• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dukan Diyeti ile 21 Mart'a hedef 5 kilo !

ayyy suda terleme isi bitirdi beni :60::60::60:yaptin yine yapacagini
Sen bitme kiloların eksilsin yeter...

Merhaba canlar:3:
Ben geldim ama malum saat pek bi geç :1: sizler uykudasınız büyük ihtimalle ya da sporda :17:
Çarşamba günkü kaçamaktan sonra ben bir dağıttım pir dağıttım kızlar :50:
Perşembe ps gibi geçti derken cuma zıvanadan çıktım yine :53:
Anlayacağınız üzere inanılmaz bi vicdan azabı ve başarısızlık hissinin peşi sıra cumarteside itibaren iyiyim çok şükür :34:
Sınırlı izinli kullanmadan devam ettim 3 gündür...
Ama kafam çok bozuktu kendime...çok kızdım söylendim...
O kadar bozuktu ki kafam sizi okusamda cevap yazamıyor ya da beğenemiyordum...
Neden böyle derken şimdi farkettim üye girişi yapmadan sayfada dolanıyormuşum...
Saf saf soruyorum bi de "n'oldu sayfaya ya diye"...
Üstüne üstlük yorumları okuyorum yazılanlara anlam veremiyorum şöyle ki:
Çiğdem "etimi yedim " yazmış ya ben "bu ETİMİ nasıl bişey acaba:26: ne yemiş ki:53:"
anlamında manasızca sorular sorarak şuursuzca dolanıyorum :60:

Neyse sanırım kendime gelmişim ki bunların farkına varabilmişim...
Ders çalışmak iyi geldi demek ki :21: zihnim açıldı ayol :9:
Kullanmaya kullanmaya paslanmış meğersem :17:

Yeterince çalıştım:32:...Şimdi gidip uyuyayım:34:...
Yarın görüşürüz inşallah:16:...
Öpüldünüz canlarım :54:

Sahalara döndün ya canım artık gam yemezsin, benim etim bi an oluyor kırmızı kırmızı diye dolanıyorum odada arkadaşlarım da hayret ediyorlar aslında hala soğana bir mana verememişken birde kırmızı et canım çekince fısıltı gazetesi de işlemiyor değil hani. İki alternatifleri var
-Hoca hasta
-Hoca hamile
:1:

Merhaba canlar:3:
Ben geldim ama malum saat pek bi geç :1: sizler uykudasınız büyük ihtimalle ya da sporda :17:
Çarşamba günkü kaçamaktan sonra ben bir dağıttım pir dağıttım kızlar :50:
Perşembe ps gibi geçti derken cuma zıvanadan çıktım yine :53:
Anlayacağınız üzere inanılmaz bi vicdan azabı ve başarısızlık hissinin peşi sıra cumarteside itibaren iyiyim çok şükür :34:
Sınırlı izinli kullanmadan devam ettim 3 gündür...
Ama kafam çok bozuktu kendime...çok kızdım söylendim...
O kadar bozuktu ki kafam sizi okusamda cevap yazamıyor ya da beğenemiyordum...
Neden böyle derken şimdi farkettim üye girişi yapmadan sayfada dolanıyormuşum...
Saf saf soruyorum bi de "n'oldu sayfaya ya diye"...
Üstüne üstlük yorumları okuyorum yazılanlara anlam veremiyorum şöyle ki:
Çiğdem "etimi yedim " yazmış ya ben "bu ETİMİ nasıl bişey acaba:26: ne yemiş ki:53:"
anlamında manasızca sorular sorarak şuursuzca dolanıyorum :60:

Neyse sanırım kendime gelmişim ki bunların farkına varabilmişim...
Ders çalışmak iyi geldi demek ki :21: zihnim açıldı ayol :9:
Kullanmaya kullanmaya paslanmış meğersem :17:

Yeterince çalıştım:32:...Şimdi gidip uyuyayım:34:...
Yarın görüşürüz inşallah:16:...
Öpüldünüz canlarım :54:

Salut canim :3:

ayy ben seni gercekten merak etmeye baslamistim:16: cunku sen boyle yok olmazdin diye :26:ama yaptigin kacamaklardan dolayi acaba utaniyormusun gelmeye diye dusundum :9: neyse canim cok takilma artik olan oldu kaldigin yerden devam et ama dukan da der kacamak yaptiysaniz once sizi buna neyin goturdugunu bulun ve onu cozun der.sende neden bu kacamaklari yaptiginin cevabini bul ve oncelikle varsa bir sorun onu halletmeye calis..:34:

yaaa ETIM ne diye dusunmende komik olmus :60::60:merak etme kacirdigin bir tarif degil:9:buralardan fazla uzaklasma zira uzaklasinca yaramazlik yapiyosun sen :4:

Sen bitme kiloların eksilsin yeter...

Sahalara döndün ya canım artık gam yemezsin, benim etim bi an oluyor kırmızı kırmızı diye dolanıyorum odada arkadaşlarım da hayret ediyorlar aslında hala soğana bir mana verememişken birde kırmızı et canım çekince fısıltı gazetesi de işlemiyor değil hani. İki alternatifleri var
-Hoca hasta
-Hoca hamile
:1:

hamile olupta cani kirmizi et ceken (ki yemedigin bisey degil oturup 1 kilo bile yeme hakkin var :34:) olarak literature gecersin..gerci bende hamileyken mangalda et canim cekerdi :34:sen kesin hamilesin :46:

Jelatini kullanirken ki olcun ne ben beceremedium oni bir ayrintilica yazsan muhallebi tarifi falan pek makbule gececek ne kdr katiyorsun ne kadaar sut hangi asamadaa nasil koyulasiyor hadi canim be bi muhaallebi de ben yaam duraklatmaayan cinsten. Yarin yuzmeden once iceyim bende yesil cay bakalim suda terleyecekmiyim :) telden yazdim tuslar bozuk azcik kotu oldu ozuurrrr

Hemen Tarifini vereyim..
1 bardak light süte, 1 tatlı kaşığı jelatin, 1 kaşıkta tatlandırıcıdır benim ölçüm.. 1 bardakta benim 1 tatlı kaseme karşılık geliyor.. :40: Genelde 3 bardaktan yaparım ki 1 ini kesin benim oğlan hüpletiyor.. :56:

Şimdi gelelim tarife..
Ben soğuktan atıyorum jelatini, tatlandırıcıyı ki ancak eriyor zaten.. Ve böyle kaynayıp koyulaşmaya başlayınca aroma tarçın vs atıyorum..
Bu arada pişerken puding gibi çok koyulaşmasını beklemene gerek yok.. Buzdolabına girince yani donunca sıkıyor bu jelatin kendini Çiğdemcim..
Sende sıkıntı yaratmıyorsa mısır nişastası ile karışık da kullanabilirsin.. 1 ölçü nişata ile 1 ölçü jelatin aynı işi görüyor.. Hesabını öyle yap..
Ama jelatin tamamen hayvansal olduğu için bende duraklama yapmadığını farkettim.. :21:

Şu terleme işini ben beceremiyorum ya Çiğdem leslie yaptım ama yine terlemedim.. :23:Gerçi evde askılı dolanıyorum belki ondandır..
Dukan ince giyinin diyor ya valla bu sene pek kazak giymedim içerilerde desem yeridir..

Bu arada isabel valla nedir bu kocalardan çektiğimiz :9: Valla gece gelemedim yanınza.. Ne diyeyim adamlarda haklı :9:
Öyle güzelleş güzelleş sonra gösterme :33:

Egotrik te gelmiş hoş gelmiş.. İyi ders çalışmalar az kaçamaklar :9:

Diğer kızlar nerdeler ki?? :4:

Hemen Tarifini vereyim..
1 bardak light süte, 1 tatlı kaşığı jelatin, 1 kaşıkta tatlandırıcıdır benim ölçüm.. 1 bardakta benim 1 tatlı kaseme karşılık geliyor.. :40: Genelde 3 bardaktan yaparım ki 1 ini kesin benim oğlan hüpletiyor.. :56:

Şimdi gelelim tarife..
Ben soğuktan atıyorum jelatini, tatlandırıcıyı ki ancak eriyor zaten.. Ve böyle kaynayıp koyulaşmaya başlayınca aroma tarçın vs atıyorum..
Bu arada pişerken puding gibi çok koyulaşmasını beklemene gerek yok.. Buzdolabına girince yani donunca sıkıyor bu jelatin kendini Çiğdemcim..
Sende sıkıntı yaratmıyorsa mısır nişastası ile karışık da kullanabilirsin.. 1 ölçü nişata ile 1 ölçü jelatin aynı işi görüyor.. Hesabını öyle yap..
Ama jelatin tamamen hayvansal olduğu için bende duraklama yapmadığını farkettim.. :21:

Şu terleme işini ben beceremiyorum ya Çiğdem leslie yaptım ama yine terlemedim.. :23:Gerçi evde askılı dolanıyorum belki ondandır..
Dukan ince giyinin diyor ya valla bu sene pek kazak giymedim içerilerde desem yeridir..

Bu arada isabel valla nedir bu kocalardan çektiğimiz :9: Valla gece gelemedim yanınza.. Ne diyeyim adamlarda haklı :9:
Öyle güzelleş güzelleş sonra gösterme :33:

Egotrik te gelmiş hoş gelmiş.. İyi ders çalışmalar az kaçamaklar :9:

Diğer kızlar nerdeler ki?? :4:

bende deneyecegim tarifini :34:insan vucudunun terleyebilmesi icin nabizin belli bir seviyeye yukselmesi gerekiyor ,vucudun isisi artiyor nabiz yukselince o yuzden kosu bantlari,eliptik bisiklet gibi aletlerde eger yag yakici programi sectigimizde cihaz otomatik olarak once senin nabzini belli bir noktaya cikarmayi hedefliyor sonrada orda sabit tutmayi sagliyor..Bazı insanlar çok zor terler bazıları ise egzersiz yaparken kan ter içinde kalır.(bakiniz bana :34:)ayrica insan terleyince Vücutta toksinler atiliyor , Kan akışı hızlanıyor, kan temizleniyor ve yağların yakılması kolaylaşıyor..ama insan daha cok terleyince daha cokta kilo kaybeder diyede bisey yok..cunku herkes terlemeyebilir..bide eger yaptigin lesli cok yorucu degilse terlememende normal bence..ama takma kafana terlemiyorsun diye yaglarin yanmiyor degil bence sporun her hali faydali hic yapmamaktanda daha iyi..o yuzden devam et arkadasim..

valla evet dedigin dogru kocislerle ilgili cok guldum :9:bu kadar zayifliyoruzda onlarda bu guzelliklerden faydalanmak istiyor hakli olarak :34:bi aksamimiz var birlikte zaman gecirecegimiz ama bilgisayarin basindan kalkamayinca o paylasimda kalmiyor..bazen karar veriyorum gunduz istedigim kadar takilip aksam bilgisayari kapatacagim diye ama sizinde sohbetinizi kacirmak istemiyorum :16:

Son düzenleme:
YAAA sen ne tatlı ne içtensin canım yaaa:) maşallah kalbin çok güzel..... nerdeyse tüm yorumlarınızı okudum ve beni çok güldürüyorsunuz arkadaşlar!!!!!
hele fransadan katılan arkadaşımız lisabel.... oda çok şeker:)

ısparta güzeli....hadi hayırlısı ....eğer +tiv cıkacaksa da ne güzel..:) paşana verdiğin sözü tutmuş olursun:)

fazla meraklandırma bizi....

