• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dukan Diyeti ile 21 Mart'a hedef 5 kilo !

Kızlar bende regl oldum..
Artıların nedeni belli oldu desem..

Kız lisa gel biraz olaylara türk olalım seninle :9:

Kız bu topikltekiler hep beraber mi regl oldular yoksam.. Kimler kırmızılarda el kaldırsınlar bakim :1:

Kızlar bende regl oldum..
Artıların nedeni belli oldu desem..

Kız lisa gel biraz olaylara türk olalım seninle :9:

hadi gozun aydin gercekten regl olmak buyuk rahatlik sagliyor.ne kadar biz kadinlar sevmesekte regl olmayi kadinligimizi,dogurganligimizi temsil ediyor..ee sonrasindada gden kilolari..bende regl olduktan son ra bi hafiflemis hissettim kendimi..umarim yarin iyi - ler gorebiliriz..
ben artik ne turk kalacagim, ne fransiz ..ben en kesin cozumu buldum uzayli gozuyle bakmaya karar verdim:34:

bir alintiyi paylasmak istedim:

[h=5]Doğanın bizlere sunduğu birçok besin kilo vermemizi ve formda kalmamızı sağlar. Peki, hangi besinler kilo kaybını ve yağ yakımını hızlandırır? İç Hastalıkları Uzmanı Dr. Ayça Kaya, zayıflamak isteyenler için mutfağından eksik etmemeleri gereken gıdaları sıraladı.[/h]
Yeşil çay

Yapılan araştırmalar gösteriyor ki düzenli olarak yeşil çay içenler, içmeyenlere göre % 45 daha yavaş kilo alıyor. Yeşil çay deneklerin iştahını kesme konusunda çok başarılı olmasa da yağ yakımını ve kilo almayı belirgin bir biçimde yavaşlatıyor. İşte bu yüzden her gün en az 1 fincan yeşil çay tüketilmelidir.

Kırmızıbiber

Acı sevenler sevmeyenlere göre daha şanslı çünkü kırmızıbiberin içindeki Capsaicin maddesi metabolizmayı hızlandırıyor, vücut ısısını yükselterek enerji harcamaya neden oluyor. Eğer midede bir sorun yoksa yemeklere mümkün olduğu kadar kırmızıbiber eklenmelidir.

C vitamini: “Öncelikle kivi”

C vitamininin yağ yıkım metabolizmasını hızlandırdığı bilimsel araştırmalarla kanıtlandı. Pek çok hayvan ve bitki kendi C vitaminlerini sentezleyebilirken insanlar bu vitamini dışarıdan almak zorundadır. Bir avuç para verilerek eczanelerden besin desteği ilaçları alınmasına gerek yok. C vitaminli besinlerden alınmalıdır. Kivi, C vitamin bakımından en zengin gıdadır. 100 gram kivide 400 miligrama kadar C vitamin bulunuyor. Kivi, turunçgillerden 4-6 kat, elmadan ise 40-50 kat daha fazla C vitamini içeriyor. Yetişkin bir insanın günlük C vitamini ihtiyacı 60 miligram olduğu düşünüldüğünde, bir adet kivi bu ihtiyacı rahatlıkla karşılıyor.

Yağsız yoğurt

Günde üç öğün yenen yağsız yoğurt, vücudun hızlı bir şekilde yağ yakmasına yardımcı olur. İçeriğindeki yüksek kalsiyum ve protein sayesinde özellikle bel çevresi ve göbek yağlarının erimesinde sık tüketenler için ciddi avantajlar sağlıyor.
Yoğurt yemeyenlerin özellikle bel bölgeleri daha kolay yağlanıyor. Ayrıca yoğurdun içeriğindeki yüksek kalsiyum ve protein kiloların sağlıklı bir şekilde verilmesini sağlıyor.

Su

Hayatın kaynağı olan su, oksijenden sonra en önemli ihtiyacımız. İnsan yemek yemeden haftalarca yaşayabilir fakat susuz ancak birkaç gün yaşayabilir. Vücudun yüzde 65′i, kanın yüzde 92’si, kemiklerin yüzde 22’si, beynin ve kasların yüzde 75′i sudan oluşuyor. Hücrelerin yaşamsal faaliyetleri, vücut fonksiyonlarının yerine getirilmesi vücudun su dengesinin korunmasıyla mümkün.
Dolaşımı hızlandıran su, yağ yakımını da kolaylaştırıyor. Bu yüzden, zayıflama sürecinde günde en az 2,5 litre su içmeyi unutmayın.

