Dukan Diyeti ile 21 Mart'a hedef 5 kilo !

zor bir durum gercektende ben olsam ne yaparim diye dusundumde cevabi bende bulamadim :26:biraz dusunelim dahiyane fikirler bulabiliriz belki ..

yasak falan ama olmazsa gunluk 2-3tane kuru kaysi ye her sabah..birde hatirliyormusunuz ya meshur bir cay vardi diger taraftada konusulmustu ismini hatirlayamadim bir turlu,bakayimda bulayim o cayi..cok ise yariyormus (tilanks miydi oyle biseydi mehmet oz onermis )

İşte ben de zorlandığım için bir de size sorayım dedim..:34: :16: Valla düşündükçe sıkıntı basıyor şimdiden..:27: Çok makbule geçer kuzumm:3:

Evet kuru kayısı normalde bir çaredir.. yasak maaka ta dinlemezdim ben aslında böyle durumda.. ama hatırladığım kadar cyy için vızz geliyor o.. o yüzden ancak ilaçlar sanki...:18:

Kızlar, panjurlarım kapanıyor.. ben de kaçar.. herkese tatlı rüyalar!!)))

Son düzenleme:
Lisacım
azıcık mekik yaptım
kremimi de sürdüm
artık yatabilirim

hepinize iyi uykular
bol - li sabahlar

sizlerede iyi geceler tatli tatli ruyalar bol eksili sabahlar olsun insallah :16::54::54::54:

Zeynep o çayın adı Tilaks aktarlarda oluyor ama ben bizim burada bulamamıştım hemen bitiyormuş onun yerine aktar akzer form mix diye bişi vermiş toz şeklinde onu yiyince de çok etkisini gördüm hatta akşam bir kaşık yiyeyim diyorum bende çünkü benimde azalmaya başladı 1 haftadır iyiydi serumların etkisiydi heralde istersen dene.

Sabah: 5 kaşık yoğurt yedim
Öğlen: Dün aldığım galeta karışımından krep yaptım yumurta akı da kattım ama dağıldı krep ıı ıh göz zevkime hitap etmedi ben ondan hafta sonu bazlama yapacağım kendime. Biber salatalık ve kaşar getirdim yanına ama et yiyesim var benim bugün nedense kırmızı et istiyor canım yanıma birini bulursam gidip yiyeyim diyorum
akşam: Hindi eti var dünden onu sote yapacağım sanırım soğanlı bol yoğurtlu. Birde şu hardal olayına girmem lazım benim canım çekti (esasında ya bir yada iki defa yemişimdir tarzım bir tat değil ama nedense çekti canım)

Kızlar tartı 1 haftadır aynı rakamlar arasında gidip geliyor bu hafta ben rekor olarak en düşük verişimi gerçekleştireceğim farketmeden de olsa 1 kilo verirdim hep ama yok bu hafta olmayacak gibi geliyor.

Öhüm öhüm Zeynep hanım burası bir yarış topikidir her türlü adam caydırma en tatlı şekilde sevimli sevimli öncelikli olarak kendini sevdirerek mübahtır. Ayrıca gece saatlerinde yapılan egzersizlerden ötürü zaten bozuğum birine (Allah'ım Allah'ım ev kalabalık olduğu zaman tatlı gelir ya adama oynaşma aynen bunları yaşıyorum) Ben kimi kime şikayet edeyim zeynom he sen söyle ben kime şikayet edeyim. Fetva benden ama uymaması senden... (Zeynep şimdi kükreyecek ya hadi hayırlısı) Zeynep ben demedim o dedi

Hepinizin gece egzersiz yapacağı tuttu.benim kocam burdayken hiç böyle bi muhabbet yoktu anaaa:)benimde ısrarcı bi arkadaşım var ben ona hep o beğendiklerinin çok güzel olduğunu ama benim ruhumu yansıtmadığını söylüyorum almıyorum deniyorum bak bana senin gibi olmuyor diyorum idare ediyorum...kete,mantı,lor dolması,kadayıfa yok yemem diyen insanım ben anneme rağmen ballandır dur sen Çiğdem yemem...annem diyoki kız bu ne hal göbeğin yok,memen yok kocan seni ne yapsın şaka gibi bizde Tombul kadın makbuldür her daim:):)

Zeynep o çayın adı Tilaks aktarlarda oluyor ama ben bizim burada bulamamıştım hemen bitiyormuş onun yerine aktar akzer form mix diye bişi vermiş toz şeklinde onu yiyince de çok etkisini gördüm hatta akşam bir kaşık yiyeyim diyorum bende çünkü benimde azalmaya başladı 1 haftadır iyiydi serumların etkisiydi heralde istersen dene.