canım arkadaşlar (sıcaklığınız çok şeker çokçokçoook hoşuma gitti) bu ötürden sizlere arkadaşlar olarak hitap etmek istedim:)

eti nin lisabele nasıl 2.5kilo verdiğini tarif ettiği bir yorum var, okuyanlar hatırlıyordur,
ya arkadaşlar, günboyunca yediklerinizi yazıyorsunuz ya, işte ben sanki sizlerden hep daha çok yiyorum sanki:( bende Eti gibi sık sık yiyorum.
hatta yazın işarkadaşlarımla yemeğe çıktığımda onlardan hep ''ay bukadar yiyorsun sen nasıl zayıf kalıyorsun'' demelerinden okadar rahatsız olmuştumki, hakkikatten bende bir sıkıntı var, bukadar yiyipde kilo almamak nasıl olur diye diye kendime pisikolojik baskı yaptım resmen ve kilo aldım:( şimdi hedefim 60kiloya düşmek, (normalinde 62-64 arası gidip geliyorum) ama dukan ile alışık olduğumdan dahada düşüğünü istiyorum, hepinize iradeli bol eksili tartılar dilerim....
Sen gel hele cezan bitsinde bu topiğe geeeeel, inan büyük bir özlemle bekliyorum seni hele bir gel bakalım seninle nasıl ayrıca ilgileneceğim ben, hayatının hatasını yaptın sen riyakarmış iki yüzlüymüş kimsin sen beni yargılayacak laf sokmaya çalışacak, sıfatın ne senin nasıl bir yaratıksın sen ki iki şeyi birbirine karıştırdın sonra da durdun yok winnie şöyleymiş kaçamak yapmış yok ona iyi davranmışım kime iyi davrandım ben be kafayımı yedin sen winnieyede dedim ben lafımı anlayışına kurbaaaaaan hele bir gel sen nasıl sinirliyim. Winnienin yediğine aferinmi dedik nasıl okuyorda yorumluyorsun sen bunu anlamıyorum ki. Şakşakçı durmuş samimi olmaya çalışıyor sen bi gel hele ben senle çok samimi olacağım ay çok tatlıymışım ay şöyleymişim lisa böyleşmiş işte vıcık vıcık olandan korkacan kızım zaten temkinliydim biliyorum ben senin gibi kaç tanesini eğitiyorum ben biliyormusun bak dikkat et lafıma eğitiyorum öğretmiyorum kendine gel haddini bil sen bi gel bu foruma da bekliyorum ben seni büyük bir hırsla.

yoooook iyilik iyi gelmiyor bazılarına, bazen diyorum boşuna okumuşsun kızım sen ya olmuyor işte olmuyor çevren bunlarla doluuuu. Adama anlatıyorum üslup budur şudur diye durmuş bana forumu takip etmeyenlerden bahsediyor kızlar kesin kararım artık kaçamak yapan bizden bile olsa asla asla asla yorum yazmayacağım iyisi benimdir kaçamağı yapanın. Üslup meselesi, riya meselesi ve iki yüzlülük kati suretle tahammül edemem asla kimseye ne üslupsuz davranmışımdır nede iki yüzlülük yapmışımdır sözümün arkasındayım kime kızdım ben be kimi kaçamağı için pişman ettim. kim gitti benim yüzümden üslupsuzluğum nerde örnek ver diyorum yan çiziyooor yaaaaa yanlış taşa çarptın yazacam şu perşembeler ve bu topik için katlandım resmen ama çok sinirlendim kızlar hele ona hele ona ben bi elime geçireyim onu bi gelsin bakalım inşallah gelir buraya da birşey yazar çok hırslıyım isterlerse 1 ay banlasınlar hiiiiiiç valla adresini alıp şimdi gidip gerekli şeyi yapmak var içimde ama korkar vermezki, kızlar çok sinirliyim ben eşim bile farketti neoldu diye soruyor ay sakinleşmem lazım havuz mavuz hak getire stresten şişecem şimdi ayyyy bi yasağı bitsin onun görecem ben neler yazcak