Oooo fasıl ekibi burdaymış dün... Üzüldüm şimdi, kızlar ben erkenden yattım dün az çok yazdıklarımdan tanıdığınızı düşünerek şunu söyleyeceğim tahammülüm çok kuvvetlidir herzaman diyorum isterse küfür etsin karşılığını vermem kendi kalitesine veririm olayın ama itham edilen olay riyakarlıktı. Babam, annem, ailem, hatta eşim (müteahhittir bu meslekte riya şart derler ona rağmen tek kalemde eksik tutmadığına ben bizzat şahidim) benim yalan ve riya konusundaki hassasiyetimi bilirler. Asla bir uzvum kopsun, iki elim kanda olsun asla kimse beni riyayla suçlamasın. Üsluba zaten girmiyorum bile... yazmışsınız zaten, ben küfretmeyi beceremem kızlar komik duruyor ama babamdan öğrendim lafım iğne gibi batar sonrada deşerim o yarayı hiç umrumda olmaz ne kaybettiysem hep ondan kaybetmişimdir paaat diye yapıştırırım, ama ne kazandıysam da ondan kazanmışımdır. Eksisiyle artısıyla dobralığım benim tek övünç kaynağım. Haz etmediğim konu üslubumun sert olmasıymış Allahasen nerde benim sertliğim nerde milleti kovduğum Allah aşkına bir bulun çıkarın, kaçamak konusunda arkadaşım tamam kendime göre sert çıkışlarım olabilir ama nerde kimi azarladım yahu. Riya meselesine hiç girmiyorum ama şuan sadece bekliyorum kızlar, bekliyorum bekliyorum ben onun yakasını bırakmam isterse dediğim gibi hiç giremeyim foruma ama o lafın karşılığını verecek. Dün sinirlerim çok gerildi eşim zoruyla uyudum desem yeridir. O da okumuş notlarımı falan direk adli merci sebebidir dedi. Şimdi şunu anlamayın eşim beni koruyor baaaaaak mahkemeye vericem seni falan değil o lafı yiyemiyorum taş gibi oturdu mideme yemin ederim riya ya riyakar iki yüzlü dedi bana. Bunun dışında forumda ilk günki gibi olmaya karar verdim diğer tarafta da aynı şey geçerli bol bol yardımcı olmaya çalışacağım, burası zaten benim motivasyon grubum, Lisam, zeynebim, winnie ile çok samimi değilim ama olsun onun tarifleri ve güleç saldırgan olmayan kişiliği, cyy, egotrik bana bunlar yeter kızlar başkada kimse olmasın hiç umrumda olmaz.

Oooo fasıl ekibi burdaymış dün... Üzüldüm şimdi, kızlar ben erkenden yattım dün az çok yazdıklarımdan tanıdığınızı düşünerek şunu söyleyeceğim tahammülüm çok kuvvetlidir herzaman diyorum isterse küfür etsin karşılığını vermem kendi kalitesine veririm olayın ama itham edilen olay riyakarlıktı. Babam, annem, ailem, hatta eşim (müteahhittir bu meslekte riya şart derler ona rağmen tek kalemde eksik tutmadığına ben bizzat şahidim) benim yalan ve riya konusundaki hassasiyetimi bilirler. Asla bir uzvum kopsun, iki elim kanda olsun asla kimse beni riyayla suçlamasın. Üsluba zaten girmiyorum bile... yazmışsınız zaten, ben küfretmeyi beceremem kızlar komik duruyor ama babamdan öğrendim lafım iğne gibi batar sonrada deşerim o yarayı hiç umrumda olmaz ne kaybettiysem hep ondan kaybetmişimdir paaat diye yapıştırırım, ama ne kazandıysam da ondan kazanmışımdır. Eksisiyle artısıyla dobralığım benim tek övünç kaynağım. Haz etmediğim konu üslubumun sert olmasıymış Allahasen nerde benim sertliğim nerde milleti kovduğum Allah aşkına bir bulun çıkarın, kaçamak konusunda arkadaşım tamam kendime göre sert çıkışlarım olabilir ama nerde kimi azarladım yahu. Riya meselesine hiç girmiyorum ama şuan sadece bekliyorum kızlar, bekliyorum bekliyorum ben onun yakasını bırakmam isterse dediğim gibi hiç giremeyim foruma ama o lafın karşılığını verecek. Dün sinirlerim çok gerildi eşim zoruyla uyudum desem yeridir. O da okumuş notlarımı falan direk adli merci sebebidir dedi. Şimdi şunu anlamayın eşim beni koruyor baaaaaak mahkemeye vericem seni falan değil o lafı yiyemiyorum taş gibi oturdu mideme yemin ederim riya ya riyakar iki yüzlü dedi bana. Bunun dışında forumda ilk günki gibi olmaya karar verdim diğer tarafta da aynı şey geçerli bol bol yardımcı olmaya çalışacağım, burası zaten benim motivasyon grubum, Lisam, zeynebim, winnie ile çok samimi değilim ama olsun onun tarifleri ve güleç saldırgan olmayan kişiliği, cyy, egotrik bana bunlar yeter kızlar başkada kimse olmasın hiç umrumda olmaz.

