda

evet canım ...belki burayı bulmasam devam edemezdim ben bu diyete ...senin isminide yazacaktım ama 1-2 kg daha var diye biliyorum çok zor verdiğinide...bende öyle 4-5 günde 2 kg gidiyo sonra bekle babam bekle15 gün tık yok sonra tekrar gidiyo 1-2 kg böyle bi şey oldu bende ....

hey maşallah hey maşallah bu ne bereket toplam 37 kullanıcı konuyu okuyor...tü tü tü allah nazarlardan saklasın

valla bırtanem artık ben de bızlere sattıklarının yulaf kepeği olduğundan şüpheliydim:44: dün migrostan bugday kepeği aldım gayet de güzel.artık sanırım buğday kepeği kullanacağım

ben buğdayla başlamıştım diyete 20 temmuzda sonra facebook sayfasında kilo veremediğimi söyleyince bir kaç kişi onun etkisidir dedi bıraktım hemen...aslında o daha güzel tat ve kıvam olarak... o da nasibini aldı benden bu arada elekten falan geçirdim hazır elimde 1 kutu varken... un gibi oldu :))) yiyiyorum valla arada dukanın sayfasında serbest olduğu söylenince içim rahatladı... ama psikolojik olarak sanırım yulaf yiyince kendimi daha çok kilo vermiş hissediyorum :)

Berrincim tebrikler ee o kiloyla tabiki fıstık gibi olmuşsundur...

Bende hamilelikten önceki kiloma döndüm ve eski 2 yıldır giymediğim kotlarımı giyebiliyorum yaşasın

valla esas benım senı tebrık etmem gerek hem annesin doğum yapmışsın hem de bayağı kılo vermişssin.saygıyla eğiliyorum önündefıstık olmuşsun fıstık kıloya bak.eşin kıskanıyordur senı şimdi

ya canım yanlış anlamazsan birşey sorcam 8 kiloyu ne zaman verdin, sevgilinle 2 aydır görüşemiyormusun, ayrı yerlerdemisiniz?
meraklı melahatim di mi

1,5ayda verdim canım, şimdi ben ankarada okuyorum, sevgilim ankarada, ama okulum bitince memlekete geldim haliyle yaz tatilinde görüşemiyoruz, en son görüştüğümüzdede 64 kiloydum yaz tatilinde ayrı oluyoruz anlayacağın

goldenım çok sevındım.ben de bugun 200 gr vermişim.buğday kepeğinden mi bilemiyorum

evet canım zor gıdıyor.önceki yanlış diyetlerin eseri dukan ın da dediği gibi 31 temmuzdan beri zorladı benı ama artık gram gram da olsa gıdıyor.güçlendirmeye geçmek için can atıyorum

ben hep buğday kepeği kullanıyorum artık. Yanlış hatırlamıyosam 1 paket kullandım ru-sheim yulaf kepeği. Ama buğday kepeğinden çok güzel oluyo krep.

Biz sizin sayfalarınıza girip ayyy ben sizi anlamıyorum valla biz dukan yapıyoruz bak patır patır gidiyo kilolar kafanızı takmışsınız ay şu kaç kalori ay bu kaç kalori diye kafa yoruyosunuz diye yazıyo muyuz? Görüşleriniz sizin olsun, fikir paylaşma topiği olsaydı burası, kavga çıkardı.

destekçinim berriniiimmmm :)))

walla şöyle söyliyim..rossmannın y.kepeklerinden temin edebiliyorsan et,yok edemiyorsan yulaf ezmesi kullan çok zorlanıyorsan..ben ilk 1 ay yulaf ezmesi+b.kepeği ve yulaf unu kullanmıştım..yulaf ezmesi çok lezzetli zaten..özellikle doğa'nınki..etininki de güzel ama değerleri yüksek biraz...b.kepeği de doğa'nın daha güzel diğerlerinden...bir de ben birkaç kere bizim mahallenin fırınından buğday kepeği istemiştim(onlar ekmeklerin altına koyuyorlar kepeği ekmek yapışmasın diye) o da gayet lezzetliydi koyu kalın bir un gibiydi..
rusheimin de doğalsanın da kepekleri(hem buğday hem yulaf ) bana da zevk vermedi ama tüketebiliyorum yine de...kek vs. yaparak tükettim ben hep..ama yoğurta ya da sütle tüketirken canım istemeyerek tüketiyorum...