Sabah: 5 kaşık yoğurt yedim
Öğlen: Dün aldığım galeta karışımından krep yaptım yumurta akı da kattım ama dağıldı krep ıı ıh göz zevkime hitap etmedi ben ondan hafta sonu bazlama yapacağım kendime. Biber salatalık ve kaşar getirdim yanına ama et yiyesim var benim bugün nedense kırmızı et istiyor canım yanıma birini bulursam gidip yiyeyim diyorum
akşam: Hindi eti var dünden onu sote yapacağım sanırım soğanlı bol yoğurtlu. Birde şu hardal olayına girmem lazım benim canım çekti (esasında ya bir yada iki defa yemişimdir tarzım bir tat değil ama nedense çekti canım)

Kızlar tartı 1 haftadır aynı rakamlar arasında gidip geliyor bu hafta ben rekor olarak en düşük verişimi gerçekleştireceğim farketmeden de olsa 1 kilo verirdim hep ama yok bu hafta olmayacak gibi geliyor.

cayin adini hatirlayamayan bendim ve cyy icin soruyordum..evet dogru TILAKS...ben cok ise yaradigini duymustum bir alip kullansa bari..ayyy benimde canim mangal etde cekiyor burda sadece mangal yapan ve supeeer yapan bir restoran var oraya gidip tika basa et yemek istiyorum..super yapiyorlar yaa :34:
cigdemcigim artik sende yavaslamalara gecebilirsin cunku ilk kilolar su gibi hizli gidiyorda verdigin kilolar arttikca sonrakiler cok zor veriliyor..icinizde benim kadar yavas vereniniz yoktur sanirim en yavas verenlerdenim ve senin bahsettigin o ayni rakami gorme olayini ben hep yasiyorum:14:ilk baslardaki gibi verilmiyor...neyse bekleyip gorecegiz..hayirlisiyla bir hedeflerimize ulassak..

Hepinizin gece egzersiz yapacağı tuttu.benim kocam burdayken hiç böyle bi muhabbet yoktu anaaa:)benimde ısrarcı bi arkadaşım var ben ona hep o beğendiklerinin çok güzel olduğunu ama benim ruhumu yansıtmadığını söylüyorum almıyorum deniyorum bak bana senin gibi olmuyor diyorum idare ediyorum...kete,mantı,lor dolması,kadayıfa yok yemem diyen insanım ben anneme rağmen ballandır dur sen Çiğdem yemem...annem diyoki kız bu ne hal göbeğin yok,memen yok kocan seni ne yapsın şaka gibi bizde Tombul kadın makbuldür her daim:):)

valla senin kocanin gitmesini bekledik dermisim :9:neyse sizinki daha bir guzel olacak deli gibi ozleyeceksiniz birbirinizi sonrada alayim ben cocuklari 1 hafta kocan geldiginde :34:kiza sut veremem ama oyalarim :9:anneler hep oyle ya tamam balik etlisin ama buda yakisiyor sana derdi..simdide aman oyle cok abarti verme diyede ekliyor..bilmiyorki ben o 1 kiloyu ne zahmetlerle eziyetlerle veriyorum :37:

huuu komsular nerdesiniz yaaa:4:ayy ben cilbir denen seyi yaptim ama olmadiki :14:yumurtalari suyun icine kirdim 3 dakika falan bekledim beyazi baya pismisti diride duruyordu yumurta ama tabaga aldim yogurdunu,sosunu doktum goruntu superdi amaaaaa sarilari pismemis megerse sulu sulu oldu :27:demekki sarilarin pismesi icin soyle bir 6-7 dakika falan tutmak gerekiyor ..:28:nerden bileyim kabuksuz olunca hizlica pismistir diye dusundum:26:

Selam Kızlar,
Dün gece tuttu yine benim ağrılarım
Saat sabah 5 ti daha uyuyamamıştım
Gecem wc ile yatak arasında geçti
Sabah okula gitmeden eczaneye gidip şu tozdan aldım
Öğlen arasından sonra da içtim, bekliyorum bakalım

Sabah yine bişey yemedim
Ara 2 yeşil çay
Öğle tavuk ızgaralı, yeşillikli salata (sınavdan 100 alan 2 öğrencime öğle yemeği sözüm vardı. onları burger king e götürdüm, onlar wooper hüpletirken ben burger ın salatasını yedim ve çok beğendim, dışarıda bişey yemeniz gerekirse kesinlikle öneririm. yeşillik, domates, kırmızı biber, tavuk ızgara ve azıcık kaşar var. sos eklemeden yediğimizde sorun olmaz sanırım. bence dışarıda yemek yiyeceğimiz zaman kurtarıcı bir tercih.)
Akşam köfteli çorba, ızgara çipura
Su şu saate kadar 1,5 litre olmuştur

Yarın - kilo görmek istiyorum inşallah

huuu komsular nerdesiniz yaaa:4:ayy ben cilbir denen seyi yaptim ama olmadiki :14:yumurtalari suyun icine kirdim 3 dakika falan bekledim beyazi baya pismisti diride duruyordu yumurta ama tabaga aldim yogurdunu,sosunu doktum goruntu superdi amaaaaa sarilari pismemis megerse sulu sulu oldu :27:demekki sarilarin pismesi icin soyle bir 6-7 dakika falan tutmak gerekiyor ..:28:nerden bileyim kabuksuz olunca hizlica pismistir diye dusundum:26:

Uyyyy bi ekmek olsaydı da o sarılara bansaydın Allaaaaaah kızlar bugün felaket iştahlıyım. Öğlen dediğim gibi gittim bir porsiyon bonfile bir porsiyonda köfte yedim yanında soğanla, ağzım odam buram buram soğan kokuyor (fırçaladım falan ama asla çıkmıyor) Nescafe bende duraklama yapıyor bayanlar çünkü bu hafta ben günlük 2 bardak içtiğimi biliyorum. Yeşil çay normal çay ve su dolu bir gün oldu. Bakalım devamında neler olacak.

Selam Kızlar,

Sabah yine bişey yemedim
Ara 2 yeşil çay
Öğle tavuk ızgaralı, yeşillikli salata (sınavdan 100 alan 2 öğrencime öğle yemeği sözüm vardı. onları burger king e götürdüm, onlar wooper hüpletirken ben burger ın salatasını yedim ve çok beğendim, dışarıda bişey yemeniz gerekirse kesinlikle öneririm. yeşillik, domates, kırmızı biber, tavuk ızgara ve azıcık kaşar var. sos eklemeden yediğimizde sorun olmaz sanırım. bence dışarıda yemek yiyeceğimiz zaman kurtarıcı bir tercih.)

Geçmiş olsun canım ya senin bu iş fena moral bozuyor ama azmine hayranım inşallah toz etkili olur. Hocası güzel olanın notu da güzel olurmuş dimi bir sınavdan 2 tane 100 görmek bizde şehir efsanesi maşallah diyorum da başkada bişi demiyorum :) ooooh yarasın da tartıda eksili olsun inşallah. Akşama balık var bizim de menüde (annemlerdeyim yine ayyyy dünür muhabbetinden ikrah geldi)

kızlar ben spora gidiyorum çok öptüm bakalım bugün nasıl olacak o kadar yemek yedim ay nasıl koşturcam bilmiyorum.

Selam Kızlar,

Sabah yine bişey yemedim
Ara 2 yeşil çay

:5:Uzuldum canim,gercektende ne zor bisey ya..ara ara boyle krizler seklinde oluyor sanirim.insallah toz ise yarar.bak eger yaramazsa sonrada su tilanks denilen seyi al ..