seni cok iyi anliyorum canim..aynen dunden beri ictigim sigaranin haddi hesabi yok,aksam evle falan hic ilgilenemedim ..sebep birkac kendini bilmez..iki hesapli olan kisimi sana soyledi bunlari..sanirsam o baska hesapla gelecektir daha dogrusu baska nickle ..eger bahsettigin kisi oysa..

seni cok iyi anliyorum canim..aynen dunden beri ictigim sigaranin haddi hesabi yok,aksam evle falan hic ilgilenemedim ..sebep birkac kendini bilmez..iki hesapli olan kisimi sana soyledi bunlari..sanirsam o baska hesapla gelecektir daha dogrusu baska nickle ..eger bahsettigin kisi oysa..
evet tatlım o demiş winnieyi baz almış üzerinden takılmış böyle tutarsızlık böyle riya görmedim diye neyse sinir katsayım artıyor yine sakinleşemiyorum. Bak akşamda mahfoldu midem yemekten sonar istemsiz istifra nöbetleri (sinirsel nöbetlerim ya tansiyon oynar ya migren gelir yada istifra) geçirdim ama yine de boş tutmamaya çalıştım midemi sabahtan beridir bulantı var hala daha ama yiyorum çok şükür azar azar. Bu arada açığı kapadım yüzmenin etkisi oldu bugün tenis inşallah sporum da şu leslie de callan gibimi pek merak ettim.

Scholar,
canım yapma etme...
anlıyorum seni, kızgınlığını, hak etmediğin lafları hazmedemeyişini...

Al hıncını bi şekilde tabi ki, çıkar acısını da..
Ama kendine yapma...Bak sinirden miden de tepki göstermiş...
Bebişim sağlık her şeyden daha önemli...

Bi de şöyle bi atasözü var , ne güzel demişler :

Keser döner sap döner, gün gelir hesap döner...

Lisa özelden mesaj atacaktın canım face adresini..
Bekliyorum amaaa....

Scholar,
canım yapma etme...
anlıyorum seni, kızgınlığını, hak etmediğin lafları hazmedemeyişini...

Al hıncını bi şekilde tabi ki, çıkar acısını da..
Ama kendine yapma...Bak sinirden miden de tepki göstermiş...
Bebişim sağlık her şeyden daha önemli...

Bi de şöyle bi atasözü var , ne güzel demişler :

Keser döner sap döner, gün gelir hesap döner...

Lisa özelden mesaj atacaktın canım face adresini..
Bekliyorum amaaa....

cigdem,egotrik hakli,sende takma arkadasim..hem ne demisler

"HAKSIZ ELESTIRI ......

COGUNLUKLA SEKIL DEGISTIRMIS BIR HAYRANLIKTIR "

ben boyle dusunuyorum ve kizginligim geciyor bir sekilde hayran olduklari bir yanimiz var demekki :34:

egotrik gonderdim canim face adresimi..

Çiğdemcim o kızcağızın lafları banaydı canım hiç üzerine alınma ve canını sıkma..
Ne diyeyim kuyruk acısı var kızda döndü başka nikle gelip saldırdı..

Onun derdi benimle güzelim o laflar sana değildi hiç üzülme...

