sende bir geliyon toplu yaziyon sende cene masallah bizden kalir tarafin yokbiz zaten basimiza ne geldiyse dusuk cenemiz yuzunden geldi ve butun cenesi dusukler toplandik buraya
varsin cenemiz dusuk olsun ne o oyle kuru kuruya rejim konus konus gecermi gunler.hayata dair herseyi konusuyoz demi arkadasim.kiz senin her yazdigindanda bisey kapiyom ,bugunki gunun kari guzel tarifler oldu deneyecegim...
ya bende cok spor yaptigimda cok uykum geliyor su an oldugu gibi bende abarttim bugun 30 dakika yuruyus bandi+45 dakika step+30 dak.karin yaptim salonda hocayla..sende dur yavas ol biraz yakinda hoca sana devredip gidecek salonu
aslina bakarsan guzellik isi zordur cunku kadinlarla ugrasmak zordur bir turlu memnun edemezsin ama ben titiz calisiyorum gercekten
ve eskidende calisirken butun musteriler severdi beni..zayiflama,lazer,makyaj,masaj hepsinede girmek istiyorum sonrada isin basina gecer otururum patronice gibigerci burdaki salonlar bizdeki gibi keyif verecek cinsten degil belki bizim sistemi buraya tasirsam hoslarina bile gidebilir.:26:neyse bakalim insallah iyi birseyler yapacagim..
![]()
Canlarıımmmm benimm! Hayırsız eda teyzenizden kucak dolu selamlar!!

Sorma Isabel.. benim hiç ayarım yok aslında..

Hayatım seni çok iyi anlıyorum.. spordan sonra uykuya dalıp gidiyorsan.. kendini falza yoryorsun demek..

Ay sen daha önceden mi biliyorsun bu güzellik salon işini kısss?..