Uyyyy bi ekmek olsaydı da o sarılara bansaydın Allaaaaaah kızlar bugün felaket iştahlıyım. Öğlen dediğim gibi gittim bir porsiyon bonfile bir porsiyonda köfte yedim yanında soğanla, ağzım odam buram buram soğan kokuyor (fırçaladım falan ama asla çıkmıyor) Nescafe bende duraklama yapıyor bayanlar çünkü bu hafta ben günlük 2 bardak içtiğimi biliyorum. Yeşil çay normal çay ve su dolu bir gün oldu. Bakalım devamında neler olacak.

Geçmiş olsun canım ya senin bu iş fena moral bozuyor ama azmine hayranım inşallah toz etkili olur. Hocası güzel olanın notu da güzel olurmuş dimi bir sınavdan 2 tane 100 görmek bizde şehir efsanesi maşallah diyorum da başkada bişi demiyorum :) ooooh yarasın da tartıda eksili olsun inşallah. Akşama balık var bizim de menüde (annemlerdeyim yine ayyyy dünür muhabbetinden ikrah geldi)

kızlar ben spora gidiyorum çok öptüm bakalım bugün nasıl olacak o kadar yemek yedim ay nasıl koşturcam bilmiyorum.

bende oyle yaptim ekmegi bandim bandim yedim :27:ama bir dahakine sarilar birazdaha katilassin istiyorum

kesinlikle onu bende dusunuyordum simdi sen soyleyince net oldu..evet nescafe benide duraklatiyor.ama sutlu nescafe dimi seninkide..bende yok canim gunde ictigim tek sut o sabahki nescafe ile ictigim bir fincan sut,oda yapmazki ya diye dusunuyordum simdi sendede olunca evet sucluyu bulduk:4:bugun icmedim mesela ..gecen hafta hergun bir tane nescafe icmistim bugune kadar.benim kiloen son gordugum 68.7 nin ustune bazen 69.2 bazen 69 bazen 68.9 indi cikti ama buyuk bir kayip yok gibi bakalim yarina ne olacak kilom..insallah 68.5 falan gibi bisey gorurum :26:
en guzeli 68 olurdu aslindada nirdeeeee..

bende gideyimde sporumu yapipo geleyim bari:8:

yok anacigim bizim hatunlar istirahat halinde bugun :6:sporumu yaptim:8:yemegimi yedim:56:

sabah:2 yogurt

ogle:cilbir :1:+sarimsakli yogurt+dukan ekmek

aksam:kori soslu soganli tavuk+ayran

3 lt ilik su+3 fincan yesil cay+2 turk kahvesi+2bitki cayi+1.5 saat spor

yok anacigim bizim hatunlar istirahat halinde bugun :6:sporumu yaptim:8:yemegimi yedim:56:

sabah:2 yogurt

ogle:cilbir :1:+sarimsakli yogurt+dukan ekmek

aksam:kori soslu soganli tavuk+ayran

3 lt ilik su+3 fincan yesil cay+2 turk kahvesi+2bitki cayi+1.5 saat spor

istirahatteyim
dün gece 5 buçuğa kadar ağrı çektim ya
bugün yine yatıştayım
ama şimdi daha iyiyim şükür

şu tozu da içince kabızlığımı da hallettim tabi şimdilik

bakalım sabaha kaç kilo çıkacağım

inşallah - görürüm de moralim bozulmaz

istirahatteyim
dün gece 5 buçuğa kadar ağrı çektim ya
bugün yine yatıştayım
ama şimdi daha iyiyim şükür