Hoşbulduk bebişim
evet ya bendeki de ne şansızlıkmış be kardeşim eşim de öyle dedi sen geldin hava serinledi. ama olsun inat ettim o denize girdim. hakikaten güzelmiş denizi genzimi yaktı ama tuzu. bi ara noluyo dedim ters bi dalga filan çırpındım sakinleşmeye çalışıyorum benim aklı evvel kocam da ona şaka yapıyorum sanıyo yüzüme su atıyo filan ben nefes almaya çalışıyorum o benim burnumu agzımı tıkıyo suyla. hey allam yaben gidiyorum orda eşhedü dicem neyse ki toparlandım az daha niyazi oluyordu yoliniz

ay sadecacım valla agzından bal damlıyo ne güzel didin. ben yine +2,1 deyim oda bu sabahın tartısıyla dün korkudan tartılamadım ama bugün saf P deyim yine başa döndüm anlicanız hani ben güçlendirmedeydim yaa. hem diyetten bıktım diyorum hemde diyet yapmaktan vazgeçemiyorum yardıma ihtiyacımvar sanırım imdaaakkk :
60:

demek paşazade olarak yetiştirilen kocişlere ev işinde yardım ettirme konusunda yapabilcemiz bişi yok ya ama olmalı yaa. sadeca ablam ben çalışan kadınım senin gibi ev hanımı olsam tamam ama geliyorlar bana da bu şekilde. başka yolu yok kociş ögrenicek eş işlerinde bana yardımı
gerçi istediğim zaman söylene söylene de olsa yardım ediyor o kadar da gaddar değildir ama snaırım ben işini begenmiyorum sonra yine ben çift dikiş geçiyorum onun yaptığı şeylerden. ama olsun yapa yapa ögrenicek ondan iş istemekten üşenmicem o her ne kadar " tamam tatlım bi dakkaya geliyorum " diyip yarım saatten önce yerinden kalkmasa bile. gidip o işi ben yapmicam.. o yapana kadar beklicem sölicem bakalım nolcak.

görüşlerinizi bildirdiğiniz için çok teşekkür ederiz.
Ama insanları rahat bırakın, lütfen.

şekerim sinirlenme bu arkadaş bi kaç gün öncede " zaten fransızları sevmem bi kaçtane tanıdım hepsi de şişmandı zayıf olanlar da az yedikleri için öyledir " filan zırvalamış ve sonra " bana ne yicemi söyleyen diyetlerden nefret ediyorum" demişti. o zaman da kendisine gerekli cevabı vermiştik ama bu kadar iyi kg verildiğini görüyo burdan kıskanıyo kendisi bu diyeti yapamadığı kasamadıı için gelip gelip laf atıyo gidiyo. bu tipleri normal hayattan da biliyoruz arkadaşlar cvp vermeye degmez

hadi canım başka kapıyaaa.. yapamıyorsan yapana da mani olma günde yarım kg dondurma ye irmik tatlısı tüket eminim bunları yiyince zatenbaşka bişi yemene de gerek kalmıyordur. 1100 kaloriyi anca alırsın. ayrıca bu kadar düşük kalorili diyetle ve sporlar sen anca kas yakarsın yag değil..

bizde seni seviyoruz emocum

valla canım yulaf kepeğiyle ben daha zor verdim.sadece buğday kepeği kullandım işte dün ilk defa .tuvalet sorunum da ortadan kalktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…