Bende sizlerden özür diliyorum kızlar.. Benim sert sözlerimden sizleri de sorumlu tuttular..
Ve bu yüzden canınız sıkıldı gerçekten özür dilerim..

Lütfen yanlış anlamayın, söylediğim sözlerden pişman değilim, uslüp falan dedikleri hep benim yüzümden söylendi
Bu sözler yüzünden sizlerin de incinmenizden dolayı mahçubum..:50:

Lisanın fotoları gördüm...
Moralim bozuldu laaa...
Kız zaten bi içim su, bi de zayıflayıp depresyona sokacak beni tümden. :)...
Ah ah ben kendi derdime yanayım...

Lisa arkadaş listeni göremedim..
Kızlarla paylaşım yaptığınız yeri de bulamadım..
Dolayısıyla zeynep ve çiğdemi hiççç bulamadım...
Nerelerdesiniz :(((

Duygu ifadelerimi geri istiyorum yaaa...:50:
Gelmişler ki :52::52::52::52::52:

Kizlar naber
herkes super dimi?
ben hala regl olamadim stresten gecikti galiba sinur oldum
tam dugunde regl olursam bak artik
of ki of
patlamak uzereyim

Kizlar naber
herkes super dimi?
benı hala regl olamadim stresten gecikti galiba sinur oldum
of ki of
patlamak uzereyim

O hanım bana alelen hakaret etti herşekilde siz benden daha çok üzüldünüz...özel msjlardaki tahrik etti ben sakin ol dedikçe o,pişman mısın?yemin et daha neler neler süper ötesi bir özgüvenle yazdı durdu...takacak bir durum yok sanal bir durum bu öfkede öyle olmalı abartmamalıyız cevaplar verildi bitti artık amannnn.......

Çiğdemcim o kızcağızın lafları banaydı canım hiç üzerine alınma ve canını sıkma..

Bende sizlerden özür diliyorum kızlar.. Benim sert sözlerimden sizleri de sorumlu tuttular..

Lütfen yanlış anlamayın, söylediğim sözlerden pişman değilim, uslüp falan dedikleri hep benim yüzümden söylendi

Canıııımmm sen kendini koyma öyle hemen seni savunduğum burada seni azarlamadığım için (nerede kimi azarladıysam artık) ben riyakar oldum amaaaaaan neyse nasılsın peynir işleri nasıl bıraktınmı. Ben bi aktaze diye peynir aldım haftasonu ertesi güne tükettim bitti ya o kadar hoşuma gitmişti ki anlatamam yağ oranı biraz geçikti ama dediğim gibi azar azar alıştırmaya başladım kendimi. Zaten uzak bir yerden almıştım bir daha da gidip alamam sanırım. Unutma senin yanlış anlaşılacak bir durumun yok sakııııın kasma kendini ben onu geçircem elime sakinleşsemde o hırs çıkmaz birini takip ediyorum şimdi resmen septikleştim ama olsun buradayıııım iyiyim sende devammmm hiç dukanı bırakmak yok tamammııı birlikte eriyeceğiz.

Moralim bozuldu laaa...

Kuzu o hüsranı bende yaşamıştım İsabel güzel hatun yani şöyle diyorum ben o tiplere onlar hatunn ben neyimmm. Ama bende güzelleşmeye başladım birde moralin bozulmasın İsabel işi biliyor canım beinm güzellik uzmanı :) beni de bul ordan arkadaşlarından fotoğraflarına yorum yapmışımdır muhakkak ekle benide bende sana bakayım ay sapık gibi oldu ama cyy, zeynep isabel onları görmek hoşuma gitmişti bende sana farkım adı altında bir karşılaştırma foto yapmıştım onu atarım yarın...

Kizlar naber
herkes super dimi?
ben hala regl olamadim stresten gecikti galiba sinur oldum
of ki of
patlamak uzereyim
Adaçayı içsene birde gece yatmadan önce dokunmazsa kasık krampların başladıysa tabi aspirin al yat bitane işe yarar Dukanla regl düzensizliklerinden bahsediyorlardı hep hoş bendeniz dukanla regl olabildim de ona şükrediyorum...