Sen gel hele cezan bitsinde bu topiğe geeeeel, inan büyük bir özlemle bekliyorum seni hele bir gel bakalım seninle nasıl ayrıca ilgileneceğim ben, hayatının hatasını yaptın sen riyakarmış iki yüzlüymüş kimsin sen beni yargılayacak laf sokmaya çalışacak, sıfatın ne senin nasıl bir yaratıksın sen ki iki şeyi birbirine karıştırdın sonra da durdun yok winnie şöyleymiş kaçamak yapmış yok ona iyi davranmışım kime iyi davrandım ben be kafayımı yedin sen winnieyede dedim ben lafımı anlayışına kurbaaaaaan hele bir gel sen nasıl sinirliyim. Winnienin yediğine aferinmi dedik nasıl okuyorda yorumluyorsun sen bunu anlamıyorum ki. Şakşakçı durmuş samimi olmaya çalışıyor sen bi gel hele ben senle çok samimi olacağım ay çok tatlıymışım ay şöyleymişim lisa böyleşmiş işte vıcık vıcık olandan korkacan kızım zaten temkinliydim biliyorum ben senin gibi kaç tanesini eğitiyorum ben biliyormusun bak dikkat et lafıma eğitiyorum öğretmiyorum kendine gel haddini bil sen bi gel bu foruma da bekliyorum ben seni büyük bir hırsla.

bir daha gelebilirmi sence?gelmeyecek tabiki iki yuzlu..zaten iki yuzlu olmasa iki hesap acarmiydi

Bu nekii öbürü hepinize hepimize ayrı ayrı yazdı editör geldi sildi gitti bu nasıl bir adalet ben anlayamadım.kadın ağzına geleni yazdı tamam burası genel bi yerde bu kadar mı herkes giriyor...kimlerle yazışıyoruz kadın bana diyo ki seni kimse sevmiyor git taifenin yanına...kız insanlar psikopat :20:

Bende aranıza katılabilir miyim?15 şubata daha var 5 kilo fazlalığım var bu günlerde fazla atıştırmışım :))):56:

yoooook iyilik iyi gelmiyor bazılarına, bazen diyorum boşuna okumuşsun kızım sen ya olmuyor işte olmuyor çevren bunlarla doluuuu. Adama anlatıyorum üslup budur şudur diye durmuş bana forumu takip etmeyenlerden bahsediyor kızlar kesin kararım artık kaçamak yapan bizden bile olsa asla asla asla yorum yazmayacağım iyisi benimdir kaçamağı yapanın. Üslup meselesi, riya meselesi ve iki yüzlülük kati suretle tahammül edemem asla kimseye ne üslupsuz davranmışımdır nede iki yüzlülük yapmışımdır sözümün arkasındayım kime kızdım ben be kimi kaçamağı için pişman ettim. kim gitti benim yüzümden üslupsuzluğum nerde örnek ver diyorum yan çiziyooor yaaaaa yanlış taşa çarptın yazacam şu perşembeler ve bu topik için katlandım resmen ama çok sinirlendim kızlar hele ona hele ona ben bi elime geçireyim onu bi gelsin bakalım inşallah gelir buraya da birşey yazar çok hırslıyım isterlerse 1 ay banlasınlar hiiiiiiç valla adresini alıp şimdi gidip gerekli şeyi yapmak var içimde ama korkar vermezki, kızlar çok sinirliyim ben eşim bile farketti neoldu diye soruyor ay sakinleşmem lazım havuz mavuz hak getire stresten şişecem şimdi ayyyy bi yasağı bitsin onun görecem ben neler yazcak

ben cok bunaldim yaa gereksiz islerde ..sadece onla bitmiyorki kimler var kimler..geliyorlar burayada madem yanlis buluyorsunuz soylediklerimizi ne demeye actigimiz topigi merak ediyorsunuz..gizli oturum acmadan gelenlerde var iclerinde..ama sistim vallahi bende

nasıl iki hesap ya kim ya bu ya bi çıksın karşıma yemin ederim pişman edeceğim ben kolay kolay kavga temem güler geçerim İsabel ama bana riyakar dedi ya kelime oyununa gerek yok riyakar ne demek biliyorum ana avrat küfretsin zihniyetine veririm ama riyakar ikiyüzlü ne demek ya ben kaç senedir şahsiyetimle biryere geldim kimseye laf ettirmem iki hesaplıymış muhakkak okuyacak da cevap yazacak o dukanını yediğim sen anca kepçe olursun mikser olursun karıştır karıştır çık

Bende aranıza katılabilir miyim?15 şubata daha var 5 kilo fazlalığım var bu günlerde fazla atıştırmışım :))):56:
15 subat bitti sekerim dolayisiyla yarista bitti sen diger tarafa takil orda verirsin 5 kiloyu..