şu tozu da içince kabızlığımı da hallettim tabi şimdilik

bakalım sabaha kaç kilo çıkacağım

inşallah - görürüm de moralim bozulmaz
kabizligini hallettiysen cok iyi canim,demek toz ise yaradi..magnesicalsi dediklerimi toz dedigin...valla bende - gormek istiyorum daraldim bende :37:
ne yaptin yarin icin ne hazirlayacagina karar verdinmi:28:

kabizligini hallettiysen cok iyi canim,demek toz ise yaradi..magnesicalsi dediklerimi toz dedigin...valla bende - gormek istiyorum daraldim bende :37:
ne yaptin yarin icin ne hazirlayacagina karar verdinmi:28:

bu hemoroid tutunca bütün gün yattım
misafirleri yarın arayacağım bakalım gelecekler mi

dondurucuda önceden hazırladığım börekler var, kurabiyeler var
onları pişiririm dukan yapmayanlara
biz dukancılara da light puding yeter de artar bile

yemekten sonra çok bişey yapmasam daha iyi zaten

dinlenmene bak,onemli olan saglik gerisi her ne ise hallolur..hemoroid vardi sendede peki dukan suresincemi seni boylesine rahatsiz etti...gerci diyet yokken yagli,sulu seyler tuketiyorsundur sanirim ama diyetle birlikte kuru beslenmeye gecince kabizlik kabizlikta hemoroidi tetikledi sanirim..biraz daha sivi sebze yemeklerine falan agirlik ver sen..dedigim gibi en azindan o bir tatli kasigi yagi yut bence ise yarayacaktir en azindan kabiz olmani engeller..

Hayırlı kandiller!!!ben bu gün oruçtum iftarda ipimi kopardım yalnız neyse yarın çıkar acısı...çok güzeldi günüm sevdiğim herkesi gördüm.lisa sende bazen ben burda annesiz babasız ne yapıyorum diyormusun??aile insana ne çok güven veriyor..evlilik çok değişik :27:

dinlenmene bak,onemli olan saglik gerisi her ne ise hallolur..hemoroid vardi sendede peki dukan suresincemi seni boylesine rahatsiz etti...gerci diyet yokken yagli,sulu seyler tuketiyorsundur sanirim ama diyetle birlikte kuru beslenmeye gecince kabizlik kabizlikta hemoroidi tetikledi sanirim..biraz daha sivi sebze yemeklerine falan agirlik ver sen..dedigim gibi en azindan o bir tatli kasigi yagi yut bence ise yarayacaktir en azindan kabiz olmani engeller..

hemoroid yıllardır var ama bu 3. atağı
ilki bundan 5 sene falan önceydi, 1 hafta yatmıştım, ağlaya ağlaya mahvolmuştum
2.si düğün günüm tuttu, bütün balayında yattım (çok berbat bir hatıradır.)
3.sü de bu, sanırım dukan da biraz tetikledi, çünkü hep et hep et bağırsaklarım kurudu kaldı

Hayırlı kandiller!!!ben bu gün oruçtum iftarda ipimi kopardım yalnız neyse yarın çıkar acısı...çok güzeldi günüm sevdiğim herkesi gördüm.lisa sende bazen ben burda annesiz babasız ne yapıyorum diyormusun??aile insana ne çok güven veriyor..evlilik çok değişik :27:

Allah kabul etsin canim..sanada hayirli kandiller..dualariniz kabul olsun insallah..ne guzel bir gun gecirmissin super :46:yaa ben 1996 dan beri ailemden ayri yasiyorum ya alistim artik.once universite icin sonra calismak icin hep ayri sehirlerdeydim..simdide burda..iyi olduklarini bilmek yetiyor bana.birde gurbet simdi eskisi gibi degilki skype var,face var,msn var,ucretsiz sinirsiz telefon var vee hergun gorusuyoruz..birde ben gidince malatyaya 1 haftadan fazla kalamiyorum ,fazla gelemiyorum o muhabbettlere,butun akraba ziyaretlerine falan..:27:

hemoroid yıllardır var ama bu 3. atağı
ilki bundan 5 sene falan önceydi, 1 hafta yatmıştım, ağlaya ağlaya mahvolmuştum
2.si düğün günüm tuttu, bütün balayında yattım (çok berbat bir hatıradır.)
3.sü de bu, sanırım dukan da biraz tetikledi, çünkü hep et hep et bağırsaklarım kurudu kaldı

krizler kotude anacigim ikincisi yani balayindakide pek fena olmus ya...dedigim gibi sen biraz sivi seylere yonel..domates corbasi (gerci domates kasinti yapabilir)kabak corbasi pirasa,brokoli corbasi falan yap is yada karisik sebze falan

Back
X