O hanım bana alelen hakaret etti herşekilde siz benden daha çok üzüldünüz...özel msjlardaki tahrik etti ben sakin ol dedikçe o,pişman mısın?yemin et daha neler neler süper ötesi bir özgüvenle yazdı durdu...takacak bir durum yok sanal bir durum bu öfkede öyle olmalı abartmamalıyız cevaplar verildi bitti artık amannnn.......
Tatlım benim kafamıza tokadan başka bişi takmıyoruz artıkın. Sen hele hiç üzülme öfkelenme anneni anneannenide üzme emi haftasonuna kanalize ol sen kırmızı kırmızı şeyler allll :26:

Yediklerim :(((( sinirlerim öğleden sonra spor yaparken yatıştı ancak kızlar cidden fazlaca takmıştım o söze neyse birşekilde çıkacak o hırs
Sabah: Yarım ölçek krep (kepek galeta karışımından yaptım) peynir, haşlanmış yumurta
Öğlen: Unuttum cidden unuttum toplantı vs. derken güme gitti
Bol bol demleme yeşil çay içildi bide bugün kayısılı form çayı denedim ben ama yok anason kokusu geldi burnuma içemedim
Akşama: Spordan sonra canım bişi istemiyor orada 3 şişe su içiyorum ben, gitmeden öncede yeşil çay içmiştim tavsiye üzerine :) baya baya kesti beni bi ara peynir, yarım ölçü krebimle akşamdan kalan tavuk etlerimi götürmüştüm onları yedim zorla ama baktım hala stres bulantısı var krebimi bitiremedim.
Neyse oğluşumun gülen yüzünü gördüm eşimin saz resitalini dinledim kendime geldim evdeyim az önce dondurucudan önceden yapmış olduğum kakaolu kekimin kırıntıları vardı tramisu denememden kalan onları çıkardım kupların altına koydum üzerinede kakaolu puding hazırladım ama jelatin olayını yine beceremedim ben yanıyor ya hemen aslında birde sıvı tatlandırıcı kullanmıştım tadı çoooook fazla olunca dökmek zorunda kaldım, sonra geleneksel yöntemle nişastayla hazırladım keklerin üzerine döktüm 4 kup oldu birazdan soğuyunca süsleyip fotolarını çekeceğim buraya da ekleyeceğim. Lisanın hindisinin üzerine iyi bir tatlı olur gibi geliyor...

Çiğdemcim; Sen de üzülme canım.. Bak toparlamışsın zaten.. Boşver biz erimemize bakalım..

Zeynepçim sen de çok olgun davrandın gerçekten tebrik ediyorum seni :46:
Lisa kız içme o sigaraları valla bırak artık bebeğim.. Bak hedefler var :emir_bebek:

Cyy canım gerildinse hemen bir sıcak duş al, bende işe yarar hemencik getirir kırmızıları..

Egotrik beni de ekleyebilirsin canım özelden atarım sana mesaj..

Valla ne yalan söyleyeyim bende sinirli tuhaf bir gün geçirdim..
Sabah yumurta haşlarken yumurtaları yakarak tarihe geçtim.. Düşünün ne kadar dalmışım..

Sonra gün içinde işte zar zor toparladım bir şeyler karışıyordu son anda yakaladım allahtan.. Neyse şimdi daha iyiyim :34:

Sabah: 1 Dilim Dukan ekmeği, biraz light labne, 2 dilim hindi füme
Ara : Sütten kocaman bir neskafe içtim 2 tatlandırıcılı
Öğlen: Hindili, kaşarlı turşulu protein salatam, 1 Soda
Ara: 1 Hindi Füme, Küçük bir kase yoğurt, Yeşil çay, 2 Neskafe (Kafam bozuk nerden anlaşılacak):1: Dukanella yaptım yedim iş yerinde :53:
Akşam: Kuşbaşı etle domatesli, soğanlı dukan kebap.. 1 dilim ekmeği ince dilimleyip üstüne d eçakma kebabı koyup, yanında az yoğurtla yedim..
Biraz daha yeşil çay içerim.. Belki birazda ight gazoz yada kola..