Bu nekii öbürü hepinize hepimize ayrı ayrı yazdı editör geldi sildi gitti bu nasıl bir adalet ben anlayamadım.kadın ağzına geleni yazdı tamam burası genel bi yerde bu kadar mı herkes giriyor...kimlerle yazışıyoruz kadın bana diyo ki seni kimse sevmiyor git taifenin yanına...kız insanlar psikopat :20:
yavrum küfretsin isterse hiç umrumda olmaz dediğim gibi kalitesine verir geçerim ama riyakar ya ne demek bu zeynep taifene aitsin kızım sen en azından bir yere aitsin ait olmaya çalışanlardan değiliz ya ona şükredelim şakşakçı ya resmen hani böyle istavrit isteyen el çırpan foklar olur ya vok vok vok diye öterler aynısı kızım ya (ben küfretmeyi beceremiyormuşum eşim dedi anlayın siz onu işte)

Öbürü yılanın başı ağzına geleni yazdı şimdi ben ne yapiyim seviyesine düşmek çok kolay bana akıl verin bu editöre bravo

ya bi print screen yapsaydınız ya şu yazılanları seansın parasını önceden ödemiştim ve arkadaşada söz vermiştim keşke kalsaymışım dedim şimdi varya oooofff ben bu siniri nerde atarım şimdi bilmiyorum yarın sınav mınav yok Allah'tan ya bi noolur gelsin çok hırslandım ben öteki adı neki bunun

yavrum küfretsin isterse hiç umrumda olmaz dediğim gibi kalitesine verir geçerim ama riyakar ya ne demek bu zeynep taifene aitsin kızım sen en azından bir yere aitsin ait olmaya çalışanlardan değiliz ya ona şükredelim şakşakçı ya raesmen hani böyle istavrit isteyen el çırpan foklar olur ya vok vok vok diye öterler aynısı kızım ya (ben küfretmeyi beceremiyormuşum eşim dedi anlayın siz onu işte)

Kız salya köstebek ....lisa şak şakçıymış ona iyi davranmışlar lisa anlamamış Çiğdem sende sözcüymüşsün vini gelsede anlatsa ulan burası baya umumi bi yermiş kesin anladım tipler süper

Öbürü yılanın başı ağzına geleni yazdı şimdi ben ne yapiyim seviyesine düşmek çok kolay bana akıl verin bu editöre bravo
özelden atsana ne yazdı bu yapacağımız editörü buraya çağırıp ama müsait zamanında haklıdırlar meşguldürler uygun bir dille anlatacaz durumu küfürmü etti ağzına gelen derken birde gülmüş ya

yazmayin burayada gelip okuyorlar ozelden yazariz birbirimize...
nasıl iki hesap ya kim ya bu ya bi çıksın karşıma yemin ederim pişman edeceğim ben kolay kolay kavga temem güler geçerim İsabel ama bana riyakar dedi ya kelime oyununa gerek yok riyakar ne demek biliyorum ana avrat küfretsin zihniyetine veririm ama riyakar ikiyüzlü ne demek ya ben kaç senedir şahsiyetimle biryere geldim kimseye laf ettirmem iki hesaplıymış muhakkak okuyacak da cevap yazacak o dukanını yediğim sen anca kepçe olursun mikser olursun karıştır karıştır çık
ya bu dedi ya bir arkadasim uye oldu onu barindirmadilar diye yiliiz diye biseydi bide onun mesajini alinti yapmis ,arkadasima winni kotu davranmis dedi ya aslinda arkadasi falan degil direk kendisi..bi sakin olun lutfen buraya yazmayin lutfen..

cigdem face den mail adresini yazsana bana

N'oluyo be :53:
Diğer topikte işler karıştı yine herhalde :26:
Ben bu topik açıldığından beri oraya bildirim dışında girmez olmuştum
Hemen gidiyorum okuyayım bakim neler olmuş
Nasıl bi şey bu ya topiklerde bile kavga gürültü :50: Huzur yok anasını satıyım hiçbir yerde anlaşıldı :14:

Back
X