Öğlen 10, Akşam 20 dk yürüyüş..
Bugün çok ağrım var spor işini ne yapıcam işte onu bilmiyorum :50:

Birde gün içinde bir ağlama krizi geldi ki sormayın, zor tuvalete kaçtım.. Bu regl beni çok sarstı bu sefer.. :17:

Gidip biraz Süliman izlicem şimdi.. Benim adamla çocuk dışarıdalar az keyif yapayım.. :3:

Eveeeet öyle görsel beklemeyin emi anca bu kadar oluyor meyvesi benim değil tabi eşimin :54:
$IMAG0621.webp$IMAG0620.webp$IMAG0618.webp$IMAG0619.webp

tatları çoooook güzel ölçüsü
3 subardağı light süt
1,25 yk nişasta
1 yk kakao
1 tk sıvı tatlandırıcı
2 yk süt tozu
çırptım çırptım karıştırdım kaynattım kaynattım döktüm keklerin üzerine iyi oluyormuş böyle bayanlar ya artanları dondurucuya atmak poğaça deneyesim var benimmm.... Hımmmm neler denendi.
sebze ogreten, makarna, poğaça, kek, çorba, salata, tatlı eeee ben hani diyet yapıyordum aaaaa evet evet yapıyordum ama ben bu diyeti çok seviyorum yaaaa

canim benim,iyi kalpli pozitif arkadasim benim hiic ozur dilemeni gerektirecek bisey yok..ozur dileyecek birileri varsa bunlarida hepimiz biliyoruz..bak biz unuttuk gitti sende unut canim...:16:

Moralim bozuldu laaa...

yaaaa vallahi utaniyorum boyle yapmayin:17:hepimiz guzeliz bence.....zayiflama isine gelince hepimiz zayifliyoruuuuuuuzzzzz...:8:

ya evet sen soyleyince hatirladim ya arkadas listem kapali canim ...zaten bende winni ve cigdem var..zeynep ve cyy ile mail adresleriyle gorusuyoruz..arkadaslar face kullanmiyor..bahsettigimiz gurubada aslinda winni uyeydi sonra benide ekledi guruba..dukan ile kilo veren inanilmaz buyuk bir degisim geciren bir bayanin gurubu..olmazsa sizleride ekleriz...ben hala buranin kuru patirtisindan firsat bulupta bayaynin zayiflama macerasini bile okuyamadim..ama gorduklerim inanilmazdi :30:

Yediklerim :(((( sinirlerim öğleden sonra spor yaparken yatıştı ancak kızlar cidden fazlaca takmıştım o söze neyse birşekilde çıkacak o hırs
Sabah: Yarım ölçek krep (kepek galeta karışımından yaptım) peynir, haşlanmış yumurta
Öğlen: Unuttum cidden unuttum toplantı vs. derken güme gitti
Bol bol demleme yeşil çay içildi bide bugün kayısılı form çayı denedim ben ama yok anason kokusu geldi burnuma içemedim
Akşama: Spordan sonra canım bişi istemiyor orada 3 şişe su içiyorum ben, gitmeden öncede yeşil çay içmiştim tavsiye üzerine :) baya baya kesti beni bi ara peynir, yarım ölçü krebimle akşamdan kalan tavuk etlerimi götürmüştüm onları yedim zorla ama baktım hala stres bulantısı var krebimi bitiremedim.
Neyse oğluşumun gülen yüzünü gördüm eşimin saz resitalini dinledim kendime geldim evdeyim az önce dondurucudan önceden yapmış olduğum kakaolu kekimin kırıntıları vardı tramisu denememden kalan onları çıkardım kupların altına koydum üzerinede kakaolu puding hazırladım ama jelatin olayını yine beceremedim ben yanıyor ya hemen aslında birde sıvı tatlandırıcı kullanmıştım tadı çoooook fazla olunca dökmek zorunda kaldım, sonra geleneksel yöntemle nişastayla hazırladım keklerin üzerine döktüm 4 kup oldu birazdan soğuyunca süsleyip fotolarını çekeceğim buraya da ekleyeceğim. Lisanın hindisinin üzerine iyi bir tatlı olur gibi geliyor...

ama sen hic bisey yememissin bugun :20:yemek konusunda idolumuzdun ama sasirttin beni bugun.yoksa yarinami hazirlaniyorsun :27:.sana diyorumda ben ne yediysem..:27:bacim hindi yedik bitti simdimi tatli soylenir:9:

yememişim değil aşkım yiyememişim olacak çok yoğun bir gündü ama işe geç gittim evde kahvaltı yaptım işte eee dünün mide sarsıntısını da düşünecek olursak bunlar fazla bile diyebilirim midem fenaydı yaa. Aaaa yarın perşembe dimi ben valla onu da unuttum tatlımı yiyorum şimdi oyyyyyy büyük keyif

Back
X